0

اخبار باشگاه آث میلان

question
question
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

آلگری شخصیت تیمی میلان را ستود
سه شنبه 2 آذر 1389  3:09 PM

مصاحبه مطبوعاتی بعد بازی میلان-فیورنتینا
 ماکسی آلگری شخصیت تیمش را تحسین کرد و عزم تیمش برای برد و شکست دادن فیورنتینا را تحت فشار را ستود.

روسونری ها توانستند بار دیگر صدر نشینی خود در سری آ ایتالیا به لطف گل استثنائی زلاتان و البته دفع توپ های عالی دروازه بانی همچون آبیاتی بار دگر تداوم ببخشند تا نشان دهند می خواهند بعد از 6 سال قهرمانی سری آ و اسکودتو را فتح کنند.

الگری بعد از شکست 1-0 فیورنتیا گفت " در این دوره از زمان تنها رو به جلو بودن مهاجم وجود ندارد و فشار رو به جلو هافبک ها بسیار اهمیت دارد"

"من ایبرا را به خاطر تکنیک فوق العادش تحسین می کنم اما به نظر می رسد این امری طبیعی برای اوست من معتقدم که ما شخصیت واقعی تیمی خود را نشان دادیم چرا که بر در حالی بدست آمد که تیم تحت فشار قرار داشت"

"ما هرگز فشردگی و مراقبت تیمی خود را از دست ندادیم و این برد حق ما بود,ایبرا کسی است که برای هم تیمی هایش  گل ها و موقعیت های ,زیادی به ارمغان می آورد و این بسیار عالی است"

"اما تعادل روحی و ورانی تیم  مهم تر است.همچنین نباید از سیوهای زیبای آبیاتی گذشت که در لحظات سرنوشت ساز نشان داد که می شود به او اطمینان کرد"

روسنری ها  با این برد همچنان به صدر نشینی خود در سری آ برای هقته دوم تداوم می بخشند و گام بلندی برای فتح اسکودتو بردارند

الگری در ادامه افزود
" ما در دو جبهه سری آ و لیگ قهرمانان می جنگیم.من خیلی خوشحالم که  تیم همیشه عملکر قوی همیشه داشته حتی زمانی که بازیکنی برای چندین بازی در تیم بازی نمی کند تیم این ویژگی عالی خود را همیشه حفظ کرده است"

"من فکر می کنم روبینیو خیلی عالی است و خوب کار می کند و زمانی که در بازی است هافبک ها عملکر بهتر و فعال تری دارد"
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها