پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
یک شنبه 27 بهمن 1392 2:17 PM
سلام آقای کیانی ،طرح ویژه تالار وبلاگ نویسی راسخون برای تشویق وترغیب وبلاگ نویسان راسخونی برای انتشار مطالب دستنویس وتولیدی برای وبلاگشان ،یک طرح ویژه وکاربردی برای دوستان وبلاگنویسی راسخونی که در بازه زمانی140روزه اجرا خواهد شد که همه ی دوستان مشارکت کنند وکسانی که در این بازه140روزه با این طرح آشنا می شوند نیز شرکت کنند.
طرحی که پیشاپیش دست یاری روابط عمومی راسخون را می طلبد که با در نظر گرفتن امتیازات وجوایز ویژه برای این طرح دوستان را تشویق کنند که مطلب تولیدی منتشر کنند ودست ازکپی بردای مطالب کپی بردارند ،تصمیم دارم در پایان این طرح ویژه تمامی مطالب تولیدی دوستان را با آقای سجادی بررسی وبهترین ها را انتخاب کتیم ،شما نیز از طرح ما استقال کنید ،بنده اخباراین طرح را برای ایکنا تهیه وبرای سایت خبری ایکنا ودیگر سایت های خبری که می تواند برای آن ها خبر فرستاد .
این بار تالار وبلاگ نویسی راسخون نسبت به سال گذشته با دست پر به پیشواز سال جدید می رود ،لذا کتاپچه تیرماه1393با همین موضوع منتشر خواهد شد.آقای کیانی دست یاری روابط عمومی اعم معنوی ومادی برای جوایز این طرح که مورد استقابل هرچه بیشتر راسخون بلاگی ها قرار گیرد را نیازمندیم.
امیدوارم این طرح مورد استقال آن ها واقع شود وما بتوانیم عادتی دروبلاگنویسان راسخونی شکل دهیم که دست از کپی مطالب بردارند واز ذهن زیبا وخلاقشان برای این کار استفاده کنند.
ان شالله....
سلام علیکم
خسته نباشید
تالار وبلاگ نویسی با این برنامه ها و پیگیری های مستمر شما، قطعاً بازدهی مدنظر را خواهد داشت و به اهداف مشترک که همان وبلاگ نویسی واقعی و حرفه ای است، خواهیم رسید. در این مسیر هر کمکی که در توان راوبط عمومی باشد، حتماً برای این کار انجام خواهیم داد. شما با قوت هر چه بیشتر به مدیریت طرح های مورد نظر بپردازید.
موفق باشید
سپاسگزارم آقای کیانی ، بنده نیز این طرح ویژه را راه اندازی کردم با مت زمان140روزه که همه ی وبلاگنویسان از این طرح ویژه اطلاع پیداکنند ودست از کپی برداری مطالب هرچه زودتر بردارند وبه گذاشتن وانتشار مطالب تولیدی در وبلاگشان روی آورند،از اینکه روابط عمومی از طرح های تالار وبلاگنویسی راسخون استقبال می کند باعث دلگرمی بنده هست که روز به روز راهروی تالار وبلاگنویسی راسخون را شلوغ وپرهیجان تر شود.
با احترام
حسین رضایی
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...