پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
دوشنبه 18 فروردین 1393 9:26 AM
سلام علیکم من با عرض معذرت یک سوال داشتم در قرعه کشی فروشگاه یک نفر چهار جایزه برده .مگر برای هر نفردو تا جایزه حداکثر نبود؟
با عرض سلام و معذرت به خاطر اینکه من پاسخ شما را میدم
میدونم منظورتون کیه!!!
دوست عزیز والا تا جایی من خونده بودم فکر کنم نوشته بود از بعضی از کالا ها نه مجموع کل جوایز
در کل اونی که 4 تا گرفته اگه خواستین میتونه اونایی که برده به بقیه و حتی شما بده ، فقط تو رو خدا آه و نفرین نکنید
![]()
![]()
![]()
با سلام البته قرعه کشی منصفانه بود ومتاسفم :چون این همه زحمت بکشی واین همه حسنه جمع کنی وبعدا این طوری بشود .بنده برایم مهم نیسشت که برنده شدم یانه :چون در قیدش نیستم وان شالله سال دیگه ولی همین شما کار برمحترم :نام کاربریتان هم اسپیکر عروسکی برنده شده وهم فلش هشت گیگ وهم مجمعه نرم افزار هاوهم کارت شارژ5هزار تومنی:ضمن اینکه فقط شما نیستید :به طور مثال:کاربری دیگر با نام کاربری :mina_k_h:هم فلش 8گیگ وهم اسکپیر عروسکی :ویا به طور مثال کاربر :abdo_61:هم کارت شارژ5و10هزاری برده:کاربری دیگر با نام کاربری:alifanodiکارت شارژواف ام پلیر
ویا کاربر :tahmores:اف ام پلیر وفبش8:من زیاد نگاه نکردم وفقط اسامی این کاربران جلب توجه کرد:نوش جانشان :قرعه کشی بوده وحق هم به حق دار رسید ولی به نظر من روابط عمومی در قرعه کشی بی انصافی کرده :وقتی اومدیم خرید با حسنه را انجام بدیم یک شب موجودیش تمام شد.
حتی نه آه ونه نفرین پشت سر هیچ کدام از این کاربران که نامشان این جا ذکر شد نخواهد بود یا حداقل از طرف من نخواهد بود
روابط عمومی تجدید نظر کند لطفا؟
سپاسگزارم![]()
با سلام و احترام
برای چندین بار این نکته را عرض می کنم که قرعه کشی به صورت خودکار و تصادفی انجام شده. ضمناً کسانی که کدهای بیشتری خریداری کردند، شانس بیشتری داشته اند و در نهایت یک عدد تصادفی توسط سیستم تولید و برنده انتخاب می گردید.
ما محدودیتی در تعداد برنده شدن نگذاشتیم. تنها محدودیت اعمال شده این بود بود که یک کاربر، یک جایزه را بیش از یکبار برنده نشود. ما فقط این فیلتر را اعمال کردیم.
مطمئن باشید وقتی این صحبت ها و نارضایتی ها خاتمه می یابد که همه کاربران برنده شوند! پس باید عنوان قرعه کشی را از روی آن برداریم و همه را به ترتیب برنده اعلام کنیم!
این که یک کاربر تمام حسنه ها و یا بخشی از حسنه های خود را در قرعه کشی خرج کند بااطلاع و آگاهی خودش از شرایط مسابقه بوده است. یک کاربر تمام حسنه های خود را خرج کرد و یک جایزه برنده شد، دیگری هیچ جایزه برنده نشد و یک کاربر هم بود که با میلیون ها حسنه، فقط یک کد خریداری کرده بود و برنده هم نشد! این ها همه جزو شرایط مسابقه است و باید عادلانه و صادقانه نسبت به این موارد برخورد کنیم.