0

اخبار سپاهانی

sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

پاسخ به:اخبار سپاهانی
جمعه 17 آذر 1391  11:03 PM

محمدرضا خلعتبری مهاجم ملی‌پوش تیم سپاهان از اینکه تیمش در نیم فصل اول لیگ برتر قهرمان شد خوشحال است. البته او معتقد است که قهرمانی نیم فصل ارزش چندانی ندارد و مهم این است که سپاهان در پایان فصل جام قهرمانی را بالای سر ببرد. خلعتبری که در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر در گلزنی ناکام بود در هفته‌های پایانی شرایط خوبی پیدا کرد و یکی از بازیکنان موثر تیمش بود. او در مورد وضعیت سپاهان، عملکرد خودش و مسائل مختلف دیگر به سوالات پاسخ می‌دهد.
 سپاهان مستحق قهرمانی بود؟
صددرصد مستحق بودیم و حتی باید امتیازهای بیشتری می‌گرفتیم. ما فقط مقابل سایپا و تراکتور بد بازی کردیم ولی در بعضی از بازی‌ها به راحتی امتیاز از دست دادیم.
از عملکرد خودت در نیم فصل اول راضی هستی؟
خدا را شکر که توانستیم قهرمان شویم و این از همه چیز مهمتر بود. من هم تلاشم را انجام دادم و 9 پاس گل دادم و 5 گل هم زدم. در ابتدای فصل گل نمی‌زدم و همین موضوع حرف وحدیث‌هایی زیادی را به وجود آورد ولی من همیشه تلاش می‌کردم که بازیکن مثمر ثمری باشم.
وقتی گل نمی‌زدی استرس نداشتی؟
مهم این بود که کادرفنی از عملکردم راضی بود و برایم تاثیرگذار بودن اهمیت زیادی داشت.
اصلی‌ترین رقیب سپاهان برای قهرمانی چه تیمی است؟
چند تیم شانس قهرمانی دارند که باید منتظر بمانیم تا ببینیم در نیم فصل دوم چه اتفاقاتی می‌افتد. سپاهان، استقلال، فولاد، نفت تهران، ملوان و چند تیم دیگر شانس خودشان را برای قهرمانی امتحان می‌کنند و رقابت نزدیک است.
مثل اینکه گفته بودی بعضی‌ها در اصفهان دوست ندارند بازیکنان این تیم موفق باشند؟
بله همین‌طور است. من با رسانه‌های اصفهان مصاحبه نمی‌کنم و آنها هم از قول خودشان چیزهایی می‌نویسند که واقعا تاسف‌آور است و خیلی مواقع انتقادهایشان منطقی به نظر نمی‌رسد. آنها می‌خواهند تیم را به حاشیه ببرند و دنبال خراب کردن سپاهان هستند ولی ما یک جو صمیمی در تیم داریم.
کار کردن با زلاتکو کرانچار چطور است؟
من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. او مربی خوبی است و از لحاظ فنی و شخصیتی در سطح بالایی قرار دارد.
راستی به لژیونر شدن فکر نمی‌کنی؟
اتفاقا من یک پیشنهاد خوب از امارات دارم که به مدیر برنامه‌هایم ارائه شده ولی اماراتی‌ها هنوز با باشگاه سپاهان صحبت نکرده‌اند. البته من با سپاهان قرارداد دارم و اگر مسوولان این تیم مخالف باشند نمی‌توانم جدا شوم. اگر هم فکر می‌کنند که این انتقال از لحاظ مالی به باشگاه کمک می‌کند جدا می‌شوم. با این حال من سپاهان را دوست دارم و تا زمانی که پیراهن این تیم را برتن می‌کنم نهایت تلاشم را انجام خواهم داد.
کمی هم در مورد تیم ملی صحبت کن. قبول داری باخت به ازبکستان کار صعود تیم ملی را سخت‌تر کرده؟
بله، متاسفانه به ازبکستان باختیم و حالا باید از 3 بازی آینده 9 امتیاز بگیریم. من فکر می‌کنم خیلی بد به ازبکستان باختیم ولی شرایط در ادامه باید بهتر شود.
قبول داری شانس کمی داریم؟
الان شانس ما کم شده ولی هنوز هیچ چیز تمام شده نیست.
در مورد شایعه تبانی کروش با قطر چه صحبتی داری؟
کروش در دنیا یک مربی شناخته شده است و این مسائل اصلا در شان و شخصیت او نمی‌گنجد. او برای موفقیت تیم ملی نهایت تلاش خود را انجام می‌دهد و این چیزهایی که می‌گویند فقط در حد شایعه و خنده‌دار است.
راستی در مورد قرعه کشی لیگ قهرمانان و گروه سپاهان چه صحبتی داری؟
سپاهان در آسیا یک تیم شناخته شده است و حریفان باید از این تیم بترسند. گروه آسانی نداریم ولی ما سپاهان هستیم و باید با قدرت از این گروه صعود کنیم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها