0

اخبار سپاهانی

 
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

اخبار سپاهانی

در این قسمت جدید ترین اخبار مربوط به سپاهان را دریافت می کنید

جمعه 17 آذر 1391  11:01 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

 

محمدرضا خلعتبری مهاجم ملی‌پوش تیم سپاهان از اینکه تیمش در نیم فصل اول لیگ برتر قهرمان شد خوشحال است. البته او معتقد است که قهرمانی نیم فصل ارزش چندانی ندارد و مهم این است که سپاهان در پایان فصل جام قهرمانی را بالای سر ببرد. خلعتبری که در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر در گلزنی ناکام بود در هفته‌های پایانی شرایط خوبی پیدا کرد و یکی از بازیکنان موثر تیمش بود. او در مورد وضعیت سپاهان، عملکرد خودش و مسائل مختلف دیگر به سوالات پاسخ می‌دهد.
 سپاهان مستحق قهرمانی بود؟
صددرصد مستحق بودیم و حتی باید امتیازهای بیشتری می‌گرفتیم. ما فقط مقابل سایپا و تراکتور بد بازی کردیم ولی در بعضی از بازی‌ها به راحتی امتیاز از دست دادیم.
از عملکرد خودت در نیم فصل اول راضی هستی؟
خدا را شکر که توانستیم قهرمان شویم و این از همه چیز مهمتر بود. من هم تلاشم را انجام دادم و 9 پاس گل دادم و 5 گل هم زدم. در ابتدای فصل گل نمی‌زدم و همین موضوع حرف وحدیث‌هایی زیادی را به وجود آورد ولی من همیشه تلاش می‌کردم که بازیکن مثمر ثمری باشم.
وقتی گل نمی‌زدی استرس نداشتی؟
مهم این بود که کادرفنی از عملکردم راضی بود و برایم تاثیرگذار بودن اهمیت زیادی داشت.
اصلی‌ترین رقیب سپاهان برای قهرمانی چه تیمی است؟
چند تیم شانس قهرمانی دارند که باید منتظر بمانیم تا ببینیم در نیم فصل دوم چه اتفاقاتی می‌افتد. سپاهان، استقلال، فولاد، نفت تهران، ملوان و چند تیم دیگر شانس خودشان را برای قهرمانی امتحان می‌کنند و رقابت نزدیک است.
مثل اینکه گفته بودی بعضی‌ها در اصفهان دوست ندارند بازیکنان این تیم موفق باشند؟
بله همین‌طور است. من با رسانه‌های اصفهان مصاحبه نمی‌کنم و آنها هم از قول خودشان چیزهایی می‌نویسند که واقعا تاسف‌آور است و خیلی مواقع انتقادهایشان منطقی به نظر نمی‌رسد. آنها می‌خواهند تیم را به حاشیه ببرند و دنبال خراب کردن سپاهان هستند ولی ما یک جو صمیمی در تیم داریم.
کار کردن با زلاتکو کرانچار چطور است؟
من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. او مربی خوبی است و از لحاظ فنی و شخصیتی در سطح بالایی قرار دارد.
راستی به لژیونر شدن فکر نمی‌کنی؟
اتفاقا من یک پیشنهاد خوب از امارات دارم که به مدیر برنامه‌هایم ارائه شده ولی اماراتی‌ها هنوز با باشگاه سپاهان صحبت نکرده‌اند. البته من با سپاهان قرارداد دارم و اگر مسوولان این تیم مخالف باشند نمی‌توانم جدا شوم. اگر هم فکر می‌کنند که این انتقال از لحاظ مالی به باشگاه کمک می‌کند جدا می‌شوم. با این حال من سپاهان را دوست دارم و تا زمانی که پیراهن این تیم را برتن می‌کنم نهایت تلاشم را انجام خواهم داد.
کمی هم در مورد تیم ملی صحبت کن. قبول داری باخت به ازبکستان کار صعود تیم ملی را سخت‌تر کرده؟
بله، متاسفانه به ازبکستان باختیم و حالا باید از 3 بازی آینده 9 امتیاز بگیریم. من فکر می‌کنم خیلی بد به ازبکستان باختیم ولی شرایط در ادامه باید بهتر شود.
قبول داری شانس کمی داریم؟
الان شانس ما کم شده ولی هنوز هیچ چیز تمام شده نیست.
در مورد شایعه تبانی کروش با قطر چه صحبتی داری؟
کروش در دنیا یک مربی شناخته شده است و این مسائل اصلا در شان و شخصیت او نمی‌گنجد. او برای موفقیت تیم ملی نهایت تلاش خود را انجام می‌دهد و این چیزهایی که می‌گویند فقط در حد شایعه و خنده‌دار است.
راستی در مورد قرعه کشی لیگ قهرمانان و گروه سپاهان چه صحبتی داری؟
سپاهان در آسیا یک تیم شناخته شده است و حریفان باید از این تیم بترسند. گروه آسانی نداریم ولی ما سپاهان هستیم و باید با قدرت از این گروه صعود کنیم.
جمعه 17 آذر 1391  11:03 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

 

 علیرضا رحیمی  اظهار داشت: در تیم‌های ملی اعتراضی روی برد و باخت نیست و به نظرم این انتقادها باید روی کی‌روش باشد. فضا برای کی‌روش در تیم ملی طوری است که کسی از او سؤال نمی‌پرسد که چرا تیم ملی سرپرست ندارد. متاسفانه کی‌روش از روزی که آمده گفته برنامه من این است و می‌خواهم این طوری کار کنم.

وی افزود: با این حساب پس چه کسی باید برنامه‌های وی را کنترل کند؟ آقای کی‌روش از اول گفته این برنامه من برای رفتن به جام جهانی است. به نظرم این سؤال باید از او پرسیده شود که با این همه خواسته‌هایی که شما دارید اگر تیم ملی به جام جهانی نرود، چه می‌شود؟ آیا ایشان حاضرند حقوق‌شان را دریافت نکنند؟ تیم تاجیکستان برای بازی با ما دعوت شد آیا اصلا این دیدار به درد تیم ما خورد؟ اگر باختی در تیم ملی باشد اما در آن دیدار بازی خوبی از تیم ملی شاهد باشیم هیچ اشکالی ندارد.

رحیمی در ادامه گفت: شانس رسیدن تیم ملی به جام جهانی وجود دارد، اما خیلی کم. فدراسیون تمام امکاناتی که کی‌روش خواسته را در اختیارش گذاشته و هیچ کوتاهی نکرده است. لیگ  فدای تیم ملی شده اما من معتقدم تیم ملی باید فدای لیگ شود چون اگر لیگ نباشد تیم ملی هم وجود ندارد. چه کسی کارهای کی‌روش را کنترل می‌کند. کی‌روش طوری با ما رفتار می‌کند که انگار در روستا کار می‌کند. او می‌خواهد باشگاه‌ها را گول بزند. بدترین نتایج را در تیم ملی کسب کرده‌ایم حتی بازی با کره جنوبی که پیروزی کسب کرده‌ایم نتیجه خوبی نبود.

وی در پاسخ به این سؤال که شما در مورد لغو شدن پرواز استقلال قبل از بازی داماش گیلان اعتراض داشتید، گفت: نه اصلا. استقلال تخلفی نکرده است. آنها  درخواستی به سازمان لیگ ارائه کردند که با در خواست آنها موافقت شد.

رحیمی در مورد قهرمانی نیم فصل و برنامه‌های باشگاه سپاهان برای نیم فصل بعدی، گفت: به هر حال ما قهرمان نیم فصل شده‌ایم و از لحاظ امتیازی ارزش خاصی ندارد اما خوشحالیم که هوادارانمان را با این قهرمانی نیم فصل خوشحال کردیم. از همه آنها تشکر می‌کنم که خیلی به ما کمک کردند امیدوارم بتوانیم نقاط ضعف خود را ترمیم کنیم. 3-4 بازی ضعیف در طول نیم فصل داشتیم که باید در بازی‌های برگشت جبران شود. به هواداران قول می‌دهیم که تیم خوبی را برای نیم فصل بعدی آماده می‌کنیم. یک بازیکن استرالیایی به ترکیب تیم ما اضافه شود امیدوارم که امسال نیز بتوانیم قهرمانی در لیگ برتر را تکرار کنیم و در آسیا هم نماینده خوبی برای ایران باشیم. ما مشکل مالی نداریم و هیئت مدیره خوبی داریم.

وی در پاسخ به این سؤال که در بازی صبا و راه‌‌ آهن نزدیک 200 تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند و به نظر شما دلیل کم بودن تماشاگران در این  بازی‌ها چه می‌تواند باشد، گفت: در اروپا هیچ تیمی نداریم که اسم کارخانه‌ها روی آنها باشد همه تیم‌ها به اسم شهرها هستند اینجا هم اگر اسم تهران روی یک تیمی باشد قطعا طرفداران زیادی پیدا می‌کند. علت اینکه برخی از تیم‌ها در بازی‌های خود طرفدار ندارند این است که آنها ریشه مردمی ندارند. به نظرم اگر نام تیم‌ها را اسم شهرها بگذاریم قطعا طرفداران زیادی پیدا می‌کنند.

مدیرعامل باشگاه سپاهان در پایان در پاسخ به این سؤال که به فدراسیون کفاشیان و نبی چه نمره‌ای می‌دهد، گفت: ما اگر بخواهیم به وزارت ورزش نمره 20 بدهیم سؤال من این است که به وزارت کشاورزی و ... نمره چند می‌دهیم؟ من به فدراسیون فوتبال نمره خوبی می‌دهم.

جمعه 17 آذر 1391  11:03 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

 

مراسم قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیا در سال ۲۰۱۳ امروز در کوالالامپور مالزی برگزار شد و طی آن سپاهان، استقلال و تراکتورسازی سه نماینده ایران در این رقابت‌ها حریفان خود را شناختند. 

بر این اساس سپاهان در گروه سوم با تیم‌های الغرافه قطر - الاهلی عربستان و برنده دیدار تیم‌های النصر امارات و لوکوموتیو ازبکستان همگروه شد. 
استقلال در گروه چهارم با تیم‌های الهلال عربستان - الریان قطر - العین امارات همگروه شد. 
همچنین تراکتورسازی در گروه اول با تیم‌های الشباب عربستان - الجیش قطر - الجزیره امارات همگروه شد. 
تیم صبای قم نیز در صورت صعود به مرحله گروهی در گروه دوم با تیم‌های لخویا قطر - الاتفاق عربستان - پاختاکور ازبکستان همگروه خواهد شد. 
گروه بندی نهایی متعاقباً اعلام می شود.
جمعه 17 آذر 1391  11:04 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

 

مديرعامل باشگاه سپاهان با بيان اينکه هيچکس از قهرماني در نيم فصل راضي نيست گفت: موضوع مهم براي ما کسب عنوان قهرماني مجدد در ليگ است که هنوز راه زياد و سختي را براي رسيدن به اين موفقيت مهم پيش رو داريم.

عليرضا رحيمي در گفتگو يي در مورد قهرماني تيم فوتبال سپاهان اصفهان در نيم فصل نخست دوازدهمين دوره ليگ برتر، ضمن بيان مطلب فوق گفت: نه من، نه هيات مديره، نه کادر فني و نه بازيکنان از قهرماني در نيم فصل راضي نيستيم زيرا تيم ما بايد حداقل با 6 امتياز بيشتر نسبت به تيم استقلال در صدر جدول ليگ قرار مي‌گرفت.

وي همچنين افزود: موضوعي که براي ما از اهميت بيشتري برخوردار است، قهرماني در پايان فصل رقابتهاي ليگ برتر است و هنوز ما راه زياد و سختي را در نيم فصل دوم پيش رو داريم.

مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان خاطرنشان کرد: متاسفانه در بازي سپاهان برابر صنعت نفت آبادان و صباي قم، داوران با اشتباهات خود باعث شدند نتوانيم امتيازات کامل آن بازيها را بدست آوريم. 

وي در بخش ديگري از اين گفتگو در مورد بازيکناني که در حال حاضر جدايي آنها از تيم سپاهان قطعي شده، تاکيد کرد: درحال حاضر جدايي حسن اشجاري و عادل کلاه کج از سپاهان قطعي شده و ما با باشگاه هاي مختلف که خواهان به خدمت گرفتن ميلاد زنيدپور هستند، در حال مذاکره‌ايم و به احتمال زياد او را با بازيکن مدنظرمان معاوضه خواهيم کرد.

رحيمي در مورد دلايل جدايي کلاه کج اظهار داشت: ما تلاش زياد کرديم که کلاه کج در سپاهان بماند اما در نهايت تلاش‌مان فايده‌اي نداشت و اين بازيکن رضايت نامه‌اش را از ما گرفت. 

وي در پاسخ به اين پرسش که آيا هادي تاميني نيز قرار است از سپاهان جدا شود؟، تصريح کرد: تا اين لحظه قرار نيست هادي تاميني از سپاهان جدا بشود. تا جايي که بتوانيم سعي مي‌کنيم بازيکنان خود را حفظ کنيم اما مطمئن باشيد کسي را به زور نگه نمي‌داريم.

مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در پاسخ به اين پرسش که آيا براي برطرف شدن نقاط ضعف تيم سپاهان از ناحيه دروازه قصد جذب شهاب گردان را داريد؟، گفت: بحث‌هايي که در خصوص جذب گردان در برخي رسانه‌ها مطرح شده، به هيچ وجه صحت ندارد و از اول هم قرار نبود اين دروازه‌بان به سپاهان بيايد.

تيم فوتبال سپاهان اصفهان در پايان نيم فصل نخست رقابت‌هاي دوازدهمين دوره ليگ برتر با کسب 31 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به تيم استقلال تهران، عنوان قهرماني را بدست آورد.

شنبه 18 آذر 1391  3:04 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

طی روزهای گذشته اخباری در مورد بازگشت رحمان احمدی به تیم سپاهان شنیده می‌شود و این دروازه‌بان خود نیز برای بازگشت به تیم سپاهان ابراز تمایل کرده است.
رحمان احمدی در مورد بازگشتش به سپاهان گفت: من هم شنیده‌ام که باشگاه سپاهان خواستار جذب من است و من نیز از این امر خوشحالم و دوست دارم بار دیگر به سپاهان بازگردم. در حال حاضر نیز دو باشگاه سپاهان و سایپا درحال مذاکره می‌باشند. 
او ادامه داد: یکی از دلایلی که باعث تمایل من برای بازگشت به اصفهان شده است، رابطه‌ی خوب من و هواداران این تیم است.

شنبه 18 آذر 1391  3:05 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

 هفته دهم رقابت‌های لیگ ستارگان قطر شب گذشته با برگزاری ۳ دیدار آغاز شد که در حساس‌ترین دیدار تیم القطر که هادی عقیلی، مدافع ایرانی را در اختیار دارد مقابل الجیش، رقیب تراکتورسازی در لیگ قهرمانان آسیا یک بر صفر شکست خورد. 
در دیگر دیدارها الغرافه، حریف سپاهان در آسیا مقابل السیلیه ۳ بر صفر به برتری رسید و ام‌صلال در خانه ۳ بر یک از لخویا شکست خورد. 
در ادامه این رقابت‌ها امشب الریان حریف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا با العربی دیدار می‌کند و الخراتیات، تیم آندرانیک تیموریان مقابل السد، صدرنشین جدول لیگ قطر به میدان خواهد رفت. 
/۹۹ 

شنبه 18 آذر 1391  3:10 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

 میلان سوشاک مدافع استرالیایی سابق تیم آدلاید یونایتد چهارشنبه گذشته با تیم سپاهان قرارداد امضا کرد و پس از آن به کشورش بازگشت تا برای حضور در تمرینات سپاهان آماده شود. 
قرار است این مدافع روز چهارشنبه به ایران باز گردد و از چهارشنبه در تمرینات طلایی‌پوشان اصفهان شرکت کند. 
سوشاک بلافاصله بعد از امضای قرارداد با سپاهان، قراردادش را در هیات فوتبال اصفهان ثبت کرد و به کشورش بازگشت. 
تمرینات سپاهان از روز گذشته و بعد از تعطیلی ۳ روزه در مجموعه ورزشی فردوس اصفهان از سر گرفته شد. 
سپاهان در پایان نیم‌فصل نخست لیگ برتر با ۳۱ امتیاز و به لطف تفاضل گل بهتر به عنوان قهرمان نیم‌فصل مطرح شد. 

شنبه 18 آذر 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

در جلسه کمیته انضباطی روز ۴ دسامبر پرونده دیدار سپاهان و الاهلی عربستان در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بررسی شد و به دلیل پرتاب ترقه و همچنین بطری آب به داخل زمین، باشگاه سپاهان ۳۰ هزار دلار جریمه شد. 
کنفدراسیون فوتبال آسیا در حکم خود به سپاهان اخطار داده است که در صورت تکرار این حوادث، این تیم به انجام بازی بدون تماشاگر محکوم خواهد شد. 
با توجه به وضعیت دلار در ایران و به قیمت دلار ۳ هزار تومانی، سپاهانی‌ها باید برای پرداخت این جریمه نزدیک به ۹۰ میلیون تومان به AFC پرداخت کنند. 

شنبه 18 آذر 1391  3:12 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

 تیم فوتبال سپاهان در گروه C لیگ قهرمانان آسیا- ۲۰۱۳ به همراه تیم‌های الاهلی عربستان، الغرافه قطر و برنده دیدار النصر امارات و لوکوموتیو ازبکستان قرار گرفته است. 
سپاهان که برای نهمین دوره در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شرکت خواهد کرد در صورت صعود النصر به مرحله گروهی با همه تیم‌های همگروهش سابقه همگروهی دارد. 
النصر امارات و الاهلی عربستان سال گذشته نیز با سپاهان همگروه بودند که حاصل کار سپاهان در ۶ رویارویی با این دو تیم ۳ پیروزی، ۲ تساوی و یک شکست بود. 
سپاهانی‌ها در اولین دیدار خود در لیگ قهرمانان سال گذشته با تک گل برونو سزار که اکنون در همین النصر بازی می‌کند، النصر را شکست دادند و در هفته پنجم نیز با نتیجه ۳ بر صفر در دوبی از سد این تیم گذشتند. 
آنها فصل گذشته ۴ بار نیز با الاهلی مصاف داشتند، دو بار در مرحله گروهی و دو بار در مرحله یک چهارم نهایی، در مرحله گروهی حاصل کار دو تیم در جده تساوی یک بر یک بود و در اصفهان سپاهان ۲ بر یک از سد سبزهای جده گذشت. 
دیدار دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی نیز همین دو- سه ماه پیش بود که هنوز از خاطر هواداران فوتبال پاک نشده است، تساوی صفر بر صفر در اصفهان و شکست ۴ بر یک سپاهان در جده. 
زردپوشان اصفهانی دو فصل گذشته نیز با دیگر تیم گروه یعنی الغرافه قطر همگروه بودند، سپاهانی‌ها در دیدار رفت در اصفهان با دو گل هادی عقیلی و احمد جمشیدیان از سد این تیم گذشتند و در دوحه قطر اما با یک گل از این تیم شکست خوردند. 
بدین ترتیب حاصل کار سپاهان در ۸ رویارویی گذشته خود با هم گروه هایش ۴ پیروزی، ۲ تساوی و ۲ شکست بوده است. 

شنبه 18 آذر 1391  3:12 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

عليرضا مرزبان که در حال حاضر در آلمان به سر مي‌برد، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مصاحبه روز گذشته رحمان احمدي در مورد دلايل جدايي‌اش از سپاهان و اينکه اين جدايي را به حضور عليرضا مرزبان در اين تيم مرتبط دانسته بود، اظهار داشت: اين مسئله اصلا صحت ندارد و مطمئنم به رحمان احمدي در اين زمينه دروغ گفته‌اند چون رحمان به دليل خواست باشگاه از اين تيم اصفهاني جدا شد.

وي ادامه داد: همه مي‌دانند که من بارها بر لزوم نگه داشتن احمدي در سپاهان تاکيد کردم ولي مسئولان باشگاه تاکيد داشتند که صادقي به عنوان دروازه‌بان به سپاهان بپيوندد و من و کرانچار مجبور شديم با سياست‌هاي باشگاه کنار بياييم و به خواست باشگاه در مورد جدايي رحمان تن داديم.

مربي سابق سپاهان تصريح کرد: خدا شاهد است که من به شدت از او حمايت کردم اما متاسفانه به رحمان احمدي اطلاعات غلط تحويل داده‌اند و به اشتباه گفته‌اند که من باعث جدايي او از سپاهان شده‌ام.

وي اضافه کرد: مطمئن باشيد در آينده بسياري از مسائل روشن خواهد شد و افکار عمومي و هواداران سپاهان به زودي متوجه مي‌شوند که چه اتفاقاتي در سپاهان افتاد اما فعلا نمي‌خواهم آرامش اين تيم را به هم بزنم بنابراين بيش از اين حرفي بر زبان نمي‌آورم.

شنبه 18 آذر 1391  3:16 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

اینم گل ها و موقعیت های خطر ناک بازی سپاهان-آلومینیم هرمزگان

http://video.varzesh3.com/clip/Iran/bartar/91_92/week17/alominiom_1_1_sepahan.mp4

شنبه 18 آذر 1391  4:39 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

تونچي مربي درواره بان هاي سپاهان دراين دو سال موارد زيادي به من آموخت ومن ازاو ممنونم که تاثيربسيارزيادي درپيشرفت من داشته است

رضا محمدي درگفت وگو يي افزود: براي قهرماني آماده هستيم، سال گذشته نيز با توجه به جابجايي زياد بازيکن واز دست دادن بازيکنان مطرح، کسي روي تيم ما براي قهرماني حساب نمي کرد، اما ديديد که در پايان سپاهان باز هم قهرمان شد.

وي اظهارکرد: در ليگ گدشته و در پايان نيم فصل 30 امتيازي بوديم و 9 امتياز از تيم استقلال کمتر داشتيم، اما در ادامه نه تنها اين عقب افتادگي را جبران کرديم بلکه 9 امتياز نيز از استقلال جلو افتاديم و قهرمان شديم . در ليگ امسال اکنون يک امتياز بيشتر از فصل گدشته داريم و تلاش مي کنيم با تمرين بيشتر، افتخار ديگري براي سپاهان رقم بزنيم.

محمدي درخصوص رقيبان تيم سپاهان براي قهرماني گفت:ماهمه تلاش خود را براي قهرماني انجام خواهيم داد، اما تيم هاي استقلال، تراکتور و فولاد خوزستان رقيبان جدي هستند، تيم پرسپوليس نيز درصورتي که بتواند ازحاشيه هاي ايجاد شده بيرون بيايدمي تواندبه رقيبان ما براي قهرماني اضافه شود.

وي درخصوص شرايط خودش درسپاهان گفت: من دومين سال حضورم در ليگ برتر را به همراه سپاهان تجربه مي کنم، سال گذشته سه بازي براي سپاهان انجام دادم که يکي مقابل السد قطردرليگ قهرمانان بود ودو تاي ديگرمقابل سايپاي البرز و مس کرمان بود ، تونچي مربي درواره بان هاي سپاهان دراين دو سال موارد زيادي به من آموخت ومن ازاو ممنونم که تاثيربسيارزيادي درپيشرفت من داشته است.

محمدي ادامه داد:درليگ دوازدهم نيزدرنيم فصل هشت بازي براي تيم انجام داده ام واميدوارم بتوانم مهره قابل اتکايي براي تيم باشم چرا که با موفقيت در سپاهان مي توانم راه را براي حضور در تيم ملي نيز باز کنم، در اين هشت بازي که انجام دادم ابتدا سعي کرده ام براي سپاهان مفيد باشم و بعد نظر کي روش را جلب کنم.

وي اظهارکرد: هر بازيکني دوست دارد به تيم ملي راه پيدا کند ، اما دوست دارم زماني به تيم ملي دعوت شوم که حضورم استمرار داشته باشد و به تيم ملي کمک کنم ، پيشرفتم در اين دو سال براي خودم راضي کننده بوده است، اما براي بهتر شدن راه زيادي دارم.

محمدي گفت:در ماههاي اخير زمزمه هايي مبني بر دعوت به تيم ملي شنيده بودم ، خودم تصورم اين بود با توجه به عملکردم در ليگ قهرمانان آسيا مقابل الاهلي، به اردوي تيم ملي دعوت شوم ضمن آنکه موفق شده بودم در شش ديداري که در ليگ برتر و رقابتهاي آسيايي درون دروازه قرار گرفته بودم تنها يک گل دريافت کنم.

محمدي با تعجب ازاينکه تيم سپاهان با وجود قهرماني در چند دوره اخير ليگ تنها يک ملي پوش در تيم بزرگسالان دارد ، افزود: بازيکنان شايسته و بسيار خوبي در تيم سپاهان حضور دارند ولي تنها محمدرضا خلعتبري در تيم ملي حضور دارد.

وي که در زمان بگوويچ به تيم ملي اميد دعوت شده است،درباره مشکلات امروزفوتبال ملي ما نيز گفت: فدراسيون به لحاظ امکانات شرايط خوبي براي رده هاي مختلف ملي ايجاد کرده است اما من معتقدم که هنورشايسته سالاري در فوتبال ملي ما وجود ندارد و اين مهم تا حدودي افت فوتبال ما را رقم زده است.

محمدي درباره گروه بندي جام قهرمانان آسيا و همگروهي با الغرافه قطر، النصر امارات و الاهلي عربستان نيزگفت: سپاهان درسالهاي اخير همواره يکي از مدعيان اصلي بوده و در سال جاري نيز خواهد بود، همه تيم ها از همگروهي با سپاهان مي ترسند و براي ما فرقي نمي کند در چه گروهي قرار گرفته ايم.


 
شنبه 18 آذر 1391  6:04 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

سرپرست تیم فوتبال سپاهان گفت: منتظر هستیم تکلیف نهایی احسان حاج صفی برای پیوستن به سپاهان مشخص شود و سپس در مورد سایر بازیکنان مورد نظر تصمیم‌گیری کنیم.

رسول خوروش امروز در گفت‌وگو يي اظهار کرد: رایزنی‌های زیادی را آغاز کرده‌ایم تا زمینه پیوستن احسان حاج‌صفی در نیم فصل به تیم سپاهان فراهم شود.

وی با بیان اینکه مدت قانونی سربازی حاج صفی هنوز پایان نیافته است، تصریح کرد: سربازی حاج‌صفی چند هفته دیگر به پایان می‌رسد، اما در تلاش هستیم تا به هر نحوی که شده با ارتباطات دوستانه باشگاه تراکتورسازی را مجاب کنیم این بازیکن را به ما بدهند.

سرپرست تیم فوتبال سپاهان ادامه داد: تاکنون جدایی حسن اشجاری، عادل کلاه‌کج و میلاد زنیدپور قطعی شده است و بحثی از بازیکنان دیگر وجود ندارد.

وی با اشاره به آغاز مجدد تمرینات تیم سپاهان بیان کرد: از روز گذشته تمرینات تیم در غیاب کرانچار آغاز شد و امروز نیز این مربی در اصفهان حاضر شده است.

به گزارش فارس، در پایان تعطیلات نیم فصل نخست تیم سپاهان با 31 امتیاز به قهرمانی دست یافت.

شنبه 18 آذر 1391  6:05 PM
تشکرات از این پست
sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار سپاهانی

قرعه‌کشی مرحله گروهی رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان آسیا پنجشنبه گذشته درحالی برگزار شد که تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در گروه C این مسابقات به مصاف تیم‌ها الغرافه قطر، الاهلی عربستان و برنده بازی پلی‌آف النصر امارات - لوکوموتیو ازبکستان می‌رود.

شانس نخست صعود هستیم
زلاتکو کرانچار در گفتگویی در مورد قرعه‌کشی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا ضمن بیان مطلب فوق گفت: به نظرم فولاد مبارکه سپاهان در گروه سختی قرار دارد و دوباره با الاهلی عربستان همگروه شده‌ایم اما با توجه به انگیزه خودمان و کیفیت بازیکنان، شانس نخست صعود از این گروه به مرحله بعدی این جام هستیم.

هیچ تیمی را دست‌کم نمی‌گیریم
وی افزود: هر چند تیم‌های الغرافه قطر و برنده بازی النصر امارات و لوکوموتیو ازبکستان را هم دست‌کم نگرفته و با تمام توان در هر بازی به میدان خواهیم رفت ولی دوست داریم به عنوان تیم نخست راهی مرحله بعدی این جام شویم تا به واسطه جایگاه خوبمان، شانس موفقیت‌مان در دور بعدی این رقابت‌ها بیشتر شود.

حریفان برایم فرقی ندارند
سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در پاسخ به این پرسش که دوست دارید از بین تیم‌های النصر امارات و لوکوموتیو ازبکستان کدام تیم به تیم‌های گروه سپاهان اضافه شوند؟، اظهار داشت: برای من فرقی نمی‌کند، کدام یک از دو تیم صعود کنند. سال گذشته النصر را در دو بازی گروهی شکست دادیم و امسال هم تلاش می‌کنیم برابر تیم‌های همگروه موفق ظاهر شویم.

آسیا یک فینال به سپاهان بدهکار است
وی با اشاره به اینکه همگروهی مجدد با الاهلی عربستان و احتمالا النصر امارات اتفاق واقعا جالبی است، تاکید کرد: سال گذشته سپاهان روی اشتباه داوری مغلوب الاهلی عربستان شد تا از صعود به جمع 4 تیم پایانی جام بازماند به همین دلیل آسیا یک فینال به سپاهان بدهکار است، هرچند معلوم نبود در بازی نهایی قهرمان می‌شدیم یا نه.

حل مشکلات تیم در جناج چپ
کرانچار اضافه کرد: در این فصل با حمایت مدیران و تلاش کادر فنی و بازیکنان دست به هر اقدامی می‌زنیم تا بتوانیم امسال به فینال رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا صعود کنیم. در نخستین گام باید در فصل نقل و انتقالات با جذب بازیکنان مورد نظرمان، مشکلات‌مان در جناح چپ را برطرف کنیم که این مسئله بستگی به تلاش مدیران باشگاه دارد.

 نتایج جالب فولاد مبارکه سپاهان با توجه به مشکلات فراوان
کرانچار با اشاره به اینکه در فوتبال این اتفاقات رخ می‌دهد که در برخی از بازی‌ها امتیازهایی را از دست می‌‎دهید که شایسته کسب آن بودید، در پایان گفت: با توجه به مشکلاتی که در این فصل با آن روبرو شدیم و 7 بازیکن اصلی خودمان که ساختار اصلی دفاعی تیم را تشکیل می‌دادند، را از دست دادیم اما کسب عنوان قهرمانی در پایان نیم فصل نتیجه جالب توجهی بود.

شنبه 18 آذر 1391  6:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها