نقل قول namebaran
با عرض سلام و خسته نباشید.
بالاخره بعد این همه مدت انتظار نتایج طرح سوگواره عاشورایی رو اعلام کردید دستتون درد نکنه.
اگه ممکنه آدرس وبلاگ های برگزیده رو نیز قرار بدید واقعا مشتاقم به وبلاگهاشون سر بزنم.
جدول ارزیابی تک تک وبلاگ ها رو نیز قرار بدید میخوام بدونم از کدوم ملاک مسابقه نمره کمی گرفته ام که در رده های آخر قرار گرفته ام!
این همه وقت گذاشتن برای وبلاگ و این همه انتظار کشیدن واقعاً منصافنه نبود!
دیگه هیچ وقت در هیج مسابقه ی وبلاگ نویسی راسخون شرکت نخواهم نمود حیف اون وقتی که اینجا تلف بشه.
خدانگهدار.
سلام و سپاس از مشارکت شما و همه کاربران بزرگواری که در سوگواره ما را همراهی کردند.
ضمن تبریک به شما که در لیست برگزیدگان قرار گرفته اید در میان بسیاری دیگر که به این مرحله دست نیافتند باید اشاره شود که ده نفر اول به ترتیب امتیاز اعلان شده اند و بیست نفر بعدی همه امتیاز ویژه را دریافت می کنند و برنده هستند. یعنی شما در ردیف های آخر نیستید نفر یازدهم تا نفر بیستم همه حایز رتبه دوم هستند و در یک جایگاه قرار دارند. آدرس وبلاگ های برگزیده در قسمت وبلاگ سایت و در باشگاه اعلان می شود. داوری از لحاظ فنی و محتوایی و امتیاز نهایی انجام شده و داوران با نهایت دقت این مهم را بررسی کرده اند که حقی از کسی ضایع نگردد. باز هم عرض تبریک به شما همراه گرامی...
با عرض سلام و خسته نباشید.
من توضیحاتتون رو خوندم ولی قانع نشدم.
الان که مسئول محترم وبلاگ های راسخون لطفف کردند و لینک همه وبلاگ های برگزیده رو اضافه کردند بنده به عنوان مثال وبلاگ نفر اول رو باز کردم تا با وبلاگ خودم یک مقایسه کلی بکنم.
آدرس وبلاگ http://kudakane.rasekhoonblog.com/ می باشد. بد نیست شما هم سری بزنید تا از کم و کیف داستان مطلع شوید.
به نظر شما نویسنده چنین وبلاگ که تنها در آذر ماه تنها به گذاشتن پستهایی با محتوای 1 عکس آن هم نه عکسهایی که خود نویسنده گرفته باشد اکتفا نموده چقدر زحمت کشیده است؟
در مقایسه با وبلاگ بنده با آدرس : http://sibemoatar.rasekhoonblog.com/
بنده 4 ماه متوالی پست گذاشتم. بسیاری از پستهای بنده دلنوشته های عاشورایی بوده است و تک تک عکس ها رو آپلود کردم. حتی پس از پایان زمان مسابقه دست از کار نکشیدم و تلاش کردم.
در پایان وقتی نتیجه ی مسابقه رو بعد از ماهها انتظار رویت میکنم فقط برای وقتی که در این مسابقه گذاشته ام افسوس می خورم.
نمی خوام شما یا سایر کاربران فکر کنید چون من جزو نفرات برتر نشده ام حالا این طوری می نویسم. بنده اولین باری نیست که در مسابقات وبلاگ نویسی راسخون شرکت می کنم. این رو میتونید از آقای سجادی یا آقای کیانی و آقای نجاران سئوال کنید. اما در مسابقات قبل اگر بنده بعنوان مثال نفر دهم میشدم و به 9 وبلاگ بالاتر سر میزدم قانع میشدم که نویسندگان مذکور بیشتر از من وقت گذاشته اند.
این ها رو ننوشتم که بخوام از حقی که ازم گفته شده شکایت کنم فقط میخواستم بگم شما وقتی در موسسه راسخون دیگری نفراتی رو ندارید که دانش کافی از وبلاگ نویسی داشته باشند و بتوانند بصورت عادلانه این گونه مسابقات رو داوری کنند خواهشاً چنین مسابقاتی رو برگزار نکنید. هر چند که بنده من بعد هرگز در مسابقات وبلاگ نویسی راسخون شرکت نخواهم نمود.
یا علی.