پاسخ به:اخبار سپاهانی
شنبه 18 آذر 1391 6:04 PM
تونچي مربي درواره بان هاي سپاهان دراين دو سال موارد زيادي به من آموخت ومن ازاو ممنونم که تاثيربسيارزيادي درپيشرفت من داشته است
رضا محمدي درگفت وگو يي افزود: براي قهرماني آماده هستيم، سال گذشته نيز با توجه به جابجايي زياد بازيکن واز دست دادن بازيکنان مطرح، کسي روي تيم ما براي قهرماني حساب نمي کرد، اما ديديد که در پايان سپاهان باز هم قهرمان شد.
وي اظهارکرد: در ليگ گدشته و در پايان نيم فصل 30 امتيازي بوديم و 9 امتياز از تيم استقلال کمتر داشتيم، اما در ادامه نه تنها اين عقب افتادگي را جبران کرديم بلکه 9 امتياز نيز از استقلال جلو افتاديم و قهرمان شديم . در ليگ امسال اکنون يک امتياز بيشتر از فصل گدشته داريم و تلاش مي کنيم با تمرين بيشتر، افتخار ديگري براي سپاهان رقم بزنيم.
محمدي درخصوص رقيبان تيم سپاهان براي قهرماني گفت:ماهمه تلاش خود را براي قهرماني انجام خواهيم داد، اما تيم هاي استقلال، تراکتور و فولاد خوزستان رقيبان جدي هستند، تيم پرسپوليس نيز درصورتي که بتواند ازحاشيه هاي ايجاد شده بيرون بيايدمي تواندبه رقيبان ما براي قهرماني اضافه شود.
وي درخصوص شرايط خودش درسپاهان گفت: من دومين سال حضورم در ليگ برتر را به همراه سپاهان تجربه مي کنم، سال گذشته سه بازي براي سپاهان انجام دادم که يکي مقابل السد قطردرليگ قهرمانان بود ودو تاي ديگرمقابل سايپاي البرز و مس کرمان بود ، تونچي مربي درواره بان هاي سپاهان دراين دو سال موارد زيادي به من آموخت ومن ازاو ممنونم که تاثيربسيارزيادي درپيشرفت من داشته است.
محمدي ادامه داد:درليگ دوازدهم نيزدرنيم فصل هشت بازي براي تيم انجام داده ام واميدوارم بتوانم مهره قابل اتکايي براي تيم باشم چرا که با موفقيت در سپاهان مي توانم راه را براي حضور در تيم ملي نيز باز کنم، در اين هشت بازي که انجام دادم ابتدا سعي کرده ام براي سپاهان مفيد باشم و بعد نظر کي روش را جلب کنم.
وي اظهارکرد: هر بازيکني دوست دارد به تيم ملي راه پيدا کند ، اما دوست دارم زماني به تيم ملي دعوت شوم که حضورم استمرار داشته باشد و به تيم ملي کمک کنم ، پيشرفتم در اين دو سال براي خودم راضي کننده بوده است، اما براي بهتر شدن راه زيادي دارم.
محمدي گفت:در ماههاي اخير زمزمه هايي مبني بر دعوت به تيم ملي شنيده بودم ، خودم تصورم اين بود با توجه به عملکردم در ليگ قهرمانان آسيا مقابل الاهلي، به اردوي تيم ملي دعوت شوم ضمن آنکه موفق شده بودم در شش ديداري که در ليگ برتر و رقابتهاي آسيايي درون دروازه قرار گرفته بودم تنها يک گل دريافت کنم.
محمدي با تعجب ازاينکه تيم سپاهان با وجود قهرماني در چند دوره اخير ليگ تنها يک ملي پوش در تيم بزرگسالان دارد ، افزود: بازيکنان شايسته و بسيار خوبي در تيم سپاهان حضور دارند ولي تنها محمدرضا خلعتبري در تيم ملي حضور دارد.
وي که در زمان بگوويچ به تيم ملي اميد دعوت شده است،درباره مشکلات امروزفوتبال ملي ما نيز گفت: فدراسيون به لحاظ امکانات شرايط خوبي براي رده هاي مختلف ملي ايجاد کرده است اما من معتقدم که هنورشايسته سالاري در فوتبال ملي ما وجود ندارد و اين مهم تا حدودي افت فوتبال ما را رقم زده است.
محمدي درباره گروه بندي جام قهرمانان آسيا و همگروهي با الغرافه قطر، النصر امارات و الاهلي عربستان نيزگفت: سپاهان درسالهاي اخير همواره يکي از مدعيان اصلي بوده و در سال جاري نيز خواهد بود، همه تيم ها از همگروهي با سپاهان مي ترسند و براي ما فرقي نمي کند در چه گروهي قرار گرفته ايم.