پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
تنها تلاشي كه خوروسازانِ داخلي در راستاي امنيتِ خودروها كردند اين بود كه داخلِ داشبوردش يه قرانِ كوچولو گذاشتن ...
یه گوسفند خریدیم گذاشتیمش رو صندلی جلو ماشین برگشته میگه میخوام بشینم پشت فرمون قیمتشون رفته بالا شاخ شدن واسه ما بی جنبه ها
پراید۴۵میلیونی میخری به این امید که۵۰میلیون بفروشی؛ گوشت یخی ۳۰هزارتومانی میخری که دوبرابر بفروشی؛ دلار میخری که با چنددرصد سود بفروشی؛ از دولت میخری تا به مردم بالاتر بفروشی، دقیقا درحال انتقام از چه کسی هستی هموطن?
یه دختر و پسر بغلم تو ایستگاه اتوبوس نشسته بودن پسره یه ساعت ناز نامزدش رو میکشید تا آشتی کرد بعد دختره گفت تقصیر منم بود ببخشید پسره گفت آره رو اخلاقت یه کم کار کن دختره باز قهر کرد
رئیس اتحادیه رستوران داران تهران گفته کباب کوبیده زیر پونزده هزار تومن کباب نیست. حالا از فردا همون آشغالو میدن بیست تومن که ما خیالمون راحت بشه کبابش گوشت داره
سلامتى مامانم که هميشه بچه مردم بهتر از منه به جز: وقت خونه تکونى کردن!
اولين بار كه ميخواستن اتاقمو جدا كنن بابام اومد گفت از هیچی نترس،از تنهایی،تاریکی،جن،روح،پیرزن موقرمزی که تو کمده...نترسیا! آفرین..بعدم رفت
رفتم به بابام گفتم من گل میزنم گفت افرین فوتبالیست من خلاصه من راستشو گفتم و اینکه بابام منظورمو نفهمید به من ربطی نداره ????✌
الان مدیر عامل سایپا غمگین نشسته تو دفترش. میرن ازش می پرسن چیه؟چرا ناراحتی؟ با ناراحتی و عصبانیت میگه: این مردم پراید 47 ملیونی می خرن. من الاغ، من نفهم من عوضی... پراید رو 20 ملیون می دادم. از من خرتر سراغ دارین؟ میدونین چقدر ضرر کردم؟
واقعا اون شوهر عمه ای که هر وقت مسعود روشن پَژو رو میبینه میگه این روشن پژو ۴۰۵ عه یا روشن پژو ۲۰۶ ؟ رو اگه نباید کشت پس باید چیکار کرد ؟
جدی باید برم عکس بچگیامو بزنم تو دیوار ، شاید پدر مادر واقعیم رو پیدا کنم امروز به بابام میگم چرا هیچ وقت نمیومدی مدرسه نمره های منو بپرسی میگه : مگه تو مدرسه رفتی ؟
یادتونه بچه بودیم می خوندیم؛ ماشین مشتی مندلی نه بوق داره نه صندلی صندلی هاش فنر داره نشستنش خطر داره؟ یعنی خدا شاهده از همون موقع داشتن ذهنمونو برای خرید پراید آماده میکردن
یه بار میخواستم برم دانشگاه پدرم منو رسوند تا دم ترمینال ، رو کرد بهم گفت پسر پول مول همرات هس؟ دستشو بوسیدم بهش گفتم اره بابا نگران نباش خودم کار میکنم تهران، گفت بده میخوام بنزین بزنم.
من و باران هر دو منتظريم... من منتظرم اون بباره بعد ماشينمو بشورم! اونم منتظره من ماشينمو بشورم بعد بباره!
دیشب کف پامو پشه نیش زد! یکی نیست بگه د آخه حیوون این جای نیش زدی بود؟؟ سه ثانیه میخارونم یه ربع میخندم!!