پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
خانومای عزيز پیشاپیش هفته معلم روتبریک میگم:
حتما که نباید معلم باشین. همینکه شیطون رو درس میدین کافیه!😐😂
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
بهترین الارم در دنیا مادر ها هستند
ازشون میخای ساعت ۷ بیدارت کنند
ساعت ۶صدات میزنن
میگن پاشو ساعت هشته😂
یه سری بابام داشت تو چت به شوهر عمم مراحل رایت کردن سی دی رو یاد میداد
دیدم نوشته ابتدا به سمت کامپیوتر میرویم😐😂😂😂
هیچ وقت تو اینترنت دنبال جواب مشکلای پزشکیتون نباشید
من یه بار معدم دردگرفت با نت چک کردم دیدم سرطان دارم
ولی شکر خدا با عرق نعنا شکستش دادم😊😐😂😂😂
اگه راستشو بگی کاریت ندارم" چیست ؟ . . . بهترین و قشنگ ترین روش اعتراف گیری مادران :)) البته در 90 درصد موارد فرد اعتراف کننده از چند ناحیه اسیب میبیند!😐😐😐
آقایون اول تو خواستگاری آنچناﻥ ﺳﻮﺍﻻﺕ فلسفی ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﺯﻧﺪگی ﺍﺯ ﺁﺩﻡ میﭘﺮﺳﻦ ﻛﻪ ﺍﺯ ملاصدرا ﻫﻢ ﺑﭙﺮسی هنگ میکنه! . . . . . . ﻭﻟﯽ بعد از ازدواج، ﺗﻨﻬﺎ ﺳﻮﺍﻟﺸﻮﻥ ﺍﻳﻨﻪ: ﺷﺎﻡ چی ﺩﺍﺭﻳﻢ؟!!!😂😂😂
جدیدا کار به جایی رسیده که باید بگیم نمک خوردی؛ نمک دونم بشکن، فقط تو سرِ ما نشكن:|
از این به بعد نگید فرار مغزها بگین لژیونرهای مغزی!!! برزیل تو فوتبال انقد لژیونر نداره که ما تو علم و دانش داریم!
من از هرچی دود و سیگار و مواد مخدره خیلی بدم میاد. اصلا وقتی بحثش پیش میاد من ناراحت میشم که مردم چرا به خودشون آسیب میزنن. اثن چه معنیی داره که مردم زندگیشونو با دستای خودشون خراب کنن؟ (پک گل خود را باز میکند)
خب تلگرام تو اپدیت جدیدش کلا فیـلتر نمیشه:(( تنها راه نابود کردنش اینه که بیان دونه دونه از رو گوشی هامون پاکش کنن:)))
هر مواد و قرص مخدر جدیدی که میاد میگن هیتلر ساخته بوده برا اینکه سربازاش موقع جنگ نخوابن. من نمیدونم هیتلر لابراتوار داشته یا اسلحه خونه
آمدی جانم به قربانت، چرا اِنقد گران؟ گوجه سبزی ظاهراً، اما رقیب زعفران! باز خوبه لااقل، عکست نصیب ما شده! مزه ی تُرشَت ولی، شد سهمِ از ما بهتران
میگه سه چیز را مخفی نگه دار ۱ درآمدت ۲ عاشقانه هاتون ۳ حرکت بعدیتون پس چیو استوری کنیم حاجی!؟
يه بنده خدايى هم هست كه فكر نكنم تعدادشونم كم باشه! تا یارانه ﺭو میریزن نیم ساعت نشده میره همشو بردﺍشت میکنه، با این استدلال که ممکنه پشیموﻥ بشن بردارﻥ دوباره :) اعتماد بین مردﻡ و مسئولین موﺝ میزنه..
لگد زدن مختص به اسب و الاغ نیست خود من بعضی وقتا چنان لگدی به بختم زدم که اسب و الاغ به نشانه احترام کلاهشونو برداشتن:| الانم دنبالم افتادن هی میگن به مام یاد بده توروووخدا:|