سلام
واقعا من در تعجبم چطور میشه اسم یه جایی رو گذاشت روابط عمومی و مسئولی هم داشته باشد ولی وقتی حرفی یا سخنی زده میشه که به ضرر روابط عمومی میشه فوری یا حذف و یا غیر فعال میشه!؟!
شاید از اینکه انتقاد میشه ناراحت می شوید؟ یا اصلا دوست ندارید حقیقت گفته بشود؟ یا دوست ندارید عیب های شما رو کسانی دیگر هم ببینند و بخوانند و بدانند و یا ..... هر چه هست الله واعلم و من فقط میتوانم بگویم که متاسفم!
من در تاریخ 94/11/21 پست زیر رو گذاشتم تو این تایپیک روابط عمومی ولی الان هر چی گشتم در آن تاریخ اصلا پستی وجود نداشت در این تایپیک:
عرض سلام و خسته نباشید
مسول گرامی از اینکه بخش مسابقات رو رونق دادین باید تشکر کرد ولی به نظر من اصلا بخش اعلام نتایج به درستی انجام نمیشود چون با این که تو این همه مسابقه شرکت کرده و قریب به 90 درصد درست پاسخ صحیح دادم تا کنون هیچ جایزه ای اعم از امتیاز و .... برنده نشده ام. کاش به جای اینکه این همه مسابقه بدون نتیجه و بی ثمر ایجاد میکردین چند مسابقه خوب با اطلاع رسانی قوی و اعلام نتیجه خوب قرار میدادین.
البته بعید میدونم تنها من از این موضوع ناراضی باشم و بعید میدونم به این درخواست و پیشنهاد بنده ترتیب اثر داده بشه. ولی با این همه یه لحظه خواستم اینجا این موضوع رو مطرح کرده باشم