0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

سلام خدمت شما بزرگوار

آقای کیانی کمال سپاسگزاری را از شما دارم به خاطر موافقتتون با موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی ،صمیمانه از شما سپاسگزارم،لذا آخرین درخواست بنده نصبر بنر این موضوع در قسمت تبلیغات در صفحه اصلی سایت هست ،لطفا وخواهشا نصب گردد

•  

با سلام و تشکر از فعالیت مستمر و جدی شما

به دلیل تکمیل بودن ظرفیت تبلیغات در صفحه اصلی، امروز امکان درج آن وجود ندارد. إن شاالله در روز بعد این کار را انجام خواهیم داد. هرگونه کمک و مساعدتی که از سوی روابط عمومی در جهت افزایش فعالیت کاربران در طرح های مشارکتی لازم و امکان پذیر باشد، دریغ نخواهیم کرد.

موفق باشید.

سلام وسپاسگزارم

ترس ما بیشتر از این بود که نکد یه وقت روابط عمومی ومسوول محترمش آقای کیانی با این موج وبلاگی مخالفت کنند ،خبر برای چند سایت خبری نیز ارسال گردید.اگر به بنده اختیار تام بدهید ،همه طرح ها بدون وقفه ومعطلی به اجرا در می آید

با سلام و عرض خسته نباشید

در اجرای این گونه طرح ها هیچ مخالفت و ممانعتی نخواهیم داشت. فقط در خصوص جوائز و هدایا در اواخر امسال، کمی محدودیت داریم. لطفاً بازتاب های خبری را نیز اطلاع دهید. اختیار تام در چه موردی دقیقا؟ شما به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی، می توانید طرح های مورد نظر خود را با هماهنگی مسئول انجمن ها اجرا نمائید. ایشان به عنوان مدیر ارشد بخش انجمن، اختیار تصمیم گیری و هماهنگی کلیه امور انجمن را دارند.

سپاسگزارم آقای کیانی ،منظور از اختیار تام به اجراگذاشتن برنامه های جدید تالار بود ،چون بعضی از همین ها مثل همین موج وبلاگی باید بدون وقفه برگزار شود ،در سایت ایکنا وسایت فارسی مچ اطلاع رسانی خواهد شد از طرف بنده در مورد جوایز هم با توجه به محدودیت های مالی روابط عمومی در آخر سال فقط برای سه یا پنج نفر برگزیده که در صورت استقبال بالای 15الی 20وبلاگ در نظر بگیرید همانند اجرای مسابقه وبلاگنویسی دهه فجر راسخون بلاگ .

سپاسگزارم که در اختیار راسخون هستم وتا به اکنون با برنامه های جدید تالار وبلاگ نویسی راسخونی دگرگون وبی نظیر شده است.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 4 اسفند 1392  12:56 PM
تشکرات از این پست
farshon AliFanoodi rasekhoon_m
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

سلام

خسته نباشید

ببخشید یه سوال

امکان اینکه بتونیم برای چند کاربر به طور همزمان یک پیام رو در سایت راسخون بفرستیم وجود داره یا نه؟(بجای اینکه برای اینکه برای هر کاربر پیام بفرستیم صفحه ارسال پیام جداگانه باز کنیم تو همون یه صفحه برای چند کاربر یک پیام مشخص رو با هم و در یک زمان ارسال کنیم)

اگه داره چطوری باید اینکارو بکنیم؟

اگه این امکان وجود نداره

امکان اینکه این مورد اضافه بشه به امکانات سایت وجود داره یا نه؟

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

یک شنبه 4 اسفند 1392  1:46 PM
تشکرات از این پست
siryahya AliFanoodi rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول hoseinh1990

سلام

خسته نباشید

ببخشید یه سوال

امکان اینکه بتونیم برای چند کاربر به طور همزمان یک پیام رو در سایت راسخون بفرستیم وجود داره یا نه؟(بجای اینکه برای اینکه برای هر کاربر پیام بفرستیم صفحه ارسال پیام جداگانه باز کنیم تو همون یه صفحه برای چند کاربر یک پیام مشخص رو با هم و در یک زمان ارسال کنیم)

اگه این امکان وجود نداره

با سلام و تشکر

این امکان هم اکنون وجود ندارد. اما برای کسانی که قصد ارسال پیام های گروهی دارند، بسیار مفید است. این پیشنهاد را حتماً به واحد فنی ارجاع خواهیم داد.

یک شنبه 4 اسفند 1392  2:07 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 AliFanoodi
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hoseinh1990

سلام

خسته نباشید

ببخشید یه سوال

اگه این امکان وجود نداره

با سلام و تشکر

این امکان هم اکنون وجود ندارد. اما برای کسانی که قصد ارسال پیام های گروهی دارند، بسیار مفید است. این پیشنهاد را حتماً به واحد فنی ارجاع خواهیم داد.

با سلام. حال که شما می خواهید این امکان را فراهم نمایید، بهتر است که برای بخش ارسال پیامک نیز فراهم شود.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
یک شنبه 4 اسفند 1392  5:48 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام آقای کیانی ،به دلیل اینکه به بنده فرمودید در هر سایت خبری که موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی منتشر می شود خبر بدهید ،بنده اخباری که منتشر شد را به حضورتان اعلام می کنم

موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی توسط بنده در دوسایت خبری کشور اطلاع رسانی شد

موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی »در فارسی مچ منتشر شد

موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی به راه افتاد »در ایکنا منتشر شد

موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی»در فستیوال نیوز منتشر شد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 4 اسفند 1392  5:53 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hoseini1362

با سلام  خدمت شما عرض کنم بنده به دلیل خراب شدن سیستم و همچنین کسالت طولانی مدت تا به امروز نتوانستم حضور پیدا کنم

حال اینکه در ساعات پایانی سال 1391 سایت راسخون الان حضور ذهن ندارم کدوم بخش  طبق روال هر ساله مسابقه ای ترتیب داد

با عنوان نام سال جدید را حدس بزنید بنده و دوستان دیگر ارسال هایی داشتیم

ولی متاسفانه  به دلیل تاخیر انتخاب برنده یا برندگان توسط شخص برگزار کنننده که همانا  مدیر بود بنده متوجه نشدم

نتیجه چه شد محبتتان را دریغ نکنید از بنده  و پیگیر موضوع شوید در ضمن چرذا امتیازات من مدام دچار تغییر میشه

استفاده از امتیاز را هم یاد بدین هدر نره آخر سال هستش   بنده چند روز یکبار می آیم  شاید فردا بیام             با احترامات فراوان 

سلام

خرسندیم از این که مجدداً شما را در سایت می بینیم. کلیه برندگان مسابقه مذکور، جوائز خود را دریافت نموده اند. ضمن آن که مهلت ارسال مشخصات جهت دریافت جوائز، حداکثر دو هفته پس از اعلام برندگان می باشد. شما می توانید جهت شرکت در مسابقات و مشاهده اسامی برندگان به این قسمت مراجعه کنید.

امتیازات به جز در مواقعی که پستی از شما حذف شود، کسر نخواهد شد. جهت استفاده از امتیازات و حسنه های خود می توانید به قسمت فروشگاه سایت مراجعه کنید.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام مجدد خب همین برندگان نامگذاری سال جدید که برنده شدن میشه بی زحمت لطف کنید لینکش رو بزارید یعنی در واقع من میخوام بدونم کدوم نامها ی سال جدید برنده شدن نه اینکه چه کسانی برنده شدن با تشکر 

یک شنبه 4 اسفند 1392  7:20 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hoseini1362

با سلام  خدمت شما عرض کنم بنده به دلیل خراب شدن سیستم و همچنین کسالت طولانی مدت تا به امروز نتوانستم حضور پیدا کنم

حال اینکه در ساعات پایانی سال 1391 سایت راسخون الان حضور ذهن ندارم کدوم بخش  طبق روال هر ساله مسابقه ای ترتیب داد

ولی متاسفانه  به دلیل تاخیر انتخاب برنده یا برندگان توسط شخص برگزار کنننده که همانا  مدیر بود بنده متوجه نشدم

نتیجه چه شد محبتتان را دریغ نکنید از بنده  و پیگیر موضوع شوید در ضمن چرذا امتیازات من مدام دچار تغییر میشه

استفاده از امتیاز را هم یاد بدین هدر نره آخر سال هستش   بنده چند روز یکبار می آیم  شاید فردا بیام             با احترامات فراوان 

سلام

خرسندیم از این که مجدداً شما را در سایت می بینیم. کلیه برندگان مسابقه مذکور، جوائز خود را دریافت نموده اند. ضمن آن که مهلت ارسال مشخصات جهت دریافت جوائز، حداکثر دو هفته پس از اعلام برندگان می باشد. شما می توانید جهت شرکت در مسابقات و مشاهده اسامی برندگان به این قسمت مراجعه کنید.

امتیازات به جز در مواقعی که پستی از شما حذف شود، کسر نخواهد شد. جهت استفاده از امتیازات و حسنه های خود می توانید به قسمت فروشگاه سایت مراجعه کنید.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام مجدد خب همین برندگان نامگذاری سال جدید که برنده شدن میشه بی زحمت لطف کنید لینکش رو بزارید یعنی در واقع من میخوام بدونم کدوم نامها ی سال جدید برنده شدن نه اینکه چه کسانی برنده شدن با تشکر 

یک شنبه 4 اسفند 1392  7:20 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

سلام

خسته نباشید

لطفا صندوق پستی خودتون (rasekhoon_m) رو چک کنید

ممنون

یک شنبه 4 اسفند 1392  9:11 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hoseini1362
نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hoseini1362

سلام

با سلام

اگر در در صفحات جستجوی سریعی انجام می دادید، اسامی قابل مشاهده بودند:

http://rasekhoon.net/competition/winnerlist/224

دوشنبه 5 اسفند 1392  8:34 AM
تشکرات از این پست
farshon AliFanoodi
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

فردا ساعت 10 منتظر حضور شما در اتاق چت هستیم.

گفتم سرتون شلوغه شاید یادتون بره به تقویم جلو دستتون که روش یادداشت کردید حضور در اتاق چت نگاه بندازید.

به واحد فنی هم بفرمایید تو اون ساعت سرعت سایت رو بالا نگه دارند. 

با تشکر از شما

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 5 اسفند 1392  1:10 PM
تشکرات از این پست
farshon parseman_110 AliFanoodi rasekhoon_m
mohammadhdir
mohammadhdir
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

با سلام و خسته نباشید

من 14 سال بیشتر ندارم و یک سری محدودیت ها دارم و نمی توانم جوایز دریافت کنم یا حتی از فروشگاه خرید کنم.

امکانش هست من رو راهنمایی کنید؟

دوشنبه 5 اسفند 1392  6:20 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

فردا ساعت 10 منتظر حضور شما در اتاق چت هستیم.

گفتم سرتون شلوغه شاید یادتون بره به تقویم جلو دستتون که روش یادداشت کردید حضور در اتاق چت نگاه بندازید.

به واحد فنی هم بفرمایید تو اون ساعت سرعت سایت رو بالا نگه دارند. 

با تشکر از شما

با سلام و عرض خسته نباشید

ممنون از یادآوری شما. اتفاقاً همون روز تاریخ را مشخص کردیم، دقیقاً در تقویم رومیزی آن را یادداشت کرده و مرتب چک می کردم. إن شااله خدمت عزیزان راسخونی خواهم بود. اما مورد دوم که مربوط به بخش فنی می باشد را قول نمی دهم و تضمین نمی کنم!! 

دوشنبه 5 اسفند 1392  8:23 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohammadhdir

با سلام و خسته نباشید

من 14 سال بیشتر ندارم و یک سری محدودیت ها دارم و نمی توانم جوایز دریافت کنم یا حتی از فروشگاه خرید کنم.

امکانش هست من رو راهنمایی کنید؟

با سلام و تشکر

لطفاً محدودیت های خود را بفرمائید چه چیزهایی است و از چه نظر محدودیت دارید تا بهتر بتوانیم راهنمایی و کمک کنیم.

دوشنبه 5 اسفند 1392  8:25 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

سلام

خسته نباشید

در مورد طرح ذوالکفل مزاحمتون میشم

میخواستم بگم اگه با این طرح موافق هستید و دوست دارید ادامه پیدا کنه مدیریت این طرح رو به یکی از کاربران راسخونی دیگر واگذار کنید

با توجه به اینکه ایده جدید واسه بهتر شدن طرح ندارم و این طرح خیلی بهتر از این میتونه باشه اگه دوستان جدید با فکرهای جدید بیان و با ایده های جدید و بهتری واسه بهتر برگزار شدن این طرح دارن و طرح به شکل بهتری انجام میگیره

لطفا در صورت تمایل امکان این طرح یکی از کابران دیگه رو انتخاب کنید واسه مدیریت این تالار

این پیام رو براتون تو صندوق پستی ارسال کردم و نمیدونم چرا جوابی ندادید

امیدارم اینجا جواب بدید

یه پیشنهاد هم داشتم واسه تالار های دیگه به عبارتی یه تالار جدید که اگه صندوق پستی خودتون رو چک کنید  فرستادم واستون

با هم اگه میخواهید اینجا بفرستم

با تشکر

دوشنبه 5 اسفند 1392  10:46 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

با سلام و احترام

متاسفانه در فرآیند تایید نظرات کاربران در بخش های مختلف سایت ، تاخیر وجود دارد و ممکن است تا 4 یا 5 روز نظرات تایید نشوند .

به عنوان مثال من این داده ها را همین الآن از بخش های مختلف سایت بیرون آوردم که :

بخش مقالات : نظرات در انتظار : 64 عدد

بخش اخبار : نظرات در انتظار : 47 عدد

بخش فروشگاه : نظرات در انتظار : 107 عدد

بخش معرفی پایگاه ها : نظرات در انتظار : 56 عدد

بخش بازی آنلاین : نظرات در انتظار : 78 عدد

مطمئناً وقتی کاربر مشاهده میکند که بعد از گذشت چند روز از ارسال نظر هنوز نظرش تایید نشده است ، ممکن است دیگر به مطالب سایت نظر ندهد.

خواستم یادآوری کنم

سه شنبه 6 اسفند 1392  8:26 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon salma57
دسترسی سریع به انجمن ها