0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

سلام و عرض ادب و احترام

صبح اومدم مطلب جناب هاکان رو دیدم. زحمت کشیدند بایت جمع آوری سوالات در مورد نتیجه مسابقه وقف و پاسخهای روابط عمومی.

چیزی که برای من مشخص شد این بود که مسئول روابط عمومی فراخور تصمیماتی که درباره این مسابقه گرفته شده مرتبا به پاسخگویی به کاربران پرداختند.

واقعا بررسی و داوری برای مسابقات نوشتاری سخته.

من خودم دو تاپیک نوشتاری ایجاد کردم. ولی نمیتونستم از بین 70 نوشته  10 نوشته برتر رو انتخاب کنم. مجبور شدم 5 تا 6 بار از اول بررسی کنم. آخر سر هم به جای 10 نفر 12 نفر رو اعلام کردم. بعد هم چند تا اسم ضمیمه کردم  و گفتم اینها هم خوبند. آخرش هم مجبور به قرعه کشی شدیم. 

در مورد راسخون معمولا در این تاپیک ها خیلی ها خوب می درخشند  و قضاوت در مورد نوشته های اونها مخصوصا اگه بخواد جنبه های مختلف نوشتاری و موضوعی و ...... داشته باشه واقعا سخته.

حالا این در حدی یه تاپیک و پست و چند امتیازه. وقتی بخواد گسترده تر و بزرگتر بشه همه چیز عوض میشه. هم استقبال، هم شیوه امتیازدهی، هم جوایز، هم تعداد داوران، هم مسئول جوایز و ....... این وسط فقط کافیه یه نفر از عوامل  کمتر بتونه وقت بگذاره یا مشغلات دیگری هم به کارهاش اضافه بشه دیگه تاخیر پشت تاخیر میفته و نمیشه فقط از یک نفر گله کرد.

بعد هم این دفعه اجازه و تایید سازمان اوقاف هم مزید بر علت شده و الان نوشته ها و جوایز منتظر نظر عزیزان سازمان اوقاف است. 

خلاصه اینکه همه عوامل دست به دست هم دادن تا یه کم روابط عمومی رو از حالت سوت و کوری دربیارن و مشغلات زیاد آقای کیانی رو زیادتر کنند.

آخرش هم من میدونم!!

باید بریم حضوری خدمت سازمان اوقافی ها و نتیجه رو خیلی مسالمت آمیز بگیریم. 

با تشکر از همه خوانندگان!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 28 بهمن 1392  5:22 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 AliFanoodi hakan_01 rasekhoon_m nazaninfatemeh yasbagheri
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به Salma57

با عرض سلام و احترام

کاربر گرامی salma57 ، فرمایشات شما کاملاً صحیح و بجا است. قطعاً اگر کوتاهی یا تأخیر از جانب ما بود، بابت آن هم عذرخواهی می کردیم هم روند را تسریع می بخشیدیم و در شرایط فعلی در حال پیگیری هستیم تا إن شاالله هرچه سریعتر پاسخ را دریافت کنیم.

دوشنبه 28 بهمن 1392  10:59 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 AliFanoodi nazaninfatemeh salma57 yasbagheri sayyed13737373
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

سلام اگر مقدور است آقای کیانی قسمت آثار سینمایی بطور موضوعات یا ژانر دسته بندی شود خیلی بهتر میشود

اگر ممکن است نیز انجام دهید ممنون

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

سه شنبه 29 بهمن 1392  1:21 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri rasekhoon_m sayyed13737373 AliFanoodi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

با عرض سلام و احترام

کاربر گرامی salma57 ، فرمایشات شما کاملاً صحیح و بجا است. قطعاً اگر کوتاهی یا تأخیر از جانب ما بود، بابت آن هم عذرخواهی می کردیم هم روند را تسریع می بخشیدیم و در شرایط فعلی در حال پیگیری هستیم تا إن شاالله هرچه سریعتر پاسخ را دریافت کنیم.

سلام و عرض ادب و احترام

با عرض شرمندگی حرف شما رو قبول ندارم.

گاهی لازمه از طرف دیگران نیز عذرخواهی نمود تا هم کدورت پیش نیاد و هم فضا متشنج نشود و به درگیری و زد و خورد و آتیش زدن میز و ...... نینجامد. وظیفه نیست ولی به بهبود وضع موجود کمک می کنه.

البته حتما نباید گناه و کوتاهی از جانب کسی سر بزنه تا مجبور به عذرخواهی بشه. ضمن اینکه عذرخواهی از ارزش و اقتدار کسی کم نمی کنه. 

عذرخواهی شاید به خاطر وضع به وجود آمده؛ عذرخواهی از اینکه همه عوامل دست به دست هم داده اند تا وعده مسئول روابط عمومی تحقق نیابد، عذرخواهی از اینکه دیگران به وعده خود عمل نکردند. (درست مثل زمانی که من و دیگر کاربران در روابط عمومی پست زدیم و دیگران فضا را متشنج کردند و ما هم عذرخواهی کردیم از اینکه باعث به وجود آوردن این فضا و شرایط شدیم)

درست مثل رئیس جمهور که با عذرخواهی بابت شرایطی که خودش شاید کمترین نقش رو در اون داشت بزرگواری خودش رو لااقل در این مساله نشون داد.

انشاءالله روزی برسه که کارها بدون تاخیر انجام بشه و نیاز به عذرخواهی از جانب هیچ مسئولی نباشه. در هیچ سطح و هیچ برنامه ای. و روزی که همه وقت را غنیمت شمارند و کار امروز را به فردا نیندازند.

از پیگیری بی وقفه شما ممنونیم.

با تشکر و سپاس

سه شنبه 29 بهمن 1392  7:36 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri rasekhoon_m sayyed13737373 AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohsen_alavi

سلام اگر مقدور است آقای کیانی قسمت آثار سینمایی بطور موضوعات یا ژانر دسته بندی شود خیلی بهتر میشود

اگر ممکن است نیز انجام دهید ممنون

با سلام و تشکر

متشکرم از پیشنهاد خوبی که مطرح کردید. اجرای آن نیاز به زمان دارد اما آن را به واحد مربوطه انتقال دادیم تا در صورت امکان لحاظ کنند.

سه شنبه 29 بهمن 1392  8:55 AM
تشکرات از این پست
salma57 mohsen_alavi sayyed13737373 AliFanoodi yasbagheri
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m

با عرض سلام و احترام

سلام و عرض ادب و احترام

با عرض شرمندگی حرف شما رو قبول ندارم.

گاهی لازمه از طرف دیگران نیز عذرخواهی نمود تا هم کدورت پیش نیاد و هم فضا متشنج نشود و به درگیری و زد و خورد و آتیش زدن میز و ...... نینجامد. وظیفه نیست ولی به بهبود وضع موجود کمک می کنه.

البته حتما نباید گناه و کوتاهی از جانب کسی سر بزنه تا مجبور به عذرخواهی بشه. ضمن اینکه عذرخواهی از ارزش و اقتدار کسی کم نمی کنه. 

عذرخواهی شاید به خاطر وضع به وجود آمده؛ عذرخواهی از اینکه همه عوامل دست به دست هم داده اند تا وعده مسئول روابط عمومی تحقق نیابد، عذرخواهی از اینکه دیگران به وعده خود عمل نکردند. (درست مثل زمانی که من و دیگر کاربران در روابط عمومی پست زدیم و دیگران فضا را متشنج کردند و ما هم عذرخواهی کردیم از اینکه باعث به وجود آوردن این فضا و شرایط شدیم)

درست مثل رئیس جمهور که با عذرخواهی بابت شرایطی که خودش شاید کمترین نقش رو در اون داشت بزرگواری خودش رو لااقل در این مساله نشون داد.

انشاءالله روزی برسه که کارها بدون تاخیر انجام بشه و نیاز به عذرخواهی از جانب هیچ مسئولی نباشه. در هیچ سطح و هیچ برنامه ای. و روزی که همه وقت را غنیمت شمارند و کار امروز را به فردا نیندازند.

از پیگیری بی وقفه شما ممنونیم.

با تشکر و سپاس

با سلام و صبح بخیر

صحبت های شما منطقی و صحیح است. البته منظور بنده این نبود که برای این موضوع حاضر به عذرخواهی نیستیم. بلکه بیشتر منظورم این بود که علاوه بر عذرخواهی، روند اعلام برندگان را تسریع می بخشیدیم. بارها شده که برای مسائلی که روابط عمومی در آن دخیل نبوده، عذرخواهی کردیم و تلاش کردیم تا اگر مشکلی وجود دارد، آن را برطرف کنیم. مسابقه ایده های وقفی نیز یکی از آن هاست. در همین پست از کلیه کاربران شرکت کننده در این مسابقه به خاطر تأخیر پیش آمده در اعلام نتایج عذرخواهی می کنم. البته این تجربه شد تا برای مسابقات بعدی همان دو ماه بعد را برای نتایج اعلام کنیم تا از این قبیل مشکلات جلوگیری شود smiley

سه شنبه 29 بهمن 1392  9:15 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 AliFanoodi yasbagheri
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و صبح بخیر

صحبت های شما منطقی و صحیح است. البته منظور بنده این نبود که برای این موضوع حاضر به عذرخواهی نیستیم. بلکه بیشتر منظورم این بود که علاوه بر عذرخواهی، روند اعلام برندگان را تسریع می بخشیدیم. بارها شده که برای مسائلی که روابط عمومی در آن دخیل نبوده، عذرخواهی کردیم و تلاش کردیم تا اگر مشکلی وجود دارد، آن را برطرف کنیم. مسابقه ایده های وقفی نیز یکی از آن هاست. در همین پست از کلیه کاربران شرکت کننده در این مسابقه به خاطر تأخیر پیش آمده در اعلام نتایج عذرخواهی می کنم. البته این تجربه شد تا برای مسابقات بعدی همان دو ماه بعد را برای نتایج اعلام کنیم تا از این قبیل مشکلات جلوگیری شود smiley

معمولا نوشته های آخرین صفحه رو کاربرانی که به روابط عمومی رجوع می کنن می بینند و سوابق و نوشته های پیشین رو یا ندیدند و یا گذر زمان از یادشون برده.

و همچنین کاربران فضای مجازی تلاش و پیگیری مسئولان روابط عمومی موسسه رو نمی تونن از نزدیک مشاهده کنند و تنها چیزی که می بینن همین پست هایی هست که زده میشه. اون هم روزی در حد چند پست.

و مهمتر اینکه لحن و حالت نویسنده در نوشته ها و پستها مشخص نیست.

گاهی شاید خیلی با آرامش مطلبی رو می نویسیم که اگر مخاطب در حالت عصبانیت اون متن رو بخونه خیلی هم ناراحت میشه. و یا برعکس گاهی انتقاد تندی به شخصی داریم که اگر با حال شوخی اون رو بخونه ناراحتی ما رو درک نمی کنه. 

پس اینکه بعضی اوقات گناه خلف وعده دیگران را به پای شما بنویسند خیلی دور از انتظار نیست. دنیای مجازی اینطور اقتضا می کنه که همه کاربران مسئولین سایت را طرف حساب خود بدانند!

حالا این دو ماه اگه واقعا دو ماه باشه کاملا پذیرفته هست. انتظار بدون مدت هست که اعصاب برای کاربر و مدیر و مسئول نمیگذاره.

با تشکر و معذرت از اینکه من مثل جاسوس دو جانبه گهگاه جبهه ام عوض میشه و به صف مقابل می پیوندم.

البته این معذرت خواهی رو از کاربران و دوستان عزیز هم دارم که من برنامه اعتصابشون رو به هم میزنم و گاهی میشینم پشت میز جلوی در روابط عمومی!

با تشکر از شما و سعه صدرتون. 

سه شنبه 29 بهمن 1392  9:29 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

پاسخ به مسابقه ایده های وقفی

با سلام و احترام

باتوجه به زمانبر بودن بررسی و تأیید نهایی مقالات مربوط به مسابقه ایده های وقفی و همچنین هماهنگی های لازم با سازمان اوقاف و امور خیریه، بدینوسیله باستحضار می رساند علیرغم این که تلاش های زیادی انجام شده و هم اکنون نیز در حال اقدام می باشد، نتایج و جوائز مسابقه ایده های وقفی در ماه های اول سال 93 اعلام خواهد شد.

سه شنبه 29 بهمن 1392  11:21 AM
تشکرات از این پست
salma57 mohsen_alavi sayyed13737373 AliFanoodi yasbagheri
mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

با عرض سلام و خسته نباشید مشکل فنی ایمیلی از طریق info کی برطرف میشه؟

مدیر تالارهای ورزش

سه شنبه 29 بهمن 1392  11:38 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 AliFanoodi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و احترام

باتوجه به زمانبر بودن بررسی و تأیید نهایی مقالات مربوط به مسابقه ایده های وقفی و همچنین هماهنگی های لازم با سازمان اوقاف و امور خیریه، بدینوسیله باستحضار می رساند علیرغم این که تلاش های زیادی انجام شده و هم اکنون نیز در حال اقدام می باشد، نتایج و جوائز مسابقه ایده های وقفی در ماه های اول سال 93 اعلام خواهد شد.

ببخشید تو این پیگیریهاتون میشه از سازمان اوقاف و امور خیریه بپرسید کی وقت دارند برای ملاقات حضوری و کاملا دوستانه؟!کلافه

شدیدا مایل به ملاقات حضوری دوستان سازمان اوقاف شده ایم!

وقت گرفتید ما رو بی خبر نگذارید. 

سه شنبه 29 بهمن 1392  11:52 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 AliFanoodi amirali123 yasbagheri
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و احترام

ببخشید تو این پیگیریهاتون میشه از سازمان اوقاف و امور خیریه بپرسید کی وقت دارند برای ملاقات حضوری و کاملا دوستانه؟!کلافه

شدیدا مایل به ملاقات حضوری دوستان سازمان اوقاف شده ایم!

وقت گرفتید ما رو بی خبر نگذارید. 

سلام

پیشنهاد می کنم این لینک را ملاحظه فرمائید. حتماً پاسخ خود را دریافت خواهید کرد...

سه شنبه 29 بهمن 1392  11:53 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon AliFanoodi amirali123
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

سلام

پیشنهاد می کنم این لینک را ملاحظه فرمائید. حتماً پاسخ خود را دریافت خواهید کرد...

حیف شد!

یعنی تا اوایل سال 93 در لبنان هستند؟

وقتی برگردند من هم عازم سفرم. بعد دیگه تاخیر میوفته و نمیشه حضوری بیام.

عید هم که همه مشغول دید و بازدیدند و .......

به هر حال سلام گرم ما رو بهشون ابلاغ بفرمایید.

شرمنده از اینکه مقدمات مشغله بیشتر را برای شما فراهم کردم.

با تشکر

سه شنبه 29 بهمن 1392  12:04 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 ravabet_rasekhoon AliFanoodi amirali123 yasbagheri
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

من يه بار سوالم رو پرسيدم و شما جواب داديد داره بررسي ميشه

ميخواستم بدونم پس اون برندگان مسابقه راهکارهای احیاء وقف و تبیین ارزش های والای آن در جامعه چي شد ؟

از وقتش خيلي گذشته ها

با تشكر

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

سه شنبه 29 بهمن 1392  2:27 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri rasekhoon_m AliFanoodi salma57
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول amirali123

با سلام

من يه بار سوالم رو پرسيدم و شما جواب داديد داره بررسي ميشه

ميخواستم بدونم پس اون برندگان مسابقه راهکارهای احیاء وقف و تبیین ارزش های والای آن در جامعه چي شد ؟

از وقتش خيلي گذشته ها

با تشكر

با سلام خدمت شما

کاربر گرامی این پاسخ مدیرمحترم روابط عمومی در زمینه برندگان مسابقه وقف میباشد که در جواب سوال کاربران دیگر داده اند

با سلام و احترام

عذرخواهی میکنم که بنده پاسخگو بودم

موفق باشید

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 29 بهمن 1392  2:43 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi salma57 amirali123
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohammadtorres

با عرض سلام و خسته نباشید مشکل فنی ایمیلی از طریق info کی برطرف میشه؟

با سلام و عرض پوزش

متأسفانه مشکلی فنی پیش آمده که هنوز برطرف نشده است. امیدوارم تا پایان هفته این مورد هرچه زودتر مرتفع گردد.

سه شنبه 29 بهمن 1392  2:48 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri AliFanoodi salma57 mohammadtorres
دسترسی سریع به انجمن ها