0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

سلام

خسته نباشید

یه پیشنهاد داشتم

این امکان وجود نداره که به هر پست به میزان تشکراتی که از اون پست میشه امتیاز داده بشه به جای اینکه به هر پستی 5 امتیاز داده بشه

با توجه به اینکه پست هایی که مفید هستش تشکرات بیشتری میخوره بهتره امتیازش با پستی که فقط بخاطر امتیاز هستش و جنبه اموزشی نداره فرق داشته باشه

به این صورت کاربران بیشتر تشویق میشن برای پست های مفید و سازنده

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

پنج شنبه 1 اسفند 1392  10:58 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon sayyed13737373 mina_k_h
REZABAGHERINEZHAD
REZABAGHERINEZHAD
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 99

آقا سلام عرض شد میخواستم بدونم من الان از فروشگاه خرید کنم چند روز دیگه محصول به دستم میرسه لطفا سریع جواب بدید

ممنون

مهدی منتظر

بنده همان به که ز تغصیر خویش                               عذر به درگاه خدای آورد

ورنه سزاوار خداوندیش                                          کس نتواند که به جای آورد

پنج شنبه 1 اسفند 1392  11:53 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام آقای کیانی ،می دونم برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون زیاد شده ولی چاره ای نیست که این موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی را هم به اجرا در آوریم ،لذا لطفا موافقت کنید وجوایز مادی ومعنوی این برای این موج در نظر بگیرید.من پیرامون ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب تصمیم به برگزاری این موج وبلاگی گرفتم :لطفا موافقت روابط عمومی را برای اجرای این موج وبلاگی خواستارم

موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 2 اسفند 1392  2:07 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi amirhossian1390 ravabet_rasekhoon sayyed13737373
amirhossian1390
amirhossian1390
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1660

نقل قول hossein201273

سلام آقای کیانی ،می دونم برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون زیاد شده ولی چاره ای نیست که این موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی را هم به اجرا در آوریم ،لذا لطفا موافقت کنید وجوایز مادی ومعنوی این برای این موج در نظر بگیرید.من پیرامون ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب تصمیم به برگزاری این موج وبلاگی گرفتم :لطفا موافقت روابط عمومی را برای اجرای این موج وبلاگی خواستارم

باسلام. من هم با نظر آقا حسین موافقم و لذا اگر روابط عمومی با صلاح دید خودشان از این درخواست موافقت کنند، خیلی خوب می شود. باتشکر

جمعه 2 اسفند 1392  3:58 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hossein201273 ravabet_rasekhoon sayyed13737373
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول hossein201273

با سلام. به نظر بنده اگر روابط عمومی صلاح بداند و این موج وبلاگی مد نظر تالار وبلاگ نویسی راسخون موافقت و به اجرا در آورد بسیار مفید خواهد بود.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
جمعه 2 اسفند 1392  4:30 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 ravabet_rasekhoon sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول AliFanoodi

نقل قول hossein201273

با سلام. به نظر بنده اگر روابط عمومی صلاح بداند و این موج وبلاگی مد نظر تالار وبلاگ نویسی راسخون موافقت و به اجرا در آورد بسیار مفید خواهد بود.

سپاسگزارم از کاربران همیشگی وپراپاقرص تالار وبلاگ نویسی راسخون آقای فنودی وآقای امیر حسین خان که حمایت خود را از این طرح اعلام کردند وقطعا آقای کیانی با انگیزه بیشتر از موج وبلاگی در حال حاضر موافقت خود را اعلام خواهند نمود :رهبر معظم انقلاب فرمودند:در جمهوری اسلامی هرجا که قرار گرفته اید همان جا را مرکز دنیا بدانید وآگاه باشیدکه همه ی کارها به شما متوجه است .پس با برگزاری موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی راسخون به عنوان اولین موسسه فرهنگی وانقلابی در کشور کسی خواهد بود که هرچند قدمی کوچک ولی قدمی موثر است وپاسخی دندان شکن برای دشمنان انقلاب خواهد بود.لذا پس از موافقت روابط عمومی به چند تا از کاربران وبلاگنویس راسخونی  از طریق صندوق پیام این موج وبلاگی را اطلاع خواهیم داد وان شالله اول فروردین 1393وبلاگ رسمی تالار وبلاگ نویسی راسخون راه اندازی خواهد شد وتمامی اخبار این تالار نیز از طریق یک وبلاگ رسمی اطلاع خواهد داده شد .ان شالله بتوانیم با هدف اجرای موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی به نوبه خودمان موثر واقع شویم واقتصاد مقاومتی را در کشور به تحقق برسانیم.

