0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
سه شنبه 29 بهمن 1392  9:29 AM

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و صبح بخیر

صحبت های شما منطقی و صحیح است. البته منظور بنده این نبود که برای این موضوع حاضر به عذرخواهی نیستیم. بلکه بیشتر منظورم این بود که علاوه بر عذرخواهی، روند اعلام برندگان را تسریع می بخشیدیم. بارها شده که برای مسائلی که روابط عمومی در آن دخیل نبوده، عذرخواهی کردیم و تلاش کردیم تا اگر مشکلی وجود دارد، آن را برطرف کنیم. مسابقه ایده های وقفی نیز یکی از آن هاست. در همین پست از کلیه کاربران شرکت کننده در این مسابقه به خاطر تأخیر پیش آمده در اعلام نتایج عذرخواهی می کنم. البته این تجربه شد تا برای مسابقات بعدی همان دو ماه بعد را برای نتایج اعلام کنیم تا از این قبیل مشکلات جلوگیری شود smiley

معمولا نوشته های آخرین صفحه رو کاربرانی که به روابط عمومی رجوع می کنن می بینند و سوابق و نوشته های پیشین رو یا ندیدند و یا گذر زمان از یادشون برده.

و همچنین کاربران فضای مجازی تلاش و پیگیری مسئولان روابط عمومی موسسه رو نمی تونن از نزدیک مشاهده کنند و تنها چیزی که می بینن همین پست هایی هست که زده میشه. اون هم روزی در حد چند پست.

و مهمتر اینکه لحن و حالت نویسنده در نوشته ها و پستها مشخص نیست.

گاهی شاید خیلی با آرامش مطلبی رو می نویسیم که اگر مخاطب در حالت عصبانیت اون متن رو بخونه خیلی هم ناراحت میشه. و یا برعکس گاهی انتقاد تندی به شخصی داریم که اگر با حال شوخی اون رو بخونه ناراحتی ما رو درک نمی کنه. 

پس اینکه بعضی اوقات گناه خلف وعده دیگران را به پای شما بنویسند خیلی دور از انتظار نیست. دنیای مجازی اینطور اقتضا می کنه که همه کاربران مسئولین سایت را طرف حساب خود بدانند!

حالا این دو ماه اگه واقعا دو ماه باشه کاملا پذیرفته هست. انتظار بدون مدت هست که اعصاب برای کاربر و مدیر و مسئول نمیگذاره.

با تشکر و معذرت از اینکه من مثل جاسوس دو جانبه گهگاه جبهه ام عوض میشه و به صف مقابل می پیوندم.

البته این معذرت خواهی رو از کاربران و دوستان عزیز هم دارم که من برنامه اعتصابشون رو به هم میزنم و گاهی میشینم پشت میز جلوی در روابط عمومی!

با تشکر از شما و سعه صدرتون. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها