پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
ﺭﻓﺘﻢ ﺣﺸﺮﻩ ﮐﺶ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺣﺸﺮﺍﺗﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺍﻫﻤﻦ ! ﻣﻮﻧﺪﻡ ﺑﺮﺍ ﺍﻭﻧﺎ ﭼﯽ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺖ ﻧﺸﻦ ! ﻧﻈﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﯾﻦ ﺷﻤﺎ 🤔
من موندم مرغ که در ردیف پرندگانه چرا پرواز نمیکنه ولی سوسک پرواز میکنه ؟ ایندفعه من همینجا میمونم تا شما بررسی کنی
ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﺗﻮ ﺍﺩﺑﯿﺎﺕ ﺯﺭﺍﻓﻪ ﻫﺎ واژه“این”وجود نداره؟؟؟ ﭼﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻧﻤﯿﺒﯿﻨﻦ و در واقع “این” میشه ﺍﻭن
شیره داشت دنبال آهو میدوید آهوبهش گفت چرا اینقدر فکر شکمتی؟ یه ذره هم به عشق فکر کن خبر دادن امروز شیره رو دیدن داشت کارت شارز ایرانسل میخرید!!!
دقت کردین ؟ چرا “خردل” اسم سس باشه ولی “بزدل” یه نوع توهین باشه ؟ بین بز و خر هم تبعیض آخه ؟
آغا یه سوالی ذهن منو به خودش مشغول کرده... این فیل ها وقتی با خرطومشون آب میخورن مزه آب دماغ نمیده؟؟
ایا میدانستید بز بز قندی اولین حیوان دیابتی دنیاست ؟؟
یعنی به جون قاشقچی بگی میدونستم با دمپایی خیس حموم میزنم تو حلقت
یادش بخیر این جوک واسه زمان بچه گیامه ی روز ی گاوِ با ی گربه هه قرار میزرن برن پارک گاو میره سر قرار هرچی وایمیسه گربه نمیاد میره در خونه گربه میگه: مـــــــــــــــامــــــــــــانت نزاشت؟؟؟ گربه میگه:پیــــــــــــــــــــــش میاد دیگه!
ﺷﺎﻧﺲ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﺨﺪﺍ |: . . . ﻣــﺮﻍ ﻋﺸﻖ ﺧـــﺮﯾــﺪﻡ ﺻﺪﺍ ﺗــﺮﻣــﺰ ﺩﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻩ !!!
یه جا خونده بودم نوشته بود: آیا میدانید:سوسک بعد از لمس کردن انسان سریعا به جایی رفته و خود را تمیز میکند!!!!! عرض دیگه ای ندارم فقط بهتره همگی با هم بریم محو بشیم
می دونستید اگه بال مگس رو بکنین و بگین بپر نمی پره!
فکر کنم بخاطر اینه که کر میشه
آقای پشه عزیز! شما که 24 ساعت بعد از نیش زدن ما میمیرین مگه مرض دارین میایین نیش میزنین؟؟؟ ها؟؟؟ مشنگ بودن تا این حد؟؟؟
یه پشه ی خوش خوراک اومده نشسته رو دستم نیم لیتر خون مکیده. خو لامصب به فکر کم خونی من نیستی لااقل به فکر تناسب اندام خودت باش.
یه پشه مشاهده کردم تو اتاق.رفتم یه دماسنج آوردم نشستم جلوش نشونش دادم و باهاش منطقی بحث کردم که هنوز هوا سرده هوا.اونم قبول کرد و رفت
چقد بعضیها سنگدل اند. جوجه های رنگی کوچولو رو میخرن تا بچه شون باهاشون سرگرم بشه. خفه شون کنه. ولی بعضی از ما که روح لطیفی داریم به جوجه ها آب و دون میدیم تا رشد کنن سال بعد باهاشون ته چین مرغ درست میکنیم.