نقل قول salma57
نقل قول YaSiN313
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
با توجه به نزدیک شدن ایام سوگواری و ورود به ماه محرم الحرام و ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)
خواهشمند است نسبت به غیر فعال نمودن تاپیک هایی نظیر جُک و طنز و ... در ایام ماه محرم و صفر اقدام گردد.
با سپاس 
با سلام و عرض ادب و احترام
با همه احترامی که به نظر شما دارم کاملا با اون مخالفم.
شما ممکنه یک فرد کاملا مذهبی باشید و در طول ماه محرم هم اصلا سراغ چنین تاپیکهایی نروید. ممکنه بعضی اشخاص حتی خیلی مذهبی نباشن و خیلی هم به عزاداری و سوگواری علاقمند باشند. ولی کاربران سایت از سلایق و عقاید مختلفی هستند و غیر فعال کردن این تاپیکها نه تنها باعث جاذبه سایت نمیشه بلکه ممکنه دافعه زیادی داشته باشه.
دو ماه کامل بدون طنز و سرگرمی! من باورم نمیشه در این دو ماه کسی اینقدر مقید باشه که به طور کلی خنده و شادی رو از زندگیش حذف کنه.
فکر نمی کنم نوشتن و یا خواندن چند جوک در ایام محرم و صفر اهانتی نسبت به ساحت مقدس اباعبدالله الحسین علیه السلام باشه. البته این موارد کمتر باشه بهتره ولی من با حذف و غیر فعال کردن اونها مخالفم.
اگه بخواهیم اینگونه عمل کنیم در طول سال مناسبتهای زیادی هست که باید در اونها این تاپیکها قفل بشه. مثل ایام فاطمیه و شهادت ائمه و ...........
به نظرم تو این جور موارد افراط و تفریط خیلی خیلی به دین و مذهب ما آسیب می رسونه.
با تشکر از شما
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام خدمت اراشد محترم انجمن ها
جناب آقای نجاران و جناب آقای کیانی
مدت زیادی نیست که عضو این سایت هستم ولی فضا و نحوه ارائه مطالب، مخصوصاً در بخش مقالات سایت برای امثال منِ دانش پژوه، بسیار غنی، پُربار و جذاب بود.
منتها در برخی از مکانها مانند برخی از تالارهای موجود در بخش انجمنهای سایت، نقاط ضعفی مشاهده می شد که نکات مربوط به آنها به صورت خودمانی،
عنوان گردید.
بنده در حال فعالیت در هر سایتی که بودم، نیّتم پیشرفت آنجا بوده و حتماً تاکنون از پست هایی که زده ام، متوجه شده اید که در سایت های بعضاً پُر حاشیه ای عضو بوده ام که نهایتاً به این نتیجه رسیده ام که ادامه فعالیت در آنها مساوی با اتلاف وقت بنده هست.
در این سایت، در بخش انجمنها، اولین چیزی که توجه بنده را به خود جلب کرد، نحوه استفاده از ابزارهای فنی و شیوه های تکنیکی جهت عدم ایجاد حاشیه در انجمن های سایت بود. نکته بعدی، نحوه ارزشیابی و رتبه بندی کاربران بود که به نظرم بسیار جالب آمد و در این رابطه، یکی از کاربران، نکته ای را در پستهای بعدی اشاره نموده که با اجازه شما، پیشنهادم را در آن زمینه نیز مطرح خواهم نمود. همچنین رعایت نکاتی که منجر به مفید بودن پست های کاربران شده بود نظیر سیاست گذاری های خاصی که در این باره اتّخاذ شده بود، بنده را به فعالیت در این سایت، ترغیب کرد.
غرض از این نوشتار، اینست که گمان نمیکنم همه-منظوره بودن سایت، صرفاً به دلیل جذب مخاطب، باشد، آن چنان که بستن موقت تاپیک هایی با موضوعات لطیفه و طنز، به بازدید سایت لطمه وارد کند!
این بدان معناست که کاربران، وقت شریف خود را صرفاً یا نزدیک به صرفاً! به پرداختن به این مقولات می گذرانند [که بسیار بعید است] و دور از نگرش و رویکرد و هدف و آرمان مقدس این سایت می باشد.
امّا موضوع افراط و تفریط بنده که توسط کاربر پست نقل قول شده، عنوان گردیده، به نظر نمی رسد ارتباطی با آنچه درخواست شده، داشته باشد.
نه اهل افراطم و نه اهل تفریط، اگر جذابیت این سایت، به این نحو مطرح است و صرفاً با بستن موقت این نوع تاپیکها، از بین می رود!! ، به هر حال در اقدام مختارید و این مسئله به شخص شما برمی گردد.
انتظار نداشتم که کاربری عنوان کند از جذابیت! سایت کاسته می شود و اگر خوب بیندیشیم، حرف بزرگی ست که کوچک پنداشته شده، چه در مورد کاربری که نظر خود را به این صورت عنوان نموده اند و چه در رابطه با کاربرانی که سخن کاربر مذکور را به طور مطلق تأیید نموده اند [ با زدن تشکر بدون هیچ پاسخی].
حداقل برای سالروز شهادت معصومین(ع)، به اندازه درگذشت یکی از اعضای خانواده یا نزدیکان، ارزش قائل باشیم. چنانچه شاهد درگذشت یکی از عزیزانمان باشیم، آیا باز هم از افراط و تفریط و یا مسئله مضحکی (البته در این زمینه) مانند میزان جذب مخاطب و تعدد بازدیدکنندگان سخن می گوییم؟؟؟
در مورد میزان بازدید از سایت و جذابیت آن در ایام سوگواری به این نحو صحبت کردن، بسیار سخیف است و هدف از ایجاد این سایت را زیر سوال می برد.
برای اینکه از جذابیت سایت! به زعم این کاربر کاسته نشود و کاربران غیر کاملاً مذهبی! همچنان مشتاق سرکشی به انجمنهای این سایت باشند، خواهشمند است صرفاً! در کلّیه روزهای شهادت معصومین(ع) و سالروز درگذشت بزرگان دین، در طول سال، نسبت به بستن این نوع تاپیکها که معمولاً جزء وظایف مدیران آنها می باشد، اقدام گردد.
[پاسخی که منتظر شنیدن آن، از سوی کاربران و یا مسئولین سایت بودم، همین بود]
آخرین نکته:
نحوه پاسخگویی و صبر شما، ستودنی ست.
نسبت به تلاشها و زحمات شما کمال قدردانی را دارم و توفیقات روزافزون و سربلندی شما و کلیه همکاران راسخونی را از خداوند متعال خواستارم.
أجرکم عندالله