پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
چهارشنبه 13 آبان 1394 4:35 PM
با نام او...
سلام و وقت بخیر و خدا قوت حضور همه راسخونی های همراه و همراهان راسخون.
قبل از هرچیز تشکر می کنم از همه عزیزانی که فعال هستن و به فعالیتشون ادامه خواهند داد. نکاتی را برحسب وظیفه باید عرض کنم: اول اینکه مبنا و بنای تعامل دوستانه و دوطرفه ای که منتج به نتیجه شود احترام متقابل است و باید همیشه و همه جا لحاظ گردد. نکته دیگر اینکه خانم سلما نکاتی را مطرح فرمودند که متاسفانه از قول خودشون نبود! نیز در زمان حضور بنده اتفاق نیفتاده بود! ولی در نهایت فرمودید که همچنان ادامه دارد!! لذا این راباید بنده عرض کنم که با رویکرد جدید روابط عمومی و فعالیت ها و ایده هایی که در دستور کار قرار دارد نیز جلساتی که با مسئول انجمن ها صورت گرفته و نقاط ضعف و قوت انجمن ها بررسی شده است بخصوص دغدغه ای که بنده به شخصه در جهت رشد و ارتقای سایت و بخصوص بخش انجمن ها داشته و دارم، به جرات می شه گفت که حتی آخرین دوره ی کاربران و فعالان برتر انجمن ها، سعی شد برحسب فعالیت و کیفیت و با بررسی و به عدل، انتخاب شوند و کسانی از مدیران بودند که تقدیر نشدند فقط به خاطر اینکه خدای نکرده حقی ضایع نشود.به همه یک جور هدیه داده نشد! اعتقاد شخص بنده این است که اینجا هستیم تا شاید به هم دیگر کمکی کنیم و از هم دیگر چیزی نکته ای یاد بگیریم... ان شا الله.. نکته ها زیاد است اگر دیگر دوستان هم تشکر می کنم مجددا بخاطر همراهی های راسخشان..
اما چون فرصت نیست که بیشتر توضیح دهم ان شا الله در اولین فرصت و باحضور همه ی دوستان خوب و مدیران و کاربران کل انجمن ها مسایل را در میان گذاشته و بررسی خواهیم کرد. در جلسه ای آنلاین به زودی... فقط لطفا همگی این را لحاظ کنیم که صادقانه و دوستانه می توان کارها را پیش برد با همراهی و همیاری هم دیگر... ان شا الله
باسپاس از شما عزیزان راسخونی.. موفق و پیروز باشید.
با تعامل صادقانه، صابرانه و دوستانه همه جلسه ها منتج به نتیجه خواهد شد...
با احترام. روابط عمومی