پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
جدا از اینکه آیینه ی دستشویی و دوربین گوشی باید به توافق برسن سر چهره ی ما...آیینه ی آرایشگاه و آیینه ی خونه هم حتما باید توافق کنن باهم که یهو شبیه کدو حلوایی نشيم...
داییم یه دیپلم خریده،بعد تو 40سالگی رفته دانشگاه علمی کاربردی
بعد زنش روز دانشجو براش نوشته مرسی که نقاط تاریک وطنو با فانوس علم روشن میکنی
تو دبستان واسه امتحانا به ما میگفتن خودتون برگه امتحانی بخرید بیارید، هیچی مثل این بهم فشار نمیاورد که لوازم بدبختی رفتن خودمون رو خودمون تهیه میکردیم. انگار داشتیم رگمون رو میزدیم ....
از سرعت پايين نت من ميشد واسه شكنجه در قرون وسطي تو اروپا استفاده بشه !
داداش میای گروه هامونو طاق بزنیم؟ (پیامک شفر به کیروش)
ما واسه اون دوره ای هستیم که اگه لباس نو میپوشیدیم یا عید نوروز بود یا اول مهر...
حالا شما حق خودت رو از راننده تاکسی بگیر نمیخواد حق بهداد سلیمی رو از فدراسیون جهانی وزنه برداری بگیری! (بقول لیسانسه ها حالا از اتحادیه تاکسیرانی زنگ نزنن شاکی بشن)
تو تبلیغ چیپس نشون میده یه خانواده چهار نفره که تو خونه بزرگی زندگی میکنن با دیدن چیپس دست مادرشون پا میشن شادی میکنن من تو اون خونه زندگی کنم با کمتر از لامبورگینی خوشحال نمیشم، آخه احمق چیپس ارزش خوشحالی داره؟
رفیقم یه کلیپ برام فرستاده ۲۸ مگ، دانلودش نکردم زدم وااای عاالی بود دمت گرم خیلی خندیدم... نوشت داداش كليپ تصادف بابام بود *__*
اسپانیا- پرتغال- مراکش- ایران الهلال- الریان- العین- استقلال ما تو گروه مرگ نیستیم ! ما خودمون عزرائیلیم .
به بابام گفتم پول بریز تو کارتم زنگ زده میگه اسمت چی بود؟؟! شـــــمــــا ؟
امروز رفتم دندانپزشکی دکتره معاینه کرد چشمهاش درخشید بعد رفت زنگ زد به بنگاهی گفت معامله رو جور کن پول خونه جور شد :/
بهتره از همين الان سعي كنيد فرد باسوادي باشيد و درستونو خوب بخونيد كه بعدا موقع مسافركشي اطلاعات غلط به خورد مردم نديد
پسره 15 سالشه پست گذاشته "من شبام چهار پنج روز طول میکشه" خو چرا به اینا مشق زیاد میگین اخههه
چرا آموزش و پرورش رسیدگی نمیکنه
یک چیزی مد شده هرکی یک برچسب نشنال جئوگرافیک میچسبونه رو شیشه ماشینش. آخه کارمند نشنال جئوگرافیک چرا باید با پراید هاچ بک تو حکیم لایی بکشه؟