با سلام خدمت کاربران گرامی
اوّل از همه از شما عزیزان درخواست دارم که بحث را ادامه ندهید چرا که با انجام این کار، راسخون را از اجرای طرح هایی از این قبیل باز خواهید داشت.
و مورد بعدی این که شما به تعداد هر مقدار از محصولی که می خرید کدی به شما اختصاص داده می شه و در واقع هر چه بیش تر از محصولات خریداری کرده باشید، شانس بیشتری در قرعه کشی خواهید داشت.
بعد هم این که هر کاربری اوّل از همه به خودش نگاه کنه که چه قدر حسنه برای قرعه کشی می خواد کنار بذاره و بعد شروع به خرید کنه. برای مثال شما اگه دقّت کنید به پنج نفر از کاربران فلش 8 گیگ راسخون داده شده ولی در فلش 32 گیگ فقط یک نفر برنده شده و این یعنی این که شانس شما در خرید فلش 8 گیگ راسخون 7 برابر بیشتر از فلش 32 گیگ است. (تازه اگه که تفاوت حسنه هاشون رو در نظر نگیریم.) بنده نیز اگر در قرعه کشی فلش 32 گیگ شرکت می کردم شاید الآن برنده نبودم. (یعنی اگه کاربری حسنه ی اندکی برای خرید داره، مثل من بیاد جنس های ارزان تر رو خریداری کنه نه جنس هایی که افراد بیش تر بهش ترغیب دارن و گرون تر هم هستن و در واقع شانسشون توی خرید اونا پایین تر میاد.)
تعداد کد قرعه کشی که بنده گرفتم بدین شرح بوده است:
4 شانس کتاب رستاخیز
101 شانس اف ام پلیر اتومبیل
103 شانس فلش 8 گیگ راسخون
16 شانس کارت شارژ هزار تومانی
که در مجموع 118100 حسنه برای قرعه کشی صرف شده است.
مطمئن هستم که نا حقّی صورت نگرفته چرا که قرعه کشی زیر نظر عوامل ذیصلاح انجام گرفته است.
به هر حال فکر نمی کنم دوستان استفاده ی خاصّی از حسنه ها بتونن بکنن. بیش ترین استفاده ی از حسنه خرید از فروشگاه است و مگه یه فرد چه قدر می خواد از فروشگاه خرید کنه که نیاز به حسنه ی زیادی داشته باشه. بعد هم با اندکی فعّالیّت در انجمن می تونه بازم حسنه به دست بیاره. برای مثال خودم که از تاریخ شرکت در قرعه کشی زیاد در انجمن ها پست نزده ام، با این حال توی این مدّت اندک حدود 15000 حسنه رو به دست آوردم و فکر نمی کنم که در آینده برای خرید از فروشگاه و یا هر کار دیگری با کمبود مواجه بشم.
بعضی هم ممکنه بگن که چون خودش برنده شده داره این حرفا رو می زنه در حالی که اگه برنده هم نشده بودم، اعتراض نمی کردم.
و در پایان از همتون معذرت می خوام که سرتون رو درد آوردم و امید وارم که بازم راسخون از این طرح ها اجرا کنه.