نقل قول salma57
نقل قول shirani98
با سلام خدمت جناب آقای کیانی مسئول روابط عمومی موسسه راسخون
من و کاربر محترم hossin201273 مدیران تالار با اجرای برنامه های متفاوت در تالار هدفمان اینست که به رشد وتعالی وجذب کاربر روز به روز برای راسخون تاثر گذار باشیم ،لذا از شما درخواست دارم با موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی که سیاستهای کلی آن از طرف رهبری معظم ابلاغ گردید راسخون وتالار وبلاگ نویسی راسخون وراسخون بلاگ اولین رسانه های فضای مجازی کشور باشند که با برگزاری این موج وبلاگی به حمایت از این ابلاغیه برخیزند که ضمن اینکه در فضای مجازی با برگزاری آن تاثیر بسزایی خواهیم داشت ،که می توانیم کاربران جدیدی را برای راسخون وراسخون بلاگ وتالار های گفتگو از این طریق جذب نمود.لذا درخواست دارم که با این اجرای طرح موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی موافقت نمئده وجوایزی را برای استقبال بی نظیر دوستان وبلاگنویس در نظر بگیرید تا در این مدت 15روزه اجرای این موج وبلاگی با استقبال راسخون بلاگیها روبرو شویم وبه رشد وتعالی وبلاگنویسی در کشور از این طریق وهمچنین تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداریم
با تشکر
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما و همه وبلاگ نویسان و مدیر دیگر تالار وبلاگ نویسی.
شرمنده که من به خودم اجازه دادم و این پیام رو فرستادم.
امروز آقای کیانی مرخصی تشریف داشتند و اقای نجاران هم تا جایی که من پست های ایشون رو دنبال کردم از طرح استقبال کردند.
شما از اهمیت موضوع می گید و لزوم پرداختن به موضوع!
نمیدانم برای چی طرح مورد نظرتون رو شروع نمی کنید؟ یعنی هر طرحی که بخواد انجام بشه حتما باید حمایت مالی و معنوی موسسه ای پشت اون باشه تا به انجام برسه؟
من پیامهای آقای رضایی رو هم دنبال می کردم و می دانم برنامه ریزی که ایشون دارند برای گذاشتن خبر در سایت های خبری است.
ولی به نظر شما چه اشکالی داره قبل از اعلام نظر روابط عمومی این کار شروع بشه؟!
آیا وبلاگ نویسانی که قصد شرکت در این وظیفه رو دارند باید حتما مسابقه وجایزه ای در کار باشه تا دست به قلم بشوند و مطلب بنویسند؟!
گرچه امیدوارم روابط عمومی محترم سایت با حمایت های مادی و معنوی این موج وبلاگی را حمایت کند اما به نظرم بهتر است حتی قبل از اعلام نظر نهایی عزیزان رواب عمومی موج وبلاگی مورد نظر خود را شروع کنید ولی تا زمان اعلام نظر ایشان حرفی از جایزه نزنید.
فکر کنم وبلاگ نویسان وظیفه شناس و دست به قلم راسخونی و دیگر وبلاگ نویسان حتی بدون جایزه و حمایت هم از این طرح استقبال می کنند و درباره این موضوع مهم می نگارند!
با تشکر از شما و همه وبلاگ نویسان عزیز
سلام خدمت شما خانم گرامی
بنده هم قصدم همینه ،اصلا برای منم ودیگران که وبلاگنویسان انقلابی وارزشی هستیم جایزه مهم نیست به همین دلیل اسم آن را گذاشتیم موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی :موج وبلاگی یعنی یک حرکت خودجوش :چون دیدیم ممکن است حمایت مالی روابط عمومی را نداشته باشیم به همین دلیل این را موج وبلاگی وبه عنوان یک حرکت خودجوش گذاشتیم که اگر حمایت مالی وجوایز مادی ومعنوی بالای سر این موج وبلاگی باشد ،مجبوریم تبدیل به مسابقه بکنیم،من حتی بیشتر از همه مدیران برای به روز رسانی تالار وبلاگ نویسی راسخون وقت می گذارم ،ولی همه وبلاگنویسان که مثل هم نیستند ،دوست دارند در پایان جایزه ای هم کسب کنند .وظیفه ما الان این است که سخن رهبری پشت گوش نیندازیم ،همچنان که رهبری بارها از تهاجم فرهنگی گفتند ،آنچنان که باید موضوع تهاجم فرهنگی از سوی مسوولین پی گیری بشود نمی شود.حمایت از اقتصاد مقاومتی در وبلاگنویسی حمایت از حماسه اقتصادی هست وما می توانیم .همان سخنی که رهبری معظم بارها وبارها تکرار کردند که کلمه امواج نشاط آفرین ((ما می توانیم)) راتقویت کنیدنوزده آذر 1392بیان شد .وما به نوبه خودمان به تحقق برسانیم.اگر آقای کیانی برای اجرای هر برنامه تالار وبلاگ نویسی راسخون به بنده اختیار تام بدهند من تمامی برنامه های تالار را بدون هیچ معطلی به اجرا می گذارم وتا جوهر قلم رهبری بعد از ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی روبرگه خشک نشده ،باید دست به کار شویم ،سپاسگزارم از همه ی کسانی که برنامه های تالار را پی گیری وبا تمام وکمال حمایتشون را از طرح های وبلاگنویسی اعلام می دارند .
امیدواریم دوستان همه باهم ما می توانیم واز همه مهمتر حمایت وتحقق اقتصاد مقاومتی را در فضای مجازی اموج نشاط آفرین آن را تقویت وطنین انداز کنیم.همچنین در ابلاغیه ای که از سوی رهبری معظم انقلاب به سه قوا اعلام شد فرمودند :قوای کشور بی درنگ اقدام به اجرای آن کنند
سه سالی که درفضای مجازی دست به قلم شدم وتا حالا دارای 64وبلاگ در فضای مجازی می باشم وهیچ ابزاری را در نشر کارهای دینی وانقلابی وارزشی با ارزشتر از وبلاگ در فضای مجازی نجستم ،همیشه آرزویم این بود که به غیر از وبلاگ نویسی کاری کنم که وبلاگنویسان تازه را پرورش دهم که مهرماه امسال این آرزو به تحقق پیوست وتوانستم تالار وبلاگنویسی راسخون را باهمکاری آقای شیرانی به عهده بگیرم واین آرزو را تحقق بدهم که خدا را شکر شد واز اواخر دیماه با همفکری آقای شیرانی تالار وبلاگ نویسی راسخون را گلستان نمودیم.
وبلاگنویسان انقلابی وارزشی که برای سخنان حضرت آقا شروع به قلم زدن می کنند ،چی بهتر از شاد کردن قلب رهبری وچی بهتر ازاین جایزه ای که لبخند رهبری را بر روی لبانشان ببینیم
از دیروزتا به اکنون به 60کاربر راسخونی از طریق صندوق پیام این موج وبلاگی اطلاع داده شده است.قطعا روابط عمومی راسخون هم استقبال می کند وما نتیجه این استقبال را در همین تاپیک نتیجه موافقت آقای کیانی را می بینیم .در هرصورت اگر احتما روابط عمومی با این موج وبلاگی مخالفت نمودند که درصد مخالفت روابط عمومی یک در میلیون هست ،من خادم خدمتگزار راسخون هرچند بادست های خالی ولی این طرح را اجرا خواهم نمود.