پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
الان وقتشه ورزش۳ بنویسه "آغاز درخشش رضاییان در بلژیک با اولین پاس گل". حالا اینکه پاس گل رو به بازیکن حریف داده اصلا مهم نیست.
انقدر این سریال یوسف پیامبرو نشون دادن که دیگه امسال فکرکنم کاهنای معبد آمون روش ذخیره گندم رو فهمیده باشن...
طرف میگفت :
اعتراف می کنم مهم ترین دلیل عدم موفقیت من اینه که می ترسم یه روز موفق شم بعد مهران مدیری دعوتم کنه دورهمی بعد ازم بپرسه:(( عاشق شدی ؟؟؟.)) آخه جواب مامان بابام رو کی میده .
شريفي نيا گفته دليل اينكه من نقش مردهاي دو زنه رو بازي ميكنم برا هشدار دادن به مردهاست كه اين كارو نكنن،
مشتي هزينه ها قبلا اين هشدار رو داده به ملت
یکی از مزایای درس خوندن تو یه شهر دیگه :
اونجاست که مامانت زنگ میزنه میگه رفتی سرکلاس؟ از زیر پتو میگی الان سر کلاسم بعدا زنگ میزنم:)...
یکی از دردناک ترین لحظه ها هم لحظهایه که از ماشین پیاده میشی و میبینی ماشینه به همون مسیری میره که تو میخوای پیاده بری و باهش نرفتی
این واقعا به سر من خودم اومده که میگم
زلزله دوست داره از ایران خارج بشه ولی عوارض خروج از ایران گرونه میفهمین ؟؟! فعلا همینجاس داره با زیر شلواری راه راه میچرخه و ایران گردی میکنه :
تو نیکی میکن و لایکی بینداز . . . .که ایزد در بیابانت دهد باز ولی گرچه نکردی پستم را لایک . . . الهی گربه گیرد برتویک گاز دیوان خواجه عبدالله فیسبوکی
یکی می گفت:
من یه مقطعی حامد همایون رو خیلی دوست داشتم همون مقطعی که نمیخوند...
این دستورپخت، کمر به کمر و از نسلی به نسل دیگه، تو خاندان ما گشته به امید اینکه بالاخره یکی پاشه درستش کنه.
شوهره من دارم○_○ داریم مسابقات اسب سواری رو می بینیم رو به شوهر جان میگم آقا منم دلم اسب میخواد برام اسب بخر^_^ برگشته میگه برات کفش میخرم مث اسب بدو
پیام زلزله به افراد تهران:
حالا شب بالآخره خوابتون میگیره دیگه... باید بیان تو خونه هاتون
بعضی وقت ها نارنگی رو با چاقو پوست بکنین بذارین غرورش حفظ شه! اونم میوه است بالاخره
دیشب تو پمپ بنزین دعوا شد سر صف, یکی قفل فرمون دراورد, اون یکی گفت مرتیکه از زلزله فرار کردم که تو دعوا بمیرم؟ قفلو بنداز فقط فحش بدیم
دوستان زلزله زده :
تنها مدیریتی که تو این دو شبی که بیرون خوابیدیم داشتم مدیریت شارژ باتری گوشیم بوده