0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1979

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول maryam5852

نقل قول maryam5852

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول morteza237

با سلام و تبریک ایام دهه فجر

میخواستم ببینم نتایج ویژه نامه های ماه محرم (1394) از قبیل مسابقه عکاسی و سایر برنامه ها خبری نیست؟ 

سلام و عرض تبریک...

همراه گرامی همه طرح های ویژه محرم و صفر امتیازاتش لحاظ شده و اعلان شده است. تنها طرح سوگواره در دست بررسی بود که آن هم به حمدالله اعلان شد.

موفق و پیروز باشید...

با سلام مجدد

میشه لطف کنین امتیازات اهدایی در کدام قسمت لحاظ شده است تا ببینیم؟

اگه لطف کنین که در کدام قسمت امتیازات اعلان شده است ممنون میشیم.

سلام حضور شما بزرگوار

امتیازاتی که اهدا می گردد به جمع امتیازاتتان اضافه شده و امتیازی که در صفحه شخصی خود مشاهده می کنید با احتساب امتیازات اهدایی است. وقتی امتیاز یا حسنه ای به شما تعلق می گیرد توسط مسئول مسابقات اضافه شده و سیستم امتیاز نهایی تان را برای شما نمایش می دهد.

با سپاس از همراهی تان

با سلام منظور من تاپیک امتیازات اهدایی می باشد........ که در کدام قسمت قابل رویت است.

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

دوشنبه 19 بهمن 1394  11:01 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول morteza237

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول maryam5852

نقل قول maryam5852

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول morteza237

با سلام و تبریک ایام دهه فجر

میخواستم ببینم نتایج ویژه نامه های ماه محرم (1394) از قبیل مسابقه عکاسی و سایر برنامه ها خبری نیست؟ 

سلام و عرض تبریک...

همراه گرامی همه طرح های ویژه محرم و صفر امتیازاتش لحاظ شده و اعلان شده است. تنها طرح سوگواره در دست بررسی بود که آن هم به حمدالله اعلان شد.

موفق و پیروز باشید...

با سلام مجدد

میشه لطف کنین امتیازات اهدایی در کدام قسمت لحاظ شده است تا ببینیم؟

اگه لطف کنین که در کدام قسمت امتیازات اعلان شده است ممنون میشیم.

سلام حضور شما بزرگوار

امتیازاتی که اهدا می گردد به جمع امتیازاتتان اضافه شده و امتیازی که در صفحه شخصی خود مشاهده می کنید با احتساب امتیازات اهدایی است. وقتی امتیاز یا حسنه ای به شما تعلق می گیرد توسط مسئول مسابقات اضافه شده و سیستم امتیاز نهایی تان را برای شما نمایش می دهد.

با سپاس از همراهی تان

با سلام منظور من تاپیک امتیازات اهدایی می باشد........ که در کدام قسمت قابل رویت است.

سلام و وقت بخیر.

کاربر گرامی برای رویت این تاپیک به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

با تشکر

http://rasekhoon.net/forum/thread/928554/page1/

دوشنبه 19 بهمن 1394  11:31 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
carcar
carcar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 474

سلام .امتیازات اهدایی واسه چی؟برا چکاری استفاده میکنن...؟؟؟

امتیاز اهدایی بدرد من نمیخوره!!!

دوشنبه 19 بهمن 1394  12:36 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m hossein201273 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول carcar

سلام. کاربر گرامی لینک امتیازات اهدایی برای اطلاع رسانی به کسانی بود که در مسابقات قبلی شرکت کرده اند. 

موفق باشید

سه شنبه 20 بهمن 1394  8:54 AM
تشکرات از این پست
carcar farshon hossein201273 ehsan007060
carcar
carcar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 474

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول carcar

سلام. کاربر گرامی لینک امتیازات اهدایی برای اطلاع رسانی به کسانی بود که در مسابقات قبلی شرکت کرده اند. 

موفق باشید

خب امتیاز اهدایی بمن دادی واسه چی ؟!گفتم لازمشو ندارم ...@

سپاس

سه شنبه 20 بهمن 1394  10:23 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m hossein201273 ehsan007060
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 232

باسلام.

احتمالا سیستم اندازه حسنه و امتیاز راسخون اشتباه شده چون من دیروز 335 حسنه داشتم و الان هم 335 با توجه به این که من پست وبلاگ وانجمن گزاشتم.

الهم ارزقنا شـهادة فی رکاب مــهدی(عج)   ان شا الله

مــــجاهد فـــرهنگی

پنج شنبه 22 بهمن 1394  1:58 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ehsan007060 farshon ria1365 8pooria sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mrmr313

باسلام.

احتمالا سیستم اندازه حسنه و امتیاز راسخون اشتباه شده چون من دیروز 335 حسنه داشتم و الان هم 335 با توجه به این که من پست وبلاگ وانجمن گزاشتم.

سلام و روز بخیر. کاربر گرامی به دلیل تعطیلی این دو روز احتمالا پست شما در دست بررسی و تایید است و امتیاز آن هنوز به شما تعلق نگرفته است. پس از تایید امتیاز هم لحاظ می گردد.

با تشکر

شنبه 24 بهمن 1394  7:54 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 farshon borkhar ria1365 8pooria sayyed13737373
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام آقای کیانی.اااااببخشید آقای قریشی .

خسته نباشین.

آقای قریشی نمیشه این مسابقه ی اسوه ی صبر رو براش جایزه در نظر بگیرین ؟؟آخه همه مسابقات شده امتیاز !!و یه چیزی تکراری متاسفانه !

آقای قریشی لاقل یکی در میون مسابقات رو جایزه و امتیاز بزارین براش.

ولی جدی اقای قریشی جا داره برا این مسابقه جایزه بزارین نه امتیاز ! تا لاقل کاربران بزرگوار هم یه جوری خستگی ویژه برنامه ی فجر از تنشون بیرون بره !

ممنون از این همه لطف که به کاربران بزرگوار دارین.

پس با یه صلوات امتیاز رو تبدیل به جایزه اش کنین.ممنون.smiley

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 24 بهمن 1394  1:35 PM
تشکرات از این پست
ria1365 8pooria rasekhoon_m farshon sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام آقای کیانی.اااااببخشید آقای قریشی .

خسته نباشین.

آقای قریشی نمیشه این مسابقه ی اسوه ی صبر رو براش جایزه در نظر بگیرین ؟؟آخه همه مسابقات شده امتیاز !!و یه چیزی تکراری متاسفانه !

آقای قریشی لاقل یکی در میون مسابقات رو جایزه و امتیاز بزارین براش.

ولی جدی اقای قریشی جا داره برا این مسابقه جایزه بزارین نه امتیاز ! تا لاقل کاربران بزرگوار هم یه جوری خستگی ویژه برنامه ی فجر از تنشون بیرون بره !

ممنون از این همه لطف که به کاربران بزرگوار دارین.

پس با یه صلوات امتیاز رو تبدیل به جایزه اش کنین.ممنون.smiley

سلام و عرض ادب

ضمن خداقوت حضور شما همراه گرامی لطفا کم لطفی نفرمایید به استناد حرف خودتون در این مدت مسابقات خوب و متفاوتی در سایت اجرایی شده نیز باز هم کم لطفی نفرمایید چون شاهدید که برای بیش از دو سوم طرح ها و مسابقات اجرا شده و در حال اجرا جایزه مشخص شده و به جرات می توانم عرض کنم که روابط عمومی در این مدت که شروع به کار کرده سعی خود را بر آن گذاشت که کاربرمحور پیش رود و در حد توان متفاوت عمل کند چه در بحث فعالیت کمی و کیفی و چه در بحث جوایز و هدایا...

در دهه فجر، هم در قسمت مسابقات روزانه و هم در انجمن طرح های ویژه ارایه شد و جوایز ویژه ای برای هر دو بخش اعلان شد که همزمان با ارایه جوایز طرح سوگواره بود. سعی ما تعامل بیش از پیش کاربر و مدیر و مسئول است و می خواهیم در محیطی صادقانه و دوستانه امور را در راستای نیل به اهداف خداپسندانه سامان بخشیم... 

این نکته هم شایان ذکر است که ما هم می خواهیم جوایز بیش از این باشد و همیشه سعیمان بر تقدیر به هر گونه از کاریر و همراه راسخونی است...

هدف ما همانگونه هم که قبلا اشاره شده فعالیت تعامل گونه و دوطرفه بوده و هست... از مدیران بزرگوار و کاربران عزیز هم همیشه خواهش شده طرح و ایده ارایه کرده و اجرای آن را هم خود با هماهنگی مسئولین به عهده گرفته و ما را بیش از پیش همراهی کنند و محیط راسخون را پویاتر نموده که در حد توان بتوانیم هم از طرح ها حمایت کرده هم جوایز بیشتری ارایه دهیم ان شا الله...

سپاس که همراهید...

موفق و پیروز باشید

یک شنبه 25 بهمن 1394  10:40 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar farshon hossein201273 sayyed13737373 ayeneh
adiat110
adiat110
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 82

با عرض سلام و خسته نباشید

امروز که وارد سایت شدم دیدم که حسنه اینجانب حدود 5000 می باشد، در حالی که تا آنجا که یادم می آید بیشتر از این مقدار بود و خریدی هم نداشته ام. لطفا بررسی نمایید.

با تشکر

adiat110

یک شنبه 25 بهمن 1394  11:44 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar hossein201273
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول adiat110

با عرض سلام و خسته نباشید

امروز که وارد سایت شدم دیدم که حسنه اینجانب حدود 5000 می باشد، در حالی که تا آنجا که یادم می آید بیشتر از این مقدار بود و خریدی هم نداشته ام. لطفا بررسی نمایید.

با تشکر

سلام و تشکر از شما. سوال شما به مسئول مسابقات ارجاع شده و نتیجه را به اطلاع شما خواهند رساند.

موفق و پیروز باشید

یک شنبه 25 بهمن 1394  12:26 PM
تشکرات از این پست
borkhar hossein201273 farshon sayyed13737373
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول borkhar 

سلام و عرض ادب

ضمن خداقوت حضور شما همراه گرامی لطفا کم لطفی نفرمایید به استناد حرف خودتون در این مدت مسابقات خوب و متفاوتی در سایت اجرایی شده نیز باز هم کم لطفی نفرمایید چون شاهدید که برای بیش از دو سوم طرح ها و مسابقات اجرا شده و در حال اجرا جایزه مشخص شده و به جرات می توانم عرض کنم که روابط عمومی در این مدت که شروع به کار کرده سعی خود را بر آن گذاشت که کاربرمحور پیش رود و در حد توان متفاوت عمل کند چه در بحث فعالیت کمی و کیفی و چه در بحث جوایز و هدایا...

در دهه فجر، هم در قسمت مسابقات روزانه و هم در انجمن طرح های ویژه ارایه شد و جوایز ویژه ای برای هر دو بخش اعلان شد که همزمان با ارایه جوایز طرح سوگواره بود. سعی ما تعامل بیش از پیش کاربر و مدیر و مسئول است و می خواهیم در محیطی صادقانه و دوستانه امور را در راستای نیل به اهداف خداپسندانه سامان بخشیم... 

این نکته هم شایان ذکر است که ما هم می خواهیم جوایز بیش از این باشد و همیشه سعیمان بر تقدیر به هر گونه از کاریر و همراه راسخونی است...

هدف ما همانگونه هم که قبلا اشاره شده فعالیت تعامل گونه و دوطرفه بوده و هست... از مدیران بزرگوار و کاربران عزیز هم همیشه خواهش شده طرح و ایده ارایه کرده و اجرای آن را هم خود با هماهنگی مسئولین به عهده گرفته و ما را بیش از پیش همراهی کنند و محیط راسخون را پویاتر نموده که در حد توان بتوانیم هم از طرح ها حمایت کرده هم جوایز بیشتری ارایه دهیم ان شا الله...

سپاس که همراهید...

موفق و پیروز باشید

سلام  و عرض ادب.

خسته نباشین.میلاد حضرت زینب ( س) رو هم تبریک عرض میکنم خدمتتون.

آقای قریشی کم لطفی نیس ! 

من قبلن هم گفتم خدمت حاج آقا. پل ارتباطی.و تاپیکهای دیگه برنامه های متفاوتی این مدت اجرا شده و واقعا خیلیهاشم جالب بوده قبلن تشکر کردم جا داره الان هم تشکر داشته باشم.

من حرفم این بودش : خیلی از کاربران هستن فقط و فقط قصدشون و هدف از انجام فعالیتشون امتیاز و یا جایزه نیس!

همونطور که هم خوده شما و هم حاج آقا در جریان هستن .

الان این یه مدت مسابقات زیادی اجرا شده طرحهای زیادی اجرا شده ممنون واقعا بابتش زحمات زیادی کشیده شده.ولی جا داشت یه کم جوایز متنوع تر میشد.

تا انگیزه ها هم بیشتر میشد درسته کاربران زیادی توی مسابقات شرکت میکردن ولی اگه جوایز متنوع تر شاید تعداد شرکت کنندگان بیشتر از این هم میشدش.

درسته طرح های چون طرح دهه ی فجر در کنار امتیاز جایزه هم براش گذاشته شده ولی اینجور جوایز واقعا توی سایت کم هستش.

الان من میتونم تو این مدت مسابقات زیادی رو برای شما نام ببرم که فقط و فقط امتیاز براش گذاشته شده .

به هرحال آقای قریشی بنده قصد نداشتم یه وقت زحمات شما بزرگواران رو زیر سوال ببرم.خواستم یه پیشنهادی داده  باشم .

ان شاءالله شاهد پیشرفت روز به روز سایت خواهیم بود.

التماس دعا.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 25 بهمن 1394  1:27 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m farshon sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول rasekhoon_m

نقل قول borkhar 

سلام و عرض ادب

سپاس که همراهید...

موفق و پیروز باشید

سلام  و عرض ادب.

خسته نباشین.میلاد حضرت زینب ( س) رو هم تبریک عرض میکنم خدمتتون.

آقای قریشی کم لطفی نیس ! 

من قبلن هم گفتم خدمت حاج آقا. پل ارتباطی.و تاپیکهای دیگه برنامه های متفاوتی این مدت اجرا شده و واقعا خیلیهاشم جالب بوده قبلن تشکر کردم جا داره الان هم تشکر داشته باشم.

من حرفم این بودش : خیلی از کاربران هستن فقط و فقط قصدشون و هدف از انجام فعالیتشون امتیاز و یا جایزه نیس!

همونطور که هم خوده شما و هم حاج آقا در جریان هستن .

الان این یه مدت مسابقات زیادی اجرا شده طرحهای زیادی اجرا شده ممنون واقعا بابتش زحمات زیادی کشیده شده.ولی جا داشت یه کم جوایز متنوع تر میشد.

تا انگیزه ها هم بیشتر میشد درسته کاربران زیادی توی مسابقات شرکت میکردن ولی اگه جوایز متنوع تر شاید تعداد شرکت کنندگان بیشتر از این هم میشدش.

درسته طرح های چون طرح دهه ی فجر در کنار امتیاز جایزه هم براش گذاشته شده ولی اینجور جوایز واقعا توی سایت کم هستش.

الان من میتونم تو این مدت مسابقات زیادی رو برای شما نام ببرم که فقط و فقط امتیاز براش گذاشته شده .

به هرحال آقای قریشی بنده قصد نداشتم یه وقت زحمات شما بزرگواران رو زیر سوال ببرم.خواستم یه پیشنهادی داده  باشم .

ان شاءالله شاهد پیشرفت روز به روز سایت خواهیم بود.

التماس دعا.

شما و همه دوستان لطف داشته و دارید و همراهی همیشگی همه دوستان دلگرم کننده دست اندر کاران سایت بوده و هست. لذا همانطور که مستحضرید در سوگواره بیش از 30نفر سی جایزه متنوع و 60 نفر امتیاز ویژه ارایه شد. در طرح های دهه فجر هم بیش از 60 نفر جایزه های متنوع و امتیازات ویژه لحاظ شده است. اما نباید هدف نهایی را از یاد ببریم که رشد و تعالی کمی و کیفی سایت و اطلاعات همه ما بوده و هست...

جایزه ها بهانه است و ان شا الله به فراخور شرایط بیشتر خواهد شد.

موفق و پیروز باشید

یک شنبه 25 بهمن 1394  4:04 PM
تشکرات از این پست
borkhar farshon hossein201273 sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

با سلام خدمت سید روابط عمومی ببخشید این سوال را می پرسم روم به دیوارcool

سوال ام اینه که جوایزه دوره ای کاربران ومدیران+جوایز وبلاگ های دوره+جوایز سوگواره عاشورایی چه تاریخی واریز وتخصیص داده می شود

سپاس

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

دوشنبه 26 بهمن 1394  9:47 AM
تشکرات از این پست
farshon sayyed13737373 borkhar rasekhoon_m siryahya
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با سلام خدمت سید روابط عمومی ببخشید این سوال را می پرسم روم به دیوارcool

سوال ام اینه که جوایزه دوره ای کاربران ومدیران+جوایز وبلاگ های دوره+جوایز سوگواره عاشورایی چه تاریخی واریز وتخصیص داده می شود

سپاس

سلام و روز بخیر

اینها در دست تهیه، بسته بندی و آنها هم در دست واریز است. تعدادی از جوایز سوگواره هم بصورت ویژه باید از تهران و سازمان به دستمان برسد. لذا ان شا الله همه جوایز و هدایا و امتیازات طی این هفته و هفته آینده ارسال و واریز خواهد شد.

سپاس از همراهی تان...

سه شنبه 27 بهمن 1394  9:45 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 farshon takround
دسترسی سریع به انجمن ها