پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
شما هم همیشه تو زندگیتون جای خالی یه میلیارد رو حس میکنید؟
هر نوشيدنی جديد يا مارک جديدی که مياد اولاش مزش خوبه اما نميدونم چه حکمتيه رفته رفته مزش به سمت شربت اکسپکتورانت متمايل ميشه
بدون شک میتونم بگم، تا الان فقط گربه های محلمون ادای بهتاش رو درنیاوردن هرجا میری از دیوار هم صدای اَی خِدداا میاد!!
مامان باباهاتون کریسمس بهتون کادو میدن؟
برای من فقط یه بار تولدم ساعت خریدن هنوز دارمش
البته داریمش چون ساعت دیواری بود زدیم تو پذیرایی :(
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
آنچه برای خود نمیپسندي
.
نگه دار واسه جاریت کادو ببر😂
معلم از شاگردش ميپرسه واسه چي اينقدر دير رسيدي؟ 😡😡
شاگرد: به خاطر تابلو راهنمايي رانندگي!
معلم: مگه چه علامتي روش بود؟
شاگرد: به مدرسه نزديک ميشويد، آهسته حرکت کنيد!😂😂😂😂
خلاقیتش نابووودم کرد...!!!!!!😁😁 😂😂😂😂
عملکرد چهار ساعته ما در کنکور ... . . . . . . . . . . . . . ده بیست سی چل پنجاه شصت هفتاد هشتاد نود صد، آش ماش بیرون باش بیسکویت بخور ساکت باش...
خب، گزینه ج !!! 😳😂😂
تو این روزا تا میبینین یه کنکوری دو دقه یه جا نشسته بهش یادآوری کنین کنکور داره بره سر درسش؛خیلی دوست دارن :(
یه بار به یه راننده گفتم شما چرا نمیرین توی تاکسی های انلاین کار کنین گفت ببین همین مسیری که من میبرمت 10 تومن اونجا ازت 6 تومن میگیره اصلا تا حالا اینطوری قانع نشده بودم :|
برای حمایت_از_کالای_ایرانی دلار نخرید، ریال بخرید!
با هر ۱میلیون تومن میتونید ۱۰میلیون ریال بگیرید،
حالا درسته خیلی فرقی نمیکنه ولی خوب در روند رو به رشد به فنا رفتن شما هم تاثیری نداره
من: کلی کار نکرده و درس نخونده و وقت کم دارم... مغزم: هــــــــــــــــــــــــــی این فیلمه که تا حالا صدبار دیدیش چقد باحاله..باید دوباره تماشا کنی
اینکه تو بازی بعدی رُم صداوسیما چه بلایی سر لوگوی رم میاره برای ما از خود بازی جذاب تره
( حمید معصومی نژاد رُرُرُرُرُرُ ُ ُ ُ ُ ُ ُ ُــــم )
امسال هشتادیا دیپلم میگرن من هنوز فک میکنم هشتادیا نهایتا ابتدایی هستن داریم پیر میشیم کم کم
بچه :الوو.. ۱۱۰؟ پلیس :بله بفرمایید؟ بچه :منو بزور این جا نگه می دارن.
پلیس : آروم باشید.. الان دقیقا کجا هستید؟
بچه : مدرسه😐😂
😂😂😂 سر چهار راه بودم یهو ی وانت چراغ قرمزو رد کرد پلیس تو بلندگو گفت وانت کجا میری؟ وانتیه هم تو بلند گو گفت دارم میرم بار بیارم دیرم شده عجله دارم...
.. . . . .
یعنی ی همچین ملت شادی هستیما...😂😂😂