همسر تیاگو سیلوا مانع انتقال او به مادرید
یک شنبه 30 آبان 1389 10:28 AM
| تیاگو سیلوا از عوامل نرفتنش به رئال می گوید/ میخواهم به مانند مالدینی تا 40 سالگی برای میلان بازی کنم |
مدافع مرکزی میلان تیاگو سیلوا توضیح می دهد که چگونه همسرش نقش موثری در نرفتن به مادرید در تابستان گذشته داشته است باشگاه ثروتمند رئال مادرید در تابستان گذشته شدیدا به دنبال تیاگو سیلوا بود به خصوص اینکه مورینیو به او علاقه زیادی داشت و خواهان او بود و رئال تمام تلاش خود را کرد تا او را به سانتیاگو برنابئو بیاورد اما در نهایت ناکام ماند. تیاگو سیلوا مدافع برزیلی میلان در مصاحبه با Il Corriere dello Sport افرود "این کاملا درست است و من این را می دانم.اما ایزابل همسر من همیشه پاسخ این سوال را به من داده است..او اولین کسی بود که به من گفت : رئال ؟ هرگز.همسر من میلان را به رئال ترجیح می دهد" سیلوا از مصدومیتی جزئی رنج می برد و او در حال حاظر بر روی بازگشت با صلابت به مستطیل سبز تمرکز کرده است و در این خصوص به هواداران گفت : "من تمام تلاشم را می کنم تا در کوتاه ترین زمان ممکن بهبودی کامل خود را در ناحیه آسیب دیدگی مچ پا به دست آورم" "هنوز در زمان دویدن کمی در ناحیه مچ پا احساس ناراحتی می کنم ,اما من این ناراحتی را تحمل و برطرف می کنم.من امیدوارم تا آنجا که ممکن است برای مدت طولانی در میلان بازی کنم ومی خواهم تا سن 40 سالگی در سن سیرو برای میلان بازی کنم به مانند مالدینی و از این بابت مشکلی ندارم ." |