0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
یک شنبه 17 فروردین 1393  12:22 PM

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی

می خواستم برایم توضیح دهید روند قرعه کشی جوایز به مناسبت سالگرد سایت چگونه بوده؟

چون این طور که پیدا هست بنده نزدیک به 60هزار حسنه قرعه کشی خریدم ولی اسم جزو برگزیدگان این قرعه کشی نبود؟

چرا؟

با سلام و احترام

پیش از پیام شما، دو بار شخصاً نام کاربریتان را در بین برندگان جستجو کردم و واقعاً متأسف شدم از این که برنده محصولی نشدید.

روند قرعه کشی خیلی ساده است. هر کاربر که کد قرعه کشی بیشتری از یک محصول خریداری کرده باشد، شانس بیشتری برای برنده شدن دارد. اما بدین معنی نیست که حتماً برنده می شود.

برخی برندگان بودند که فقط یک کد خریداری کرده اند درحالی که برای همان محصول، یک کاربر بیش از 200 کد قرعه کشی داشت. در نتیجه شانس بیشتری برای برنده شدن برای وی وجود داشت اما در نهایت شانس کاربر دیگر بوده.

به ازای هر تعداد کد قرعه کشی، اعدادی به شما اختصاص داده می شود و در نهایت اعدادی به صورت تصادفی توسط رایانه تولید و برندگان تعیین می شوند.

من از دویا چهار محصول اگر اشتباه نکنم  تعداد بالای 20عدد قرعه کشی خریدم.ولی مهم نیست .ان شالله قرعه کشی های بعدی .سپاسگزارم آقای کیانی از پاسخگوییتان

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
sayyed13737373 ke2014 rasekhoon_m AliFanoodi mohammad98 nazaninfatemeh siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها