پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 11 آبان 1392 1:17 PM
غرض از این نوشتار، اینست که گمان نمیکنم همه-منظوره بودن سایت، صرفاً به دلیل جذب مخاطب، باشد، آن چنان که بستن موقت تاپیک هایی با موضوعات لطیفه و طنز، به بازدید سایت لطمه وارد کند!
این بدان معناست که کاربران، وقت شریف خود را صرفاً یا نزدیک به صرفاً! به پرداختن به این مقولات می گذرانند [که بسیار بعید است] و دور از نگرش و رویکرد و هدف و آرمان مقدس ایانتظار نداشتم که
سلام و عرض ادب و احترام
پاسخی برای شما نوشتم و ارسال کردم ولی چون خیلی طول کشید تا جواب بدم از نام کاربری خارج شدم و پاسخم ارسال نشد.
---------------------
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
صحبت خاصی ندارم ، فقط با توجه به اینکه دوست عزیز ، جناب YaSiN313 ، تشکر زدن بدون اظهار نظر رو بیان کردن ، خواستم عرض کنم که ، به نظر من هم قفل یا غیر فعال کردن تاپیک های طنز و سرگرمی در این دو ماه (و هر ماه و مناسبت دیگری) کار مناسبی نیست چرا که
در این مورد کاربران سایت به دو دسته تقسیم می شوند :
اول کسانی که اعتقادی به عزاداری ندارند یا شیعه نیستند یا مسلمان نیستند یا ..... این دسته از کاربران شاید مایل باشند که از این تاپیک ها استفاده کنند، اگر در این سایت نشد در جای دیگر .
دسته دوم کسانی هستند که عزاداری می کنند (چه یک روز و چه دو ماه) اگر واقعا عزادار باشند خب بدیهیست که سراغ این تاپیک ها و طنز و... نمی روند .
پس در نتیجه هیچ نیازی به قفل کردن تاپیک ها نیست ، در ضمن با قفل نکردن تاپیک ها هیچ اهانتی به ساحت مقدس سرور و سالار شهیدان نمی شود اما نسبت به کاربران چطور ؟ نسبت به اختیار و تصمیم گیریشان چطور ؟
اجازه دهید که هر کسی خود انتخاب کند که چه کاری انجام دهد .!
با تشکر و عرض معذرت بابت اینکه در این بحث نظری بیان کردم .