پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
استادای من اينجورين كه ميان سركلاس ميبينن من نيستم ميگن خب ايول امروز حضور غياب ميكنم سختترين درسم ميدم به هركي هم اومده به پایان ترمش١٠ نمره اضافه میکنم
من تحقیق کردم که ... اگر خانم ها تو جهیزیه شون PS4 بیارن هم آمار ازدواج بالا میره و هم آمار طلاق پایین میاد :)
فکر کنم دلیل اینکه چند ساعت باید بین مطالبت فاصله بیوفته اینه که شاید تو اون چند ساعت یه کشور متحول شد یا یه موضوع جدید پیش اومد می خواستیم براش جوک بسازیم ضایع نشیم
خاکی بودن... . . . . . . آسفالت شدن را در پی دارد...!
نمی دونم خنده داره یا جمله ی سنگینیه . خودتون یه لطفی کنین یه برداشت خوب ازش کنین
مامان بابام دعواشون شد مامانم خواهرمو برداشت از خونه رفت ، بعدشم بابامم داداشمو برداشت رفت،منم نگاه کردم . سعی کنید تعداد بچه هاتون زوج باشه
سکه یه جوری گرون شده که الان پول تو طلاق گرفتنه :)))))
هنوز منتظرم اونایی که میگن ریاضی درس شیرینیه بیان بگن که داشتن شوخی میکردن
بزرگتربن خیانتی که به گوگل کرد اینه که باهاش bingرو سرچ کنی و بزرگترین خیانتی که به جیمیل میشه کرد اینه که ی اکانت بسازی و داخلش کلمه یاهو باشه...
من همیشه به کارنامهام با این دید نگاه میکردم که عب نداره نوزده برادر بیسته، هیژده خواهر نوزدهه، هیوده داداش ناتنی هیژدهه، شونزده آبجی کوچیکه هیودهه، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه یه بار چاهار و نیم شد نوهعمه ی پسرخاله ی پنج
با دوستم تو یه کشور دیگه صحبت میکردم تو یکسال خونه خریده، زن گرفته، ترفیع گرفته پرسید تو چه خبر؟ به نظرتون بهش بگم قاب گوشیمو عوض کردم؟ !!!
وقتی تو هوای آلوده دستتونو میگیرین جلو دماغتون ذرات معلق با خودشون میگن پسر حالا چجوری از لای انگشتاش رد شیم
ايندفه هم كه همه چي فيلتر بود و كند، باز ميگه شما ٨٠٪ از حجمتو مصرف كردي! لا اله الا الله...
امروز تو بارون داشتم ۱۳۰ تا میرفتم تو اتوبان،پنج تا رعد و برق دقیقا داشت میخورد به ماشینم ،رعد و برق شیشم فهمیدم پنج تای قبلی هم دوربین بوده عکس گرفته
نتانیاهو گفنه اگه قراره جنگی بین ایران و رژیم صهیونیستی رخ بده بهتره همین الان باشه . . . . موافقم چون یه ماه دیگه جام جهانیه تداخل نداشته باشه بهتره
امروز فرداست که بخشنامه کنن به مدارس که حق ندارین سر کلاس بگین «برجا».