پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
ساعت دیواری اصلن قشنگ نیس ..هر کی این محصول بزنه ....سلیقه خوب نداره!!!!
من باید سایت راسخون تا ابد ترک کنم،کسی نیس بحرفام توجه کنه ..........تشکر کردن لازمشو ندارم
با سلام و خسته نباشيد.
لطفا اين لينك رو در برترينها قرار بدهيد.
http://rasekhoon.net/forum/thread/1139992/page1/
حلقه هاي صالحين است.
ممنون
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:
السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه
با عرض سلام
می خواستم بدانم امتیازات مسابقه ویژه دهه فجر بخش مسابقات چه موقع اهدا می شود؟
با تشکر
سلام. همراه گرامی امتیازات مربوطه توسط مسئول مسابقات در دست اهدا است.
سپاس از همراهیتان
سلام راسخونی میخاد تا کی اینطور بمونه ......کیفیت نداره اصلا ......روابط عمومی چرا قهری ......مگه پاسخگو کیه ...
سلام مجدد.
پاسخ سوال شما که چندین مرتبه داده شد و اعلان شد که محصولات ارائه شده جهت استفاده همه کاربران است و ان شا الله ماه های بعد به فراخور زمان، دیگر محصولات نیز اضافه خواهد شد.
سلام همراه گرامی درخواست شما انجام شد.
سلام،پاسخگو به کاربران کارشماست و وظیفه خودت باید جواب بدی..............................!!!!.
...این محصولات بذاریش ماههای قبل ،چی فرقی میکنه ...
.موفق باشید
دوست عزیز شایان ذکر است این محصولات از جانب بسیاری از کاربران درخواست شده است هم چنین عرض شد این ماه اگر مایلید از این محصولات خرید کنید وگرنه در ماه های دیگر محصولات دیگری هم ارائه می گردد.
سپاس از همراهی تان..
سلام
حداقل یکی از این محصولات را عوض کنید ،میخام فلش مموری بذارید ...خواهشا با ما دعوا نکنید ....مگه چی هست نمیتونی....؟؟!!!
با عرض سلام و ادب
میگم شما لینک نرم افزار برنامه نویسی دادی و رفتی .....نگفتی نحوه نصب اون در ویندوز 7 چجوریه ..؟؟؟
سلام و روز بخیر. عرض کردم که با مسئول قسمت نرم افزار در ارتباط باشید
زیر همان لینک هایی که برایتان ارسال شد پیام بگذارید و از ایشان جواب دریافت نمایید و راهنمایی بگیرید.
موفق باشید
حداقل یکی از این محصولات را عوض کنید ،میخام فلش مموری بذارید ...خواهشا با ما دعوا نکنید ....مگه چی هست نمیتونی....؟؟!!! سلام و عرض ادب.
این قسمت توسط فروشگاه انجام شده و در حال حاضر این محصولات قابل ارایه بوده و ان شا الله ماه های بعد در لیست محصولات، فلش هم قرار خواهد گرفت.
سلام آقای قریشی ،این چه کمکی از شما بود ...بایستی نحوه نصب واسم بیاری .،نمیتونی ؟!چرا داوطلب شدی!!!!!
سلام علیکم:
مشکل شما چیه نمیخوای این محصولات را عوض کنی،،،خیلی سخته برات...اصلا این کار پیچیده ایی نیست......... ماه بعد عید نوروز ه .......!!!!!