پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
یه بار یه ماره از سرکار میره خونه ، زنش میگه از فلان همسایه یاد بگیر هر روز دست پر میاد خونه ، ماره میگه خب عزیزم اون هشپاست
ی جوجه تیغی بایه تیکه ابر عروسی میکنه بچشون میشه اسکاج
گرگه میره دره خونه شنگولو منگول میگه منم منم مادرتون خرسه میاد دمه در میگه : بابا تو منو کچل کردی اونا 10 ساله از اینجا رفتن
۲۵۰۰سال تاریخ داریم ...
دریغ از یه مثقال آینده...
خیلی دلم میخواست وقتی با بابام دعوام میشه پله ها رو برم بالا و برم تو اتاقم ولی خونمون ۶۰متره هی رودر رو میشیم
بچه مار: مامان، من سمی ام؟ مامان: چرا می پرسی عزیزم؟ بچه مار: آخر، همین الآن زبانم را گاز گرفتم!
اولی: به نظر تو هویج باعث تقویت بینایی می شود؟ دومی: بله، چون من تا حالا خرگوش عینکی ندیده ام!
بچه: مامان، من دیگر نمی روم مدرسه! مامان: چرا پسرم؟ بچه: چون معلم مان خودش هیچی بلد نیست. همه را از ما می پرسد!
طرف پنجره ساز بوده، می رود خواستگاری. ازش می پرسند: چه کاره اید؟ کلاس می گذارد می گوید: ویندوز نصب می کنم!
قبل از ازدواج هر مردی میگوید حاضر است زندگی اش را به خاطر تو کنار بگذارد...!
اما بعد از ازدواج حتی گوشی اش را کنار نمیگذارد تا با تو صحبت کند...! یه همچین موجوداتی هستن😂
کتری مثل مادرزنه ؛ مدام در حال جوشیدنه !
زن قوریه ؛ با جوشیدن کتری اونم کم کم داغ میشه ...
پدر زن مثل استکانه ؛ نصفشو کتری پر میکنه ، نصفشو قوری !
خواهرزن مثل قاشق چایخوریه ؛ میاد به هم میزنه و میره !
جرأت داری بفرست واسه فامیل زنت😂😂😂
دو توصیه مهم برای زوجها
١- هیچوقت به انتخابهای همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید!
٢- هیچوقت به انتخابهای خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست!
جمله سنگین بود! پنج دقیقه تنفس اعلام میکنم😂
آموزش پدری به پسرش در مورد پست کردن نامه بدون تمبر✉️
خب حواستو جمع کن , آدرس گیرنده رو بجا فرستنده بنویس
بندازش تو صندوق پست.
اوقت پست میبینه تمبر نداره پس میفرسدتش برا فرستنده.😜😂
خداوندا،چرا زنها👸 عزیزند...
چرا مثل قناری ناز دارند...
چرا مثل کلاغ قارقار دارند...
همیشه عاشقه😍 ظرف وظروفند...
سر ماه عاشق کارت حقوقند💸...
خداوندا بده صبری به دلها...
که مردها🙇 عاجزند از دست زنها...😂
به یارو میگن با بالش جمله بساز، میگه: یه گنجشک دیدم با تفنگ زدم به بالش!!!
میگن: نه این بالش، اون یکی بالش، میگه: با تفنگ زدم به اون بالش!!! میگن: اصلأ بالش رو بی خیال شو؛ با تشک جمله بساز!
میگه: تو شک داری زدم به بالش؟!!! میگن: نمیخواد اصلأ با پتو جمله بساز! میگه: پَه تــو شک داری زدم به بالش!!! میگن:آقا غلط کردیم اصلا با تخت جمله بساز! میگه:خیالت تخت، زدم به بالش!!!😐😂