0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول amirhmz

با سلام میخواستم درخواست هایی رو برای بهتر و زیباتر شدن عملکرد سایتتان بدهم.

1- همانطور که میدانید تمامی کاور های cd و dvd های فروشگاه راسخون به یک شکل می باشند من درخواست دارم کاور هر یک از محصولات متفاوت باشد و تصویر همان محصول روی کاور و cd و dvd باشد.

2- تنوع کالا ها و بازی های فروشگاه را بیشتر کنید. بازی های ایرانی را در فروشگاه قرار دهید.

3- امکان ارسال مقاله را نیز فعال نمایید.

با تشکر

با سلام و تشکر از نظرات ارزشمندتان

1- در این مورد محدودیت داریم، چون تعداد محصولات فروشگاه مخصوصاً نرم افزارها زیاد است و هر روز نیز تعدادی به آن ها افزوده می شود، باتوجه به امکانات، فضای موجود و بودجه، این کار امکانپذیر نیست.

2- این مورد را به مسئول فروشگاه انتقال دادیم. با اضافه شدن تبلت ها و لوازم جانبی این تنوع در حال بیشتر شدن است.

3- در حال حاضر به دلیل حجم انبوه مقالات موجود جهت بررسی و بارگذاری، امکان دریافت مقاله از سوی کاربران وجود ندارد.

پنج شنبه 9 آبان 1392  12:56 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh AliFanoodi YaSiN313 ravabet_rasekhoon yasbagheri khodaeem1 mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام خدمت جناب کیانی و عرض خسته نباشید

برخود لازم میدانم با توجه به تغییراتی که در سایت راسخون شاهد بودیم از شما و کلیه همکاران محترم سایت راسخون کمال تشکر و قدردانی را داشته و موضوعی را با اجازه حضرتعالی میخواستم مطرح کنم

تغییراتی که در هفته های اخیر در سایت راسخون شاهد بودیم بسیار خوب بود و بنده و سایر دوستان و کاربران کماکان خواستار پیشرفت روزافزون سایت راسخون هستیم ولی متاسفانه در بعضی قسمتها بنده مواردی را مشاهده کردم که به نظرخودم لازم دانستم در این جا مطرح کنم و ان اینکه در رتبه بندی کاربران درسایت راسخون شاید دربرخی موارد در حق کاربران کم لطفی میگردد مثال اینکه کاربرتازه وارد با کاربرطلایی 1 هیچگونه فرقی در سایت راسخون نداشته و ندارد به نظر بنده کاربر یا کاربرانی که با هدف و ذوق و شوق خاصی در این سایت فعالیت میکنند باید یک امتیازاتی نسبت به کاربری که تازه وارد است داشته باشد که متاسفانه بنده در طول مدت 2 سال فعالیت در سایت راسخون کمتر شاهد این موضوع بوده ام بله میدانم هردوماه یکبار کاربران برتر معرفی شده و هدایایی به رسم یادبود تقدیم این عزیزان میشود ولی خوب این موارد شامل کلیه کاربران سایت اعم از کاربر تازه وارد و کاربرطلایی 1 است و رتبه بندی در این سایت فقط به اسم خلاصه میشود و هیچ امتیاز و مزیتی کاربر طلایی 1 نسبت به کاربر طلایی 2 یا کاربر تازه وارد ندارد سوال بنده این است چرا وقتی تفاوتی میان کاربران طلایی و کاربرتازه وارد وجود ندارد رتبه بندی صورت گرفته است ؟

امیدوارم جسارت بنده را ببخشید و لازم میدانم این نکته را متذکر باشم که تمامی کاربران ، سایت راسخون را خانه دوم خود دانسته و هدف پیشرفت روزافزون این سایت میباشد

باتشکر

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

جمعه 10 آبان 1392  4:42 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh YaSiN313 ravabet_rasekhoon khodaeem1 mina_k_h
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 126

نقل قول salma57
نقل قول YaSiN313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام

با توجه به نزدیک شدن ایام سوگواری و ورود به ماه محرم الحرام و ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)

خواهشمند است نسبت به غیر فعال نمودن تاپیک هایی نظیر جُک و طنز و ... در ایام ماه محرم و صفر اقدام گردد.

با سپاس

با سلام و عرض ادب و احترام

با همه احترامی که به نظر شما دارم کاملا با اون مخالفم.

شما ممکنه یک فرد کاملا مذهبی باشید و در طول ماه محرم هم اصلا سراغ چنین تاپیکهایی نروید. ممکنه بعضی اشخاص حتی خیلی مذهبی نباشن  و خیلی هم به عزاداری و سوگواری علاقمند باشند. ولی کاربران سایت از سلایق و عقاید مختلفی هستند و غیر فعال کردن این تاپیکها نه تنها باعث جاذبه سایت نمیشه بلکه ممکنه دافعه زیادی داشته باشه. 

دو ماه کامل بدون طنز و سرگرمی! من باورم نمیشه در این دو ماه کسی اینقدر مقید باشه که به طور کلی خنده و شادی رو از زندگیش حذف کنه.

فکر نمی کنم نوشتن و یا خواندن چند جوک در ایام محرم و صفر اهانتی نسبت به ساحت مقدس اباعبدالله الحسین علیه السلام باشه. البته این موارد کمتر باشه بهتره ولی من با حذف و غیر فعال کردن اونها مخالفم.

اگه بخواهیم اینگونه عمل کنیم در طول سال مناسبتهای زیادی هست که باید در اونها این تاپیکها قفل بشه. مثل ایام فاطمیه و شهادت ائمه و ...........

به نظرم تو این جور موارد افراط و تفریط خیلی خیلی به دین و مذهب ما آسیب می رسونه.

با تشکر از شما

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام خدمت اراشد محترم انجمن ها

جناب آقای نجاران و جناب آقای کیانی

مدت زیادی نیست که عضو این سایت هستم ولی فضا و نحوه ارائه مطالب، مخصوصاً در بخش مقالات سایت برای امثال منِ دانش پژوه، بسیار غنی، پُربار و جذاب بود.

منتها در برخی از مکانها مانند برخی از تالارهای موجود در بخش انجمنهای سایت، نقاط ضعفی مشاهده می شد که نکات مربوط به آنها به صورت خودمانی، smiley عنوان گردید.

بنده در حال فعالیت در هر سایتی که بودم، نیّتم پیشرفت آنجا بوده و حتماً تاکنون از پست هایی که زده ام، متوجه شده اید که در سایت های بعضاً پُر حاشیه ای عضو بوده ام که نهایتاً به این نتیجه رسیده ام که ادامه فعالیت در آنها مساوی با اتلاف وقت بنده هست.

در این سایت، در بخش انجمنها، اولین چیزی که توجه بنده را به خود جلب کرد، نحوه استفاده از ابزارهای فنی و شیوه های تکنیکی جهت عدم ایجاد حاشیه در انجمن های سایت بود. نکته بعدی، نحوه ارزشیابی و رتبه بندی  کاربران بود که به نظرم بسیار جالب آمد و در این رابطه، یکی از کاربران، نکته ای را در پستهای بعدی اشاره نموده که با اجازه شما، پیشنهادم را در آن زمینه نیز مطرح خواهم نمود. همچنین رعایت نکاتی که منجر به مفید بودن پست های کاربران شده بود نظیر سیاست گذاری های خاصی که در این باره اتّخاذ شده بود، بنده را به فعالیت در این سایت، ترغیب کرد.

غرض از این نوشتار، اینست که گمان نمیکنم همه-منظوره بودن سایت، صرفاً به دلیل جذب مخاطب، باشد، آن چنان که بستن موقت تاپیک هایی با موضوعات لطیفه و طنز، به بازدید سایت لطمه وارد کند!

این بدان معناست که کاربران، وقت شریف خود را صرفاً یا نزدیک به صرفاً!  به پرداختن به این مقولات می گذرانند [که بسیار بعید است] و دور از نگرش و رویکرد و هدف و آرمان مقدس این سایت می باشد.

امّا موضوع افراط و تفریط بنده که توسط کاربر پست نقل قول شده، عنوان گردیده، به نظر نمی رسد ارتباطی با آنچه درخواست شده، داشته باشد.

نه اهل افراطم و نه اهل تفریط، اگر جذابیت این سایت، به این نحو مطرح است و  صرفاً با بستن موقت این نوع تاپیکها، از بین می رود!! ، به هر حال در اقدام مختارید و این مسئله به شخص شما برمی گردد.

انتظار نداشتم که کاربری عنوان کند از جذابیت! سایت کاسته می شود و اگر خوب بیندیشیم، حرف بزرگی ست که کوچک پنداشته شده، چه در مورد کاربری که نظر خود را به این صورت عنوان نموده اند و چه در رابطه با کاربرانی که سخن کاربر مذکور را به طور مطلق تأیید نموده اند [ با زدن تشکر بدون هیچ پاسخی].

حداقل برای سالروز شهادت معصومین(ع)، به اندازه درگذشت یکی از اعضای خانواده یا نزدیکان، ارزش قائل باشیم. چنانچه شاهد درگذشت یکی از عزیزانمان باشیم، آیا باز هم از افراط و تفریط و یا مسئله مضحکی (البته در این زمینه) مانند میزان جذب مخاطب و تعدد بازدیدکنندگان سخن می گوییم؟؟؟

در مورد میزان بازدید از سایت و جذابیت آن در ایام سوگواری به این نحو صحبت کردن، بسیار سخیف است و هدف از ایجاد این سایت را زیر سوال می برد.

برای اینکه از جذابیت سایت! به زعم این کاربر کاسته نشود و کاربران غیر کاملاً مذهبی! همچنان مشتاق سرکشی به انجمنهای این سایت باشند، خواهشمند است صرفاً!  در کلّیه روزهای شهادت معصومین(ع) و سالروز درگذشت بزرگان دین، در طول سال، نسبت به بستن این نوع تاپیکها که معمولاً جزء وظایف مدیران آنها می باشد، اقدام گردد.

[پاسخی که منتظر شنیدن آن، از سوی کاربران و یا مسئولین سایت بودم، همین بود]

آخرین نکته:

نحوه پاسخگویی و صبر شما، ستودنی ست.

نسبت به تلاشها و زحمات شما کمال قدردانی را دارم و توفیقات روزافزون و سربلندی شما و کلیه همکاران راسخونی را از خداوند متعال خواستارم.

أجرکم عندالله

جمعه 10 آبان 1392  8:05 PM
تشکرات از این پست
nargesi salma57 ravabet_rasekhoon yasbagheri rasekhoon_m nazaninfatemeh a_sadri khodaeem1 mina_k_h
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی

نقل قول yasbagheri

برخود لازم میدانم با توجه به تغییراتی که در سایت راسخون شاهد بودیم از شما و کلیه همکاران محترم سایت راسخون کمال تشکر و قدردانی را داشته و موضوعی را با اجازه حضرتعالی میخواستم مطرح کنم

تغییراتی که در هفته های اخیر در سایت راسخون شاهد بودیم بسیار خوب بود و بنده و سایر دوستان و کاربران کماکان خواستار پیشرفت روزافزون سایت راسخون هستیم ولی متاسفانه در بعضی قسمتها بنده مواردی را مشاهده کردم که به نظرخودم لازم دانستم در این جا مطرح کنم و ان اینکه در رتبه بندی کاربران درسایت راسخون شاید دربرخی موارد در حق کاربران کم لطفی میگردد مثال اینکه کاربرتازه وارد با کاربرطلایی 1 هیچگونه فرقی در سایت راسخون نداشته و ندارد به نظر بنده کاربر یا کاربرانی که با هدف و ذوق و شوق خاصی در این سایت فعالیت میکنند باید یک امتیازاتی نسبت به کاربری که تازه وارد است داشته باشد که متاسفانه بنده در طول مدت 2 سال فعالیت در سایت راسخون کمتر شاهد این موضوع بوده ام بله میدانم هردوماه یکبار کاربران برتر معرفی شده و هدایایی به رسم یادبود تقدیم این عزیزان میشود ولی خوب این موارد شامل کلیه کاربران سایت اعم از کاربر تازه وارد و کاربرطلایی 1 است و رتبه بندی در این سایت فقط به اسم خلاصه میشود و هیچ امتیاز و مزیتی کاربر طلایی 1 نسبت به کاربر طلایی 2 یا کاربر تازه وارد ندارد سوال بنده این است چرا وقتی تفاوتی میان کاربران طلایی و کاربرتازه وارد وجود ندارد رتبه بندی صورت گرفته است ؟

امیدوارم جسارت بنده را ببخشید و لازم میدانم این نکته را متذکر باشم که تمامی کاربران ، سایت راسخون را خانه دوم خود دانسته و هدف پیشرفت روزافزون این سایت میباشد

باتشکر

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام مجدد

نظر به نکته ای که کاربر فوق مطرح نموده اند، چنانچه نحوه امتیازدهی به کاربر طلایی 1، نسبت به کاربر طلایی 2 و به همین ترتیب الی آخر متغیّر باشد، مسئله حل می گردد. به عنوان مثال، پستی که یک کاربر طلایی1 میزند دارای امتیاز بیشتری نسبت به کاربر طلایی2 باشد و به همین ترتیب الی آخر. اگر امکاناتی نظیر امکان زدن نظرسنجی، البته با تأیید مدیران تالار مربوطه و یا مدیر ارشد، نیز لحاظ شود بسیار مفید خواهد بود. البته کاربران طلایی که در واقع جزء فعالین سایت هستند باید توجه داشته باشند که اگر میزان فعالیت آنها در طول یک بازه زمانی معین، کاهش یابد، میزان امتیازدهی به آنها طبق روال گذشته انجام خواهد شد و امکانات اضافی نیز از آنها سلب خواهد گردید.

[بنده خدا، مدیر ارشد، چشاشون 4تا شد با این طرحم! . میدونم به سیستم و ادمین و این جور چیزا هم بستگی داره. یجوری نوشتم هر کی ندونه، فکر میکنه طرحش تصویب شده! ]

موفق باشید

جمعه 10 آبان 1392  8:22 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 ravabet_rasekhoon yasbagheri rasekhoon_m a_sadri khodaeem1 mina_k_h
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول YaSiN313

غرض از این نوشتار، اینست که گمان نمیکنم همه-منظوره بودن سایت، صرفاً به دلیل جذب مخاطب، باشد، آن چنان که بستن موقت تاپیک هایی با موضوعات لطیفه و طنز، به بازدید سایت لطمه وارد کند!

این بدان معناست که کاربران، وقت شریف خود را صرفاً یا نزدیک به صرفاً!  به پرداختن به این مقولات می گذرانند [که بسیار بعید است] و دور از نگرش و رویکرد و هدف و آرمان مقدس این سایت می باشد.

امّا موضوع افراط و تفریط بنده که توسط کاربر پست نقل قول شده، عنوان گردیده، به نظر نمی رسد ارتباطی با آنچه درخواست شده، داشته باشد.

نه اهل افراطم و نه اهل تفریط، اگر جذابیت این سایت، به این نحو مطرح است و  صرفاً با بستن موقت این نوع تاپیکها، از بین می رود!! ، به هر حال در اقدام مختارید و این مسئله به شخص شما برمی گردد.

انتظار نداشتم که کاربری عنوان کند از جذابیت! سایت کاسته می شود و اگر خوب بیندیشیم، حرف بزرگی ست که کوچک پنداشته شده، چه در مورد کاربری که نظر خود را به این صورت عنوان نموده اند و چه در رابطه با کاربرانی که سخن کاربر مذکور را به طور مطلق تأیید نموده اند [ با زدن تشکر بدون هیچ پاسخی].

حداقل برای سالروز شهادت معصومین(ع)، به اندازه درگذشت یکی از اعضای خانواده یا نزدیکان، ارزش قائل باشیم. چنانچه شاهد درگذشت یکی از عزیزانمان باشیم، آیا باز هم از افراط و تفریط و یا مسئله مضحکی (البته در این زمینه) مانند میزان جذب مخاطب و تعدد بازدیدکنندگان سخن می گوییم؟؟؟

در مورد میزان بازدید از سایت و جذابیت آن در ایام سوگواری به این نحو صحبت کردن، بسیار سخیف است و هدف از ایجاد این سایت را زیر سوال می برد.

برای اینکه از جذابیت سایت! به زعم این کاربر کاسته نشود و کاربران غیر کاملاً مذهبی! همچنان مشتاق سرکشی به انجمنهای این سایت باشند، خواهشمند است صرفاً!  در کلّیه روزهای شهادت معصومین(ع) و سالروز درگذشت بزرگان دین، در طول سال، نسبت به بستن این نوع تاپیکها که معمولاً جزء وظایف مدیران آنها می باشد، اقدام گردد.

[پاسخی که منتظر شنیدن آن، از سوی کاربران و یا مسئولین سایت بودم، همین بود]

آخرین نکته:

نحوه پاسخگویی و صبر شما، ستودنی ست.

نسبت به تلاشها و زحمات شما کمال قدردانی را دارم و توفیقات روزافزون و سربلندی شما و کلیه همکاران راسخونی را از خداوند متعال خواستارم.

أجرکم عندالله

سلام و عرض ادب و احترام

پاسخی برای شما نوشتم و ارسال کردم ولی چون خیلی طول کشید تا جواب بدم از نام کاربری خارج شدم و پاسخم ارسال نشد.

خلاصه اون جواب رو می نویسم.

من با قفل کردن تاپیک در دو ماه متوالی مخالفم همانطور که با تبلیغ این تاپیک ها در این ماه مخالفم/

نمی دونم چرا ما به شهادت ائمه بیشتر از تولد اونها بها می دیم. (تاسوعا و عاشورا رو عرض نمی کنم کلا می گم)

جایی ندیدم کسی به مداحی و مصیبت در آخر جشن تولدهایی که برای ائمه گرفته میشه ایراد بگیره. ولی با هر نوع شادی در ایام عزاداری همه مخالفند.

مردم عادی فقط دهه اول محرم و دهه آخر صفر رو عزاداری می کنند در حالی که شما درخواست دارید دو ماه تاپیک های طنز و سرگرمی قفل بشن.

خب چرا عکس این عمل صورت نمی گیره. یعنی در ایام جشن مثل دهه کرامت و هفته وحدت مداحی ها از روی سایت براشته نمی شه و تاپیک های طنز  وسرگرمی دوچندان بشه.

شما که پیشنهاد قفل کردن این تاپیک ها رو می دین تاپیک های جایگزین رو معرفی کنید تا دوستانی که به انجمن سر می زنن و به نوعی اوقات فراغتشون رو اینجا سپری می کنند در اون شرکت کنند.

در مورد داغ عزیز که خدا برای هیچ کس پیش نیاره. در این موارد هم فقط در ایام و اوقاتی که مراسم برگزار میشه مردم به سوگواری می پردازند و در بقیه اوقات به زندگی روزمره خودشون می پردازند.

کاربران فهیم سایت در این ایام خودشون به سراغ این تاپیک ها نمی روند که حالا قرار باشه حتما با قفل کردن این تاپیک ها اونها رو از زدن پست در این ایام منع کنیم.

ببخشید پاسخ دوباره رو خیلی سریع نوشتم تا از محیط کاربری خارج نشم.

جسارت بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید.

حضور در اینترنت بیشتر برای اوقات فراغت هست. مخصوصا انجمن ها بیشتر این ویژگی رو دارن که در کاربران عزیز اوقات فراغتشون رو با اون سپری می کنند. 

منتظر برنامه جایگزین شما در ایام محرم به جای تاپیک های طنز و سرگرمی هستیم. 

البته این نکته رو هم بگم قطعا تصمیم گیرنده در این موارد شورای محتوای راسخون هست و من فقط نظر و عقیده خودم رو بیان کردم. همانطور که شما نظر خودتون رو بیان کردین.

باز هم تشکر از شما و سعه صدرتون.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 11 آبان 1392  8:53 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh rasekhoon_m a_sadri khodaeem1 YaSiN313 mina_k_h
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

باتشکر

با سلام و عرض احترام و خسته نباشید

بسیار خوشحالم از اینکه نظر خود را به صورت کامل، بی پرده و شفاف برای بنده عنوان کردید. از شما سپاسگذارم. هیچ جسارتی نبوده و این را لطف شما نسبت به سایت راسخون و روابط عمومی می دانم. تلاش بنده و کلیه همکارانم در موسسه راسخون و بالاخص روابط عمومی، این است که سایت را بهترین محل برای استفاده شما عزیزان و بیان کردن نقطه نظرات و خواسته های خود، فراهم کنیم.

در خصوص سطح بندی کاربران، کاملاً حق باشماست. البته مدتی بود که لپ تاپ و برخی اجناس فقط با حسنه عرضه می شد و برای کاربرانی که امتیاز و سطح مناسبی داشتند، خرید امکان پذیر بود. اما اخیراً اینگونه مزیت ها وجود نداشته است. این عنوان سطوح کاربری، برای ما خیلی مفید است. با استفاده از آن کاربرانی که با آن ها سر و کار داریم را می شناسیم. همچنین اگر قرار باشد همایشی برگزار گردد و یا برنامه خاصی باشد، اینگونه کاربران در اولویت قرار دارند. إن شاالله با این پیشنهاد و نظر شما، فکری برای این موضوع خواهیم کرد تا از طرق مختلف، مزیت هایی برای سطوح مختلف کاربری در نظر گرفته شود.

مجدداً از صداقت، حسن برخورد و پیشنهاد شما صمیمانه تشکر می کنم.

شنبه 11 آبان 1392  11:17 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh yasbagheri khodaeem1 ravabet_rasekhoon YaSiN313
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

سلام قرار بود بابت مدیریت تالار دین پژوهی زیرتالار 14 معصوم با بنده تماس بگیرید که نگرفتید...wink

با توجه به اینکه قلب امام زمان عج در ایام محرم تحت فشار است میخواستم یه طرح صلوات برای ایام محرم برای تسلی دل آقا امام زمان عج بذارم...

به این صورت که هر کاربر هرچنتا صلوات میتونه اعلام میکنه و میفرسته

و جهت حفظ نظم برای صلوات فرستادن دوباره همان پست ارسالی خود را ویرایش و عدد آن را افزایش دهد

و در آخر نیز جمع بندی کل صلوات ها را می کنیم

شاید مرحمی بشه بر دل پر درد آقامون...crying
جوایز هم اگر مقدوره شما امتیاز بدید
من هم از طرف خودم به نفر اول شارژ موبایل میدم
هفتگی برگزار بشه و جوایز هم هر هفته داده بشه تا 13 محرم بمدت 2هفته...

نظرتون رو لطفا اعلام کنید

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

شنبه 11 آبان 1392  12:37 PM
تشکرات از این پست
a_sadri yasbagheri nazaninfatemeh khodaeem1 salma57 rasekhoon_m YaSiN313 mina_k_h
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

نقل قول salma57
نقل قول YaSiN313

این بدان معناست که کاربران، وقت شریف خود را صرفاً یا نزدیک به صرفاً!  به پرداختن به این مقولات می گذرانند [که بسیار بعید است] و دور از نگرش و رویکرد و هدف و آرمان مقدس ایانتظار نداشتم که 

سلام و عرض ادب و احترام

پاسخی برای شما نوشتم و ارسال کردم ولی چون خیلی طول کشید تا جواب بدم از نام کاربری خارج شدم و پاسخم ارسال نشد.

---------------------

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی

صحبت خاصی ندارم ، فقط با توجه به اینکه دوست عزیز ، جناب YaSiN313 ، تشکر زدن بدون اظهار نظر رو بیان کردن ، خواستم عرض کنم که ، به نظر من هم قفل یا غیر فعال کردن تاپیک های طنز و سرگرمی در این دو ماه (و هر ماه و مناسبت دیگری) کار مناسبی نیست چرا که 

در این مورد کاربران سایت به دو دسته تقسیم می شوند :

اول کسانی که اعتقادی به عزاداری ندارند یا شیعه نیستند یا مسلمان نیستند یا .....  این دسته از کاربران شاید مایل باشند که از این تاپیک ها استفاده کنند، اگر در این سایت نشد در جای دیگر .

دسته دوم کسانی هستند که عزاداری می کنند (چه یک روز و چه دو ماه) اگر واقعا عزادار باشند خب بدیهیست که سراغ این تاپیک ها و طنز و... نمی روند .

پس در نتیجه هیچ نیازی به قفل کردن تاپیک ها نیست ، در ضمن با قفل نکردن تاپیک ها هیچ اهانتی به ساحت مقدس سرور و سالار شهیدان نمی شود اما نسبت به کاربران چطور ؟ نسبت به اختیار و تصمیم گیریشان چطور ؟

اجازه دهید که هر کسی خود انتخاب کند که چه کاری انجام دهد .!

با تشکر و عرض معذرت بابت اینکه در این بحث نظری بیان کردم .

شنبه 11 آبان 1392  1:17 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh khodaeem1 ravabet_rasekhoon salma57 YaSiN313 mina_k_h
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

پاسخ به YaSiN313

با سلام

ضمن تشکر از نظرات ارسالی

در خصوص فرمایشات شما، بنده هم موافق این هستم که در مناسبت های مختلف، سایت باید رنگ و بوی آن فضا را داشته باشد. همانطور که در ایام نوروز، محرم، ماه مبارک رمضان و ... برنامه های مختلفی در سایت راسخون اجرا می شود. اما مهم، برنامه ریزی و شیوه اجرا است. یک شیوه، قطع دسترسی کاربران به محتواهای مختلف غیرمرتبط با مناسبت ها است و شیوه دیگر، راهنمایی آن ها به استفاده از مطالب و ویژه برنامه های یک مناسبت در سایت می باشد. شیوه دوم بسیار پسدیده تر و در شأن کاربران فهیم و فرهیخته سایت راسخون می باشد. چرا که بدین طریق، ضمن وجود مطالب غیرمرتبط با یک مناسبت، کاربران خود به استفاده از محتوای مناسب روی می آورند.

در همین راستا، کلیه بخش های سایت از جمله انجمن ها، موظف به تبلیغ و اطلاع رسانی طرح و برنامه ها و محتواهای مرتبط با ماه محرم می باشند و از پرداختن به موضوعات غیرمرتبط و ناهماهنگ، پرهیز خواهند نمود.

در خصوص تشکرهایی که بنده و مسئولین از پست های کاربران می زنند، بدین معنا نیست که مطلب مورد تأیید ما است. بلکه به نشانه خوانده شدن و دیدن پست می باشد. 

مجدداً از توجه و نظرات شما کاربران گرامی، کمال تشکر را دارم.

شنبه 11 آبان 1392  2:40 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon khodaeem1 yasbagheri AliFanoodi nazaninfatemeh salma57 YaSiN313 a_sadri mina_k_h
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohsen_alavi

سلام قرار بود بابت مدیریت تالار دین پژوهی زیرتالار 14 معصوم با بنده تماس بگیرید که نگرفتید...wink

با توجه به اینکه قلب امام زمان عج در ایام محرم تحت فشار است میخواستم یه طرح صلوات برای ایام محرم برای تسلی دل آقا امام زمان عج بذارم...

به این صورت که هر کاربر هرچنتا صلوات میتونه اعلام میکنه و میفرسته

و جهت حفظ نظم برای صلوات فرستادن دوباره همان پست ارسالی خود را ویرایش و عدد آن را افزایش دهد

و در آخر نیز جمع بندی کل صلوات ها را می کنیم

شاید مرحمی بشه بر دل پر درد آقامون...crying
جوایز هم اگر مقدوره شما امتیاز بدید
من هم از طرف خودم به نفر اول شارژ موبایل میدم
هفتگی برگزار بشه و جوایز هم هر هفته داده بشه تا 13 محرم بمدت 2هفته...

نظرتون رو لطفا اعلام کنید

با سلام و تشکر از شما

در این خصوص باشما تماس گرفته شده ولی متأسفانه پاسخگو نبودید. مجدداً تماس خواهند گرفت. طرح خوبی است. به مسئول انجمن ها جهت پیگیری و اقدام، ارسال گردید.

شنبه 11 آبان 1392  3:06 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh YaSiN313 a_sadri salma57 ravabet_rasekhoon mina_k_h
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی

نقل قول rasekhoon_m

با سلام

ضمن تشکر از نظرات ارسالی

در خصوص فرمایشات شما، بنده هم موافق این هستم که در مناسبت های مختلف، سایت باید رنگ و بوی آن فضا را داشته باشد. همانطور که در ایام نوروز، محرم، ماه مبارک رمضان و ... برنامه های مختلفی در سایت راسخون اجرا می شود. اما مهم، برنامه ریزی و شیوه اجرا است. یک شیوه، قطع دسترسی کاربران به محتواهای مختلف غیرمرتبط با مناسبت ها است و شیوه دیگر، راهنمایی آن ها به استفاده از مطالب و ویژه برنامه های یک مناسبت در سایت می باشد. شیوه دوم بسیار پسدیده تر و در شأن کاربران فهیم و فرهیخته سایت راسخون می باشد. چرا که بدین طریق، ضمن وجود مطالب غیرمرتبط با یک مناسبت، کاربران خود به استفاده از محتوای مناسب روی می آورند.

در همین راستا، کلیه بخش های سایت از جمله انجمن ها، موظف به تبلیغ و اطلاع رسانی طرح و برنامه ها و محتواهای مرتبط با ماه محرم می باشند و از پرداختن به موضوعات غیرمرتبط و ناهماهنگ، پرهیز خواهند نمود.

در خصوص تشکرهایی که بنده و مسئولین از پست های کاربران می زنند، بدین معنا نیست که مطلب مورد تأیید ما است. بلکه به نشانه خوانده شدن و دیدن پست می باشد. 

مجدداً از توجه و نظرات شما کاربران گرامی، کمال تشکر را دارم.

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام

خوشــــــــــــــــــــــــــــــــمان آمد.

[منظورم، پاسخ مسئول روابط عمومی بود]

نسبت به سایر پاسخ ها، هم منطقی تر بود وهم احساس کردم بهتر منظور بنده رو گرفته بودند.

چون منظور بنده، به لحاظ مدت زمان، دو ماه متوالی نبود =======>

ولی خب به لحاظ مجازی بودن فضای گفتمان، گویا اکثریت، این طور برداشت کرده بودند.

به هر حال تنوعی شد.

ضمن قدردانی از مسئولین محترم، از کاربر mohsen_alavi نیز، به دلیل طرحی که ارائه دادند، بی نهایت سپاسگزارم.

ان شاء الله در سایه عنایات امام عصر(عج)، موفق و پیروز و سربلند باشند.

شنبه 11 آبان 1392  5:59 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon mina_k_h
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

با سلام 

در خصوص جایزه عکاسی از امام زادگان پیگیری کردم و بصورت تلفنی هم خبر دادن تا آخر هفته براتون ارسال میشه ولی هنوز از جایزه نقدی و غیر نقدی هیچ خبری نشد لطفا پیگیری کنید با تشکر

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

دوشنبه 13 آبان 1392  8:25 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 AliFanoodi nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salamat595

با سلام 

در خصوص جایزه عکاسی از امام زادگان پیگیری کردم و بصورت تلفنی هم خبر دادن تا آخر هفته براتون ارسال میشه ولی هنوز از جایزه نقدی و غیر نقدی هیچ خبری نشد لطفا پیگیری کنید با تشکر

سلام

کاربر گرامی، کلیه جوائز پستی ارسال شده اند.

http://rasekhoon.net/forum/thread/735974/page1/

جوائز ریالی مربوط به کاربران برتر و مسابقه عکاسی از امامزادگان، به حساب برندگان در همین هفته واریز خواهد شد.

دوشنبه 13 آبان 1392  4:32 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h khodaeem1 nazaninfatemeh YaSiN313
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

باسلام و احترام و تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم

خسته نباشید . لطفا اگه امکان داره تاریخ مسابقه عکاسی شور حسینی رو چند روز بیشتر تمدید کنید . باتشکر

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 آبان 1392  3:32 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m YaSiN313
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1

باسلام و احترام و تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم

خسته نباشید . لطفا اگه امکان داره تاریخ مسابقه عکاسی شور حسینی رو چند روز بیشتر تمدید کنید . باتشکر

با سلام و تشکر

این مسابقه تازه آغاز شده است و در خصوص تمدید آن در روزهای پایانی تصمیم گیری می شود. در صورت امکان حتماً انجام خواهد شد.

سه شنبه 14 آبان 1392  3:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 YaSiN313
دسترسی سریع به انجمن ها