سلام و عرض ادب و احترام
صبح اومدم مطلب جناب هاکان رو دیدم. زحمت کشیدند بایت جمع آوری سوالات در مورد نتیجه مسابقه وقف و پاسخهای روابط عمومی.
چیزی که برای من مشخص شد این بود که مسئول روابط عمومی فراخور تصمیماتی که درباره این مسابقه گرفته شده مرتبا به پاسخگویی به کاربران پرداختند.
واقعا بررسی و داوری برای مسابقات نوشتاری سخته.
من خودم دو تاپیک نوشتاری ایجاد کردم. ولی نمیتونستم از بین 70 نوشته 10 نوشته برتر رو انتخاب کنم. مجبور شدم 5 تا 6 بار از اول بررسی کنم. آخر سر هم به جای 10 نفر 12 نفر رو اعلام کردم. بعد هم چند تا اسم ضمیمه کردم و گفتم اینها هم خوبند. آخرش هم مجبور به قرعه کشی شدیم. 
در مورد راسخون معمولا در این تاپیک ها خیلی ها خوب می درخشند و قضاوت در مورد نوشته های اونها مخصوصا اگه بخواد جنبه های مختلف نوشتاری و موضوعی و ...... داشته باشه واقعا سخته.
حالا این در حدی یه تاپیک و پست و چند امتیازه. وقتی بخواد گسترده تر و بزرگتر بشه همه چیز عوض میشه. هم استقبال، هم شیوه امتیازدهی، هم جوایز، هم تعداد داوران، هم مسئول جوایز و ....... این وسط فقط کافیه یه نفر از عوامل کمتر بتونه وقت بگذاره یا مشغلات دیگری هم به کارهاش اضافه بشه دیگه تاخیر پشت تاخیر میفته و نمیشه فقط از یک نفر گله کرد.
بعد هم این دفعه اجازه و تایید سازمان اوقاف هم مزید بر علت شده و الان نوشته ها و جوایز منتظر نظر عزیزان سازمان اوقاف است.
خلاصه اینکه همه عوامل دست به دست هم دادن تا یه کم روابط عمومی رو از حالت سوت و کوری دربیارن و مشغلات زیاد آقای کیانی رو زیادتر کنند.
آخرش هم من میدونم!!
باید بریم حضوری خدمت سازمان اوقافی ها و نتیجه رو خیلی مسالمت آمیز بگیریم. 
با تشکر از همه خوانندگان!