0

اخبار باشگاه آث میلان

question
question
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

ایبراهیموویچ در پی رکوردی دیگر...

اگر میلان امسال قهرمان شود!ایبر 3 قهرمانی در 3 تیم مختلف سری آ را تجربه میکند.
   ایبرا امسال میخواهد با میلان قهرمان سری آ شود تا رکود جدید قهرمانی با 3 باشگاه بزرگ ایتالیا یعنی میلان،یوونتوس و اینتر را تجربه کند و با این حساب اسمش در کنار سرینا و پاتریک وییرا نوشته شود"

در واقع ایبراهیموویچ پایان فصل را میتواند خیلی بهتر از آنها تمام کند...در حالی که دو بازیکن دیگر،سرینا و پاتریک ویرا فقط در حاشیه بودند.بازیکن  فرانسوی میلان،وییرا در میلان فقط یک فصل بازی کرد که نتوانست در قهرمانی میلان زیاد تاثیر گذار باشد و همچنین او نتوانست حتی یک گل در یک فصل کامل برای میلان به ثمر برساند،در حالی که اگر امسال میلان  قهرمان شود...در حالی که ایبراهموویچ خیلی با انگیزه بازی میکرد و اگرمیلان امسال قهرمان شود،ابرا رکورد جدید قهرمان شدن با 3 باشگاه بزرگ ایتالیا را بدست می آورد و اسمش در کنار 2 بازیکن دیگر اضافه میشود
دوشنبه 22 آذر 1389  2:27 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

آملیا:من ثابت کردم که آماده ام.

مارکو آملیا با عکس العمل های زیاد اجازه نداد که دروازه میلان بیش از این باز شود.او مدعی است که مستحق نیمکت نشینی نیست.

این دروازبان فرصت داشت تا در غیاب آبیاتی خودش را نشان دهد و با وجود اینکه آژاکس بازی را 2-0 برد،او چند عکس العمل خوب را نشان داد و مانع از بیشتر باز شدن دروازه تیمش شد.

او به اسکای گفت:"علارغم اینکه تا به الان زیاد بازی نکرده ام،من ثابت کردم که هر وقت به من نیاز داشته باشند آماده ام تا از دروازه میلان محافظت کنم."

"یک دروازبان همیشه با جای گیری خوب میتواند موفق باشد اما وقتی در طول مسابقه خیلی کم موقعیت بوجود می آید،برای او سخت است که بتواند بهترین عکس العمل را نشان دهد."

"بعد از مدت ها تنها یک بازی کردن بهترین چیز نیست.باعث تاسف است که دیشب باختیم!."
دوشنبه 22 آذر 1389  2:28 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

سیلوا 6 ماه و فلامینی 1 ماه دور از میادین

بد شانسی بار دیگر گریبان گیر میلان شد.....
الگری مزد بازی دادن به دو بازیکن کلیدی اش را در بازی نه چندان مهم مقابل آژاکس گرفت و دو مهره از کلیدی ترین مهره هایش را از دست داد.
در بازی شب گذشته مقابل آژاکس که با باخت 2-0 روسونری ها همراه بود فلامینی به طور قطع به مدت 1 خانه نشین شد. شایعات شنیده شده حاکی از آن است که  تیاگو سیلوا نیز به مدت 4-6 ماه از میادین به دور است گرچه سایت رسمی باشگاه هنوز این خبر را تایید نکرده
سایت رسمی باشگاه خبر داد تیاگو سیلوا به خاطر مصدومیت از ناحیه زانوی پای راست راهی ریو دی جانریو شد تا پایش را به دست پروفسور جوزه لوئیز بسپارد
با اضافه شدن این دو بازیکن به پاتو، اددو و اینزاگی لیست مصدومیت میلان کمی طولانی تر شد و این میتوانر برنامه میلان را برای ژانویه تغییر دهد
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

بالوتلی چند سال در سیتی خواهد ماند

مدیر برنامه های او گفته که انتقال او در ژوئن غیر ممکن است...

شایعات زیادی حول آینده بالوتلی وجود دارد.او شامی را با گالیانی داشته و آشکارا اعلام کرده که طرفدار میلان است.

مینو رایولا گفته:"بالوتلی نیاز دارد راه مهمی را در فوتبالش حرفه ایش طی کند.او به انگلیس رفته و چند سالی را در منچستر سیتی باقی خواهد ماند."

"این غیر ممکن است که او در ژوئن به میلان برود.واقعا غیر ممکن است."

"او به من سیتی رفت چون مانچینی به شدت خواهان او بود و او باید از سرمربی اش به خاطر ایمانی که به او داشت تشکر کند.حالا بالوتلی در حال غلبه کردن به همه در من سیتی است."

"آینده او به مانچینی ربطی ندارد.شاید گالیانی او را تحسین کرده باشد.گالیانی حتی زمانی که ماریو در اینتر هم بود نسبت به او علاقه نشان داده بود و وقتی اینتر قصد فروش او را داشت،من خودم با مسئولان میلان حرف زدم."
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

کدام تیم حریف میلان خواهد بود؟

قرعه کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان جمعه مصادف با 17 دسامبر برگزار میشود و دو تیم صعود کرده هر گروه با حریفان خود آشنا میشوند. میلان در این دوره از رقابت ها در گروه جی قرار داشت که با دو برد، دو تساوی و دو باخت با 8 امتیاز به مرحله بعد صعود کرد. در این مقاله قصد داریم به اختصار حریف های احتمالی میلان در دور حذفی را بررسی کنیم

تاتنهام
تیم صدر نشین گروه آ موجب شگفتی اهالی فوتبال شد. تاتنهام در گروهی قرار داشت که باید با مدافع عنوان قهرمانی برای صعود رقابت میکرد توانست در مجموع دو بازی اینتر را 6-5 شکست دهد و با 3 برد، 2 تساوی و 1 باخت با 11 امتیاز به عنوان سر گروه به مرحله بعد صعود کند. از نکات قابل توجه این تیم میتوان به آمار فوق العاده خط حمله آنها اشاره کرد که با 18 گل زده در 6 دیدار بهترین خط حمله مرحله گروهی را از آن خود کردند. البته خط دفاع آنها نتوانست عملکرد خوبی نشان دهد و آنها در 6 دیدار 11 گل دریافت کردند

شالکه
شالکه در گروهی قرار داشت که
کار سختی برای صعود نداشت و عملکرد خوبی از خودش به جای گذاشت. آنها با 4 برد، 1 تساوی، 1 باخت و 13 امتیاز به عنوان سرگروه گروه بی صعود کردند. خط دفاع آنها عملکرد تقریبا خوبی داشته و در 6 دیدار 3 گل دریافت کردند. آنها موفق به زدن 10 گل نیز شدند

منچستر یونایتد
شاید یکی از سخت ترین حریفان برای میلان، تیم صدر نشین لیگ جزیره باشد. آنها آمار فوق العاده ای را در دفاع به جای گذاشتند و با دریافت 1 گل در 6 دیدار بهترین خط دفاع را از آن خود کردند. منچستر با 16 امتیاز،4 برد، دو تساوی و بدون باخت از مرحله گروهی با اقتدار صعود کردند. اما با این حال نمیتوان از آمار ضعیف آنها در گلزنی هم به سادگی
گذشت. تیم فرگوسن با 7 گل در 6 دیدار عملکرد چندان موفقی در گلزنی نداشت

بارسلونا
قطعا سخت ترین قرعه برای میلان، بارسلوناست. تیمی که گرچه در یکی از ضعیف ترین گروه ها قرار داشت و کار دشواری برای صعود نداشت اما سبک بازی آنها قابل ستایش است. تیم گئوردیولا با 4 برد، 2 تساوی و بدون باخت با 14 امتیاز به راحتی به عنوان صدر نشین راهی مرحله حذفی شد و باید منتظر حریفان احتمالی خود باشد. آنها در 6 بازی مرحله گروهی 14 گل زده داشتند و 3 گل نیز دریافت کردند

بایرن مونیخ
بایرن در سری مسابقات بوندسلیگا نتوانسته آنطور که باید موفق نشان دهد اما آنها همیشه تیمی بودند که در لیگ قهرمانان خطرناک نشان داده اند. تیم فن خال در گروه خود باید با رم ایتالیا برای صدر نشینی رقابت میکردند. اما آنها با 16 گل زده بعد از تاتنهام بهترین خط حمله مرحله گروهی را داشتند. اما خط دفاع نه چندان آماده آنها میتواند در مراحل بعد برایشان دردسر ساز شود. بایرن در 6 دیدار 6 گل دریافت کرد
تیم فن خال با 5 برد و 1 باخت با 15 امتیاز به عنوان تیم سرگروه صعود کرد

چلسی
یکی دیگر از حریفان قدر که میتواند برای میلان دردسر ساز شود چلسی انگلیس است که مربی آنها، کارلو آنجلوتی به خوبی با سبک بازی بازیکنان میلان آشناست. آنها همچنین آمار فوق العاده ای هم از خود به جا گداشتند . تیم آنجلوتی توانست هر 5 بازی ابتدایی اش را با پیروزی سپری کند و فقط در بازی آخر زمانی که صدر نشینی اش قطعی شد، تیم بدون انگیزه آنها یک شکست نه چندان مهم را پذیرا شد. چلسی با 15 امتیاز، 5 بازی برده و یک شکست و آمار گلزنی 14 گل در 6 بازی و 4 گل دریافت کرده به مرحله بعد صعود کرد

شاختار دونسک
تیم اکراینی با پشت سر گذاشتن آرسنال کار بزرگی را برای صدر نشینی انجام داد اما باید منتظر حریفان بزرگ در دور بعد باشد. آنها با 5 برد و یک باخت و با 15 امتیاز به مرحله بعد صعود کردند. آمار گل زده آنها 12 گل در 6 دیدار و همچنین 6 گل دریافت کرده میباشد

دوشنبه 22 آذر 1389  2:30 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

تیاگو سیلوا : نمی توانم زمانی برای بازگشتم بگویم

ستاره روسونری تیاگو سیلوا از زمان بازگشتش به میادین می گوید...
مدافع میلان تیاگو سیلوا برای درمان منیسک پای خود راهی برزیل شد و اعلام کرد : من نمی دانم دقیقا کی می توانم دوباره بازی کنم.

آزمایشات این هفته بر روی او نشان می دهد که این مدافع وسط روسونری دچار پارگی منیسک در ناحیه زانو شده است و از این بابت مدتی است که رنج می برد و نمی توان عنوان کرد چه مدت زمان طول می کشد تا درمان شود.

تیاگو سیلوا در این رابطه می گوید " من نمی دانم که چه مدت زمان درمان من به طول خواهد انجامید و دقیقا چه زمانی می توانم دوباره بازی کنم"

"من به ریو امدم تا با پزشکان صحبت کنم و آزمایشات دیگری انجام دهم تا  ببینیم وضعیت من چگونه است,متاسفانه تا آن زمان من واقعا نمی توانم بگویم چه اتفاقی خواهد افتاد"

تیاگو سیلوا با این حال با اعتماد به نفسی خاص بر این باور است که هم تیمی هایش می توانند همچنان با قدرت به شکل فعلی روند رو به جلو خود را ادامه دهند.

او در ادامه می گوید

"هیچ کس قویتر از ما نیست.ما همه در بالاترین سطح و درجه قرار داریم اما در حال حاضر که ما تعدادی مصدوم داریم این کمی مشکل است.من مطمئنم که سرمربی تیم در ژانویه و در پنجره نقل و انتقالات زمستانی  می تواند انچه را که می خواهد در اختیار داشته باشد."
دوشنبه 22 آذر 1389  2:30 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

الگری: بعد از بازی با آژاکس به شرایط خوبی رسیدیم

صحبت های بعد از بازی ماکسی آلگری پیرامون بازی با بلونیا که با برد روسونری همراه بود....
الگری در مصاحبه بعد از بازی نمایش آندرا پیرلو را ستود
به نظر میرسد ماسیمو الگری از نمایش تیمش در بازی با بلونیا راضی است. او در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت" باخت مقابل آژاکس برایمان درس خوبی بود و به خوبی توانستیم تیم را جمع کنیم. از دو بازی که تا کریسمس باقی مانده بود یکی را بردیم و حالا منتظر دومین برد مقابل رم هستیم که بازی سختی خواهد بود."
او درباره بازی پیرلو میگوید" با بازی آمبروزینی که برای پیرلو یک پیشتبان بود پیرلو توانست در پستی جدید و جلو تر از همیشه یک نمایش عالی داشته باشد. از نمایش او و سایر اعضای تیم بسیار راضی هستم. با توجه به اینکه اولین بازیمان در زمان ناهار بود بسیار عالی بازی کردیم."
دوشنبه 22 آذر 1389  2:31 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

زلاتان: میلان میتواند تمام جام ها را ببرد!

زلاتان بعد از برد 3-0 مقابل بلونیا با اطمینان سخن میگوید....
میلان در بازی روز گذشته مقابل بلونیا با نتیجه 3-0 پیروز این بازی شد و زلاتان نقش کلیدی در این برد داشت و همچنان به یکه تازی در میلان ادامه می دهد.

او میگوید" بازی کردن در زمان ناهار اصلا آسان نبود. مهمترین چیز برد بود که به آن رسیدیم.میخواهم این فصل همه چیز را ببریم و دلیلی نمیبینم که نتوانیم به این مهم برسیم."
اوا ادامه میدهد" چند هفته است که در لیگ موفق عمل میکنیم. فقط باید تمرکزمان را حفظ کنیم . اگر سخت تمرین کنیم و متمرکز بمانیم درنهایت صدر نشین خواهیم بود"
دوشنبه 22 آذر 1389  2:31 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

نمرات Goal.com/en بازی بلونیا - میلان

آبیاتی: 7.0
زامبروتا: 6.5
بونیرا: 6.0
نستا: 7.0
آباته: 6.5
امبروسینی: 7.0
پیرلو: 8.0
گتوسو: 6.0
بوآتینگ: 7.0
روبینیو:7.5
* ایبراهیموویچ: 8.0

بازیکنان تعویضی:
آنتونینی :6.0
ستراسر: 6.0
سیدورفت:5.0

*= بهترین بازیکن زمین

پنج شنبه 25 آذر 1389  1:45 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

آبیاتی:اینتر جدی ترین رقیب میلان برای فتح سری آ

با اینکه میلان با اختلاف 13 امتیاز از اینتر جلو است ولی آبیاتی معتقد است اینتر جدیترین رقیب میلان میباشد
در مصاحبه ایی که با کانال سکای سپورت 24 داشت،با اینکه بین میلان و اینتر 13 امتیاز اختلاف میباشد ولی آبیاتی تاکید کرد که رقیب اول میلان در سری آ اینتر میباشد
او گفت:"به نظر من هنوز هم رقیب اول میلان،اینتر است و بعد از آن بقیه ی تیم ها مدعی هستند...
اینتر میلان در حال حاضر بخاطر داشتن تعداد زیادی مصدوم  زمان سختی را سپری میکند،به نظر من این تیم مجموعه ی خوبی از بازیکنان را در اختیار دارد"

در مورد تیم ملی ایتالیا گفت:"خب،بسیاری از بازیکنان هستند که دوست دارند با تیم ایتالیا بازی کنند...در حال حاضر دروزبان اول تیم،بوفون میباشد...فکر کنم که سرمربی نظرش به دروازه بانان جوان میباشد"

سپس آبیاتی در مورد بهترین بازیکن حال حاضر میلان گفت:"ایبراهیموویچ،او منبع قدرت تیم است"

و در مورد رونالدینیو گفت:"رونالدینیو بازیکن بسیار خوبی می باشد.او در حال حاضر بر روی نیمکت می نشیند،طبیعتا نمیکت نشینی او عجیب به نظر میرسد...وضعیت او خوب است،زمانی که گل میزنیم
اولین نفری که از روی نیمکت میپرد،رونالدینیو است، اگر چه ظاهرا خوشحاله ولی از درون ناراحته..."

در مورد آرزوهایش در سال 2011 گفت:"مهم نیست که سری آ و یا لیگ قهرمانان پیروز شویم مهم این است که یکی از این دو را برنده شویم
پنج شنبه 25 آذر 1389  1:46 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

عملکرد میلان در سال 2010 : 76 گل زده

در حالیکه تنها یک بازی تا پایان کار میلان در این سال باقی مانده،نگاهی مختصر به گل های زده میلان در سال 2010 می اندازیم...

از میلان-جنوا تا میلان-رم.تقویم امسال میلان از سن سیرو آغاز شد و به سن سیرو هم ختم خواهد شد.از 6 ژانویه تا امروز،قبل از بازی میلان-رم که شنبه برگزار خواهد شد،روسونری 49 بازی انجام داده است.39 بازی در سری آ،8 بازی در لیگ قهرمانان و 2 بازی در جام حذفی.

15 بازیکن میلان در تقویم بازی های سال 2010 این تیم موفق به گلزنی شده اند.

اسامی این بازیکنان و تعداد گل هایشان به شرح زیر است:

ایبراهیموویچ 13
پاتو-رونالدینیو 11
بوریلو 10
اینزاگی-روبینیو 6
هونتلار 5
سیدورف 3
سیلوا-آمبروسینی-فلامینی-بوآتنگ 2
نستا-آنتونینی-پیرلو 1
پنج شنبه 25 آذر 1389  1:47 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

پالوچی در پارما میماند.

پارما شایعه رفتن پالوچی به میلان در ژانویه را تکذیب کرده است....

این مهاجم تیم ملی زیر 21 سال که هر دو باشگاه به صورت مشترک مالکیت او را در اختیار دارند به عنوان جانشین احتمالی اینزاگی در میلان نام برده میشود.

اما رییس باشگاه پارما،توماسو قیرادی اعلام کرده که پالوچی فعلا در استادیو تاردینی باقی خواهد ماند.

او به اسکای اسپورت گفت:"این درست است که میلان روی او حساب باز کرده است،اما نه برای آینده ای بسیار نزدیک."

او اضافه کرد:"فعلا من بی صبرانه منتظر بازگشت او به میادین هستم."

" در این سه سالی که او با ما بوده است،فقط توانسته ایم یک سالو نیم از او استفاده کنیم."

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود،این بازیکن جوان در ژانویه دوباره میتواند به میدان برود.
پنج شنبه 25 آذر 1389  1:47 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

آریگو ساکی:ایبرا مانند فن باستن است

صحبت های کامل آریگو ساکی در مورد این دو مهاجم تکرار نشدنی...

صبح امروز گازتا دلا اسپورت در صفحه اولش عکسی از ایبرا را با ماسک فن باستن گذاشته بود و گفته بود که این دو در حقیقت یکی هستند و مثل هم اند!

ساکی در ستون خود در روزنامه نوشته است:"من فکر نمیکنم این درست باشد که بخواهیم بین ایبرا و فن باستن بگوییم  یکی بهتر از دیگری است.من با وجود اینکه مربی مارکو بوده ام و از قابلیت های فرا زمینی اش سود برده ام،تحت تاثیر احساسات شخصی ام قرار نخواهم گرفت."

"باید این را بگویم که ایبرای واقعی ارزش کمتری ندارد.شاید مارکو کمی جذاب تر بود و تا امسال او بیشتر از ایبرا در کار های تیمی شرکت میکرد."

"ایبرا همیشه استمرار از خود نشان نداده و تا قبل از این فصل ،هیچ وقت ندیده ایم او تا اخر فصل به همراه تیم حرکت کند و برای تیم بازی کند."

"ایبرای سوئدی بعد از سپری کردن یک فصل ناموفق در بارسا دوباره به ایتالیا بازگشته است.این انگیزه و اشتیاق او برای اثبات دوباره اش،باعث شده بیشتر در خدمت تیم باشد و حالا او کاملا یک بخشی از تیم است."

"او به خوبی در دفاع شرکت میکند.در حمله هنوز به طور کامل پتانسیل بالای تکنیکی و فیزیکی اش را نشان نداده اما او درست در زمانی که تیم نیاز دارد حرکت میکند."

"اگر به این روند ادامه دهد،ایبرا با فن باستن در کسب موفقیت های ملی و فردی برابر خواهد شد."

"مارکو سه بار توپ طلا را کسب کرد.ایبرا هم به پختگی  رسیده و از یک نوازنده،تبدیل به یک فوتبالیست کامل شده است."
پنج شنبه 25 آذر 1389  1:48 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

گالیانی:توس را نمیخواهیم!

آدریانو گالیانی شایعات خرید کارلوس توز،مهاجمی که که وضعیت نا مشخصی در من سیتی دارد را تکذیب کرد.

این مهاجم ملی پوش درخواست انتقالش به یک باشگاه دیگر را کرده که توسط من سیتی مورد قبول واقع نشده است.

رابطه توز با مسئولان من سیتی شکراب شده و او میخواهد به دو دخترش که در بوینس آیرس هستند نزدیک تر باشد.

او در گذشته گفته که حتی ممکن است تصمیم به خداحافظی از فوتبال بگیرد.گزارش ها حاکی از آن است که رئال و چلسی هم خواهان به خدمت گرفتن او هستند.

گالیانی گفته است:"توز عالی است اما میلان نمیتواند یک همچین سرمایه گذاری را انجام دهد."

او اینطور پایان داد:"اگر ما مهاجمی را پیدا کردیم که شایسته پوشیدن پیراهن میلان باشد،،آن وقت او را خواهیم گرفت.اما اگر نه تیم  همینطور باقی خواهد ماند."
پنج شنبه 25 آذر 1389  1:48 AM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

ایجنت دینیهو : رونالدینیهو مایل است تا به برزیل بازگردد!

صحبت های مدیر برنامه های رونالدینیهو Roberto de Assis در رابطه با آینده مبهم او در میلان ..

ایجنت یا مدیر برنامه های رونالدینیهو تاکید کرد که اگر نیمکت نشینی در میلان همچنان ادامه داشته باشد ممکن است رونالدینیهو در ژانویه میلان را ترک کند.

"بازگشت رونالدینیهو حداقل به او این اجازه را می دهد تا دو قهرمانی که از دست داده است را مجدد به دست آورد"

ستاره روسونری به شدت برای به دست آوردن و جلب نظر آلگری تلاش می کند.رونالدینیهو در این فصل تنها 10 بار برای میلان به میدان رفته که 7 بار آن از ابتدا در ترکیب میلان به بازی گرفته شده است.

مدیر برنامه های دینیهو  Roberto de Assis که برادر  او نیز می باشد در ادامه گفت
"فوتبال در چنین مد و حالت سریعی تکامل می یابد و کامل می شود"
"امروزه انتقال و دوری از میلان بسیار دشوار است  اما من نمی دانم  و نمی توانم بگویم که روزهای آینده دست خوش چه اتفاقاتی خواهد شد.همه چیز می تواند به یک باره تغییر کند"

" دینیهو بارها مور توجه باشگاه های برزیلی  فلامینگو و پالمیراس در کشورش قرار گرفته است. بازگشت به برزیل می تواند به او این شانس را بدهد که دو عنوانی که آن را کسب نکرده به دست آورد جام لیبرتادورس و سری آ برزیل ملقب به Brasileirao که این امر می تواند برای تکمیل کلکسیون افتخارات وی بسیار مهم باشد"
" دینیهو کجا می تواند برود؟ حواب این سوال به میزان زیادی به باشگاه بستگی دارد."

قرارداد رونالدینیهو در پایان فصل در ماه ژوئن به پایان می رسد و میلان می تواند به جای اینکه به عنوان یک بازیکن آزاد رونالدینیهو باشگاه را ترک کند آن را در ژانویه به فروش برسانند.
پنج شنبه 25 آذر 1389  1:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها