پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
تشکر ولی برای بنده که اضاف نشده سایر دوستان رو نمیدونم از دوستان کسی هست این امتیاز این سه ماهرو گرفته باشه؟؟ و در مورد طرخ وبلاگ سوگواره ادرس وبلاگو باید جایی اعلام کنیم یا خودتون رصد میکنین؟
سلا و درود. بازهم اعلام می کنم امتیازات برای همه دوستان همان وقت اضافه شده. برای آن عزیزان وشما که چندتالار فعال بوده اید امتیاز بیشتراضافه شده است. در مورد وبلاگ سوگواره در باشگاه با مسئول وبلاگ هماهنگ شوبد و در باشگاه اعلام بفرمایید. باسپاس از همراهی همه دوستان.. التماس دعا
با سلام وصد درود خدمت آقای قریشی
آخرین لیست جوایز ارسالی 17مرداد ماه بود یعنی حدودا 70روز پیش ودر این 70روز هیچ لیستی دیگر اعلام نشده ،جوایز مدیران دوماهه بود نزدیک به یکسال است سه ماه شده ،گویا مثل دولت تدبیر وامید که یارانه ها را ماهی دوروز دیرتر پرداخت می کند ،راسخون هم از دولت سرمشق می گیرد وکاربرمحوری اش دچار تناقض شده
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام ، من خیلی وقته عضو راسخون هستم
چرا یه بخشی مثل فروشگاه یا محل کسب و کار برای سایت ایجاد نمیکنید که توش بشه همکاری کرد با سایر اعضا
مثلا خرید و فروش کالا ، یا مشارکت کاری از شهرستان ها
سلام مجدد. کاربرگرامی اولا لیست اسامی کاربران و مدیران فعال انجمن و وبلاگ سه ماهه تابستان معرفی و اطلاع رسانی شد. نیز به همه امتیازات تعلق گرفت. ممنون که به موقع پیگیر هستید.
باسلام. چون سایت فعالیت و رسالت فرهنگی داره. اما شما اگر منظور خاصی دارید لطفا بیشتر توضیح دهید. باسپاس
سلام مجدد خدمت شما
اون سه ماهه بهار بود که در 17مرداد 1394اعلام گردید وخبری از سه ماهه تابستان نیست.
سلام با اینکه به راسخون اعتماد داریم در روند هر کاری ولی بنده وخیلی از کاربران به سیستم قرعه کشی راسخون شک داریم لطف کنید در قرعه کشی بعدی فروشگاه از نحوه قرعه کشی واعلام شدن برنذگان توسط سیستم عکس تهیه کنید وگزارشی بدهید در حالیکه یه نفر هر ماه چند کالا را باهم برنده می شود ،این سیستم قرعه کشی راسخون سیستمش مشکل دارد
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning
هدایا مدیران که هدایای نقدی هست ودست راسخون هم درد نکند وتشکر می کنیم ،ولی این هدایا که سه ماه یکبار شده ،بعدش ام که لیستش دوماه طول میکشه تا اعلام شود ،بعداز دوماه که میشه پنج ماه دوهفته هم واریزش طول می کشه میشه همون سه ماه بعدی یعنی چهار تا شش ماه طول می کشه که مثلا هدایای سه ماهه تابستان واریز شود به احتساب تیر تا الان که میشه اواخر مهر بعدشم با این سه ماهه شدن ایکس هزارتومن واریز میشه که نسبت به سه ماه فعالیت مدیران کم است به قول گفتنی میگن کار را ان کرد که تمام کرد یا پولش را همان دوماه یکبار بدید چون دوستان بعضی هاشون هزینه خریداری اینترنت می دهند یا نه قشنگ همش را به عنوان حسنه بدید یا بازهم نه جای این ایکس هزار تومن یه کالایی از فروشگاه بدید که حداقل ماندگار بموند وداشته باشند ،دوماه یکبار شد سه ماه یکبار ،راسخون متشکریم:-)
جناب قریشی
باسلام واحترام
نمی خواستم نظرمودرموردحقوق مدیران دراینجامطرح کنم امابه لحظ تشکری که درزیرپست برادرپرتلاش ومدیرهمکارجناب آقای رضایی زدم لازم دونستم که اعلام کنم تشکربنده جنبه موافقت بیانات ایشون نبوده بلکه کاملا"بانظرایشون مخالفم همون جوایزبصورت وجه نقدباشه بهتره چون اونجوری خودمون هرکالایی روکه نیازداشته باشیم می خریم امااگرقرارباشه که راسخون هدایایی رودرنظربگیردهدایاجنبه اجباری خواهندداشت چه بسامدیری کالایی روداشته باشدوبااین طرح برایش اون کالامضاعف شود.باتشکر
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
برادر رضایی نکنه منظورت اینه دولت تدابیر امیدان که بخاطر یارانع تا الان دوماهو پیجونده راسخون اینظور میخاد کنه ؟ تجزیه تحلیل این حرفت یغنی این؟ ولی ما شیعه هستبم اقامون مولامون که الهی که خاک پای قنبر غلامش بشم که میفرمایند حق در همه جهات و زمان گرفتنیست هرجند هزارسال ارش گزشته باشه راسخون دستت درد نکنه که باز با ابن وضع بودجه یه هدیه ای بما مبدهید اجرتان با صاحب این ماه فقط اگر امکانداره دوماهش کنید و بموفع پرداخت کنین دوستان اکثرا یا دانشجن یا دان آموز لابد انگیزشون رو زیاد کنیم راسخون راسخون تشکر
دوست عزیز این برداشت شماست از گفته های من(منظوره من) در تاپیک روابط عمومی وهیچ کدام از این جملات شما را من تایید نمی کنم ،من به عنوان یه کاربر راسخونی ویه مدیر وعضو کوچک خانواده راسخون هم انتقادی کردم وهم در قالب یه پیشنهاد به سید بزرگوار راسخونی :جناب قریشی که مدیر روابط عمومی هستند وبرای بنده هم عزیز اند پیشنهاد دادم ،من هم از راسخون متشکرم تو جملات بالا هم نوشتم راسخون متشکریم
نظر حضرت عالی محترم میباشد فقط یادم باشه دیگه در بیانیه های حضر ت شما دخالت نکنم دوسنت محترم
موفق باشید
سلام و روز بخیر. ممنون از انتقادات و پیشنهادات سازنده و مفید همه دوستان بزرگوار
ان شاالله امید است که با رویکرد جدید و به مرور زمان پیشنهادات دوستان و طرح های بیشتر و بهتر روابط عمومی اجرا شود. لذا خواستم عرض کنم که برای واریز عجله نفرمایید در دست اقدام است ولی مهم همراهی و وفاداری شما بزرگواران است و برای بنده بالاترین افتخارست که انجام وظیفه می کنم. پاینده و راسخ باشید.
التماس دعا...
با سلام ببخشید امکانش هست مسابقات روزهای 6 تا الان را تا امشب تمدید کنید من هییت بودم نتونستم شرکت کنم ممنون میشوم تشکر