لذا آقای کیانی ،نیز من به عنوان یک خادم مجازی در حوزه کاری وبلاگ نویسی وبه عنوان یک مسوول که در تالار وبلاگنویسی راسخون مدیر هستم ،بار دیگر درخواست دارم با این موج وبلاگی که می تواند موثر واقع شود استقبال کنید وتالار وبلاگ نویسی راسخون را در انجام کارهای آینده نیز یاری رسشانید ،بله درسته برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون بسیار زیاد هست ،ولی تمامی این طرح وها وبرنامه ها در تالار در حال اجرا وپی گیری مستمر هستم ،تا تازه هست :تا جوهر قلم رهبری که این ابلاغیه را نوشتند وبه سه قوا ومردم ابلاغ کردند تا خشک نشده :لطفا با این طرح موافقت واستقبال خود را از این طرح با تمام قوا بکنید .

امیدوارم تالار وبلاگ نویسی راسخون بتواند با برنامه های ویژه ماهانه که دارد ،چنان در فضای مجازی بدرخشد کهمسوولین روابط عمومی راسخون باورشان هم نشود ویکی از امزرهایی که باعث درخشش مجدد راسخون در فضای مجازی خواهد شد ،اجرای موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی هست .

سپاسگزارم

ارادتمند شما

حسین رضایی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 2 اسفند 1392  6:50 PM
تشکرات از این پست
shirani98 AliFanoodi ravabet_rasekhoon sayyed13737373
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

سلام

خسته نباشید

چرا جدول با اینکه تو تنظیمات جدول وسط چین رو انتخاب میکنم بازم کنار پست قرار میگیره؟

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

جمعه 2 اسفند 1392  10:08 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sayyed13737373 AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول mahderonaldo

سلام برادرم نمی تونه به حساب کاربریش وارد شه .ایمیل یاهوشم که نمی تونه بره به INFO  هم ایمیل زد تا ایمیلشو عوض کنین اما نکردین الان باید چیکار کنه؟(mohammadtorres)

همراه گرامی با سلام و عرض ادب

متاسفانه حساب کاربری ایشان به علت ارسال پست در تالار غیر مرتبط با موضوع مطلب و عدم توجه به تذکرات متعددی که از طریق پیامک برای ایشان ارسال شده است، مسدود گردیده است، اما با توجه به درخواست پیگیری جنابعالی، حساب کاربری ایشان فعال گردید و از هم اکنون قادر به ورود به سایت خواهند بود.

در ارتباط با تغییر ایمیل، پس از تکمیل فیلد های پروفایل کاربری، از آنجاکه ایمیل info با اختلال مواجه شده است، لازم است درخواست خود را از طریق "فرم تماس با راسخون" در قسمت ارتباط با ما مطرح نمایید تادر اسرع وقت پیگیری شود.

همچنین پیشنهاد می شود، تاپیک قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران) توسط برادر گرامیتان مطالعه شود تا مجددا چنین مشکلاتی بوجود نیاید.

با تشکر

موفق باشید

شنبه 3 اسفند 1392  9:23 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hoseinh1990

سلام

خسته نباشید

یه پیشنهاد داشتم

این امکان وجود نداره که به هر پست به میزان تشکراتی که از اون پست میشه امتیاز داده بشه به جای اینکه به هر پستی 5 امتیاز داده بشه

با توجه به اینکه پست هایی که مفید هستش تشکرات بیشتری میخوره بهتره امتیازش با پستی که فقط بخاطر امتیاز هستش و جنبه اموزشی نداره فرق داشته باشه

به این صورت کاربران بیشتر تشویق میشن برای پست های مفید و سازنده

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

آقای کیانی امروز در موسسه حضور ندارند و ان شاء ا... فردا پیام ارسالی جنابعالی را مطالعه خواهند نمود.

در ارتباط با پیشنهاد ارائه شده که بسیار کاربردی و مفید به نظر می رسد، بررسی های لازم انجام و با در نظرگیری جوانب موضوع و در صورت تایید مسئولین ذیربط، اقدامات لازم جهت پیاده سازی آن انجام خواهد گرفت.

با تشکر فراوان

موفق باشید

شنبه 3 اسفند 1392  9:27 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 hoseinh1990 AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول REZABAGHERINEZHAD

آقا سلام عرض شد میخواستم بدونم من الان از فروشگاه خرید کنم چند روز دیگه محصول به دستم میرسه لطفا سریع جواب بدید

ممنون

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

فاکتور های ثبت شده در فروشگاه به صورت روزانه ارسال می شود، اما با توجه به مسافت راسخون تا محل دریافت محتوای فاکتور، مدت زمان پست بسته طول خواهد کشید، لذا اگر تمایل به تسریع در دریافت خرید خود دارید، در هنگام ثبت فاکتور گزینه "پست پیشتاز" را انتخاب نمایید.

با تشکر

موفق باشید

شنبه 3 اسفند 1392  9:53 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 hoseinh1990 AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با توجه به اهمیت موضوع و لزوم فعالیت و اطلاع رسانی در راستای آن، اینجانب با اجرای چنین طرحی موافق هستم، اما با توجه به اینکه اخیرا یک مسابقه وبلاگ نویسی اجرا شده است و از طرف دیگر جهت تصمیم گیری در ارتباط با جوایز طرح، لازم است آقای کیانی نظر نهایی را در ابن ارتباط اعلام نمایند و با توجه به اینکه ایشان امروز شنبه در موسسه حضور ندارند، ان شاء ا... در ساعات اداری فردا نتیجه نهایی درخواست جنابعالی به شما ابلاغ و اقدامات متعاقب آن انجام خواهد شد.

با تشکر فراوان

موفق باشید

شنبه 3 اسفند 1392  9:55 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 hossein201273 hoseinh1990 AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hoseinh1990

سلام

خسته نباشید

چرا جدول با اینکه تو تنظیمات جدول وسط چین رو انتخاب میکنم بازم کنار پست قرار میگیره؟

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

احتمالا اعمال style های مختلف و متنوع در صفحات سایت علت بروز این مشکل است که برای رفع آن می توانید یک تگ div به صورت زیر قبل و بعد از تگ جدول اضافه نمایید:

با فشردن دکمه source در ویرایشگر انجمن و مشاهده کدهای html پست ارسالی، کلمه table را با استفاده از امکان جستجوی مرورگر، جستجو نمایید و قبل  از آن تگ div زیر را وارد نمایید، سپس مجددا کلمه table را جستجو کنید و پس از عبارت <table/> عبارت <div/> را قراردهید، در انتها پست را ارسال نمایید.

<div align="center">

<table>

.........

..........

</table>

</div>

با تشکر

موفق باشید

شنبه 3 اسفند 1392  10:05 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 hoseinh1990 hossein201273 AliFanoodi
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول hossein201273

با توجه به اهمیت موضوع و لزوم فعالیت و اطلاع رسانی در راستای آن، اینجانب با اجرای چنین طرحی موافق هستم، اما با توجه به اینکه اخیرا یک مسابقه وبلاگ نویسی اجرا شده است و از طرف دیگر جهت تصمیم گیری در ارتباط با جوایز طرح، لازم است آقای کیانی نظر نهایی را در ابن ارتباط اعلام نمایند و با توجه به اینکه ایشان امروز شنبه در موسسه حضور ندارند، ان شاء ا... در ساعات اداری فردا نتیجه نهایی درخواست جنابعالی به شما ابلاغ و اقدامات متعاقب آن انجام خواهد شد.

با تشکر فراوان

موفق باشید

با سلام

این طرح مورد حمایت تمامی دوستان وبلاگ نویس می باشد.طرحی مفید و جامع هستش.امید وارم که موافقت نمایند.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 3 اسفند 1392  12:39 PM
تشکرات از این پست
salma57 hoseinh1990 ravabet_rasekhoon hossein201273 rasekhoon_m AliFanoodi
kz1350
kz1350
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6140

با عرض سلام و خسته نباشید کاربر ali5366 وارد حساب کاربریش نمی تونه بشه لطفا رسیدگی کنین با تشکر

شنبه 3 اسفند 1392  12:59 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 hoseinh1990 ravabet_rasekhoon hossein201273 rasekhoon_m AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول kz1350

با عرض سلام و خسته نباشید کاربر ali5366 وارد حساب کاربریش نمی تونه بشه لطفا رسیدگی کنین با تشکر

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مشکل نام کاربری مذکور مرتفع گردید، هم اکنون می توانند در سایت LogIn نمایند.

با تشکر

موفق باشید

شنبه 3 اسفند 1392  4:05 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 ali5366 sayyed13737373 AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها