نقل قول rasekhoon_m
نقل قول borkhar
سلام و عرض ادب
ضمن خداقوت حضور شما همراه گرامی لطفا کم لطفی نفرمایید به استناد حرف خودتون در این مدت مسابقات خوب و متفاوتی در سایت اجرایی شده نیز باز هم کم لطفی نفرمایید چون شاهدید که برای بیش از دو سوم طرح ها و مسابقات اجرا شده و در حال اجرا جایزه مشخص شده و به جرات می توانم عرض کنم که روابط عمومی در این مدت که شروع به کار کرده سعی خود را بر آن گذاشت که کاربرمحور پیش رود و در حد توان متفاوت عمل کند چه در بحث فعالیت کمی و کیفی و چه در بحث جوایز و هدایا...
در دهه فجر، هم در قسمت مسابقات روزانه و هم در انجمن طرح های ویژه ارایه شد و جوایز ویژه ای برای هر دو بخش اعلان شد که همزمان با ارایه جوایز طرح سوگواره بود. سعی ما تعامل بیش از پیش کاربر و مدیر و مسئول است و می خواهیم در محیطی صادقانه و دوستانه امور را در راستای نیل به اهداف خداپسندانه سامان بخشیم...
این نکته هم شایان ذکر است که ما هم می خواهیم جوایز بیش از این باشد و همیشه سعیمان بر تقدیر به هر گونه از کاریر و همراه راسخونی است...
هدف ما همانگونه هم که قبلا اشاره شده فعالیت تعامل گونه و دوطرفه بوده و هست... از مدیران بزرگوار و کاربران عزیز هم همیشه خواهش شده طرح و ایده ارایه کرده و اجرای آن را هم خود با هماهنگی مسئولین به عهده گرفته و ما را بیش از پیش همراهی کنند و محیط راسخون را پویاتر نموده که در حد توان بتوانیم هم از طرح ها حمایت کرده هم جوایز بیشتری ارایه دهیم ان شا الله...
سپاس که همراهید...
موفق و پیروز باشید
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.میلاد حضرت زینب ( س) رو هم تبریک عرض میکنم خدمتتون.
آقای قریشی کم لطفی نیس !
من قبلن هم گفتم خدمت حاج آقا. پل ارتباطی.و تاپیکهای دیگه برنامه های متفاوتی این مدت اجرا شده و واقعا خیلیهاشم جالب بوده قبلن تشکر کردم جا داره الان هم تشکر داشته باشم.
من حرفم این بودش : خیلی از کاربران هستن فقط و فقط قصدشون و هدف از انجام فعالیتشون امتیاز و یا جایزه نیس!
همونطور که هم خوده شما و هم حاج آقا در جریان هستن .
الان این یه مدت مسابقات زیادی اجرا شده طرحهای زیادی اجرا شده ممنون واقعا بابتش زحمات زیادی کشیده شده.ولی جا داشت یه کم جوایز متنوع تر میشد.
تا انگیزه ها هم بیشتر میشد درسته کاربران زیادی توی مسابقات شرکت میکردن ولی اگه جوایز متنوع تر شاید تعداد شرکت کنندگان بیشتر از این هم میشدش.
درسته طرح های چون طرح دهه ی فجر در کنار امتیاز جایزه هم براش گذاشته شده ولی اینجور جوایز واقعا توی سایت کم هستش.
الان من میتونم تو این مدت مسابقات زیادی رو برای شما نام ببرم که فقط و فقط امتیاز براش گذاشته شده .
به هرحال آقای قریشی بنده قصد نداشتم یه وقت زحمات شما بزرگواران رو زیر سوال ببرم.خواستم یه پیشنهادی داده باشم .
ان شاءالله شاهد پیشرفت روز به روز سایت خواهیم بود.
التماس دعا.
شما و همه دوستان لطف داشته و دارید و همراهی همیشگی همه دوستان دلگرم کننده دست اندر کاران سایت بوده و هست. لذا همانطور که مستحضرید در سوگواره بیش از 30نفر سی جایزه متنوع و 60 نفر امتیاز ویژه ارایه شد. در طرح های دهه فجر هم بیش از 60 نفر جایزه های متنوع و امتیازات ویژه لحاظ شده است. اما نباید هدف نهایی را از یاد ببریم که رشد و تعالی کمی و کیفی سایت و اطلاعات همه ما بوده و هست...
جایزه ها بهانه است و ان شا الله به فراخور شرایط بیشتر خواهد شد.
موفق و پیروز باشید