پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
دوشنبه 28 بهمن 1392 1:48 PM
سلام علیکم
سلام از ماست
در پاسخ به کاربر گرامی، hakan لازم است چند مورد را متذکر شوم.
گوش میدهیم
مسابقات تستی و چند گزینه ای با مسابقات مقاله نویسی به هیچ عنوان قابل مقایسه نیستند. (مدت زمان داوری، سطح جوائز، داوران، نحوه انتخاب برندگان، هماهنگی جوائز و .... ) . آیا بهتر نبود به جای این همه پاسخی که به زحمت جمع آوری کردید، فقط یک مقایسه ساده انجام می دادید....
آیا بهتر نبود به جای ساده ترین پاسخ 123 کاملترین پاسخ را میدادید همان ابتدا
مسابقه مذکور را با صدها مسابقه ای که سایت راسخون بدون هیچ مشکلی برگزار می کند، مقایسه می کردید. در این صورت کاملاً برایتان مشخص می شد که برای هماهنگی جوائز و برندگان این مسابقه، نیاز به زمان بیشتری بوده. تأخیر پیش آمده نیز صرفاً به جهت دریافت نهایی اسامی از سازمان اوقاف می باشد که به دلیل مشغلات و حجم کاری طول کشیده است.
فرمایشتان قبول قبول ولی کاش مقایسه را شما هم میکردید تا همان ابتدا اعلام میکردید که نتایج دو ماه بعد
ما به محض دریافت تأئیدیه از سازمان، اسامی را اعلام خواهیم کرد. این را نیز باید مد نظر داشته باشید که هماهنگی های بین سازمانی کمی زمانبر تر هستند. البته ما منکر تأخیر در اعلام برندگان نیستیم اما مقصر هم نیستیم. تمام تلاش خود را جهت پیگیری این موضوع انجام خواهیم داد. لطفاً کمی در این مورد صبور باشید.
شما همان ابتدا را بخوانید من کی را بجز سازمان اوقاف مقصر اعلام نکرده ام درد کاربران درد من است شاید پس فردا من انتقادی کردم چه فرقی میکند
در ضمن این متن جنبه کمدین داشته تا تراژدی چرا هر انتقادی باید زود به شما بر بخورد خب
با تشکر

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم