پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
طرف قيافش يه جوريه که ﻣﮕﺲ ﺑﺎ ﻭﺳﺎﻃﺖ ریش سفیدای فامیل ﺭﻭﺵ ﻣﯿﺸﯿﻨﻪ !! ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺍسمشو ﺗﻮی پرﻭﻓﺎﯾﻞ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :ﺩُﺯﺩ ﺩِﻟﻬﺎ!
خدا ديد با زلزله و هواپيما و كشتى و سيل و... نتونست كارى بكنه نقشهى جديدش اينه که سرد و گرممون كنه ترك بخوريم، بميريم :) حواستون باشه، به بقيه هم بگيد!
الان والدین اسم های قشنگی برا بچه هاشون میزارن من یادمه روز اول مدرسه به بغل دستیم گفتم اسمت چیه گفت صفدر ، دوماه مدرسه نرفتم تا یک هفته هم تب داشتم
به مامانم گفتم فردا قرمه سبزی درست کن معدم از الان داره خمپاره میزنه داش بزا بخورم بعد خودم همراهیت میکنم با هم ارگ بزنیم
الان بن سلمان گوشیشو برمیداره میبینه پیام اومده "مشترک گرامی بسته ی موشکی شما به پایان رسید، برای درخواست تمدید بسته، سر کیسه رو شُل کن"
بچه بغل باباش بود داشتم ادا در میاوردم بخنده برگشت به باباش گفت بابا این آقاهه عقب موندست
یبار رفتم خواستگاری دختره تا قیافمو دید خودش یه موز پوس کند گفت اینو بخور برو
سازنده های تلگرام با کشورشون سر اینکه نمیخوان اطلاعات کاربرهارو به روسیه بدن دعواشون شده اونوقت ما باید به سروش التماس کنیم برادرا که هیچی جون مادرت یه جوری برنامه نویسی کن حداقل اطلاعاتمون نیافته دست هکر
ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻮﺩﻡ …😴
ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻡ ﺑﯿﺪﺍﺭﻡ ﮐﺮﺩ …!😣
ﮔﻔﺖ : ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻮﺩﯼ ….؟؟؟
ﻣﻨﻢ ﻫﻮﻝ ﺷﺪﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻪ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺩﺭﺍﺯ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ….!
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﺳﺘﻪ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﮔﺎﺯ ﻣﯿﺰﺩﻥ😂😂
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
از جلوی پارک خونمون رد میشدم دیدم یه خارجی دپرس داره عکس میگیره !
رفتم جلو بهش گفــــــــتم : can u speak english انگار دنیارو بهش داده بودن ! با کلی شوق و ذوق گفت :
Yeeeeees , I caaaaaan زدم رو شونــــــش گفتم :
sorry , I can’t . . . 😐😐😂
روز معلم و روز کارگر پشت سر همه اگه روز دانشجو هم بعد اینا بود قشنگ میشد بگیم هفته ی بدهکاران مبارک... قسط و اجاره خونه و شهریه دانشگاه
هر وقت یه لباسشویی اختراع شد که لباسا رو اتو کرده داد بیرون بعد از پیشرفت تکنولوژی حرف بزنین
جون من به این تعریف کتاب زیست پیش ما دقت کنید: صیادی نوعی رابطه بین دو گونه است که طی آن یکی دیگری را میخورد. اصن دریچه های جدیدی در مطالعه ی روابط به روم گشوده شدن!
صد بار گفتمش وسط حرف من نخند یکبار خنده کردو بیا عاشقش شدم . . .
.
..
...
....
البته منم زدم تو دهنش تا معشوقه ی مودبی بشه
اگه کسی در آینده ازم پرسید چرا تو زندگیت به هیچ جا نرسیدی با اطمینان میتونم بگم که خواب نذاشت:| >_<