پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ دلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
مقدر کن خدایا انس و جان را ظهور مهدی صاحب زمان را رسان امشب به داد خلق عالم یگانه منجی خلق جهان را
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
چشمه های نور را از دیده جاری میکنیم تا بیایی جمعه ها را بی قراری میکنیم در شقایق زارها با اشک سرداران عشق رد پای خسته ات را مشکباری میکنیم
زیباتر و بالاتری از آنکه به بیتی تشبیه به خورشید کنم یا که به ماهت سوگند به چشمت که رسولان الهی هستند به محشر همه مشتاق نگاهت
بر چهره پر ز نور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
کند هر کس ز درگاهت گدایی ز حقّ حق رسد آخر به جایی نبرده بویی از عرفان و معنا ندارد آنکه با تو آشنایی
نباشد بی تو عالم را صفایی نه دین را بی تو لایت بهایی مگر من دست بر میدارم از تو تو جانی، دلربایی، مقتدایی
اگر کعبه مطاف خاکیان است و یا گر قبله افلاکیان است طواف کعبه و سنگ سیاهش به گرد مهدی صاحب زمان است
رواق منظر چشم من، آشیانه توست کرم نما و فرود آ که خانه، خانه توست به لطف خان و خط از عارفان ربودی دل لطیفه های عجب زیر دام و دانه توست
برای آمدنت انتظار کافی نیست دعا و اشک و دل بی قرار کافی نیست خودت دعا بکن ای نازنین که برگردی دعای این همه شب زنده دار کافی نیست
مسیر مسیح بهاران کجاست؟ صفا گستر لاله زاران کجاست؟ رگ و ریشه لاله از هم گسست گل اندیشه سربداران کجاست؟
سالار وقت آمدنت دیر شد بیا دل در انتظار فرجت پیر شد بیا دیدم به خواب آمدی از جاده های نور گفتا دلم که خواب تو تعبیر شد بیا
در سری نیست که سودای سرکوی تو نیست دل سودازده را جز هوس روی تو نیست سینه غمزده ای نیست که بی روی و ریا هدف تیر کمان خانه ابروی تو نیست
از عرش خداوند الی فرش به هر آن هستند همه عالم خلقت به پناهت دائم صلوات از طرف خالق و خلقت بر روی سفید تو و بر خال سیاهت