پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
شب یلدا بود بابام کلنگو برداشت زد دیوارو سوراخ کرد همه تعجب کردیم ، دیدیم آجیلارو تو دیوار جاساز کرده :|
تو آموزشای داوری اسپانیا میگن اگه کل توپ از کل خط رد بشه گل حساب میشه مگه اینکه بازی بارسلونا باشه
هروقت تو رسانه ی ملّی میگن: "جای نگرانی نیست"، چهار ستون بدنم میلرزه...
با این وضع آلودگی هوا بهترین گزینه شغلی بعد از داشتن بابای پولدار، تدریس در مقطع ابتداییه. حداقل شش ماه رو مطمئنیم تعطیلیم.
اینم رابطه این دوران با کتاب
این زلزله هم کار خودشون بوده که مردم از تهران فرار کنن هوا تمیز بشه والا داشتیم خفه میشدیم (هم اکنون در تاکسی های سراسر کشور )
پیام زلزله به آلودگی هوا در تهران: تو ببرشون تو خونه من میکشمشون :)
دقت کردید جدیدا زلزله هم شمال رو دوست داره
یعنی هرجایی ایران هم زلزله بیاد اخرش یه سر به شمال میزنه بس که قشنگه دلشم نمیاد شمال محکم بلرزونه
آیا میدانید 99% کسانی که دخانیات مصرف می کنند... . . . . . . کار خیلی بدی میکنند؟؟ اینم نمیدونستین !! ای بابا همه رو من باید بگممممم!!
زمان ما میخواستن املای یه نفرو بسنجن میگفتن بنویس قسطنطنیه یا قورباغه. حالا کافیه بگی بنویس
آیا
نصف ملت مینویسن عایا!
معلم به دانش آموزاش ميگه : بچه ها شما دلتون پاكه دعاكنيد بارون بياد . . . . . . يكيشون پاميشه . . ميگه : مااگه دلمون پاك بود تاحالا شما صد دفعه رفته بودي زير تريلي
خداییش دقت کردین چن وقته آمار دزدی از منازل به شدت کاهش یافته . . . . . چون تو هر خونه ای دو سه نفر تو تلگرام تا صبح بیدارن حالا قراره دزدا تظاهرات کنن
من آن برگ خزانم ... . . . . . عه!!! بزه منو خورد عجب حیوون نفهمیه ها!
نذاشت پست ادبی بذارم
ﻫﻮﺩ ﭼﺮﺍ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ؟
مادر زن رابین هود خطاب به دخترش !
سازمان حمایت از مردان در اعتراض به نامگذاری اولین شب زمستان به نام یلدا تصمیم گرفت اولین روز تابستان را که بلندتربن روز سال است به نام یداله نامگذاری نماید!