0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول ayeneh

سلام علیکم من با عرض معذرت یک سوال  داشتم در قرعه کشی فروشگاه یک نفر  چهار جایزه برده .مگر برای هر نفردو تا  جایزه حداکثر نبود؟

با عرض سلام و معذرت به خاطر اینکه من پاسخ شما را میدم

میدونم منظورتون کیه!!!

دوست عزیز والا تا جایی من خونده بودم فکر کنم نوشته بود از  بعضی از کالا ها نه مجموع  کل جوایز

در کل اونی که 4 تا گرفته اگه خواستین میتونه اونایی که برده به بقیه و حتی شما بده ، فقط تو رو خدا آه و نفرین نکنید

و از ادامه بحث خودداری کنید / با تشکر از همه مسولین راسخونی به خصوص آقای منتظمی و آقای کیانی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 17 فروردین 1393  7:41 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 zahra7720 AliFanoodi borkhar nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول siryahya

نقل قول ayeneh

سلام علیکم من با عرض معذرت یک سوال  داشتم در قرعه کشی فروشگاه یک نفر  چهار جایزه برده .مگر برای هر نفردو تا  جایزه حداکثر نبود؟

میدونم منظورتون کیه!!!

دوست عزیز والا تا جایی من خونده بودم فکر کنم نوشته بود از  بعضی از کالا ها نه مجموع  کل جوایز

در کل اونی که 4 تا گرفته اگه خواستین میتونه اونایی که برده به بقیه و حتی شما بده ، فقط تو رو خدا آه و نفرین نکنید

با سلام البته قرعه کشی منصفانه بود ومتاسفم :چون این همه زحمت بکشی واین همه حسنه جمع کنی وبعدا این طوری بشود .بنده برایم مهم نیسشت که برنده شدم یانه :چون در قیدش نیستم وان شالله سال دیگه ولی همین شما کار برمحترم :نام کاربریتان هم اسپیکر عروسکی برنده شده وهم فلش هشت گیگ وهم مجمعه نرم افزار هاوهم کارت شارژ5هزار تومنی:ضمن اینکه فقط شما نیستید :به طور مثال:کاربری دیگر با نام کاربری :mina_k_h:هم فلش 8گیگ وهم اسکپیر عروسکی :ویا به طور مثال کاربر :abdo_61:هم کارت شارژ5و10هزاری برده:کاربری دیگر با نام کاربری:alifanodiکارت شارژواف ام پلیر

ویا کاربر :tahmores:اف ام پلیر وفبش8:من زیاد نگاه نکردم وفقط اسامی این کاربران جلب توجه کرد:نوش جانشان :قرعه کشی بوده وحق هم به حق دار رسید ولی به نظر من روابط عمومی در قرعه کشی بی انصافی کرده :وقتی اومدیم خرید با حسنه را انجام بدیم یک شب موجودیش تمام شد.

حتی نه آه ونه نفرین پشت سر هیچ کدام از این کاربران که نامشان این جا ذکر شد نخواهد بود یا حداقل از طرف من نخواهد بود

روابط عمومی تجدید نظر کند لطفا؟

سپاسگزارم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 17 فروردین 1393  8:17 PM
تشکرات از این پست
siryahya AliFanoodi borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول siryahya

نقل قول ayeneh

میدونم منظورتون کیه!!!

با سلام این حق کسانی هست که برنده شدند و قرعه کشی عادلانه بوده است.افرادی که می بینید چند شی برنده شده اند اولا بسیار هوش به کار برده اند و جنس هایی که دیگر افراد کمتر زده اند را زیاد خریداری کرده اند.

مثلا کاربر علی فانودی 100 تا فلش 8 راسخون فقط زده بود(یعنی نزدیک به 100 هزار تا) به بقیه جنس ها هم همین طور .و بیش از120 هزار تا حسنه زده بود.

یا همین کاربر عزیز siryahya حدود 170 هزار حسنه زده بودندو یا کابرای دیگر که اسامیشون چند بار اومده است .

مثلا کاربر نازنین فاطمه 476هزار حسنه زده بودند که فقط هدفون برده اند(یعنی بیش از 15برابر من که 30 هزار زدهبودم و چیزی برنده نشدم)

یا کاربر salma57 بیش از 200 هزار حسنه زده بودند و فقط یه شارژ 10تومنی براشون در اومده.

و یا .......

باید به خودتون امیدوار باشید.

داداش حسین عزیز دلم.

آبجی سلما بیش از 70 بار و آبجی نازنین بیش از 56 بار به فلش 32 خریداری کرده اند ولی فلشو نبرده اند

البته شما هم حق دارید داداش حسین عزیز آخه 60 هزار تا حسنه زدید و چیزی دربراتون نیومده و بعضی دوستان 2 هزار زده اند و براشون جایزه در اومده که این به شانس افراد بستگی داره.

امیدوارم که با عیدی هایی که قرار بود به کاربران و مدیران برتر بدهند جبرانش کنند

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

یک شنبه 17 فروردین 1393  8:26 PM
تشکرات از این پست
siryahya AliFanoodi hobab1370 hossein201273 borkhar NEZARAT_RAVABET rasekhoon_m nazaninfatemeh
tina1370
tina1370
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 13

باسلام

1.در مسابقه فروشگاه  راسخون برنده کتاب رستاخیز شدم....قرار شده جایزه برنده ها به آدرس فاکتور ارسال بشه. در صورت امکان جایزه به ادرسی که در پروفایلم تصحیح شده فرستاده بشه....

2. در پی پیگیری ارسال هدایای مسابقه حفظ موضوعی که سایت راسخون برگزار کرده، عرض کردید که جوایز قبل عید تحویل پست داده شده است. ولی هنوز دستم نرسیده است.چطوری میتونم پیگیری کنم؟

با تشکر

یک شنبه 17 فروردین 1393  8:30 PM
تشکرات از این پست
siryahya haj114 AliFanoodi hossein201273 borkhar NEZARAT_RAVABET nazaninfatemeh
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام خدمت کاربران گرامی

اوّل از همه از شما عزیزان درخواست دارم که بحث را ادامه ندهید چرا که با انجام این کار، راسخون را از اجرای طرح هایی از این قبیل باز خواهید داشت.

و مورد بعدی این که شما به تعداد هر مقدار از محصولی که می خرید کدی به شما اختصاص داده می شه و در واقع هر چه بیش تر از محصولات خریداری کرده باشید، شانس بیشتری در قرعه کشی خواهید داشت.

بعد هم این که هر کاربری اوّل از همه به خودش نگاه کنه که چه قدر حسنه برای قرعه کشی می خواد کنار بذاره و بعد شروع به خرید کنه. برای مثال شما اگه دقّت کنید به پنج نفر از کاربران فلش 8 گیگ راسخون داده شده ولی در فلش 32 گیگ فقط یک نفر برنده شده و این یعنی این که شانس شما در خرید فلش 8 گیگ راسخون 7 برابر بیشتر از فلش 32 گیگ است. (تازه اگه که تفاوت حسنه هاشون رو در نظر نگیریم.) بنده نیز اگر در قرعه کشی فلش 32 گیگ شرکت می کردم شاید الآن برنده نبودم. (یعنی اگه کاربری حسنه ی اندکی برای خرید داره، مثل من بیاد جنس های ارزان تر رو خریداری کنه نه جنس هایی که افراد بیش تر بهش ترغیب دارن و گرون تر هم هستن و در واقع شانسشون توی خرید اونا پایین تر میاد.)

تعداد کد قرعه کشی که بنده گرفتم بدین شرح بوده است:

4 شانس کتاب رستاخیز

101 شانس اف ام پلیر اتومبیل

103 شانس فلش 8 گیگ راسخون

16 شانس کارت شارژ هزار تومانی

که در مجموع 118100 حسنه برای قرعه کشی صرف شده است.

مطمئن هستم که نا حقّی صورت نگرفته چرا که قرعه کشی زیر نظر عوامل ذیصلاح انجام گرفته است.

به هر حال فکر نمی کنم دوستان استفاده ی خاصّی از حسنه ها بتونن بکنن. بیش ترین استفاده ی از حسنه خرید از فروشگاه است و مگه یه فرد چه قدر می خواد از فروشگاه خرید کنه که نیاز به حسنه ی زیادی داشته باشه. بعد هم با اندکی فعّالیّت در انجمن می تونه بازم حسنه به دست بیاره. برای مثال خودم که از تاریخ شرکت در قرعه کشی زیاد در انجمن ها پست نزده ام، با این حال توی این مدّت اندک حدود 15000 حسنه رو به دست آوردم و فکر نمی کنم که در آینده برای خرید از فروشگاه و یا هر کار دیگری با کمبود مواجه بشم.

بعضی هم ممکنه بگن که چون خودش برنده شده داره این حرفا رو می زنه در حالی که اگه برنده هم نشده بودم، اعتراض نمی کردم.

و در پایان از همتون معذرت می خوام که سرتون رو درد آوردم و امید وارم که بازم راسخون از این طرح ها اجرا کنه.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
یک شنبه 17 فروردین 1393  9:49 PM
تشکرات از این پست
ahmad0 siryahya hobab1370 ke2014 hossein201273 borkhar NEZARAT_RAVABET namebaran rasekhoon_m yarabyarabyarab nazaninfatemeh
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

با عرض سلام خدمت دوستان

به نظر من اصلا درست نیست که تهمت زده میشه به مسئولان سایت

دوستان قرعه کشی همینه من هم هیچی برنده نشدم

قسمت نبوده و صلاح نبوده و نباید به اینکه یه نفر چند بار برنده شده حسادت کنیم

نوش جونش هر چی برنده شده

ان شاءالله که همه دوستان در زندگی موفق باشند و این چیزا اصلا مهم نیستlaugh

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

یک شنبه 17 فروردین 1393  11:37 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 siryahya borkhar AliFanoodi NEZARAT_RAVABET namebaran rasekhoon_m yarabyarabyarab nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

همه دوستان بد برداشت نکنید :اصلا قصد توهین نه به مسوولان سایت ونه به برندگان عزیر در قرعه کشی هست .من تمام سخنم این بود که روابط عمومی می توانست به جای اینکه یک نفر را برای 4محصول برنده اعلام کند :می توانسشت 4نفر را برای 4محصول اعلام کنند .ضمن اینکه این کار باعث تشویق کاربران جدید سایت وفعالیت بیشتر آۀن ها می شد.

من اصلا ناراحت نشدم برنده شدم یا نه؟

چون برایم نه اینکه مهم نباشد .اگر انتقادی را هم مطرح کردم می خواستم که روابط عمومی ان شاالله برای سال دیگر :این کار واین طرح را هدفمند جلو ببرد.

نوش جونتون وامیدوارم اسم همه کاربران را تو همه جا برنده ببینم .چون وقتی برای دیگران دعا کنی ،کسانی دیگر هم هستند که برای تو دعا می کنند .امیر المونین (ع ) فرمودند :

آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند .پسام این حدیث چیست؟

چندین پیام دارد :که به نظر من آنچه برای خود دعا می کنی نیز برای دیگران هم دعا کن.

ودر جواب دوست گرامیم آقای فنودی عرض کنم :که حسنه به جزفروشگاه برای اعتبار حسنه وروز مبادا خوب است .شما فقط به یک جنبه آن اشاره کردید.ودر جواب آقای سید عزیز.

پرونده قرعه کشی سایت برای من دیگر بسته شد.بیان انتقاد هم خوبه

سپاس وبا احترام حسین رضایی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

دوشنبه 18 فروردین 1393  12:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya borkhar AliFanoodi rasekhoon_m yarabyarabyarab nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

با سلام دوبار آقای کیانی

اینطور که به نظر می رسد سخنان کاربران که می گویند تاپیک ها حذف می شود درست است .البته من احتمال می دهد یه حمله هکری به سایت والخصوص انجمن شد :چون خود به خود که نمی توند پست ها حذف بشود .الان ببینید در تاپیک برنامه های در حال اجرای تالار وبلاگ نویسی راسخون من دو پست در این تاپیک زدم :پست اول که تمامی بنر های برنامه های تالار اطلاع رسانی شد که الان نیست واحتمالا حذف شد وپست بعدی برنامه ها وبنر هایی که برنامه های آن ها در تالار به پایان رسیده هست موجود می باشد :پس نشون دهنده حذف یک پست هست .ضمن اینکه اگر مشکل این کار را نجورید احتمالا پست ها وتاپیک های بیشتر حذف خواهد شد .لذا این تاپیک قفل بوده من موندم که چه کسی قفل گشایی کرده .لطفا بررسی وراه حلی پیدا کنید وهمینطور به واحد فنی ارجاع دهید که پست های حذف شده که معلوم نیست توسط چه کسی حذف شده برگردانده شود

لطفا رسیدگی شود

سپاسگزارم

برنامه های در حال اجرا در تالار وبلاگ نویسی راسخون

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/866231/page1/

دوشنبه 18 فروردین 1393  12:22 AM
تشکرات از این پست
borkhar AliFanoodi NEZARAT_RAVABET yarabyarabyarab nazaninfatemeh rasekhoon_m
galaxy_gerash
galaxy_gerash
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 21

با تشکر از سایت بزرگ و قوی راسخون

برای اینکه افرادی که در قرعه کشی شرکت کرده اند و برنده نشده اند، میشه مقداری حسنه هم به عنوان عیدی و هم به عنوان پاداش شرکت در قرعه کشی به افرادی که در قرعه کشی شرکت کرده اند داده شود تا کاربران شرکت کننده خوشحال شوند. با تشکر از مدریت و کاربران سایت به امید پیشرفت جهانی

دوشنبه 18 فروردین 1393  1:35 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 borkhar yarabyarabyarab nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

با سلام و عرض ادب و احترام.

اگه امکانش هست کاربرانی که در قرعه کشی برنده هیچ جایزه ای نشده اند لااقل نصف و یا درصدی از حسنه های آنها را برگردانید.

عبارتی که قبل از قرعه کشی به کار برده شد مبنی بر اینکه هرچه تعداد شرکت بیشتر باشد شانس برنده شدن بیشتر میشود ( در صورتی که شاید نتایج به دست آمده از قرعه کشی خلاف این باشد.)باعث شد دوستان همه پس انداز حسنه خود را خرج کنند.

گرچه قابل پیش بینی بود این مطلب و همه کاربران هم ریسکش رو پذیرفته بودند ولی ذوق و شوق برنده شدن در مسابقه چند روزی ذهن همه رو مشغول کرده بود. و الان خیلی ها دپرس شدن با دیدن نتایج و ندیدن اسم خودشون در بین برندگان.

کاش این عبارت به کار برده نمیشد. و یا لااقل جلوی اسم برندگان نوشته میشد چند مرتبه در قرعه کشی آن محصول شرکت کردند تا دیگران مقایسه کنند و قضاوت راحت تر باشد.

البته الان دوستانی هستند با بیش از 200 هزار حسنه در قرعه کشی شرکت کردند ولی اصلا برنده نشدند. و این باعث تعجب هست!!

کاش فکری کنید و چاره ای بیندیشید که ناراحتی این دوستان و همه عزیزانی که برنده نشدند کمتر شود.

با تشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 18 فروردین 1393  8:37 AM
تشکرات از این پست
NEZARAT_RAVABET borkhar yarabyarabyarab nazaninfatemeh AliFanoodi rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول ayeneh

سلام علیکم

چنین شرطی در این طرح گذاشته نشده بود. متن کامل اطلاعیه را می توانید ملاحظه بفرمائید:

http://rasekhoon.net/forum/thread/884921

دوشنبه 18 فروردین 1393  8:45 AM
تشکرات از این پست
salma57 NEZARAT_RAVABET namebaran borkhar nazaninfatemeh AliFanoodi
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول salma57

با سلام و عرض ادب و احترام.

اگه امکانش هست کاربرانی که در قرعه کشی برنده هیچ جایزه ای نشده اند لااقل نصف و یا درصدی از حسنه های آنها را برگردانید.

عبارتی که قبل از قرعه کشی به کار برده شد مبنی بر اینکه هرچه تعداد شرکت بیشتر باشد شانس برنده شدن بیشتر میشود ( در صورتی که شاید نتایج به دست آمده از قرعه کشی خلاف این باشد.)باعث شد دوستان همه پس انداز حسنه خود را خرج کنند.

گرچه قابل پیش بینی بود این مطلب و همه کاربران هم ریسکش رو پذیرفته بودند ولی ذوق و شوق برنده شدن در مسابقه چند روزی ذهن همه رو مشغول کرده بود. و الان خیلی ها دپرس شدن با دیدن نتایج و ندیدن اسم خودشون در بین برندگان.

در صورتی که شاید نتایج به دست آمده از قرعه کشی خلاف این باشد.

کاش این عبارت به کار برده نمیشد. و یا لااقل جلوی اسم برندگان نوشته میشد چند مرتبه در قرعه کشی آن محصول شرکت کردند تا دیگران مقایسه کنند و قضاوت راحت تر باشد.

البته الان دوستانی هستند با بیش از 200 هزار حسنه در قرعه کشی شرکت کردند ولی اصلا برنده نشدند. و این باعث تعجب هست!!

کاش فکری کنید و چاره ای بیندیشید که ناراحتی این دوستان و همه عزیزانی که برنده نشدند کمتر شود.

با تشکر

با سلام و عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان عزیز راسخونی.

آقای کیانی عزیز پیشنهاد آبجی سلما پیشنهاد خوبی است لطفا به پیشنهاد ایشون فکر کنید شاید باعث ایجاد انگیزه در کاربران برنده نشده بشود.

با تشکر از شما

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 18 فروردین 1393  8:53 AM
تشکرات از این پست
NEZARAT_RAVABET salma57 borkhar nazaninfatemeh AliFanoodi rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول AliFanoodi

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول AliFanoodi

ضمن سلام و عرض ادب و احترام و تبریک سال نو

متأسّفانه پست اوّل این تاپیک حذف شده است. لطفاً پیگیری فرمایید.

با تشکّر.

با سلام و عرض تبریک متقابل

طبق پاسخ واحد فنی، پست مذکور و پست اعلام شده توسط کاربر sayyed13737373 ، حذف شده اند.

مشکل فنی رخ نداده و علت حذف، نامشخص است. واحد نظارت نیز این کار را انجام نداده اند. مگر این که از سوی مدیر آن تالار این اقدام صورت گرفته باشد که در این صورت به محض بازگشت آقای نجاران از مرخصی، دلیل این امر را از مدیر تالار جویا خواهیم شد.

از بابت مشکل پیش آمده نیز عذرخواهی می کنم.

با سلام دوباره و ممنون از اعلام اسامی برندگان قرعه کشی

تالارآموزش ها و ترفند ها از زیر تالار های تالار موبایل است و تحت مدیریت خود بنده و من مطمئن هستم که پستی را حذف نکرده ام.

و یک سؤال دیگر:

جوایز برندگان قرعه کشی نهایتاً تا چند روز آینده ارسال خواهد شد؟

سپاس.

با سلام و احترام

در خصوص حذف شدن پست ها، إن شاالله روشی اتخاذ می گردد تا در آینده پست های حذف شده را بتوان بازیابی کرد.

جوائز در حال بسته بندی می باشند و إن شاالله تا فردا ارسال خواهد شد.

با سلام دوباره

منظور بنده جوایز قرعه کشی فروشگاه بود. آیا منظور شما جوایز است که فردا ارسال می شوند یا جوایز قرعه کشی؟

(آخه چون نتایج امروز اعلام شده و گفتین که فردا ارسال می شن شک کردم که شاید منظور شما جوایز مسابقات باشه نه قرعه کشی.)

با سپاس.

سلام علیکم

هم جوائز مسابقات و هم قرعه کشی فروشگاه، ارسال شده اند.

دوشنبه 18 فروردین 1393  9:02 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nazaninfatemeh AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نقل قول siryahya

نقل قول ayeneh

میدونم منظورتون کیه!!!

با سلام البته قرعه کشی منصفانه بود ومتاسفم :چون این همه زحمت بکشی واین همه حسنه جمع کنی وبعدا این طوری بشود .بنده برایم مهم نیسشت که برنده شدم یانه :چون در قیدش نیستم وان شالله سال دیگه ولی همین شما کار برمحترم :نام کاربریتان هم اسپیکر عروسکی برنده شده وهم فلش هشت گیگ وهم مجمعه نرم افزار هاوهم کارت شارژ5هزار تومنی:ضمن اینکه فقط شما نیستید :به طور مثال:کاربری دیگر با نام کاربری :mina_k_h:هم فلش 8گیگ وهم اسکپیر عروسکی :ویا به طور مثال کاربر :abdo_61:هم کارت شارژ5و10هزاری برده:کاربری دیگر با نام کاربری:alifanodiکارت شارژواف ام پلیر

ویا کاربر :tahmores:اف ام پلیر وفبش8:من زیاد نگاه نکردم وفقط اسامی این کاربران جلب توجه کرد:نوش جانشان :قرعه کشی بوده وحق هم به حق دار رسید ولی به نظر من روابط عمومی در قرعه کشی بی انصافی کرده :وقتی اومدیم خرید با حسنه را انجام بدیم یک شب موجودیش تمام شد.

حتی نه آه ونه نفرین پشت سر هیچ کدام از این کاربران که نامشان این جا ذکر شد نخواهد بود یا حداقل از طرف من نخواهد بود

روابط عمومی تجدید نظر کند لطفا؟

سپاسگزارم

با سلام و احترام

برای چندین بار این نکته را عرض می کنم که قرعه کشی به صورت خودکار و تصادفی انجام شده. ضمناً کسانی که کدهای بیشتری خریداری کردند، شانس بیشتری داشته اند و در نهایت یک عدد تصادفی توسط سیستم تولید و برنده انتخاب می گردید.

ما محدودیتی در تعداد برنده شدن نگذاشتیم. تنها محدودیت اعمال شده این بود بود که یک کاربر، یک جایزه را بیش از یکبار برنده نشود. ما فقط این فیلتر را اعمال کردیم.

مطمئن باشید وقتی این صحبت ها و نارضایتی ها خاتمه می یابد که همه کاربران برنده شوند! پس باید عنوان قرعه کشی را از روی آن برداریم و همه را به ترتیب برنده اعلام کنیم!

این که یک کاربر تمام حسنه ها و یا بخشی از حسنه های خود را در قرعه کشی خرج کند بااطلاع و آگاهی خودش از شرایط مسابقه بوده است. یک کاربر تمام حسنه های خود را خرج کرد و یک جایزه برنده شد، دیگری هیچ جایزه برنده نشد و یک کاربر هم بود که با میلیون ها حسنه، فقط یک کد خریداری کرده بود و برنده هم نشد! این ها همه جزو شرایط مسابقه است و باید عادلانه و صادقانه نسبت به این موارد برخورد کنیم.

دوشنبه 18 فروردین 1393  9:26 AM
تشکرات از این پست
salma57 namebaran borkhar nazaninfatemeh hossein201273 AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373
نقل قول siryahya

نقل قول ayeneh

میدونم منظورتون کیه!!!

با سلام این حق کسانی هست که برنده شدند و قرعه کشی عادلانه بوده است.افرادی که می بینید چند شی برنده شده اند اولا بسیار هوش به کار برده اند و جنس هایی که دیگر افراد کمتر زده اند را زیاد خریداری کرده اند.

مثلا کاربر علی فانودی 100 تا فلش 8 راسخون فقط زده بود(یعنی نزدیک به 100 هزار تا) به بقیه جنس ها هم همین طور .و بیش از120 هزار تا حسنه زده بود.

یا همین کاربر عزیز siryahya حدود 170 هزار حسنه زده بودندو یا کابرای دیگر که اسامیشون چند بار اومده است .

مثلا کاربر نازنین فاطمه 476هزار حسنه زده بودند که فقط هدفون برده اند(یعنی بیش از 15برابر من که 30 هزار زدهبودم و چیزی برنده نشدم)

یا کاربر salma57 بیش از 200 هزار حسنه زده بودند و فقط یه شارژ 10تومنی براشون در اومده.

و یا .......

باید به خودتون امیدوار باشید.

داداش حسین عزیز دلم.

آبجی سلما بیش از 70 بار و آبجی نازنین بیش از 56 بار به فلش 32 خریداری کرده اند ولی فلشو نبرده اند

البته شما هم حق دارید داداش حسین عزیز آخه 60 هزار تا حسنه زدید و چیزی دربراتون نیومده و بعضی دوستان 2 هزار زده اند و براشون جایزه در اومده که این به شانس افراد بستگی داره.

امیدوارم که با عیدی هایی که قرار بود به کاربران و مدیران برتر بدهند جبرانش کنند

با سلام و احترام

با این که خودتان هیچ جایزه ای در این قرعه کشی برنده نشدید، اما برخورد منصفانه و واقع بینانه ای داشتید. از شما تشکر می کنم.

دوشنبه 18 فروردین 1393  9:46 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar namebaran nazaninfatemeh sayyed13737373 AliFanoodi hoseinh1990
دسترسی سریع به انجمن ها