بنام خدا
سلام از ما ... مدتی بود نبودم و مدتی دیگر هم نخواهم بود بدلایل مشکلات شخصی اول خسته نباشید جانانه به تمام راسخونی ها و یک خسته نباشید بزرگ به دبیر خانه جشنواره مقاله نویسی اداره اوقاف خوارزمی !!!!!
من اینا رو پیدا کردم کنار هم گذاشتم البته موجبات شادی و خنده و تفریحات سالم رو فراهم کرد برا من 
یک شنبه 22 دی 1392 9:47 AM
saya2011 : حدود 17 روز است که زمان ارسال مقالات به مسابقه وقف گذشته است هنوز برندگان مشخص نشده اند ؟؟؟؟
لطف کنید پیگیری فرمایید
ساده ترین پاسخ : کاربر گرامی، بررسی مقالات دریافتی همچنان ادامه دارد و حداقل یک هفته دیگر نیز زمان خواهد برد.
شنبه 21 دی 1392 10:06 AM
parseman_110 : آیا نتایج مسابقه مقاله نویسی وقف در این هفته اعلام می شود ؟؟؟
ساده ترین پاسخ 2 : همچنان مسئولین بخش محتوا در حال بررسی مقالات هستند. تقریباً یک هفته دیگر این کار نیاز به زمان دارد.
جمعه 27 دی 1392 6:21 PM
naserynaser : با سلام و تشکر. نتیجه مسابقه هفته وقف کی اعلام میشه؟
تکراری ترین پاسخ : طبق پیگیری انجام شده، مقالات ارسالی در حال ارزیابی محتوایی می باشد، لذا امیدواریم تا پایان هفته جاری با پایان یافتن فرآنید ارزیابی، نتایج مسابقه اعلام گردد.
چهارشنبه 2 بهمن 1392 9:03 AM
amirali123 : يه سوال داشتم ميخواستم بدونم كه جواب مسابقه راهكارها و تبين ارزشهاي والاي وقف چي شد ؟
ساده ترین پاسخ 3: طبق آخرین استعلامی که از واحد محتوا بعمل آمد، فرآیند ارزیابی مقالات ارسالی پایان یافته و بزودی نتایج اعلام خواهد شد.
شنبه 5 بهمن 1392 11:18 AM
saya 2011 :
92/10/04 پایان ارسال مقالات هفته وقف بود الان 92/11/05 بیش از یک ماه گذشته چرا نتایجو اعلام نمی کنید ؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرترین پاسخ : کاربر گرامی، به دلیل تعداد زیاد مقالات دریافتی، بررسی مقالات و داوری کمی به طول انجامید و خداروشکر به اتمام رسید و ان شاء ا... بزودی و پس از اینکه سطح جوایز برندگان مشخص گردید به اطلاع خواهد رسید.
دوشنبه 7 بهمن 1392 1:40 PM
parseman_110 : آیا نتایج مقاله نویسی وقف در این هفته اعلام می شود؟؟
امیدوار کننده ترین پاسخ : کاربر گرامی، ان شاء ا... بزودی و احتمالا تا پایان هفته جاری اعلام خواهد گشت.
دوشنبه 7 بهمن 1392 8:43 PM
nargesi : اگه صلاح دونستید برندگان مقاله وقفو معرفی کنید... آخر هفته قبل ک هیچ، ب آخر این هفته هم داریم نزدیک میشیم!
پاسخ : پیدا نشد !
یک شنبه 13 بهمن 1392 3:17 PM
yasbagheri : سوالی داشتم چرا برندگان مسابقه وقف را اعلام نکردید خواهش میکنم تا قبل از رفتن اعلام بفرمایید که دعای یک سری از کاربران بدرقه راهتان گردد.
پاسخ : اعلام برندگان این مسابقه با بخش محتوای سایت می باشد. به محض ارائه لیست، همکاران به اطلاع شما کاربران گرامی خواهند رساند.
سه شنبه 15 بهمن 1392 2:24 PM
parseman_110 : آیا نتایج مقاله نویسی وقف در این هفته اعلام می شود ؟
بهترین پاسخ : ما هم منتظریم تا اسامی و جوائز از سوی سازمان تأیید نهایی شود.
شنبه 19 بهمن 1392 10:22 PM
tina1370 : در صورت امکان زمان اعلام نتایج مسابقه مقاله وقف رو اعلام کنید...با تشکر
کاملترین پاسخ : اگر جوائز فقط از طرف موسسه راسخون بود، همانند سایر مسابقات، نتیجه حداکثر ظرف مدت یک هفته اعلام می شدند. اسامی برندگان و جوائز آن جهت تأیید به سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال شده است
یک شنبه 20 بهمن 1392 8:28 AM
salma57 : دیدم پیامها در مورد مسابقه وقف زیاد شده و احتمال شورش میره گفتم قبلش اعلامی بکنم یهو مثل پل ارتباطی غافلگیر نشید.
رمانتیک ترین پاسخ : ما خودمان را از شما جدا نمی دانیم و همه در یک گروه قرار داریم. این انتقادات و نظرات را نیز با دید سازندگی نگاه می کنیم.
چهارشنبه 23 بهمن 1392 1:57 PM
md_1817 : ما همچنان منتظر نتایج مسابقه مقاله نویسی وقف هستیم!
شنبه 26 بهمن 1392 1:29 AM
saya2011 : مسئول عزیز واحد روابط عمومی با احترام چند ماه دیگر طول می کشد تا نتایج مسابقه مقاله نویسی هفته وقف اعلام شود 50 روز از 5 دی ماه آخرین مهلت ارسال مقالات گذشته ...