0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول majidamirshahi

با سلام ببخشید امکانش هست مسابقات روزهای 6 تا الان را تا امشب تمدید کنید من هییت بودم نتونستم شرکت کنم ممنون میشوم تشکر

سلام و عزاداری هاتون مقبول درگاه الهی..

به اطلاع می رساند فرصت پاسخگویی به سوالات دهه ی اول تا پایان امشب می باشد. 

باتشکر از مشارکت شما و همه ی راسخونی های همراه

یک شنبه 3 آبان 1394  8:02 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 ehsan007060 borkhar farshon omiddeymi1368 ria1365 mosabeghat_ravabet sayyed13737373
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول majidamirshahi

با سلام ببخشید امکانش هست مسابقات روزهای 6 تا الان را تا امشب تمدید کنید من هییت بودم نتونستم شرکت کنم ممنون میشوم تشکر

باسلام

پس چرا در این لحظه فعال نمی باشد؟!!!!

من میخواستم شرکت کنم:((

یک شنبه 3 آبان 1394  5:57 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m salma57 nazaninfatemeh sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول nargesi

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول majidamirshahi

باسلام

پس چرا در این لحظه فعال نمی باشد؟!!!!

من میخواستم شرکت کنم:((

باسلام و سپاس از مشارکت شما. سوالات تا ساعت 12 روز گذشته فعال بوده با این توضیح که این فرصت برای سوال دهم بوده و دیگر سوالات بصورت خودکار غیرفعال شده است. اما شما می توانید دهه های دیگر را شرکت کنید و همراه ما باشید. باتشکر

دوشنبه 4 آبان 1394  8:35 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh omiddeymi1368 sayyed13737373 ria1365
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام سید

سید برا شرکت در قرعه کشی اگه یه محصول را تو فاکتور زیاد بزنیم مثلا 50بار مشکلی ندارد یا نه باید به صورت جداگانه در 50فاکتور جداگانه محصول را ثبت کرد؟

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

دوشنبه 4 آبان 1394  7:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 ria1365
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

سلام

از ساعت 8 امشب تا کنون پست های وبلاگ بنده ارسال نمیشه.لطفا اگر مشکلی هست اطلاع رسانی کنید.

دوشنبه 4 آبان 1394  11:47 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet sayyed13737373 farshon ria1365 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام سید

سید برا شرکت در قرعه کشی اگه یه محصول را تو فاکتور زیاد بزنیم مثلا 50بار مشکلی ندارد یا نه باید به صورت جداگانه در 50فاکتور جداگانه محصول را ثبت کرد؟

سلام بر شما وقت بخیر. هر فاکتور برای خرید یک محصول از یک عدد تا تعداد زیاد است. شما اگر یک محصول را در یک فاکتور به تعداد مثلا 50 بار ثبت کنید به همان میزان خرید در قرعه کشی شرکت داده می شوید و اگر هم همان محصول را 50 بار در 50 فاکتور جداگانه ثبت کنید باز به همان میزان در قرعه کشی شرکت داده می شوید. با این تفاوت که زحمت ثبت همه در یک فاکتور کمتر و شانس هم یکی است. پس می توان گفت ثبت تعداد زیاد یک محصول در یک فاکتور بهتر است. باسپاس. موفق و پیروز باشید...

سه شنبه 5 آبان 1394  9:54 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 omiddeymi1368 mosabeghat_ravabet sayyed13737373 farshon salma57 ria1365 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سلام

از ساعت 8 امشب تا کنون پست های وبلاگ بنده ارسال نمیشه.لطفا اگر مشکلی هست اطلاع رسانی کنید.

باسلام خدمت شما همراه بزرگوار. مشکل خاصی نبوده احتمالا برای مدت کوتاهی امکان ارسال قطع شده باشد. باسپاس از همراهی شما عزیز 

سه شنبه 5 آبان 1394  9:57 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 omiddeymi1368 mosabeghat_ravabet sayyed13737373 farshon salma57 ria1365 ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول haj114

سلام

نتایج طرح ذره بین اعلام نشده هنوز؟

کسی پیگیر نیست؟

سلام همراه گرامی

تصمیم بر این است که هر چند هفته یک بار این طرح بارگذاری و اجرا شود. نیز نتایج آن تا قبل از اجرای بعدی اعلام خواهد شد ان شا الله...

سلام و عرض ادب

صرفا جهت بررسی مجدد نقل قول زدم  .از چند هفته که هیچ! داره از چند ماه هم میگذره!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 9 آبان 1394  9:22 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_m ria1365 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب

اگر امکانش هست جلسات آنلاین مدیران تالارها رو هم ادامه بدین. 

ما هنوز منتظر جلسه معارفه هستیم!

با تشکر

شنبه 9 آبان 1394  9:47 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_m nazaninfatemeh ria1365 mosabeghat_ravabet omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب

اگر امکانش هست جلسات آنلاین مدیران تالارها رو هم ادامه بدین. 

ما هنوز منتظر جلسه معارفه هستیم!

با تشکر

سلام و روز بخیر. ممنون از همراهی شما و دیگر کاربران همراه.. 

ان شا الله اتفاقات متفاوت و بیشتر و بهتری روی خواهد داد. نظر به اینکه در روابط عمومی طرح های زیادی پیش رو و در دست اجراست مراحل یک به یک انجام خواهد شد و بیشتر در خدمت دوستان خواهیم بود. باسپاس

شنبه 9 آبان 1394  3:45 PM
تشکرات از این پست
salma57 farshon nazaninfatemeh ria1365 mosabeghat_ravabet hossein201273 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon sayyed13737373
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9109

اگر تاریخچه امتیاز داشته باشید خیلی خوب میشه مثلا کاربر میدونه در چه روزی از چه بخشی چه امتیازاتی گرفته

من خودم دیروز چند صد حسنه داشتم ولی امروز چندهزار حسنه دارم و نمی دونم این حسنه ها از کدوم بخش گرفتم

یک شنبه 10 آبان 1394  12:39 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 nazaninfatemeh rasekhoon_m omiddeymi1368 ria1365 salma57 ravabet_rasekhoon sayyed13737373
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1875

نقل قول sajad2007

اگر تاریخچه امتیاز داشته باشید خیلی خوب میشه مثلا کاربر میدونه در چه روزی از چه بخشی چه امتیازاتی گرفته

من خودم دیروز چند صد حسنه داشتم ولی امروز چندهزار حسنه دارم و نمی دونم این حسنه ها از کدوم بخش گرفتم

سلام و عرض ادب

کاربر گرامی شما 500 امتیاز از مسول وبلاگ سایت بابت وبلاگ برتر دریافت کردید.

یک شنبه 10 آبان 1394  1:33 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_m sajad2007 omiddeymi1368 ria1365 farshon salma57 sungift hossein201273 ravabet_rasekhoon sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

با سلام خدمت جناب کیانی و عرض خسته نباشید

برخود لازم میدانم با توجه به تغییراتی که در سایت راسخون شاهد بودیم از شما و کلیه همکاران محترم سایت راسخون کمال تشکر و قدردانی را داشته و موضوعی را با اجازه حضرتعالی میخواستم مطرح کنم

تغییراتی که در هفته های اخیر در سایت راسخون شاهد بودیم بسیار خوب بود و بنده و سایر دوستان و کاربران کماکان خواستار پیشرفت روزافزون سایت راسخون هستیم ولی متاسفانه در بعضی قسمتها بنده مواردی را مشاهده کردم که به نظرخودم لازم دانستم در این جا مطرح کنم و ان اینکه در رتبه بندی کاربران درسایت راسخون شاید دربرخی موارد در حق کاربران کم لطفی میگردد مثال اینکه کاربرتازه وارد با کاربرطلایی 1 هیچگونه فرقی در سایت راسخون نداشته و ندارد به نظر بنده کاربر یا کاربرانی که با هدف و ذوق و شوق خاصی در این سایت فعالیت میکنند باید یک امتیازاتی نسبت به کاربری که تازه وارد است داشته باشد که متاسفانه بنده در طول مدت 2 سال فعالیت در سایت راسخون کمتر شاهد این موضوع بوده ام بله میدانم هردوماه یکبار کاربران برتر معرفی شده و هدایایی به رسم یادبود تقدیم این عزیزان میشود ولی خوب این موارد شامل کلیه کاربران سایت اعم از کاربر تازه وارد و کاربرطلایی 1 است و رتبه بندی در این سایت فقط به اسم خلاصه میشود و هیچ امتیاز و مزیتی کاربر طلایی 1 نسبت به کاربر طلایی 2 یا کاربر تازه وارد ندارد سوال بنده این است چرا وقتی تفاوتی میان کاربران طلایی و کاربرتازه وارد وجود ندارد رتبه بندی صورت گرفته است ؟

امیدوارم جسارت بنده را ببخشید و لازم میدانم این نکته را متذکر باشم که تمامی کاربران ، سایت راسخون را خانه دوم خود دانسته و هدف پیشرفت روزافزون این سایت میباشد

باتشکر

سلام و عرض ادب.

نقل از گذشته خیلی دور. 

انتقادی که هنوز پابرجاست

سه شنبه 12 آبان 1394  12:21 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m hossein201273 ravabet_rasekhoon bigharar nazaninfatemeh sayyed13737373 omiddeymi1368 ria1365
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب و احترام

لطفا به واحد فنی بگید تعداد لینک های موجود در برترین ها را افزایش دهند.

یعنی برترین ها به جای ده لینک ، بیست لینک باشه. 

همانطور که اطلاع دارید، پست های مفید کاربران خیلی بیشتر از اون هست که برترینهاش در قالب ده لینک بگنجد. 

من قبلا پیشنهاد داده بودم که لینک ها لااقل چهل لینک بشه.  ولی چون موافقت نشد سطح توقعم رسید به بیست لینک. 

غیر از اینکه لینک های منتخب زیادند، گاهی به دلیل زیاد بودن درخواست ها بعضی لینک ها یکی دو روز بیشتر در این لیست نیستند. 

به نظرم برای بهتر دیده شدن بعضی مطالب و به روز بودن برترین ها، افزایش تعداد لینک ها مناسب به نظر میرسد. 

با تشکر از شما و شرمنده از مزاحمت

سه شنبه 12 آبان 1394  1:23 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon farshon hossein201273 ria1365
salma57
salma57
کاربر طلایی1

مورد بعد! 

اگه امکان داره تایید امضا و آواتار رو از هم جدا کنید. 

یعنی اینطور نباشه که من امضامو عوض که میکنم آواتارم هم ناپدید بشه. معضل عجیبیه برای ما که یه بار بی آنکه حواسمون به تعطیلات باشه امضا رو تغییر میدیم و بعد به مدت دو سه روز مثل روح میشیم. 

با تشکر مجدد

سه شنبه 12 آبان 1394  1:27 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon farshon hossein201273 sayyed13737373 ria1365 borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها