پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
یهبارم خواهرم بچهاینا که بود، تو بیسسوالی ازش پرسیدم: تو جیب جا میشه؟
گفت: بادنکردهش آره . . . به پاس صداقتش تا سؤال بیستم نفهمیدم بادکنکه 😆😂😂
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
پلیسه به یارو میگه : گواهینامه داری؟ . . . . . میگه : بزار داشبورد رو ببینم شانس بیاری که داشته باشم ، کارت راه بیفته
آخرش هیچی نمیشی، چیست؟ . . . . . . نوید آینده ای مبهم از سوی والدین به فرزندان
من سر کلاس ریاضی
. . . . حتی نمیفمم که چیو نمیفهمم !؟!!؟
در نیسان آبی رو آروم بستم . . . . . راننده گفت: این که تاکسی نیست، راحت باش قناری. ما اینجا از این سوسول بازیا نداریم
در دادگاه قاضی اعلام کرد
این آقا با بیل زنش رو کشته و به اعدام محکوم شد
یکی بلند شد به متهم گفت: خاک توو سر بی معرفت و نامردت
قاضی گفت: آقا بشین سرجات به شما چه مربوطه؟ . . . . یارو گفت: دوساله همسایشم میگم بیل داری میگه نه
تو آفريقا يه قبيله اى هست نميدونن طلاق چيه . . . . . . اصن به اين قرتى بازيا اعتقاد ندارن 😑☝️ زن که پررو ميشه ميخورنش
ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺪﯼ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ کنم . . . . . ﺗﻤﺎﻡ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺩﺍﺭﻥ برام ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺯﻥ میگردن
ﮐﻪ ﯾﻪ ﻭﻗﺖ ﻧﺮﻡ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ
ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺑﺪﺑﺨﺘﺶ ﮐﻨﻢ
بچه فامیلمون تازه به دنیا اومده واسش 12میلیون سیسمونی خریدن . . . . . اونوقت من تا 3 ماه تو بیمارستان گرو بودم تا بابام اینا پول بیارن منو ببرن 😂😂😂
همکارم موهاشو کاشته قبلا میخواستن آدرس بدن میگفتن همون کچله؟ . . . . . الان میخوان آدرس بدن میگن همون کچله که مو کاشته؟ 😂😂😂 فقط این وسط متحمل هزینه اضافه شده
پشت یه وانت نوشته بود . . . . . منو اینجوری نگاه نکن
من لندکروز بودم روزگار منو به این روز انداخت ☹️😐😂
واسه سنجش بینایی گواهینامه رفتم پیش چشم پزشک
گفتم : ناموسا یه کاری کن پشت فرمون عینک نزنم گفت آقا من این طرف نشستم کجا رونگاه میکنی؟ 😂😂😂😂
آیا می دونستین داشتن همسر خوب ، خیلی هم خوب نیست !
چون وقتی نگاش می کنین دوست دارین یکی دیگه هم ازش داشته باشین
من اسم بدبختی هامو گذاشتم آرسن ونگر، چون هیچ وقت ولم نمی کنن
من وقتی میخوام یه فایلی رو دانلود کنم اینقد فکر میکنم واسه خودم دلیل میارم که منصرف شم از دانلودش :| ووالا خب حجم اینترنت الکی که نیست -__-