پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
جمعه 10 آبان 1392 8:22 PM
با سلام خدمت جناب کیانی و عرض خسته نباشید
برخود لازم میدانم با توجه به تغییراتی که در سایت راسخون شاهد بودیم از شما و کلیه همکاران محترم سایت راسخون کمال تشکر و قدردانی را داشته و موضوعی را با اجازه حضرتعالی میخواستم مطرح کنم
تغییراتی که در هفته های اخیر در سایت راسخون شاهد بودیم بسیار خوب بود و بنده و سایر دوستان و کاربران کماکان خواستار پیشرفت روزافزون سایت راسخون هستیم ولی متاسفانه در بعضی قسمتها بنده مواردی را مشاهده کردم که به نظرخودم لازم دانستم در این جا مطرح کنم و ان اینکه در رتبه بندی کاربران درسایت راسخون شاید دربرخی موارد در حق کاربران کم لطفی میگردد مثال اینکه کاربرتازه وارد با کاربرطلایی 1 هیچگونه فرقی در سایت راسخون نداشته و ندارد به نظر بنده کاربر یا کاربرانی که با هدف و ذوق و شوق خاصی در این سایت فعالیت میکنند باید یک امتیازاتی نسبت به کاربری که تازه وارد است داشته باشد که متاسفانه بنده در طول مدت 2 سال فعالیت در سایت راسخون کمتر شاهد این موضوع بوده ام بله میدانم هردوماه یکبار کاربران برتر معرفی شده و هدایایی به رسم یادبود تقدیم این عزیزان میشود ولی خوب این موارد شامل کلیه کاربران سایت اعم از کاربر تازه وارد و کاربرطلایی 1 است و رتبه بندی در این سایت فقط به اسم خلاصه میشود و هیچ امتیاز و مزیتی کاربر طلایی 1 نسبت به کاربر طلایی 2 یا کاربر تازه وارد ندارد سوال بنده این است چرا وقتی تفاوتی میان کاربران طلایی و کاربرتازه وارد وجود ندارد رتبه بندی صورت گرفته است ؟
امیدوارم جسارت بنده را ببخشید و لازم میدانم این نکته را متذکر باشم که تمامی کاربران ، سایت راسخون را خانه دوم خود دانسته و هدف پیشرفت روزافزون این سایت میباشد
باتشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام مجدد
نظر به نکته ای که کاربر فوق مطرح نموده اند، چنانچه نحوه امتیازدهی به کاربر طلایی 1، نسبت به کاربر طلایی 2 و به همین ترتیب الی آخر متغیّر باشد، مسئله حل می گردد. به عنوان مثال، پستی که یک کاربر طلایی1 میزند دارای امتیاز بیشتری نسبت به کاربر طلایی2 باشد و به همین ترتیب الی آخر. اگر امکاناتی نظیر امکان زدن نظرسنجی، البته با تأیید مدیران تالار مربوطه و یا مدیر ارشد، نیز لحاظ شود بسیار مفید خواهد بود. البته کاربران طلایی که در واقع جزء فعالین سایت هستند باید توجه داشته باشند که اگر میزان فعالیت آنها در طول یک بازه زمانی معین، کاهش یابد، میزان امتیازدهی به آنها طبق روال گذشته انجام خواهد شد و امکانات اضافی نیز از آنها سلب خواهد گردید.
[بنده خدا، مدیر ارشد، چشاشون 4تا شد با این طرحم! . میدونم به سیستم و ادمین و این جور چیزا هم بستگی داره. یجوری نوشتم هر کی ندونه، فکر میکنه طرحش تصویب شده!
]
موفق باشید