0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی

می خواستم برایم توضیح دهید روند قرعه کشی جوایز به مناسبت سالگرد سایت چگونه بوده؟

چون این طور که پیدا هست بنده نزدیک به 60هزار حسنه قرعه کشی خریدم ولی اسم جزو برگزیدگان این قرعه کشی نبود؟

چرا؟

با سلام و احترام

پیش از پیام شما، دو بار شخصاً نام کاربریتان را در بین برندگان جستجو کردم و واقعاً متأسف شدم از این که برنده محصولی نشدید.

روند قرعه کشی خیلی ساده است. هر کاربر که کد قرعه کشی بیشتری از یک محصول خریداری کرده باشد، شانس بیشتری برای برنده شدن دارد. اما بدین معنی نیست که حتماً برنده می شود.

برخی برندگان بودند که فقط یک کد خریداری کرده اند درحالی که برای همان محصول، یک کاربر بیش از 200 کد قرعه کشی داشت. در نتیجه شانس بیشتری برای برنده شدن برای وی وجود داشت اما در نهایت شانس کاربر دیگر بوده.

به ازای هر تعداد کد قرعه کشی، اعدادی به شما اختصاص داده می شود و در نهایت اعدادی به صورت تصادفی توسط رایانه تولید و برندگان تعیین می شوند.

من از دویا چهار محصول اگر اشتباه نکنم  تعداد بالای 20عدد قرعه کشی خریدم.ولی مهم نیست .ان شالله قرعه کشی های بعدی .سپاسگزارم آقای کیانی از پاسخگوییتان

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 17 فروردین 1393  12:22 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 ke2014 rasekhoon_m AliFanoodi mohammad98 nazaninfatemeh siryahya
ke2014
ke2014
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 535

نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی

می خواستم برایم توضیح دهید روند قرعه کشی جوایز به مناسبت سالگرد سایت چگونه بوده؟

چون این طور که پیدا هست بنده نزدیک به 60هزار حسنه قرعه کشی خریدم ولی اسم جزو برگزیدگان این قرعه کشی نبود؟

چرا؟

با سلام و احترام

پیش از پیام شما، دو بار شخصاً نام کاربریتان را در بین برندگان جستجو کردم و واقعاً متأسف شدم از این که برنده محصولی نشدید.

روند قرعه کشی خیلی ساده است. هر کاربر که کد قرعه کشی بیشتری از یک محصول خریداری کرده باشد، شانس بیشتری برای برنده شدن دارد. اما بدین معنی نیست که حتماً برنده می شود.

برخی برندگان بودند که فقط یک کد خریداری کرده اند درحالی که برای همان محصول، یک کاربر بیش از 200 کد قرعه کشی داشت. در نتیجه شانس بیشتری برای برنده شدن برای وی وجود داشت اما در نهایت شانس کاربر دیگر بوده.

به ازای هر تعداد کد قرعه کشی، اعدادی به شما اختصاص داده می شود و در نهایت اعدادی به صورت تصادفی توسط رایانه تولید و برندگان تعیین می شوند.

من از دویا چهار محصول اگر اشتباه نکنم  تعداد بالای 20عدد قرعه کشی خریدم.ولی مهم نیست .ان شالله قرعه کشی های بعدی .سپاسگزارم آقای کیانی از پاسخگوییتان

پس من دیگه راجع به قرعه کشی نباید حرف بزنم اما در کل:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ ءامَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ

ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون

او به مقصد ها رسید و ما هنوز آواره ایم

(العَجَلَ العَجَلَ یامَوْلایَ یاصاحِبَ الزَّمانِ)

یک شنبه 17 فروردین 1393  12:43 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 mohsen_alavi AliFanoodi rasekhoon_m mohammad98 nazaninfatemeh siryahya
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

طرح باشگاه وبلاگنویسان راسخون بلاگ را آقای کیانی خدمتتان معرفی می کنم

ثبت نام باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ با هدف ترغیب وتشویق وبلاگنویسان به وبلاگ نویسی هدفمند بارویکرد هماهمنگی واتحاد در وبلاگ نویسی راه اندزی شده که می توان شرایظ آن را درچند گزینه برشمرد:

شرایط عضویت در باشگاه وبلاگنویسان راسخون بلاگ
  • فعال بودن وبلاگ
  • دست نویس بودن وبلاگ
  • وبلاگی با محتوای مفید و نو
  • میزان بازدید لازم از وبلاگ
  • خلاقیت در وبلاگ
  • تبادل لینک وتبادل نظر با وبلاگ های شرکت کننده وعضو هر ماه باشگاه

اما قوانین هم به شرح زیر است:

قوانین مصوب شده باشگاه وبلاگنویسان  راسخون بلاگ

1-کسانی که عضویت خود را در باشگاه اعلام می کنند ،می توانند به صورت دلخواه وماهانه با موضوع مطرح شده در باشگاه وبلاگ بسازند ودر این طرح شرکت کنند.
2-ساخت وبلاگ جدید برای هر موضوع الزامی می باشد.
3-ساخت وبلاگ فقط در راسخون بلاگ امکان پذیر است
4-مطالب دسنویس از امتیاز ویژه بر خوردار است

مزایای عضویت نیز به شرح زیر است:

1-معرفی ماهانه وبلاگ های فعال در باشگاه وقرعه کشی از بین آن ها ومعرفی وبلاگ های برتر وفعال در هر ماه

2-اهدای امتیاز ماهانه به صورت قرعه کشی بین وبلاگ های برتر

نکته:اول هر ماه یک موضوع را برای وبلاگ نویسی انتخاب وکسانی که عضو این باشگاه هستند ،می توانند به دلخواه یک وبلاگ با آن موضوع ساخته وبه آن موضوع پرداخته وآخر هرماه قرعه کشی بین وبلاگ های فعال وبرتر هرماه بین موضوع ماهانه هر ماه صورت می گیرد.

به طور مثال باشگاه نویسندگان راسخون بلاگ برای ماه فروردین موضوع شهادت حضرت فاطمه را انتخاب می کند وکسانی که عضو باشگاه هستند ونامشان در لیست هر ماه قرار می گیردمی توانند به دلخواه وبلاگی با موضوع فوق ساخته ومعرفی کنند ونامشان در لیست وبلاگ های فعال وبرتر هر ماه قرار گیرد .

در پایان هر ماه 5وبلاگ برتر و5وبلاگ فعال را بین وبلاگ های فوق قرعه کشی ومشخص می کنیم .لازم به ذکر است به میزان فعالیت هر وبلاگی هم که در قرعه کشی انتخاب نشد امتیاز بین 50تا 100اهدا خواهد شد..

لازم به ذکر است هر وبلاگ باید دارای حداقل 30مطلب در هر ماه باشد که حداقل 3مطلب دستنویس وتولیدی باید نویسنده آن وبلاگ در آن ماه داشته باشد و27مطلب خود را با ذکر منبع  در وبلاگ خود ذکر کند.

جوایز باشگاه وبلاگنویسان راسخون بلاگ

جوایز باشگاه که شامل حسنه واعتبار پیامک وکارت شارژهر کدام از این ها می شود را مشخص کنید تا بنده در آخر آن تاپیک ذکر کنم :فرقی نمی کند جوایز چی باشد یا نباشد :من از این رو روی جوایز تاکید می کند به ختاطر این است که وبلاگ نویسان راسخونی تشویق وترغیب برای وبلاگ نویسی شوند.لذا از روابط عمومی محترم خواهشمندم که مشخص کنند .ضمن اینکه بنده قصد دارم در چند سایت خبری این خبر را اطلاع رسانی کنم که نیاز به اجازه ی شما دارم .چند ماه هست که به فکر راه اندازی چنین باشگاهی برای راسخون بلاگ هستم :با چند نفر متخصص در این امر مشورت گرفتم .مزایای بعدی باشگاه این است که هرکسی که عضو این باشگاه شود از امتیاز ویژه دیگری نیز برخوردار هست آن هم مقدار حجم آپلود هست که بعدا توسط راسخون بلاگ مشخص می شود .زمانی که سرویس آپلود دهی راسخون راه اندازی شد:می توانیم امتیاز ویژه ای برای ثبت نام شدگان این طرح در نظر بگیرم که بازهم بستگی به نظر روابط عمومی محترم دارد .

این برنامه که حتما به بعدا از ثبت نام به اجرا خواهد گذاشته شد  برای هرماه یک مووع را انتخاب می کند واعضای باشگاه موظف اند به دلخواه در آن موضوع شرکت ووبلاگ نویسی کنند ،ضمن اینکه وبلاگ نویسی به وبلاگ نویسی هدفمند تبدیل می شود ،جالب تر از همه این است که شکل یک اتحاد در وبلاگ نویسی را در بردارد .البته من به آقای سجادی پیشنهاد دادم وبلا های فعال وبرتر این باشگاه جایگزین وبلاگ های فعال وبرتر هرماه شود .که آن هم بستگی به نظر روابط عمومی دارد .

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 17 فروردین 1393  12:48 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi AliFanoodi mohammad98 nazaninfatemeh
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

با سلام بنده خواستم بدانم در فروشگاه فلش مموری دیگر به فروش نمی رسد

یا فعلا تموم شده تشکر ضمنا ارتباط با مسئول فروشگاه میسر نبود  زیرا اکانتی نداشتند

یک شنبه 17 فروردین 1393  12:52 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 AliFanoodi mohammad98 nazaninfatemeh siryahya
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

ضمن تبریک سال نو به شما و همه همکارانتان.

من هم موقع انتخاب فکر می کردم محصولی که من انتخاب می کنم دیگران کمتر انتخاب می کنند.

من از همه محصولات انتخاب کردم.

بیشتر حسنه هام هم برای فلش گذاشتم. نزدیک به هفتاد بار فلش 32 گیگ.

فلش راسخون رو بیش از ده بار و بقیه محصولات هم همینطور.

البته شارژ انتخاب دقیقه نودی من بود که برنده شدم.

و البته با بیش از 200 هزار حسنه شرکت کردم.

دوستانی هستند که با بیشتر از این شرکت کردند و یا برنده نشدند و یا یکی از محصولات را برنده شدند.

کسانی هم هستند که  با حسنه های کمتر از 200 هزار چند بار در قرعه کشی برنده شدند.

خلاصه قرعه کشیه.

فقط برای دلداری دوستانی که حسنه هاشون کم بوده و شرکت کردند و برنده نشدند تعداد حسنه هام رو گفتم.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 17 فروردین 1393  1:08 PM
تشکرات از این پست
ke2014 mohsen_alavi sayyed13737373 AliFanoodi fazli1184r132 namebaran rasekhoon_m mohammad98 nazaninfatemeh siryahya
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول AliFanoodi

ضمن سلام و عرض ادب و احترام و تبریک سال نو

متأسّفانه پست اوّل این تاپیک حذف شده است. لطفاً پیگیری فرمایید.

با تشکّر.

با سلام و عرض تبریک متقابل

طبق پاسخ واحد فنی، پست مذکور و پست اعلام شده توسط کاربر sayyed13737373 ، حذف شده اند.

مشکل فنی رخ نداده و علت حذف، نامشخص است. واحد نظارت نیز این کار را انجام نداده اند. مگر این که از سوی مدیر آن تالار این اقدام صورت گرفته باشد که در این صورت به محض بازگشت آقای نجاران از مرخصی، دلیل این امر را از مدیر تالار جویا خواهیم شد.

از بابت مشکل پیش آمده نیز عذرخواهی می کنم.

با سلام دوباره و ممنون از اعلام اسامی برندگان قرعه کشی

تالارآموزش ها و ترفند ها از زیر تالار های تالار موبایل است و تحت مدیریت خود بنده و من مطمئن هستم که پستی را حذف نکرده ام.

و یک سؤال دیگر:

جوایز برندگان قرعه کشی نهایتاً تا چند روز آینده ارسال خواهد شد؟

سپاس.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
یک شنبه 17 فروردین 1393  1:39 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m mohammad98 nazaninfatemeh siryahya
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول AliFanoodi

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول AliFanoodi

با تشکّر.

طبق پاسخ واحد فنی، پست مذکور و پست اعلام شده توسط کاربر sayyed13737373 ، حذف شده اند.

مشکل فنی رخ نداده و علت حذف، نامشخص است. واحد نظارت نیز این کار را انجام نداده اند. مگر این که از سوی مدیر آن تالار این اقدام صورت گرفته باشد که در این صورت به محض بازگشت آقای نجاران از مرخصی، دلیل این امر را از مدیر تالار جویا خواهیم شد.

تالارآموزش ها و ترفند ها از زیر تالار های تالار موبایل است و تحت مدیریت خود بنده و من مطمئن هستم که پستی را حذف نکرده ام.

و یک سؤال دیگر:

سپاس.

آقای کیانی اگر می شود زودتر برسی کنید .برای آبجی برخوار همون مو قع که پست من حذف شد برای ایشونم حذف شد تو اتاق چت که تسلیت گفته بودند مثل این که کل پست ها جدید در اون بازه ی زمانی حذف شدند که در تالار های مختلف بوده است.برای چند کاربر دیگه هم اتفاق افتاده.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

یک شنبه 17 فروردین 1393  2:00 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 rasekhoon_m nazaninfatemeh AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول hoseini1362

با سلام بنده خواستم بدانم در فروشگاه فلش مموری دیگر به فروش نمی رسد یا فعلا تموم شده تشکر ضمنا ارتباط با مسئول فروشگاه میسر نبود  زیرا اکانتی نداشتند

با سلام و عرض احترام

موجودی این محصول فعلا تمام شده است. إن شاالله در سری بعدی خرید، در فروشگاه بارگذاری خواهد شد.

ضمناً از این قسمت می توانید با مسئول فروشگاه در ارتباط باشید.

یک شنبه 17 فروردین 1393  2:03 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 sayyed13737373 nazaninfatemeh AliFanoodi hoseini1362
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

نقل قول AliFanoodi

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول AliFanoodi

با تشکّر.

و یک سؤال دیگر:

با سلام و ادای تحیات

ابتدا و با تاخیری 17 روزه / فرا رسیدن سال نو رو خدمتتون تبریک عرض می کنم.

در تالار مسابقات کاربری هم تاپیکی حذف شده است و من تقریبا اطمینان دارم که این امر از جانب بنده نبوده است.

در هر حال این مورد را مطرح کردم تا این موضوع را که برای چند تالار دیگر نیز پیش آمده بررسی نمایید.

ممنون

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

یک شنبه 17 فروردین 1393  2:07 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 nazaninfatemeh AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول AliFanoodi

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول AliFanoodi

با تشکّر.

و یک سؤال دیگر:

سپاس.

با سلام و احترام

در خصوص حذف شدن پست ها، إن شاالله روشی اتخاذ می گردد تا در آینده پست های حذف شده را بتوان بازیابی کرد.

جوائز در حال بسته بندی می باشند و إن شاالله تا فردا ارسال خواهد شد.

یک شنبه 17 فروردین 1393  2:10 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 sayyed13737373 nazaninfatemeh namebaran azim88 AliFanoodi siryahya
eyassalehifr
eyassalehifr
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 24

سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

سلام

نتیجه مسابقه خلاقیت راسخونی چه تارخی هست؟پاسخ بدید.تشکر

یک شنبه 17 فروردین 1393  2:23 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 nazaninfatemeh namebaran sayyed13737373 azim88 AliFanoodi siryahya
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول AliFanoodi

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول AliFanoodi

با تشکّر.

و یک سؤال دیگر:

سپاس.

با سلام و احترام

در خصوص حذف شدن پست ها، إن شاالله روشی اتخاذ می گردد تا در آینده پست های حذف شده را بتوان بازیابی کرد.

جوائز در حال بسته بندی می باشند و إن شاالله تا فردا ارسال خواهد شد.

با سلام دوباره

منظور بنده جوایز قرعه کشی فروشگاه بود. آیا منظور شما جوایز است که فردا ارسال می شوند یا جوایز قرعه کشی؟

(آخه چون نتایج امروز اعلام شده و گفتین که فردا ارسال می شن شک کردم که شاید منظور شما جوایز مسابقات باشه نه قرعه کشی.)

با سپاس.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
یک شنبه 17 فروردین 1393  6:49 PM
تشکرات از این پست
m31121391
m31121391
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 22

با سلام وخدا قوت وتبریک سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی خدمت یکایک بزرگواران و تلاشگران سایت راسخون یک گلایه ای که دارم این است که نه تنها عیدی به اعضای سایت خود ندادید بلکه تمام حسناتی را که در طول سال اعضا بدست آورده بودند با شرکت در قرعه کشی هیچ نمودید خدا این سال جدید همه ما را هدایت نماید 

یک شنبه 17 فروردین 1393  7:09 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
zahra6423
zahra6423
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 47

بیش از 20 روز طول دادید برای یک اعلام نتیجه ساده که نام 20-25 نفر اعلام شده(قرعه فروشگاه) ...

حالا هم که نتیجه امده میبینم با وجود اینکه کلی منتظر موندم و خریدم هم بد نبود جز اسامی نیستم در حالیکه بعضی ها 2-3 بار اسمشون هست.نگید که سیستم قرعه کشی بدون دخالت و عادلانه بوده که قابل قبول نیست. ناامید کننده است واقعا

یک شنبه 17 فروردین 1393  7:16 PM
تشکرات از این پست
ahmad0 AliFanoodi rasekhoon_m
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام علیکم من با عرض معذرت یک سوال  داشتم در قرعه کشی فروشگاه یک نفر  چهار جایزه برده .مگر برای هر نفردو تا  جایزه حداکثر نبود؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

یک شنبه 17 فروردین 1393  7:29 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi siryahya borkhar rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها