0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 11 آبان 1392  11:17 AM

نقل قول yasbagheri

با سلام خدمت جناب کیانی و عرض خسته نباشید

برخود لازم میدانم با توجه به تغییراتی که در سایت راسخون شاهد بودیم از شما و کلیه همکاران محترم سایت راسخون کمال تشکر و قدردانی را داشته و موضوعی را با اجازه حضرتعالی میخواستم مطرح کنم

تغییراتی که در هفته های اخیر در سایت راسخون شاهد بودیم بسیار خوب بود و بنده و سایر دوستان و کاربران کماکان خواستار پیشرفت روزافزون سایت راسخون هستیم ولی متاسفانه در بعضی قسمتها بنده مواردی را مشاهده کردم که به نظرخودم لازم دانستم در این جا مطرح کنم و ان اینکه در رتبه بندی کاربران درسایت راسخون شاید دربرخی موارد در حق کاربران کم لطفی میگردد مثال اینکه کاربرتازه وارد با کاربرطلایی 1 هیچگونه فرقی در سایت راسخون نداشته و ندارد به نظر بنده کاربر یا کاربرانی که با هدف و ذوق و شوق خاصی در این سایت فعالیت میکنند باید یک امتیازاتی نسبت به کاربری که تازه وارد است داشته باشد که متاسفانه بنده در طول مدت 2 سال فعالیت در سایت راسخون کمتر شاهد این موضوع بوده ام بله میدانم هردوماه یکبار کاربران برتر معرفی شده و هدایایی به رسم یادبود تقدیم این عزیزان میشود ولی خوب این موارد شامل کلیه کاربران سایت اعم از کاربر تازه وارد و کاربرطلایی 1 است و رتبه بندی در این سایت فقط به اسم خلاصه میشود و هیچ امتیاز و مزیتی کاربر طلایی 1 نسبت به کاربر طلایی 2 یا کاربر تازه وارد ندارد سوال بنده این است چرا وقتی تفاوتی میان کاربران طلایی و کاربرتازه وارد وجود ندارد رتبه بندی صورت گرفته است ؟

امیدوارم جسارت بنده را ببخشید و لازم میدانم این نکته را متذکر باشم که تمامی کاربران ، سایت راسخون را خانه دوم خود دانسته و هدف پیشرفت روزافزون این سایت میباشد

باتشکر

با سلام و عرض احترام و خسته نباشید

بسیار خوشحالم از اینکه نظر خود را به صورت کامل، بی پرده و شفاف برای بنده عنوان کردید. از شما سپاسگذارم. هیچ جسارتی نبوده و این را لطف شما نسبت به سایت راسخون و روابط عمومی می دانم. تلاش بنده و کلیه همکارانم در موسسه راسخون و بالاخص روابط عمومی، این است که سایت را بهترین محل برای استفاده شما عزیزان و بیان کردن نقطه نظرات و خواسته های خود، فراهم کنیم.

در خصوص سطح بندی کاربران، کاملاً حق باشماست. البته مدتی بود که لپ تاپ و برخی اجناس فقط با حسنه عرضه می شد و برای کاربرانی که امتیاز و سطح مناسبی داشتند، خرید امکان پذیر بود. اما اخیراً اینگونه مزیت ها وجود نداشته است. این عنوان سطوح کاربری، برای ما خیلی مفید است. با استفاده از آن کاربرانی که با آن ها سر و کار داریم را می شناسیم. همچنین اگر قرار باشد همایشی برگزار گردد و یا برنامه خاصی باشد، اینگونه کاربران در اولویت قرار دارند. إن شاالله با این پیشنهاد و نظر شما، فکری برای این موضوع خواهیم کرد تا از طرق مختلف، مزیت هایی برای سطوح مختلف کاربری در نظر گرفته شود.

مجدداً از صداقت، حسن برخورد و پیشنهاد شما صمیمانه تشکر می کنم.

تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh yasbagheri khodaeem1 ravabet_rasekhoon YaSiN313
دسترسی سریع به انجمن ها