نقل قول AliFanoodi
نقل قول hossein201273
سلام آقای کیانی ،می دونم برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون زیاد شده ولی چاره ای نیست که این موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی را هم به اجرا در آوریم ،لذا لطفا موافقت کنید وجوایز مادی ومعنوی این برای این موج در نظر بگیرید.من پیرامون ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب تصمیم به برگزاری این موج وبلاگی گرفتم :لطفا موافقت روابط عمومی را برای اجرای این موج وبلاگی خواستارم
موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی
با سلام. به نظر بنده اگر روابط عمومی صلاح بداند و این موج وبلاگی مد نظر تالار وبلاگ نویسی راسخون موافقت و به اجرا در آورد بسیار مفید خواهد بود.
سپاسگزارم از کاربران همیشگی وپراپاقرص تالار وبلاگ نویسی راسخون آقای فنودی وآقای امیر حسین خان که حمایت خود را از این طرح اعلام کردند وقطعا آقای کیانی با انگیزه بیشتر از موج وبلاگی در حال حاضر موافقت خود را اعلام خواهند نمود :رهبر معظم انقلاب فرمودند:در جمهوری اسلامی هرجا که قرار گرفته اید همان جا را مرکز دنیا بدانید وآگاه باشیدکه همه ی کارها به شما متوجه است .پس با برگزاری موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی راسخون به عنوان اولین موسسه فرهنگی وانقلابی در کشور کسی خواهد بود که هرچند قدمی کوچک ولی قدمی موثر است وپاسخی دندان شکن برای دشمنان انقلاب خواهد بود.لذا پس از موافقت روابط عمومی به چند تا از کاربران وبلاگنویس راسخونی از طریق صندوق پیام این موج وبلاگی را اطلاع خواهیم داد وان شالله اول فروردین 1393وبلاگ رسمی تالار وبلاگ نویسی راسخون راه اندازی خواهد شد وتمامی اخبار این تالار نیز از طریق یک وبلاگ رسمی اطلاع خواهد داده شد .ان شالله بتوانیم با هدف اجرای موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی به نوبه خودمان موثر واقع شویم واقتصاد مقاومتی را در کشور به تحقق برسانیم.
لذا آقای کیانی ،نیز من به عنوان یک خادم مجازی در حوزه کاری وبلاگ نویسی وبه عنوان یک مسوول که در تالار وبلاگنویسی راسخون مدیر هستم ،بار دیگر درخواست دارم با این موج وبلاگی که می تواند موثر واقع شود استقبال کنید وتالار وبلاگ نویسی راسخون را در انجام کارهای آینده نیز یاری رسشانید ،بله درسته برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون بسیار زیاد هست ،ولی تمامی این طرح وها وبرنامه ها در تالار در حال اجرا وپی گیری مستمر هستم ،تا تازه هست :تا جوهر قلم رهبری که این ابلاغیه را نوشتند وبه سه قوا ومردم ابلاغ کردند تا خشک نشده :لطفا با این طرح موافقت واستقبال خود را از این طرح با تمام قوا بکنید .
امیدوارم تالار وبلاگ نویسی راسخون بتواند با برنامه های ویژه ماهانه که دارد ،چنان در فضای مجازی بدرخشد کهمسوولین روابط عمومی راسخون باورشان هم نشود ویکی از امزرهایی که باعث درخشش مجدد راسخون در فضای مجازی خواهد شد ،اجرای موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی هست .
سپاسگزارم
ارادتمند شما
حسین رضایی