پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
یک شنبه 17 فروردین 1393 12:48 PM
طرح باشگاه وبلاگنویسان راسخون بلاگ را آقای کیانی خدمتتان معرفی می کنم
ثبت نام باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ با هدف ترغیب وتشویق وبلاگنویسان به وبلاگ نویسی هدفمند بارویکرد هماهمنگی واتحاد در وبلاگ نویسی راه اندزی شده که می توان شرایظ آن را درچند گزینه برشمرد:
اما قوانین هم به شرح زیر است:
1-معرفی ماهانه وبلاگ های فعال در باشگاه وقرعه کشی از بین آن ها ومعرفی وبلاگ های برتر وفعال در هر ماه
2-اهدای امتیاز ماهانه به صورت قرعه کشی بین وبلاگ های برتر
نکته:اول هر ماه یک موضوع را برای وبلاگ نویسی انتخاب وکسانی که عضو این باشگاه هستند ،می توانند به دلخواه یک وبلاگ با آن موضوع ساخته وبه آن موضوع پرداخته وآخر هرماه قرعه کشی بین وبلاگ های فعال وبرتر هرماه بین موضوع ماهانه هر ماه صورت می گیرد.
به طور مثال باشگاه نویسندگان راسخون بلاگ برای ماه فروردین موضوع شهادت حضرت فاطمه را انتخاب می کند وکسانی که عضو باشگاه هستند ونامشان در لیست هر ماه قرار می گیردمی توانند به دلخواه وبلاگی با موضوع فوق ساخته ومعرفی کنند ونامشان در لیست وبلاگ های فعال وبرتر هر ماه قرار گیرد .
در پایان هر ماه 5وبلاگ برتر و5وبلاگ فعال را بین وبلاگ های فوق قرعه کشی ومشخص می کنیم .لازم به ذکر است به میزان فعالیت هر وبلاگی هم که در قرعه کشی انتخاب نشد امتیاز بین 50تا 100اهدا خواهد شد..
لازم به ذکر است هر وبلاگ باید دارای حداقل 30مطلب در هر ماه باشد که حداقل 3مطلب دستنویس وتولیدی باید نویسنده آن وبلاگ در آن ماه داشته باشد و27مطلب خود را با ذکر منبع در وبلاگ خود ذکر کند.
جوایز باشگاه وبلاگنویسان راسخون بلاگ
جوایز باشگاه که شامل حسنه واعتبار پیامک وکارت شارژهر کدام از این ها می شود را مشخص کنید تا بنده در آخر آن تاپیک ذکر کنم :فرقی نمی کند جوایز چی باشد یا نباشد :من از این رو روی جوایز تاکید می کند به ختاطر این است که وبلاگ نویسان راسخونی تشویق وترغیب برای وبلاگ نویسی شوند.لذا از روابط عمومی محترم خواهشمندم که مشخص کنند .ضمن اینکه بنده قصد دارم در چند سایت خبری این خبر را اطلاع رسانی کنم که نیاز به اجازه ی شما دارم .چند ماه هست که به فکر راه اندازی چنین باشگاهی برای راسخون بلاگ هستم :با چند نفر متخصص در این امر مشورت گرفتم .مزایای بعدی باشگاه این است که هرکسی که عضو این باشگاه شود از امتیاز ویژه دیگری نیز برخوردار هست آن هم مقدار حجم آپلود هست که بعدا توسط راسخون بلاگ مشخص می شود .زمانی که سرویس آپلود دهی راسخون راه اندازی شد:می توانیم امتیاز ویژه ای برای ثبت نام شدگان این طرح در نظر بگیرم که بازهم بستگی به نظر روابط عمومی محترم دارد .
این برنامه که حتما به بعدا از ثبت نام به اجرا خواهد گذاشته شد برای هرماه یک مووع را انتخاب می کند واعضای باشگاه موظف اند به دلخواه در آن موضوع شرکت ووبلاگ نویسی کنند ،ضمن اینکه وبلاگ نویسی به وبلاگ نویسی هدفمند تبدیل می شود ،جالب تر از همه این است که شکل یک اتحاد در وبلاگ نویسی را در بردارد .البته من به آقای سجادی پیشنهاد دادم وبلا های فعال وبرتر این باشگاه جایگزین وبلاگ های فعال وبرتر هرماه شود .که آن هم بستگی به نظر روابط عمومی دارد .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...