0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

amirrohi
amirrohi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 76

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

سلام من قبلا در قرعه کشی ماهانه برنده شدم وجایزه ام ارسال شده ایا باز لازمه در مسابقه  دهه فجر برنده شدم دوباره مشخصات بفرستم ؟با تشکر

سه شنبه 27 بهمن 1394  8:25 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m takround hossein201273 sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول amirrohi

سلام من قبلا در قرعه کشی ماهانه برنده شدم وجایزه ام ارسال شده ایا باز لازمه در مسابقه  دهه فجر برنده شدم دوباره مشخصات بفرستم ؟با تشکر

سلام و عرض تبریک.همراه گرامی اگر آدرس و مشخصات شما تغییری نکرده است نیازی به ارسال مجدد مدارک نمی باشد.

موفق و پیروز باشید

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:58 AM
تشکرات از این پست
siryahya takround hossein201273 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon
takround
takround
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5906

سلام

واقعا من در تعجبم چطور میشه اسم یه جایی رو گذاشت روابط عمومی و مسئولی هم داشته باشد ولی وقتی حرفی یا سخنی زده میشه که به ضرر روابط عمومی میشه  فوری یا حذف و یا غیر فعال میشه!؟! 

شاید از اینکه انتقاد میشه ناراحت می شوید؟ یا اصلا دوست ندارید حقیقت گفته بشود؟ یا دوست ندارید عیب های شما رو کسانی دیگر هم ببینند و بخوانند و بدانند و یا ..... هر چه هست الله واعلم و من فقط میتوانم بگویم که متاسفم!

من در تاریخ 94/11/21 پست زیر رو گذاشتم تو این تایپیک روابط عمومی ولی الان هر چی گشتم در آن تاریخ  اصلا پستی وجود نداشت در این تایپیک:

عرض سلام و خسته نباشید

مسول گرامی از اینکه بخش مسابقات رو رونق دادین باید تشکر کرد ولی به نظر من اصلا بخش اعلام نتایج به درستی انجام نمیشود چون با این که تو این همه مسابقه شرکت کرده و قریب به 90 درصد درست پاسخ صحیح دادم تا کنون هیچ جایزه ای اعم از امتیاز و .... برنده نشده ام. کاش به جای اینکه این همه مسابقه بدون نتیجه و بی ثمر ایجاد میکردین چند مسابقه خوب با اطلاع رسانی قوی و اعلام نتیجه خوب قرار میدادین.

البته بعید میدونم تنها من از این موضوع ناراضی باشم و بعید میدونم به این درخواست و پیشنهاد بنده ترتیب اثر داده بشه. ولی با این همه یه لحظه خواستم اینجا این موضوع رو مطرح کرده باشم

قدر لحظات رو باید دانست

چهارشنبه 28 بهمن 1394  8:48 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m hossein201273 sayyed13737373 borkhar mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول takround

سلام

واقعا من در تعجبم چطور میشه اسم یه جایی رو گذاشت روابط عمومی و مسئولی هم داشته باشد ولی وقتی حرفی یا سخنی زده میشه که به ضرر روابط عمومی میشه  فوری یا حذف و یا غیر فعال میشه!؟! 

شاید از اینکه انتقاد میشه ناراحت می شوید؟ یا اصلا دوست ندارید حقیقت گفته بشود؟ یا دوست ندارید عیب های شما رو کسانی دیگر هم ببینند و بخوانند و بدانند و یا ..... هر چه هست الله واعلم و من فقط میتوانم بگویم که متاسفم!

من در تاریخ 94/11/21 پست زیر رو گذاشتم تو این تایپیک روابط عمومی ولی الان هر چی گشتم در آن تاریخ  اصلا پستی وجود نداشت در این تایپیک:

عرض سلام و خسته نباشید

مسول گرامی از اینکه بخش مسابقات رو رونق دادین باید تشکر کرد ولی به نظر من اصلا بخش اعلام نتایج به درستی انجام نمیشود چون با این که تو این همه مسابقه شرکت کرده و قریب به 90 درصد درست پاسخ صحیح دادم تا کنون هیچ جایزه ای اعم از امتیاز و .... برنده نشده ام. کاش به جای اینکه این همه مسابقه بدون نتیجه و بی ثمر ایجاد میکردین چند مسابقه خوب با اطلاع رسانی قوی و اعلام نتیجه خوب قرار میدادین.

البته بعید میدونم تنها من از این موضوع ناراضی باشم و بعید میدونم به این درخواست و پیشنهاد بنده ترتیب اثر داده بشه. ولی با این همه یه لحظه خواستم اینجا این موضوع رو مطرح کرده باشم

عرض سلام و ادب

با احترام به پیام شما و لطفی که به روابط عمومی داشتید نیز اینکه روابط عمومی همیشه پذیرای نظرات و پیشنهادات مخاطبین محترم بوده، هست و خواهد بود لذا در پاسخ به این پیام شما بزرگوار صحبتی نمی کنم و برای رفع مسئله، این تصاویر که پیام شما و محل آن که بخش مسابقات و جوایز است نه روابط عمومی و هم چنین پاسخ مسئول آن بخش و تشکر مسئول روابط عمومی است دعوت می نمایم...

و خداوند دانا و بیناست...

چهارشنبه 28 بهمن 1394  10:26 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 mosabeghat_ravabet sayyed13737373 borkhar farshon ravabet_rasekhoon
ali1560
ali1560
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 458

سلام/بهتر نیست که یک تالار در انجمن برای سیاست بذارین

مثل مطالب سیاسی و نظرات کاربران؟!

چهارشنبه 28 بهمن 1394  1:22 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ali1560

سلام/بهتر نیست که یک تالار در انجمن برای سیاست بذارین

مثل مطالب سیاسی و نظرات کاربران؟!

سلام بر شما و سپاس از پیشنهادتان.

همراه گرامی در حال حاضر یک زیرتالار سیاست در تالار مطالب عمومی برای پیشنهاد شما در حال فعالیت است که می توانید از آن برای ارایه نظرات استفاده فرمایید. این لینک هم شما را به این زیر تالار رهنمون می سازد. ضمنا تاپیک ویژه ای هم با عنوان انتخاب اصلح در انجمن به مناسبت انتخابات در حال فعالیت است که پیشنهاد می گردد استفاده فرمایید و نظرات خود را ارسال کنید.

موفق و پیروز باشید

چهارشنبه 28 بهمن 1394  3:29 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 hossein201273 mosabeghat_ravabet farshon ravabet_rasekhoon
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

سلام و وقت بخیر

کجا میتونم اسامی برندگان این دو تا مسابقه رو ببینم؟ حدس رمز جدول ؛ در سوگ کریمه اهل بیت

سپاس

جمعه 30 بهمن 1394  9:12 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m farshon borkhar ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول nargesi

سلام و وقت بخیر

کجا میتونم اسامی برندگان این دو تا مسابقه رو ببینم؟ حدس رمز جدول ؛ در سوگ کریمه اهل بیت

سپاس

سلام و عرض ادب

همراه گرامی شما می توانید پاسخ هر مسابقه و طرح را در همان طرح مشاهده فرمایید هم چنین در تاپیک جامع امتیازات اهدایی نیز می توانید  برندگان مسابقات مورد نظرتان را بیابید.

برای مشاهده تاپیک از این لینک کمک بگیرید.

مسئول واحد مسابقات نیز برای پاسخ به سوالات شما در این زمینه آماده هستند.

موفق و پیروز باشید

شنبه 1 اسفند 1394  8:11 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar ravabet_rasekhoon
amin72
amin72
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 297

سلام خواهشمندم مثل سایر مسابقات قرعه کشی ماهانه بلافاصله با شروع ماه جدید اعلام بشه وقرعه کشی ماه بعد فعال بشه مثلا امروز که 1اسفند هست قرعه کشی بهمن اعلام وسری جدید اقلام قرعه کشی قرار داده بشه با تشکر

شنبه 1 اسفند 1394  2:00 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mosabeghat_ravabet borkhar ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amin72

سلام خواهشمندم مثل سایر مسابقات قرعه کشی ماهانه بلافاصله با شروع ماه جدید اعلام بشه وقرعه کشی ماه بعد فعال بشه مثلا امروز که 1اسفند هست قرعه کشی بهمن اعلام وسری جدید اقلام قرعه کشی قرار داده بشه با تشکر

سلام و سپاس از نظرتون. ان شا الله امروز برندگان بهمن ماه اعلان خواهد شد. محصولات قرعه کشی ماه جدید هم به محض اعلان فروشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

با آرزوی موفقیت برای تمامی شرکت کنندگان...

شنبه 1 اسفند 1394  3:14 PM
تشکرات از این پست
tooranshaban borkhar ravabet_rasekhoon arezooo
carcar
carcar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 474

به چه دلیل پستهای من ،تایید نشده است...؟

دوشنبه 3 اسفند 1394  11:48 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon arezooo
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول carcar

به چه دلیل پستهای من ،تایید نشده است...؟

سلام و روز بخیر

همراه گرامی دیروز مسئول واحد نظارت در موسسه حضور نداشته اند. ان شا الله امروز در دست بررسی و تایید قرار خواهد گرفت.

موفق و پیروز باشید

سه شنبه 4 اسفند 1394  7:31 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon arezooo catcat
amin72
amin72
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 297

سلام با تشکر از هدیه امتیاز به مناسبت تولدم خواهش می کنم در قرعه کشی این ماه هم  قندان وبشقاب و گلدان مینا کاری  قرار دهید ما همچنان منتظر اجناس قرعه کشی اسفند ماه هستیم تا انتخاب کنیم با تشکر از شما عزیزان زحمتکش

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:38 AM
تشکرات از این پست
arezooo rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amin72

سلام با تشکر از هدیه امتیاز به مناسبت تولدم خواهش می کنم در قرعه کشی این ماه هم  قندان وبشقاب و گلدان مینا کاری  قرار دهید ما همچنان منتظر اجناس قرعه کشی اسفند ماه هستیم تا انتخاب کنیم با تشکر از شما عزیزان زحمتکش

سلام و عرض تبریک. همراه گرامی نوع و تعداد محصولات در بخش فروشگاه در حال مشخص شدن است و اگر مقدور باشد این محصولات باز قرار خواهد گرفت.

موفق و پیروز باشید

سه شنبه 4 اسفند 1394  10:35 AM
تشکرات از این پست
farshon rohisamadi
arash69
arash69
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 256

سلام من هم راسخونی هستم وهم مهندسم امروز که روز مهندسه به ما هم هدیه امتیاز بدید متولد 1369

با تشکر از طرح های خوبتون

سه شنبه 4 اسفند 1394  12:43 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها