0

اخبار باشگاه آث میلان

question
question
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

فلامینی : احساس می کنم بخشی از میلان هستم

مصاحبه اختصاصی متیو فلامینی با نشریه Il Corriere della Sera / از ترک آرسنال به هیچ وجه پشیمان نیستم
متیو فلامینی معتقد است پس از گذشت 2 سال در باشگاه میلان,احساس می کند قسمتی از میلان است,اگر چه در فصل قبل بی مهری های سرمربی اسبق میلان, لئوناردو شامل حال او شد.
این هافبک 27 ساله در حال حاضر در 8 بازی این فصل به میدان رفته است و به نظر می رسد باید بیش از این از تصمیمات آلگری در سه هافبک در پست خودش بهرمند شود.

در نشستی اختصاصی با Il Corriere della Sera فلامینی چنین می گوید
" اجازه دهید از سالی بگویم که تازه به میلان از آرسنال نقل مکان کردم  که 35 بازی انجام در آرسنال انجام داده بودم  و در حالی که در فصل قبل لئوناردو از من استفاده نکرد و من فرصتی برای نشان دادن نداشتم و این ویژگی نبود"

"اما در حال حاضر اعلام می کنم که احساس می کنم در درون تیم هستم و این را هم در نظر بگیرید که شروع فصل با مصدومیت برای من همراه بود و هم اکنون من 100% آماده هستم
و  فکر میکنم این را بعدا خواهید دید."

متیو فلامینی  در پاسخ به این سوال که آیا از اینکه آرسنال را ترک کردی و به میلان آمدی پشیمان نیستی چنین گفت :

"به هیچ وجه.من به باشگاهی آمدم که که بزرگتر از آرسنال است.من افتخار این را داشتم تا در کنار اسطوره ای همچون مالدینی ,کاکا,شوچنکو بازی کنم و در نتیجه من حرکت بزرگی انجام دادم"

او در پایان افزود
"من هر روز که از خواب بیدار می شوم به اسکودتو فکر می کنم ,همچنین به لیگ  قهرمانان اروپا.امسال فینال در لندن است و من می خواهم در آنجا باشم"
یک شنبه 30 آبان 1389  10:25 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

رونالدینیهو در مورد قراردادش مطمئن است

رونالدینیهو در رابطه با قراردادش با میلان هیچ نگرانی ندارد / امیدوارم مقابل فیورنتیا به میدان بروم...

رونالدینیهو ستاره برزیلی میلان همچنان اصرار دارد که او در مورد آینده اش در میلان هیچ مشکلی ندارد و نگرانی از این بابت ندارد حتی با توجه به اینکه قرارداش در تابستان پیش رو به اتمام می رسد.

آدریانو گالیانی شب گذشته به خبرنگاران گفته بود که اماده است تا ریسک از دست دادن رونالدینیهو را بپزیرد و اعلام کرد که او آزاد است با هر باشگاهی که می خواهد مذاکره کند

رونالدینیهو اعلام کرد که در رابطه ماندنش در میلان هیچ گونه پنهان کاری و رازی وجود ندارد حتی با توجه به این که باشگاه های فلامینگو و گالکسی آمریکا به دنبال او هستند.

رونالدینیهو اخیرا جای خود را در ترکیب میلان از دست داده است و در 3 بازی گذشته حتی به عنوان یار جانشین به کار نگرفته شده است اما به نظر می رسد او تلاش می کند تا جایگاه خود را در ترکیب اصلی میلان پس بگیرد.

رونالدینیهو در پاسخ به این سوال که نظرش در مورد بازگشت به تیم ملی و قرارداش  چیست این چنین گفت :
"بازیکنان زیادی در میلان هستند که قراردادشان رو به اتمام است اما من از این بابت نگرانی ندارم  و در میلان خوشحال هستم"

"من نمی خواهم در مورد این جور موارد بیش از این صحبت کنم و من در رابطه با قراردام هیچ نگرانی ندارم.و اما در رابطه بازگشتم به تیم ملی باید بگویم که من از بازگشت به تیم ملی بعد از مدت ها بسیار خوشحال هستم , هر چند که دوست نداشتم با باخت به آرژانتین همراه می شد"

"من اخیرا چندان بازی نکرده ام ,ریتم بازی من خوب نبود اما من می دانم که می خواهم بازی های خوبی برای میلان انجام دهم و این روند را ادامه دهم تا بار دیگر به تیم ملی دعوت شوم."

او در پایان گفت :

"من آماده ام تا به عنوان یکی از مهاجم ها برای میلان بازی کنم باید دید که سرمربی چه می خواهد,من امیدوارم تا برابر فیورنتینا به میدان بروم و بازی کنم"
یک شنبه 30 آبان 1389  10:26 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

زلاتان : میلان آخرین باشگاه من خواهد بود

زلاتان ایبراهیموویچ اعلام کرد که میلان آخرین انتخاب و باشگاهی است من می خواهم برای آن بازی کنم...

ایبراهیموویچ مرد شماره 1 میلان کسی که 6 گل تاثیر گذار در سر آ و 3 گل در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رسانده و انتظارات را تا حد مطلوبی برآورده کرده ست.
او  در سن 28 سالگی در حالی که او تقریببا تمام قهرمانی که می خواسته بدست آورده است اعلام کرد تا پایان دوره حرفه ای می خواهد در میلان بماند.
زلاتان به Aftonbladet گفت " میلان آخرین انتخاب من و آخرین باشگاه من خواهد بود و بعد از آن از دنیای فوتبال خداحافظی می کنم"

نائب ریئس باشگاه میلان  در آخرین اظهار نظر خود در مورد ایبرا گفت:
 به اعتقاد من این اخرین انتخاب ایبرا و آخرین تیمی است که ایبرا در ان بازی می کند و ما امیدواریم که تا 33 سالگی برای ما بازی کند.
ایبراهیموویچ در هر تیمی که بوده موفق و قهرمان بوده و تنها در صدد بدست آوردن جام باشگاه های اروپا است.
او در هر باشگاهی که بازی کرده موفق بوده  ابتدا برای شهر زادگاهش مالمو و سپس به آژاکس هلند برای چهره  شدن نقل مکان کرد و بعد از آن به ترتیب به یوونتوس ,اینتر ,بارسلونا و در حال حاضر به میلان آمد.
یک شنبه 30 آبان 1389  10:28 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

همسر تیاگو سیلوا مانع انتقال او به مادرید

تیاگو سیلوا از عوامل نرفتنش به رئال می گوید/ میخواهم به مانند مالدینی تا 40 سالگی برای میلان بازی کنم

مدافع مرکزی میلان تیاگو سیلوا توضیح می دهد که چگونه  همسرش نقش موثری در نرفتن به مادرید در تابستان گذشته داشته است

باشگاه ثروتمند رئال مادرید در تابستان گذشته شدیدا به دنبال تیاگو سیلوا بود به خصوص اینکه مورینیو به او علاقه زیادی داشت و خواهان او بود و رئال تمام تلاش خود را کرد تا او را به سانتیاگو برنابئو بیاورد اما  در نهایت ناکام ماند.

تیاگو سیلوا مدافع برزیلی میلان در مصاحبه با  Il Corriere dello Sport افرود
"این کاملا درست است و من این را می دانم.اما ایزابل همسر من همیشه  پاسخ این سوال را به من داده است..او اولین کسی بود که به من گفت : رئال ؟ هرگز.همسر من میلان را به رئال ترجیح می دهد"

سیلوا از مصدومیتی جزئی رنج می برد و او در حال حاظر بر روی بازگشت با صلابت به مستطیل سبز تمرکز کرده است و در این خصوص به هواداران گفت :

"من تمام تلاشم را می کنم تا در کوتاه ترین زمان ممکن بهبودی کامل خود را  در  ناحیه آسیب دیدگی مچ پا به دست آورم"

"هنوز در زمان دویدن کمی در ناحیه مچ پا احساس ناراحتی می کنم ,اما من این ناراحتی را تحمل و برطرف می کنم.من امیدوارم تا آنجا که ممکن است برای مدت طولانی در میلان بازی کنم ومی خواهم تا سن 40 سالگی در سن سیرو برای میلان بازی کنم به مانند مالدینی و از این بابت مشکلی ندارم
."
یک شنبه 30 آبان 1389  10:28 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

گالیانی : ترک دینهو در ژانویه / ترک دینهو یک ریسک است

نائب ریئس باشگاه میلان ایتالیا آدریانو گالیانی طی صحبت های عجیب گفت آماده....

نائب ریئس باشگاه میلان ایتالیا آدریانو گالیانی طی صحبت های عجیب گفت : آماده پذیرفتن ریسک از دست دادن دینهو در پایان قرادادش است.

"رونالدینیهو آزاد است تا در ژانویه پیش رو  با هر باشگاهی که می خواهد مذاکره کند و تنها  در حالی که  6 ماه از قراداد او در سن سیرو باقی مانده است به نظر می رسد سرانجام به باشگاه لس آنجلس گالکسی آمریکا که شدیدا خواهان او است رهسپار شود."
رونالدینیهو اخیرا شایعه ترک سن سیرو را رد کرد اما به نظر می رسد باشگاه  اصرار بر کاهش دستمزد او دارد و این می تواند مانع ماندن او در میلان شود.

گالیانی افزود " این هرگز اتفاق نیافتاده است یک بازیکن میلان با باشگاهی دیگر به توافق برسد در حالی که ما از آن بی خبر باشیم زیرا همه آنها در این جا راضی و خوشحال هستند"

و در پایان من معتقدم که این اتفاق نمی افتد اما شاید من اشتباه می کنم و من آماده ریسک ترک رونی در ژانویه هستم.
یک شنبه 30 آبان 1389  10:29 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

الگری نا امید از رونالدینیهو

ماکسی آلگری در مصاحبه ای از رونالدینیهو ابراز ناراحتی کرد...

ماکسی آلگری سرمربی میلان ناراحتی خود را  بعد از آنکه رونالدینیهو طبق عادت همیشگی تا ساعاتی از صبح در کلوپ شبانه گذراند اعلام کرد.

این بازیکن 30 ساله به تازگی از بازی دوستانه با آرژانتین  در دوحه قطر جایی که بعد از مدت ها به تیم ملی برزیل بازگشت به میلان بازگشته است .
و بلافاصله که از هواپیما پیاده شد به خبرنگاران گفت که  می خواهد در میلان بماند و برای پس گرفتن جایگاهش در تیم پس از دوری از 3 بازی اخیر میلان خواهد جنگید تا دوباره به ترکیب بازگردد.

با این حال ترجیح داد طبق عادت همیشگی خود شب را در کلوپ های شبانه به صبح برساند.

الگری به خبرنگاران گفت
 " من این را از زبان شما می شنوم و هیچ کسی در این مورد چیزی به من نگفته بود"

"اما مسلما خوب و خوشحال  نیستم.این گونه حرکات با روح و زندگی یک ورزشکار حرفه ای سازگار نیست"

و ماکسی آلگری در پایان با این جمله کنایه آمیز صحبت های خود را پایان داد
"این خیلی  سخت خواهد بود تا رونالدینیهو,ایبراهیموویچ و روبینیو را به طور هم زمان در زمین به بازی گرفته شوند"
یک شنبه 30 آبان 1389  10:30 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

آبیاتی:بازی سختی بود!

بازی خیلی سختی بود،بازیکنان خوب دفاع کردند...
یکی از عوامل برد میلان بر فیورینتینا در بازی امشب،کریستین آبیاتی پس از پایان بازی مصاحبه ی کوتاهی  با
اسکای داشت
آبیاتی به اسکای گفت:"بازی خیلی سختی بود،بازیکنان خوب دفاع کردند و توانستند نتیجه ی بازی را حفظ کنند،در حال حاضر فیورنتینا مستحق این جایگاه را در جدول نیست...سخترین توپی که در بازی امشب دفع کردم؟توپی که دگستینو تونست به خوبی شوت کنه
یک شنبه 30 آبان 1389  10:30 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

نمرات بازیکنان از سایت Goal.com/en

Christian Abbiati:7.5
Daniele Bonera:6.0
Thiago Silva:7.0
Alessandro Nesta:7.0
Gianluca Zambrotta:6.0
Gennaro Ivan Gattuso:6.0
Massimo Ambrosini:6.5
Mathieu Flamini:6.0
Clarence Seedorf:7.0
Zlatan Ibrahimovic:7.0
Robinho:6.0

بازیکنان تعویضی
Kevin-Prince Boateng:6.5
Ronaldinho: -

یک شنبه 30 آبان 1389  10:31 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

میلان1-0 فیورنتینا

ضربه قیچی برگردان استثنایی زلاتان و واکنش های خیره کننده آبیاتی،سه امتیاز ارزشمند دیگر را به حساب میلان ریخت.

صدر نشین سری آ با هدف باقی ماندن در صدر جدول پذیرای فیورنتینا بود.پیروزی در دربی اعتماد به نفس میلان را دو چندان کرده بود.رونالدینیو هم بعد از دیده شدن در یک پارتی شبانه،برای چهارمین بازی متوالی از روی نیمکت این دیدار را آغاز کرد.پاتو،اینزاگی،پیرلو و اوددو مصدومان میلان بودند و آباته هم محروم بود.البته فیورنتینا هم سباستین فری،مونتولیوو،یووتیج،کریستین زانتی و آدریان موتو را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و مانوئل وارگاس هم به دلیل عدم آمادگی از روی نیمکت کار را آغاز کرد.

آخرین پیروزی وایولا در سن سیرو بر میگردد به 17 می 2001 و در این مدت آنها متحمل 5 شکست شده اند و توانسته اند  دو بازی را هم با نتیجه تساوی به پایان ببرند.

هنوز یک دقیقه از آغاز بازی نگذشته بود که بونرا در کمال تعجب یک ضربه دیدنی را روانه دروازه کرد که با عکس العمل تماشایی بوروچ به کرنر فرستاده شد.

چند دقیقه بعد دی آگوستینو یک ضربه ایستگاهی زیبا را به سمت دروازه شلیک کرد که کریستین آبیاتی با یک عکس العمل عالی توپ را دفع کرد و مانع گل شدن توپ شد.

فیورنتینا صاحب یه ضربه کرنر شد و بعد از فرستادن توپ به روی دروازه،ضربه سر کلدروپ از روی محوطه 6 قدم، به زیبایی توسط آبیاتی دوباره به کرنر فرستاده شد.

این بار نوبت میلان بود و همکاری جالب فلامینی و زلاتان،باعث ایجاد یک صحنه مشکوک درون محوطه جریمه شد.فلامینی سعی کرد از بین دو مدافع حریف عبور کند که کلدروپ در یک صحنه کاملا مشکوک تعادل او را به هم زد اما داور دستور به ادامه بازی داد.

چند لحظه بعد گتوزویی که کمتر در حملات شرکت میکرد روی پاس زیبای روبینیو به داخل محوطه نفوذ کرد و در حالیکه تک به تک شده بود نتوانست به توپ ضربه زند و بوروچ زودتر به توپ رسید و او را متوقف کرد.بلافاصله در آن سمت فیورنتینا صاحب موقعیت شد. السیو کورچی از سمت راست نفوذ کرد و یک سانتر خطرناک را بر روی دروازه فرستاد که آدام لیاچیچ نتوانست از روی محوطه شش قدم ضربه سر خوبی را بزند و این توپ هم از دست رفت.

اما میلان هم بلافاصله صاحب دو موقعیت شد و ابتدا ضربه محکم سیدورف توسط بوروچ مهار شد و بعد از آن روبینیو یک پاس خوب را برای فلامینی در محوطه جریمه فرستاد اما ضربه او آرام بود و خطری متوجه دروازه فیورنتینا نشد.

در دقیقه 40 روبینیو توانست روی پاس سیدورف دروازه را باز کند اما کمک داور بازی پرچمش را به نشانه آفساید بالا برده بود.

و سرانجام باز هم این ایبراهیموویچ بود که قفل بازی را باز کرد و با یک گل استثنایی در لحظات پایانی نیمه اول،میلان را به گل رساند.او در حالیکه پشتش به دروازه بود،در 7 متری دروازه توپ به او رسید و در شرایط سخت  توپ را برای خودش ساخت به طوریکه ابتدا آن را بالا برد و ناگهان با یک ضربه قیچی برگردان توپ را به گوشه دروازه فرستاد.به طوریکه بوروچ هم هر چه تلاش کرد به توپ نرسید.در زمان فرود ایبرا با شدت زیادی بر روی آرنجش فرود آمد و بعد از آن شدیدا احساس درد میکرد.بعد از چندین دقیقه مداوا،سرانجام مشخص شد که میتواند به بازی ادامه دهد.

به دلیل مصدومبت چزاره ناتالی،فیورنتینا مجبور به تعویض او شد و کامپورسه 18 ساله به میدان آمد تا اولین بازی فصلش را انجام دهد. 

در یک صحنه دیگر همکاری خوب ایبرا روبینیو و سیدورف باعث شد تا روبینیو برزیلی در موقعیت شوت زنی قرار بگیرد اما ضربه اش توسط کلدروپ دفع شد.دو دقیقه بعد فلامینی نفوذ کرد و یک پاس رو به بیرون را برای سیدورف فرستاد که او به توپ نرسید و نتواسنت ضربه آخر را بزند.

کورچی روی یک غفلت زامبروتا صاحب توپ شد و درون محوطه جریمه زمین خورد اما خبری از پنالتی نبود.چند لحظه بعد روبینیو از بین دو مدافع در محوطه جریمه عبور کرد اما درنهایت یک کرنر گرفت.همان کرنر تبدیل به یک موقعیت خطر ناک شد و نستا در شرایطی که کاملا آزاد بود ضربه سرش را درست به جایی زد که دروازبان در آنجا حضور داشت.

جیلاردینیو موقعیت خوبی بدست آورد اما ضربه رو پای او آرام بود و در دستان آبیاتی قرار گرفت.بعد از آن فلامینی از سمت چپ به داخل محوطه نفوذ کرد اما ضربه اش به بازوی دونادل برخورد کرد.و باز هم از پنالتی خبری نبود.ضربه کرنر به بیرون محوطه زده شد و تیاگو سیلوا  ضربه سنگینی را روانه دروازه کرد که با اختلاف اندکی به بیرون رفت.

ضربه ایبرا هم از گوشه محوطه زده شد که راهی به دروازه پیدا نکرد.آن سمت آبیاتی ضربه ایستگاهی لیاچیچ را مهار کرد.کوین پرینس بوآتنگ هم بلافاصله پس از ورود به زمین،یک ضربه نیمه رو پا را زد که  بوروچ با دستش توپ را گرفت.

اما تعیین کننده ترین صحنه بازی در دقیقه 82 رقم خورد.جیلاردینو از سمت چپ حرکت کرد و توپ را برای لیاچیچ فرستاد و در حالیکه او تقریبا تک به تک بود،ضربه اش توسط عکس العمل گربه مانند آبیاتی مهار شد تا بدین ترتیب میلان این سه امتیاز با ارزش را از دست ندهد.چند لحظه بعد ضربه سانتانا هم به بیرون رفت.

رونالدینیو هم در لحظات پایانی به جای سیدورف خسته به میدان آمد و هواداران هم از آمدن رونی به وجد آمدند.در پایان کلدروپ حتی نتوانست تا پایان در زمین باقی بماند و با اخراجش بازی بسیار ضعیفش را کامل کرد.
سه شنبه 2 آذر 1389  3:09 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

آلگری شخصیت تیمی میلان را ستود

مصاحبه مطبوعاتی بعد بازی میلان-فیورنتینا
 ماکسی آلگری شخصیت تیمش را تحسین کرد و عزم تیمش برای برد و شکست دادن فیورنتینا را تحت فشار را ستود.

روسونری ها توانستند بار دیگر صدر نشینی خود در سری آ ایتالیا به لطف گل استثنائی زلاتان و البته دفع توپ های عالی دروازه بانی همچون آبیاتی بار دگر تداوم ببخشند تا نشان دهند می خواهند بعد از 6 سال قهرمانی سری آ و اسکودتو را فتح کنند.

الگری بعد از شکست 1-0 فیورنتیا گفت " در این دوره از زمان تنها رو به جلو بودن مهاجم وجود ندارد و فشار رو به جلو هافبک ها بسیار اهمیت دارد"

"من ایبرا را به خاطر تکنیک فوق العادش تحسین می کنم اما به نظر می رسد این امری طبیعی برای اوست من معتقدم که ما شخصیت واقعی تیمی خود را نشان دادیم چرا که بر در حالی بدست آمد که تیم تحت فشار قرار داشت"

"ما هرگز فشردگی و مراقبت تیمی خود را از دست ندادیم و این برد حق ما بود,ایبرا کسی است که برای هم تیمی هایش  گل ها و موقعیت های ,زیادی به ارمغان می آورد و این بسیار عالی است"

"اما تعادل روحی و ورانی تیم  مهم تر است.همچنین نباید از سیوهای زیبای آبیاتی گذشت که در لحظات سرنوشت ساز نشان داد که می شود به او اطمینان کرد"

روسنری ها  با این برد همچنان به صدر نشینی خود در سری آ برای هقته دوم تداوم می بخشند و گام بلندی برای فتح اسکودتو بردارند

الگری در ادامه افزود
" ما در دو جبهه سری آ و لیگ قهرمانان می جنگیم.من خیلی خوشحالم که  تیم همیشه عملکر قوی همیشه داشته حتی زمانی که بازیکنی برای چندین بازی در تیم بازی نمی کند تیم این ویژگی عالی خود را همیشه حفظ کرده است"

"من فکر می کنم روبینیو خیلی عالی است و خوب کار می کند و زمانی که در بازی است هافبک ها عملکر بهتر و فعال تری دارد"
سه شنبه 2 آذر 1389  3:09 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

اینزاگی: از توصیه ساموئل اتوو ممنونم

مصاحبه فیلیپو اینزاگی با Gazzetta.it پیرامون مصدومیتش...

فیلیپو اینزاگی ادعا کرد که سامی اتوو مهاجم اینتر به او پیشنهاد داده تا  به متخصص زانو در بارسلونا برود کسی که امیدوار است تا بتواند اینزاگی در  سریعترین زمان ممکن  را بهبود بخشد

این بازیکن 37 ساله با ارزش تیم میلان ایتالیا در اوایل این ماه با آسیب دیدگی جدی زانو مواجه شد و بیم آن دارد که دیگر نتواند در این سن بازی کند و  علا رغم میل باطنی خویش مجبور شود ,از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

در مصاحبه با Gazzetta.it, اینزاگی گفت :" بسیاری از بازیکنان از من نا امید شده اند. در واقع من از هیمن جا از همه آنها تشکر می کنم اما تماس تلفنی اتوو با من باعث حیرت من شده است "

ما در تایستان در باهاما  با هم آشنا شدیم.او پس از مصدومیت  با من تماس گرفت  و توصیه کرد که به اسپانیا نزد پروفوسور cuget کسی که در کارش بهترین است بروم .

این پروفوسور همان کسی است که توانست آنتونینو دی ناتاله را بسیار عالی درمان کند.

اینزاگی در ادامه می گوید این بدترین آسیب دیدگی دوران زندگی من است و در چنین لحظات بزرگی مرا بسیار نا امید می کند

"من نمی خواهم به من زمان بهبودم را بگوییند اما من امیدوارم بهبود یابم.من  تمام تلاش خودم را می کنم و این را مدیون همه کسانی هستم که من را دوست دارند"
سه شنبه 2 آذر 1389  3:10 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

آیا پاپاستاپولوس سوکراتیس میلان را در ژانویه ترک می کند؟!!

پاپاستوپولوس سوکراتیس میتوتند میلان را در ژانویه ترک کند...
طبق گزلرشات به دست آمده حاکی از آن است که باشگاه میلان ایتالیا آماده است تا مدافع یونانی خود سوکراتیس را به باشگاهی قرض بدهند تا از طرفی او بتواند به صورت دائم بازی کند و بازی های بیشتری انجام دهد.

سوکراتیس به احتمال زیاد کارش در میلان به پایان رسیده است و ماریو یپس شخص اول برای جایگرینی الساندرو نستاو تیاگو سیلوا می باشد و این یعنی اینکه حتی سوکراتیس ذخیره این دو بازیکن هم نمی باشد.و در صورت اینکه نستا و سیلوا نتوانند بازی کنند اولین شخصی که جایگرین این دو می شود مارو یپس است.

به نظر می رسد باشگاه باری ایتالیا آماده است تا این مدافع 22 ساله یونانی را به مدت 6 ماه در ژانویه پیش رو به خدمت بگیرد.

سوکراتیس در تابستان از جنوا با چند بازیکن جوان میلان تعویض شد و به میلان آمد اما نتوانست  به روند رو به رشد خود در میلان ادامه دهد.
سه شنبه 2 آذر 1389  3:11 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

غیبت پیرلو برابر اوسر

میلان آندرا پیرلو را در بازی حساس روز سه شنبه برابر اوسر در لیگ قهرمانان در اختیار نخواهد داشت.

صدرنشین فعلی سری آ شانس بالایی برای صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان دارد.هر چند تیم اوسر هم این روز ها شرایط خوبی دارد.

پیرلو از ناحیه ران پایش دچار مصدومیت شده و ماسیملیانو آلگری ترجیح داد تا او را برای این بازی با خودش به فرانسه نبرد.

روسونری بدون پیرلو بازی های خوبی را ارائه داده و توانسته با سیستم 4-3-1-2 جای خالی او را پر کند.حضور سه هافبک دفاعی و بازی محکم آنها از نقاط قوت میلان در این بازی ها بوده است.

البته بعضی اعتقاد دارند که دوران پیرلو در میلان به سر رسیده است.

قرارداد پیرلو در تابستان به پایان میرسد و او به طور غیر مستقیم نشان داده که تمایلی به تمدید قراردادش ندارد.
سه شنبه 2 آذر 1389  3:11 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

آلگری:رونی خودش باید جایگاهش را پس بگیرد.

سرمربی میلان ماسیمو آلگری گفته است که رونی باید سخت کار کند تا بتواند جایگاه از دست رفته اش را پس بگیرد.

این بازیکن ملی پوش جایگاهش را در ترکیب اصلی میلان از دست داده است و هفته پیش در یک مهمانی شبانه دیده شد.این اتفاق آلگری را بسیار ناامید ساخت.

فردا میلان در برابر اوسر قرار خواهد گرفت و آلگری در صحبت هایش گفت:"رونالدینیو در حال تلاش است..او کارش را خوب انجام میدهد.او حتی در روز شنبه هم با انگیزه به میدان آمد."

"هیچ کسی دوست ندارد بر روی نیمکت بنشیند اما او باید خودش تلاش کند تا جایگاهش را پس بگیرد."

او در مورد بازی فردا شب نیز گفت:"همه میدانند این بازی چقدر مهم است.من مطمئنم تا زمانی که ما در فرانسه پیروز شویم و آژاکس در خانه اش شکست بخورد،جنگ برای صعود تا آخرین لحظه ادامه خواهد داشت."

"اوسر شرایط بسیار خوبی دارد و تیمش روی فرم است.نتایج اخیر آنها بسیار خوب بوده و آنها همیشه در خانه بهترین عملکرد را ارائه میدهند."

"ما باید عالی بازی کنیم تا بتوانیم نتیجه مورد نظرمان را کسب کنیم."
سه شنبه 2 آذر 1389  3:12 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

مالدینی دست به تمجید از دو ستاره بارسا زده است.

اسطوره میلان پائولو مالدینی،مسی را شایسته کسب توپ طلای هر سال میداند و معتقد است که جرارد پیکه،بهترین مدافع حال حاضر دنیاست.

او در یک مصاحبه با کانال فرانسوی این صحبت ها را گفت.نکته جالب برخورد جالب او با رسانه ها و اشتیاق برای صحبت در مورد مسائل مختلف فوتبال بود درست بعد از یک سال که از فوتبال خداحافظی کرده است.

"وقتی بازی مسی را میبینم،از نظر من،او هر سال باید برنده توپ طلا شود.او یک بازیکن باور نکردنی است."

"من پیکه را هم خیلی دوست دارم.او کلاس بالایی دارد.او به خوبی میداند چطور باید دفاع کند و حتی گل بزند.با یک زوج ایده ال را با پویول تشکیل داده است."

"الساندرو نستا همیشه تداعی کننده یکی از قوی ترین مدافعان دنیا برای من است.تیاگو سیلوا هم میتواند تبدیل به یک قهرمان واقعی شود."

ازاو درباره میلان این فصل در سری آ سئوال شد که او در پاسخ گفت:"من فکر میکنم میلان یک تیم مدعی برای فتح سری آ هست."

"البته آنها هنوز ضعف هایی را در لیگ قهرمانان دارند.ما این موضوع را در برابر رئال مشاهده کردیم."

"برای مثال بالا آمدن میلان از مرحله بعدی بسیار سخت خواهد بود اگر آنها به بارسا یا چلسی برخورد کنند."

حالا در بازی آنها قدرت و پشتکار دیده میشود.همه اینها برمیگردد به سرمربی تیم،ماسیمیلیانو آلگری.""
سه شنبه 2 آذر 1389  3:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها