پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
تو شهربازی جیغ میزدم یارو گفت چتـه؟ گفتم همه میان شهربازی جیغ میزنن دیگه گفت آره ولی نه وقتی رو چمنا نشسته باشن.
بعدازبانوی قصرهمینک بانوی عمارت
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
هنگام عقد
بااجازه ازپدرم،مادرم،خواهرم،برادرم،خاله ام،دایی ام،عمه ام،عمویم،پدربزرگم،مادربزرگم،جدم.......کافیه وقت تمام شدورقه هابالا
یعنی تا حالا نشده این معلمای ریاضی یبار تو خلوت به خودشون بگن: "آخرش که چی"؟
من مطمئنم بچه طبقه بالایی ما یکی از امید های دو و میدانی کشور و حتی جهان میشه خیلی مصممه و از صبح تا شب تمرین میکنه
چغر بد بدن
شیییییش میلیون ایرانی مقیم خارج یارانه میگیرن یعنی هرچی بگم از بار طنز این جمله کاهیدم !
چقدر اینا با ما شوخی می کنن
ما با ظرفیت هستیم ?اینا شوخ طبع هستن؟ کی به کیه ؟
رفتم پرنده فروشی گفتم این عروس هلندی چنده؟ گفت ۲۵۰ تومن . گفتم جهازم داره دیگه؟ با عقاب تو مغازهش افتادن دنبالم بی تربیت
چطوری هم خوشگلید هم هیکلاتون خوبه هم نخبههای کشورید و دانشگاه تهران میرید هم شعورتون بالاس هم هنر دارید هم لوندید هم پولدار؟ همش با هم نمیشه که ، رمز و کد نسوز زدین؟
چهارشنبه سوری ایرانی میشید هالووین جن میشید کریسمس مسیحی میشید شب یلدا و عید فطر هم ایرانی و مسلمون:)
یه وقت جلوی آفتاب پرست ها زشت نباشه
ین چند وقته این قدر سریال تاریخی دیدیم دلم میخواد از چاه آب بخورم. بعد با اسب برم سر کار.. شب برم تو یه غار بخوابم تازه امشب بابام گفت بیا بیعت کنیم حمله کنیم خونه عمت اینا شوهر عمتو و به بردگی بگیریم :// بابام دیگ خیلی فرو رفته تو سریالا :))
بماند که خودم گفتم قربان لطفا من رو مجازات کنیین کوتاهی کردم
آلمان و دانمارک با تونل ۱۹ کیلومتری به هم وصل شدن و سفر از آلمان به دانمارک با قطار ۷ دقیقه و با خودرو ۱۵ دقیقه طول میکشه ؛ منم دیروز تووی تونل صدر ۴ ساعت توو ترافیک بودم زیبا نیست !
کجایی؟ بویت هست.. اما خودت را نمی یابم
.
..
...
.....
......
دو روزه دارم تو اتاق دنبال جورابام میگردم, پیداش نمیکنم بوش هستا اما خودش نیست
میدونستین مغز هم باگ داره؟
باگ مغز اینه که هر چیزیو بیشتر زور میزنی فراموش کنی بیشتر یادت میمونه
ميدونين مورچه هاي نر و ماده رو چجوري از هم تشخيص ميدن؟ از رو كليپس ديگه:) یه چند وقتی بود کلیپس داشت از مد می افتاد گفتم یه یادی ازش کنم
اگه گفتین جای کی تو جام ملت های آسیا خالیه؟
.......
.........
بله یه یادی هم از قاشقچی مرحوم کنیم😋