0

اخبار سپاهانی

sepahan2016
sepahan2016
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

پاسخ به:اخبار سپاهانی
شنبه 18 آذر 1391  3:16 PM

عليرضا مرزبان که در حال حاضر در آلمان به سر مي‌برد، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مصاحبه روز گذشته رحمان احمدي در مورد دلايل جدايي‌اش از سپاهان و اينکه اين جدايي را به حضور عليرضا مرزبان در اين تيم مرتبط دانسته بود، اظهار داشت: اين مسئله اصلا صحت ندارد و مطمئنم به رحمان احمدي در اين زمينه دروغ گفته‌اند چون رحمان به دليل خواست باشگاه از اين تيم اصفهاني جدا شد.

وي ادامه داد: همه مي‌دانند که من بارها بر لزوم نگه داشتن احمدي در سپاهان تاکيد کردم ولي مسئولان باشگاه تاکيد داشتند که صادقي به عنوان دروازه‌بان به سپاهان بپيوندد و من و کرانچار مجبور شديم با سياست‌هاي باشگاه کنار بياييم و به خواست باشگاه در مورد جدايي رحمان تن داديم.

مربي سابق سپاهان تصريح کرد: خدا شاهد است که من به شدت از او حمايت کردم اما متاسفانه به رحمان احمدي اطلاعات غلط تحويل داده‌اند و به اشتباه گفته‌اند که من باعث جدايي او از سپاهان شده‌ام.

وي اضافه کرد: مطمئن باشيد در آينده بسياري از مسائل روشن خواهد شد و افکار عمومي و هواداران سپاهان به زودي متوجه مي‌شوند که چه اتفاقاتي در سپاهان افتاد اما فعلا نمي‌خواهم آرامش اين تيم را به هم بزنم بنابراين بيش از اين حرفي بر زبان نمي‌آورم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها