0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

شرمنده!  یه مورد دیگه یادم اومد

اینو بگم و رفع زحمت کنم. 

در مورد کاربران برتر تالارها، همانطور که کاربران دیگه اشاره کردند قبلا مدیران و کاربران برتر هرماه مورد تقدیر قرار میگرفتند.

همین باعث میشد کاربران بدونن که فعالیتشون دیده شده و با تقدیر شدن به فعالیت بیشتر در سایت ترغیب میشدند. 

اما در حال حاضر هر سه ماه تقدیر صورت میگیرد ؛ شاید از لحاظ مادی هدایای دوره سه ماهه بیشتر باشد ولی مشکلی که هست

اگر کاربری مثلا در ماه فروردین فعالیتش رو شروع کرده باشه و فعال هم بوده حتی در اردیبهشت هم به فعالیتش ادامه داده باشه ؛ اگر خرداد و تیر کلا به سایت سر نزنه حتی از برتر شدن خودش هم خبردار نمیشه. 

تازه هدایا بعد از پر کردن فرم و...  انجام میشه و گاهی با دو ماه تاخیر.  (شاید در این بین کسی که دو ماه برتر بوده فقط با دریافت امتیاز تشویق شود که این هم باز در بی انگیزگی کاربران بی تاثیر نیست) 

البته در حال حاضر امتیازات برای شرکت در قرعه کشی لازم هست ولی تاخیر و گاهی برنده نشدن ها در قرعه کشی هم انگیزه فعالیت را دستخوش تغییر میکند

خلاصه اینکه هوای کاربران رو باید بیشتر داشته باشید. 

با تشکر فراوان

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 12 آبان 1394  1:41 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon farshon hossein201273 sayyed13737373 ria1365 borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1

ای وای

بازم ببخشید

لطفا گزینه حذف همه رو برای پیامهای ارسالی هم قرار بدین. 

فکر کنم اندازه یک ماه انتقاد و پیشنهاد کردم.

به بزرگواری خود ببخشید. 

با تشکر

سه شنبه 12 آبان 1394  1:48 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh farshon hossein201273 sayyed13737373 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول salma57

ای وای

بازم ببخشید

به بزرگواری خود ببخشید. 

با تشکر

سلام و درود و خدا قوت..

همه ی پیام ها خوانده شد ولی متاسفانه الان فرصت پاسخ نیست لذا با احترام به نظراتتان و سپاس از این همه نکته!!! که روی تک تکش حرف دارم ان شا الله سر فرصت صحبت خواهد شد.

ممنون.

سه شنبه 12 آبان 1394  4:14 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh farshon hossein201273 sayyed13737373 omiddeymi1368 borkhar
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

کلا پیشنهادات آجی سلما در سایت جدید که رونمایی میشه اجرا می گردد ،که رونمایی سایت جدید راسخون هم معلوم نیست چه زمانی هست ،شاید با حمله آمریکا به ایران یاموقعی که ایران بمب اتم هاش راساخت (چون این دوتا گزینه واقعیت ندارد ومعلوم نیست چه زمانی اتفاق بیفتد مثالش برای سایت جدید بد نبود )

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 12 آبان 1394  6:38 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m omiddeymi1368 borkhar
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

عرض سلام و احترام.

صرفاً جهت اطلاع!!!

دو صفحه آخرشو حتماً بخونید.

تشکر از حضرتعالی

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

سه شنبه 12 آبان 1394  6:47 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 rasekhoon_m omiddeymi1368 ria1365 borkhar farshon ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول salma57

ای وای

بازم ببخشید

به بزرگواری خود ببخشید. 

با تشکر

سلام و درود و خدا قوت..

همه ی پیام ها خوانده شد ولی متاسفانه الان فرصت پاسخ نیست لذا با احترام به نظراتتان و سپاس از این همه نکته!!! که روی تک تکش حرف دارم ان شا الله سر فرصت صحبت خواهد شد.

ممنون.

سلام و عرض ادب. 

مشکلی نیست، دم در روابط عمومی ایستادم تا شما یه کم فرصت پیدا کنید.

ما هم آماده شنیدن حرفهاتون هستیم. 

زیاد عجله نکنید، صبر ما به حول و قوه الهی زیاد شده. 

با تشکر

چهارشنبه 13 آبان 1394  10:49 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 omiddeymi1368 hossein201273 ria1365 borkhar farshon ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام و عرض ادب وخلاصه اینکه هوای کاربران رو بیشتر داشته باشید. و...ما خدارو شکر صبرمون زیاده!و... من یادم میاد اون قدیم قدیم ها نحوه ی پاسخگویی مسئولین یه جوردیگه بودش! نمیدونم چه جوری شده یاسایت عوض شده ما خبر نداریم!یا ما عوض شدیم احتمالا گزینه ی دوم باشه! نه شایدم کاربران جدید اینجور میپسندن! چون من تا یادم میاد کاربرای قدیمی این نحوه ی جواب دادن رو تاحالا ندیده بودن!چی بگم... قبلن روابط عمومی راهروش پره ادم بود حالا همه صندلیا خالی شده! روابط عمومی درسکوت ابهام دار! ممنون اقای قریشی نه دوستان راسخونی یه کم بد عادت شدن شما دارین از این عادت ترکشون میدین.خنده التماس دعا

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

چهارشنبه 13 آبان 1394  1:15 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 rasekhoon_m omiddeymi1368 hossein201273 ria1365 farshon ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

با نام او...

سلام و وقت بخیر و خدا قوت حضور همه راسخونی های همراه و همراهان راسخون.

قبل از هرچیز تشکر می کنم از همه عزیزانی که فعال هستن و به فعالیتشون ادامه خواهند داد. نکاتی را برحسب وظیفه باید عرض کنم: اول اینکه مبنا و بنای تعامل دوستانه و دوطرفه ای که منتج به نتیجه شود احترام متقابل است و باید همیشه و همه جا لحاظ گردد. نکته دیگر اینکه خانم سلما نکاتی را مطرح فرمودند که متاسفانه از قول خودشون نبود! نیز در زمان حضور بنده اتفاق نیفتاده بود! ولی در نهایت فرمودید که همچنان ادامه دارد!! لذا این راباید بنده عرض کنم که با رویکرد جدید روابط عمومی و فعالیت ها و ایده هایی که در دستور کار قرار دارد نیز جلساتی که با مسئول انجمن ها صورت گرفته و نقاط ضعف و قوت انجمن ها بررسی شده است بخصوص دغدغه ای که بنده به شخصه در جهت رشد و ارتقای سایت و بخصوص بخش انجمن ها داشته و دارم، به جرات می شه گفت که حتی آخرین دوره ی کاربران و فعالان برتر انجمن ها، سعی شد برحسب فعالیت و کیفیت و با بررسی و به عدل، انتخاب شوند و کسانی از مدیران بودند که تقدیر نشدند فقط به خاطر اینکه خدای نکرده حقی ضایع نشود.به همه یک جور هدیه داده نشد! اعتقاد شخص بنده این است که اینجا هستیم تا شاید به هم دیگر کمکی کنیم و از هم دیگر چیزی نکته ای یاد بگیریم... ان شا الله.. نکته ها زیاد است اگر دیگر دوستان هم تشکر می کنم مجددا بخاطر همراهی های راسخشان..

اما چون فرصت نیست که بیشتر توضیح دهم ان شا الله در اولین فرصت و باحضور همه ی دوستان خوب و مدیران و کاربران کل انجمن ها مسایل را در میان گذاشته و بررسی خواهیم کرد. در جلسه ای آنلاین به زودی... فقط لطفا همگی این را لحاظ کنیم که صادقانه  و دوستانه می توان کارها را پیش برد با همراهی و همیاری هم دیگر... ان شا الله

باسپاس از شما عزیزان راسخونی.. موفق و پیروز باشید.

با تعامل صادقانه، صابرانه و دوستانه همه جلسه ها منتج به نتیجه خواهد شد...

با احترام. روابط عمومی

چهارشنبه 13 آبان 1394  4:35 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 omiddeymi1368 hossein201273 namebaran ria1365 borkhar farshon sayyed13737373 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و تشکر بابت پاسخگویی شما. 

من حدودا هفت پست در روابط عمومی زدم که فقط یکیش نقل قول بود ولی نظر من هم بود. 

انگار چون همون یکی طولانی بود، فقط همون دیده شد! 

(یادم باشه از این به بعد اگر عمر راسخونیم کفاف داد همه پیشنهاداتم در یک پست باشه تا دیده بشه. )

من سعی کردم نکاتی که به نظرم گاهی مشکلاتی برای خودم و احتمالا دیگر کاربران پیش میومد رو مطرح کنم.  

سعی کردم کسی رو متهم نکنم.  همه خواسته هام در قالب پیشنهاد بود ! شاید هم حواسم نبوده و بی غرض اسمی آوردم.

مطمئنا من و هیچ یک از کاربران محترم سایت، انتظار نداریم یک شبه تمام مشکلات سایت رفع بشه.

ولی گاهی مسئله ای چند بار تکرار میشه و علیرغم وعده های داده شده از سوی مسئولین و دست اندرکاران باز هم مشکل تکرار میشه و گاها صبر عده ای به پایان میرسه! (مثل معضل ارورها و سرعت سایت که هنوز هم عده ای از کاربران از کندی سرعت سایت گله میکنند) 

وقتی من ببینم در سطح مسئولین تغییری رخ داده مطمئنا انتظار بهبود شرایط رو میکشم. 

شاید عدم اطلاع از فعالیت های در حال انجام، عدم اطلاع از تغییرات احتمالی سایت ، سکوت مسئولین و یا عدم بردباری اینجانب باعث شد در دادن پیشنهاد عجله کنم و باعث ناراحتی شما بشم.

از اینکه مزاحم وقت شما شدم عذرخواهی میکنم

ممنون بابت وقتی که میگذارید و پست ها رو مطالعه میکنید.

قبلا به جناب کیانی گفته بودم هر جمله ای از پیامهای من ناراحتشون کرد یه شکلک  بگذارن تا سوء تفاهم نشه.  

فکر کنم یادم رفت روز اول این مطلب رو به شما هم بگم که نوشته ها بی روحند، پس نوشته ها رو بدون پیش زمینه ذهنی و با خنده بخوانید. (البته این پست کمی جدی شد و نمیشه براش شکلک گذاشت) 

موفق و موید باشید. 

با تشکر فراوان

چهارشنبه 13 آبان 1394  6:02 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 ria1365 rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar farshon amirali123 sayyed13737373 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

اول جا داره که از تمامی زحمات شما مسئولان محترم سایت راسخون کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم

دوم : یه پیشنهاد یا حالا سوال ؟

میشه برای پیامکهای موجود برای هر کاربر که در حساب کاربریش هست این امکان رو فراهم کنید که تبدبل به حسنه بشه ؟ حال تعداد اون رو هر جور که خودتون صلاح میدونید انجام بدین مثلا کاربری 1500 تعداد امتیار پیامک داره بخواد مثلا 1000 تعداد از اونا حذف و تبدیل به حسنه بشه این میتونه امتیاز هم باشه چون امتیا زبیشتر بشه حسنه هم بالا میره .. ممنونم این طوری بیشتر پیامک ها هم همین طوری باقی نمی مونه و کاربران میتوانند با داشتن حسنه در قرعه کشی ها و خرید های فروشگاه بیشتر شرکت داشته باشند ..

منتظر جواب شا هستم

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

جمعه 15 آبان 1394  12:55 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh farshon sayyed13737373 namebaran mosabeghat_ravabet rasekhoon_m ravabet_rasekhoon ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام

اول جا داره که از تمامی زحمات شما مسئولان محترم سایت راسخون کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم

دوم : یه پیشنهاد یا حالا سوال ؟

میشه برای پیامکهای موجود برای هر کاربر که در حساب کاربریش هست این امکان رو فراهم کنید که تبدبل به حسنه بشه ؟ حال تعداد اون رو هر جور که خودتون صلاح میدونید انجام بدین مثلا کاربری 1500 تعداد امتیار پیامک داره بخواد مثلا 1000 تعداد از اونا حذف و تبدیل به حسنه بشه این میتونه امتیاز هم باشه چون امتیا زبیشتر بشه حسنه هم بالا میره .. ممنونم این طوری بیشتر پیامک ها هم همین طوری باقی نمی مونه و کاربران میتوانند با داشتن حسنه در قرعه کشی ها و خرید های فروشگاه بیشتر شرکت داشته باشند ..

منتظر جواب شا هستم

سلام و درود و وقت بخیر. سپاس از شما بزرگوار بابت پیشنهادتون. نظر به اینکه بسیاری از کاربران از سهمیه پیامک خود استفاده می کنند لذا این موضوع هم بررسی می شود و ان شا الله اعمال خواهد شد.

شنبه 16 آبان 1394  7:47 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet salma57 nazaninfatemeh namebaran hossein201273 farshon amirali123 ravabet_rasekhoon ria1365
welkinah
welkinah
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 171

سلام

در صورت امکان نام کاربری اینجانب را به Younes.T تغییر و ویرایش نمایید.

باتشکر

شنبه 16 آبان 1394  11:12 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m farshon amirali123
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول welkinah

سلام

باتشکر

سلام و درود برشماهمراه گرامی.

باید به عرض برسانم این امکان وجود ندارد ولی شما می توانید با ثبت یک نام کاربری جدید و ایمیل این تغییر را انجام دهید.

سپاسگزارم. 

یک شنبه 17 آبان 1394  8:03 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 farshon amirali123 ravabet_rasekhoon
welkinah
welkinah
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 171

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول welkinah

سلام

باتشکر

سلام و درود برشماهمراه گرامی.

باید به عرض برسانم این امکان وجود ندارد ولی شما می توانید با ثبت یک نام کاربری جدید و ایمیل این تغییر را انجام دهید.

سپاسگزارم. 

پس حسنه و امتیازم چی؟ هیچ؟

یک شنبه 17 آبان 1394  9:07 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon rasekhoon_m amirali123 ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب

صرفا جهت اطلاع! 

چند روزی هست ارورهای سایت زیاد شده و صفحات به کندی لود میشوند. 

لطفا بررسی کنید

باتشکر

یک شنبه 17 آبان 1394  2:20 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon farshon ria1365 ehsan007060 borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها