پاسخ به:اخبار سپاهانی
شنبه 18 آذر 1391 3:16 PM
عليرضا مرزبان که در حال حاضر در آلمان به سر ميبرد، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مصاحبه روز گذشته رحمان احمدي در مورد دلايل جدايياش از سپاهان و اينکه اين جدايي را به حضور عليرضا مرزبان در اين تيم مرتبط دانسته بود، اظهار داشت: اين مسئله اصلا صحت ندارد و مطمئنم به رحمان احمدي در اين زمينه دروغ گفتهاند چون رحمان به دليل خواست باشگاه از اين تيم اصفهاني جدا شد.
وي ادامه داد: همه ميدانند که من بارها بر لزوم نگه داشتن احمدي در سپاهان تاکيد کردم ولي مسئولان باشگاه تاکيد داشتند که صادقي به عنوان دروازهبان به سپاهان بپيوندد و من و کرانچار مجبور شديم با سياستهاي باشگاه کنار بياييم و به خواست باشگاه در مورد جدايي رحمان تن داديم.
مربي سابق سپاهان تصريح کرد: خدا شاهد است که من به شدت از او حمايت کردم اما متاسفانه به رحمان احمدي اطلاعات غلط تحويل دادهاند و به اشتباه گفتهاند که من باعث جدايي او از سپاهان شدهام.
وي اضافه کرد: مطمئن باشيد در آينده بسياري از مسائل روشن خواهد شد و افکار عمومي و هواداران سپاهان به زودي متوجه ميشوند که چه اتفاقاتي در سپاهان افتاد اما فعلا نميخواهم آرامش اين تيم را به هم بزنم بنابراين بيش از اين حرفي بر زبان نميآورم.