0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول haj114
سلام در طرح سوگواره فعالیت زیاد و وبلاگ های خوبی داشتم ممنون ازتون که حتی1قاب امام حسین برنده نشدم

سلام همراه عزیز. سپاس از شما بابت همراهیتان وهمکاری خوبی که در سوگواره داشته اید. از نظر ما همه عزیزان که مشارکت فرمودند برگزیده اند لذا در بخش داوری، امتیازات کسب شده بر اساس محتوا و فنی انجام شده که حق کسی ضایع نگردد. البته شما که از برگزیدگان اعلان شده اید.
باز هم سپاس...
شنبه 17 بهمن 1394  8:27 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 amirali123 ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول eramau

خیلی جالبه در اعلام نفرات برگزیده سوگواره عاشورایی در قسمت وبلاگ نویسی وبلاگ من با تمامی تلاش جزو برگزیدگان نیست ولی وبلاگی که مربوط به کاربر zinab84 است در دو قسمت یعنی هم جایزه اصلی و هم امتیاز ویژه وبلاگها قرار دارد . 

ما نفهمیدیم چطور باید فعالیت کنیم .

سلام بر شما و سپاس بابت همراهیتان وهمکاری خوبی که در سوگواره داشته اید. از نظر ما همه عزیزان که مشارکت فرمودند برگزیده اند لذا در بخش داوری، امتیازات کسب شده بر اساس محتوا و فنی انجام شده که حق کسی ضایع نگردد. کاربرانی هم که دو یا چند بار نامشان ذکر شده به خاطر این است که چند وبلاگ ارایه داده اند و همه وبلاگ هایشان حایز جایزه و امتیاز شده است.

باز هم سپاس...

شنبه 17 بهمن 1394  8:32 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 amirali123 ria1365
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با عرض سلام و ادب

لطفا صندوق پیام چک شود .

با تشکر فراوان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
شنبه 17 بهمن 1394  11:31 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 amirali123 rasekhoon_m ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول parseman_110

با عرض سلام و ادب

لطفا صندوق پیام چک شود .

با تشکر فراوان

سلام

ممنون و سپاس از شما همراه گرامی

شنبه 17 بهمن 1394  12:02 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

بالاخره بعد این همه مدت انتظار نتایج طرح سوگواره عاشورایی رو اعلام کردید دستتون درد نکنه.

اگه ممکنه آدرس وبلاگ های برگزیده رو نیز قرار بدید واقعا مشتاقم به وبلاگهاشون سر بزنم.

جدول ارزیابی تک تک وبلاگ ها رو نیز قرار بدید میخوام بدونم از کدوم ملاک مسابقه نمره کمی گرفته ام که در رده های آخر قرار گرفته ام!

این همه وقت گذاشتن برای وبلاگ و این همه انتظار کشیدن واقعاً منصافنه نبود!

دیگه هیچ وقت در هیج مسابقه ی وبلاگ نویسی راسخون شرکت نخواهم نمود حیف اون وقتی که اینجا تلف بشه.

خدانگهدار.

سلام به شما. خواهر عزیز

اولا تبریک میگم برنده بخش وبلاگی شدید چون همیشه وبلاگ های شمارو دیدم قابل تحسین هستند

ولی منم موافقم که ملاک ارزیابی قرار داده بشه تا برندگان بتونن با وبلاگهای برنده دیگر وبلاگشونو مقایسه کنن

گله ای هم هست که در یک بخش کاش فقط از هر کاربر یک وبلاگ برنده اعلام میشد تا فرصتی هم ب سایر کاربرانی که بار اول بوده در این طرحها شرکت میکنند داده بشه تا علاوه بر برنده شدن اشتیاق به فعالیتشون بیشتر بشه

این رو در نظر میگرفتید بهتر بود شما میگید عدالت رو در نظر گرفتید  یعنی چه تعداد وبلاگ یا سایر اثار بدستتان زسیده که مجبور شدین در هر بخش یک نفر چنبار برنده بشه ایا اثار ارسالی کم بوده که مجبور به این کار شدین یا سایر وبلاگها که براشون وقت گذاشته شده ارزش حتی اوردن اسمشون نبود 

بهرحال برای بار اول این طرح در این مقیاس اجرا شد جای تقدیر داره اول از گردانندگان عزیز و در وهله دوم تمامی کاربران عزیز که این مسابقات با وجود شرکت اونها عملی میشه

تشکر هم از مسولان سایت که در این چند ماه حسابی سرشون گرم بوده با طرحهای خوب و عالیشون

انشالله همیشه راسخون و راسخونی موفق باشه

یا الله

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 17 بهمن 1394  7:45 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m farshon namebaran
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1979

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

شنبه 17 بهمن 1394  11:08 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

نقل قول namebaran

بالاخره بعد این همه مدت انتظار نتایج طرح سوگواره عاشورایی رو اعلام کردید دستتون درد نکنه.

اگه ممکنه آدرس وبلاگ های برگزیده رو نیز قرار بدید واقعا مشتاقم به وبلاگهاشون سر بزنم.

جدول ارزیابی تک تک وبلاگ ها رو نیز قرار بدید میخوام بدونم از کدوم ملاک مسابقه نمره کمی گرفته ام که در رده های آخر قرار گرفته ام!

دیگه هیچ وقت در هیج مسابقه ی وبلاگ نویسی راسخون شرکت نخواهم نمود حیف اون وقتی که اینجا تلف بشه.

خدانگهدار.

سلام به شما. خواهر عزیز

اولا تبریک میگم برنده بخش وبلاگی شدید چون همیشه وبلاگ های شمارو دیدم قابل تحسین هستند

ولی منم موافقم که ملاک ارزیابی قرار داده بشه تا برندگان بتونن با وبلاگهای برنده دیگر وبلاگشونو مقایسه کنن

گله ای هم هست که در یک بخش کاش فقط از هر کاربر یک وبلاگ برنده اعلام میشد تا فرصتی هم ب سایر کاربرانی که بار اول بوده در این طرحها شرکت میکنند داده بشه تا علاوه بر برنده شدن اشتیاق به فعالیتشون بیشتر بشه

این رو در نظر میگرفتید بهتر بود شما میگید عدالت رو در نظر گرفتید  یعنی چه تعداد وبلاگ یا سایر اثار بدستتان زسیده که مجبور شدین در هر بخش یک نفر چنبار برنده بشه ایا اثار ارسالی کم بوده که مجبور به این کار شدین یا سایر وبلاگها که براشون وقت گذاشته شده ارزش حتی اوردن اسمشون نبود 

بهرحال برای بار اول این طرح در این مقیاس اجرا شد جای تقدیر داره اول از گردانندگان عزیز و در وهله دوم تمامی کاربران عزیز که این مسابقات با وجود شرکت اونها عملی میشه

تشکر هم از مسولان سایت که در این چند ماه حسابی سرشون گرم بوده با طرحهای خوب و عالیشون

انشالله همیشه راسخون و راسخونی موفق باشه

یا الله

سلام و وقت بخیر. ضمن سپاس مجدد از همه شرکت کنندگان و شما بزرگواران. همانطور که در تاپیک اعلان نتایج ذکر شده در بخش وبلاگ بیش از 40 وبلاگ حضور داشتند که همه از لحاظ فنی، محتوایی و نهایی مورد بررسی داوران قرار گرفتند. برای اجرای عدالت هم داوری یعنی قوت و ضعف آثار به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. پس سوگواره ای که با این وسعت اجرایی شد باید وبلاگ ها را اینگونه مورد بررسی قرار دهد. و اگر چند وبلاگ از یک نفر انتخاب شده همانگونه که مستحضرید گویای این نکته است که قوت آن وبلاگ بیشتر بوده نه اینکه همه اشخاص را برنده اعلان کنیم. نیز در باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ  برای استفاده شما عزیزان آدرس وبلاگ های برتر اعلان شده است. 

موفق و پیروز باشید

یک شنبه 18 بهمن 1394  8:16 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول morteza237

با سلام و تبریک ایام دهه فجر

میخواستم ببینم نتایج ویژه نامه های ماه محرم (1394) از قبیل مسابقه عکاسی و سایر برنامه ها خبری نیست؟ 

سلام و عرض تبریک...

همراه گرامی همه طرح های ویژه محرم و صفر امتیازاتش لحاظ شده و اعلان شده است. تنها طرح سوگواره در دست بررسی بود که آن هم به حمدالله اعلان شد.

موفق و پیروز باشید...

یک شنبه 18 بهمن 1394  8:19 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon
maryam5852
maryam5852
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 672

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول morteza237

میخواستم ببینم نتایج ویژه نامه های ماه محرم (1394) از قبیل مسابقه عکاسی و سایر برنامه ها خبری نیست؟ 

سلام و عرض تبریک...

همراه گرامی همه طرح های ویژه محرم و صفر امتیازاتش لحاظ شده و اعلان شده است. تنها طرح سوگواره در دست بررسی بود که آن هم به حمدالله اعلان شد.

موفق و پیروز باشید...

با سلام مجدد

میشه لطف کنین امتیازات اهدایی در کدام قسمت لحاظ شده است تا ببینیم؟

یک شنبه 18 بهمن 1394  9:54 AM
تشکرات از این پست
morteza237 rasekhoon_m
mahdialhaji
mahdialhaji
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 85

با سلام و خسته نباشید

امتیاز برندگان طرح سوگواره چه زمانی واریز می گردد؟

با تشکر

یک شنبه 18 بهمن 1394  12:08 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mahdialhaji

با سلام و خسته نباشید

امتیاز برندگان طرح سوگواره چه زمانی واریز می گردد؟

با تشکر

سلام و عرض ادب. باسپاس از شما 1000 امتیاز ویژه نفرات برگزیده امروز اهدا شده است. 

یک شنبه 18 بهمن 1394  2:10 PM
تشکرات از این پست
farshon
maryam5852
maryam5852
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 672

نقل قول maryam5852

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول morteza237

سلام و عرض تبریک...

موفق و پیروز باشید...

با سلام مجدد

اگه لطف کنین که در کدام قسمت امتیازات اعلان شده است ممنون میشیم.

یک شنبه 18 بهمن 1394  2:38 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول maryam5852

نقل قول maryam5852

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول morteza237

سلام و عرض تبریک...

موفق و پیروز باشید...

با سلام مجدد

اگه لطف کنین که در کدام قسمت امتیازات اعلان شده است ممنون میشیم.

سلام حضور شما بزرگوار

امتیازاتی که اهدا می گردد به جمع امتیازاتتان اضافه شده و امتیازی که در صفحه شخصی خود مشاهده می کنید با احتساب امتیازات اهدایی است. وقتی امتیاز یا حسنه ای به شما تعلق می گیرد توسط مسئول مسابقات اضافه شده و سیستم امتیاز نهایی تان را برای شما نمایش می دهد.

با سپاس از همراهی تان

یک شنبه 18 بهمن 1394  3:19 PM
تشکرات از این پست
farshon
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول namebaran

خدانگهدار.

سلام و سپاس از مشارکت شما و همه کاربران بزرگواری که در سوگواره ما را همراهی کردند.

ضمن تبریک به شما که در لیست برگزیدگان قرار گرفته اید در میان بسیاری دیگر که به این مرحله دست نیافتند باید اشاره شود که ده نفر اول به ترتیب امتیاز اعلان شده اند و بیست نفر بعدی همه امتیاز ویژه را دریافت می کنند و برنده هستند. یعنی شما در ردیف های آخر نیستید نفر یازدهم تا نفر بیستم همه حایز رتبه دوم هستند و در یک جایگاه قرار دارند. آدرس وبلاگ های برگزیده در قسمت وبلاگ سایت و در باشگاه اعلان می شود. داوری از لحاظ فنی و محتوایی و امتیاز نهایی انجام شده و داوران با نهایت دقت این مهم را بررسی کرده اند که حقی از کسی ضایع نگردد. باز هم عرض تبریک به شما همراه گرامی...

من توضیحاتتون رو خوندم ولی قانع نشدم.

الان که مسئول محترم وبلاگ های راسخون لطفف کردند و لینک همه وبلاگ های برگزیده رو اضافه کردند بنده به عنوان مثال وبلاگ نفر اول رو باز کردم تا با وبلاگ خودم یک مقایسه کلی بکنم.

آدرس وبلاگ http://kudakane.rasekhoonblog.com/ می باشد. بد نیست شما هم سری بزنید تا از کم و کیف داستان مطلع شوید.

به نظر شما نویسنده چنین وبلاگ که تنها در آذر ماه تنها به گذاشتن پستهایی با محتوای 1 عکس آن هم نه عکسهایی که خود نویسنده گرفته باشد اکتفا نموده چقدر زحمت کشیده است؟

در مقایسه با وبلاگ بنده با آدرس : http://sibemoatar.rasekhoonblog.com/

بنده 4 ماه متوالی  پست گذاشتم. بسیاری از پستهای بنده دلنوشته های عاشورایی بوده است و تک تک عکس ها رو آپلود کردم. حتی پس از پایان زمان مسابقه دست از کار نکشیدم و تلاش کردم.

در پایان وقتی نتیجه ی مسابقه رو بعد از ماهها انتظار رویت میکنم فقط برای وقتی که در این مسابقه گذاشته ام افسوس می خورم.

نمی خوام شما یا سایر کاربران فکر کنید چون من جزو نفرات برتر نشده ام حالا این طوری می نویسم. بنده اولین باری نیست که در مسابقات وبلاگ نویسی راسخون شرکت می کنم. این رو میتونید از آقای سجادی یا آقای کیانی و آقای نجاران سئوال کنید. اما در مسابقات قبل اگر بنده بعنوان مثال نفر دهم میشدم  و به 9 وبلاگ بالاتر سر میزدم قانع میشدم که نویسندگان مذکور بیشتر از من وقت گذاشته اند.

این ها رو ننوشتم که بخوام از حقی که ازم گفته شده شکایت کنم فقط میخواستم بگم شما وقتی در موسسه راسخون دیگری نفراتی رو ندارید که دانش کافی از وبلاگ نویسی داشته باشند و بتوانند بصورت عادلانه این گونه مسابقات رو داوری کنند خواهشاً چنین مسابقاتی رو برگزار نکنید. هر چند که بنده من بعد هرگز در مسابقات وبلاگ نویسی راسخون شرکت نخواهم نمود.

یا علی.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 18 بهمن 1394  9:22 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول namebaran

خدانگهدار.

سلام و سپاس از مشارکت شما و همه کاربران بزرگواری که در سوگواره ما را همراهی کردند.

ضمن تبریک به شما که در لیست برگزیدگان قرار گرفته اید در میان بسیاری دیگر که به این مرحله دست نیافتند باید اشاره شود که ده نفر اول به ترتیب امتیاز اعلان شده اند و بیست نفر بعدی همه امتیاز ویژه را دریافت می کنند و برنده هستند. یعنی شما در ردیف های آخر نیستید نفر یازدهم تا نفر بیستم همه حایز رتبه دوم هستند و در یک جایگاه قرار دارند. آدرس وبلاگ های برگزیده در قسمت وبلاگ سایت و در باشگاه اعلان می شود. داوری از لحاظ فنی و محتوایی و امتیاز نهایی انجام شده و داوران با نهایت دقت این مهم را بررسی کرده اند که حقی از کسی ضایع نگردد. باز هم عرض تبریک به شما همراه گرامی...

من توضیحاتتون رو خوندم ولی قانع نشدم.

الان که مسئول محترم وبلاگ های راسخون لطفف کردند و لینک همه وبلاگ های برگزیده رو اضافه کردند بنده به عنوان مثال وبلاگ نفر اول رو باز کردم تا با وبلاگ خودم یک مقایسه کلی بکنم.

آدرس وبلاگ http://kudakane.rasekhoonblog.com/ می باشد. بد نیست شما هم سری بزنید تا از کم و کیف داستان مطلع شوید.

به نظر شما نویسنده چنین وبلاگ که تنها در آذر ماه تنها به گذاشتن پستهایی با محتوای 1 عکس آن هم نه عکسهایی که خود نویسنده گرفته باشد اکتفا نموده چقدر زحمت کشیده است؟

در مقایسه با وبلاگ بنده با آدرس : http://sibemoatar.rasekhoonblog.com/

بنده 4 ماه متوالی  پست گذاشتم. بسیاری از پستهای بنده دلنوشته های عاشورایی بوده است و تک تک عکس ها رو آپلود کردم. حتی پس از پایان زمان مسابقه دست از کار نکشیدم و تلاش کردم.

در پایان وقتی نتیجه ی مسابقه رو بعد از ماهها انتظار رویت میکنم فقط برای وقتی که در این مسابقه گذاشته ام افسوس می خورم.

نمی خوام شما یا سایر کاربران فکر کنید چون من جزو نفرات برتر نشده ام حالا این طوری می نویسم. بنده اولین باری نیست که در مسابقات وبلاگ نویسی راسخون شرکت می کنم. این رو میتونید از آقای سجادی یا آقای کیانی و آقای نجاران سئوال کنید. اما در مسابقات قبل اگر بنده بعنوان مثال نفر دهم میشدم  و به 9 وبلاگ بالاتر سر میزدم قانع میشدم که نویسندگان مذکور بیشتر از من وقت گذاشته اند.

این ها رو ننوشتم که بخوام از حقی که ازم گفته شده شکایت کنم فقط میخواستم بگم شما وقتی در موسسه راسخون دیگری نفراتی رو ندارید که دانش کافی از وبلاگ نویسی داشته باشند و بتوانند بصورت عادلانه این گونه مسابقات رو داوری کنند خواهشاً چنین مسابقاتی رو برگزار نکنید. هر چند که بنده من بعد هرگز در مسابقات وبلاگ نویسی راسخون شرکت نخواهم نمود.

یا علی.

سلام. باز هم سپاس از همراهیتان..

شایان ذکر است که در هر جشنواره یا سوگواره تیم داوران نظر خود را اعلان می کنند و به نظر آنها احترام گذاشته می شود. و بر ماست که برای داوران و نظر کارشناسی ایشان احترام قائل باشیم و اگر قرار بود که نظر شخصی هر کس باشد که اولا به داور نیاز نبود ثانیا هر کس اثر خود را برگزیده می کرد!

در داوری هر جشنواره یا سوگواره هم ملاک ها به فراخور موضوع، متفاوت است. پس قابل مقایسه نیست. باید این نکته هم اشاره شود که تیم داوری راسخون از زبدگان بوده و هستند و داوری های بسیاری را انجام داده اند. شما نباید اینگونه در مورد داوری قضاوت کنید. در آخر، تولید محتوا، موضوع ویژه و تخصصی بودن وبلاگ و بسیاری دیگر ویژگی ها در برتر شناخته شدن هر اثر و هر وبلاگ ملاک بوده است.

و من الله توفیق...

دوشنبه 19 بهمن 1394  9:28 AM
تشکرات از این پست
carcar farshon ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها