پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
دوشنبه 18 فروردین 1393 9:46 AM
سلام علیکم من با عرض معذرت یک سوال داشتم در قرعه کشی فروشگاه یک نفر چهار جایزه برده .مگر برای هر نفردو تا جایزه حداکثر نبود؟
با عرض سلام و معذرت به خاطر اینکه من پاسخ شما را میدم
میدونم منظورتون کیه!!!
دوست عزیز والا تا جایی من خونده بودم فکر کنم نوشته بود از بعضی از کالا ها نه مجموع کل جوایز
در کل اونی که 4 تا گرفته اگه خواستین میتونه اونایی که برده به بقیه و حتی شما بده ، فقط تو رو خدا آه و نفرین نکنید
![]()
![]()
![]()
با سلام این حق کسانی هست که برنده شدند و قرعه کشی عادلانه بوده است.افرادی که می بینید چند شی برنده شده اند اولا بسیار هوش به کار برده اند و جنس هایی که دیگر افراد کمتر زده اند را زیاد خریداری کرده اند.
مثلا کاربر علی فانودی 100 تا فلش 8 راسخون فقط زده بود(یعنی نزدیک به 100 هزار تا) به بقیه جنس ها هم همین طور .و بیش از120 هزار تا حسنه زده بود.
یا همین کاربر عزیز siryahya حدود 170 هزار حسنه زده بودندو یا کابرای دیگر که اسامیشون چند بار اومده است .
مثلا کاربر نازنین فاطمه 476هزار حسنه زده بودند که فقط هدفون برده اند(یعنی بیش از 15برابر من که 30 هزار زدهبودم و چیزی برنده نشدم)
یا کاربر salma57 بیش از 200 هزار حسنه زده بودند و فقط یه شارژ 10تومنی براشون در اومده.
و یا .......
باید به خودتون امیدوار باشید.
داداش حسین عزیز دلم.
آبجی سلما بیش از 70 بار و آبجی نازنین بیش از 56 بار به فلش 32 خریداری کرده اند ولی فلشو نبرده اند
البته شما هم حق دارید داداش حسین عزیز آخه 60 هزار تا حسنه زدید و چیزی دربراتون نیومده و بعضی دوستان 2 هزار زده اند و براشون جایزه در اومده که این به شانس افراد بستگی داره.
امیدوارم که با عیدی هایی که قرار بود به کاربران و مدیران برتر بدهند جبرانش کنند
با سلام و احترام
با این که خودتان هیچ جایزه ای در این قرعه کشی برنده نشدید، اما برخورد منصفانه و واقع بینانه ای داشتید. از شما تشکر می کنم.