0

اخبار المپیک لندن19 مرداد

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

اخبار المپیک لندن19 مرداد

هدايتي به مدال آوران المپيک هديه مي‌دهد

مالک باشگاه ملوان به تمام مدال‌آوران المپيکي به همراه سعيد عبدولي و محمد بنا پژو 206 هديه مي‌دهد.

حسين هدايتي اظهار داشت:‌با توجه به برنامه‌ريزي و قول‌هايي که از قبل به قهرمانان و ورزشکاران المپيکي داده بودم باز هم اعلام مي‌کنم به هر کدام از قهرمانان المپيکي که دارنده مدال طلا، نقره و برنز در المپيک براي ايران اسلامي باشند، يک خودروي پژو 206 هديه خواهم داد.

به گزارش فارس ، وي افزود: اين هديه فقط به پاس شاد کردن دل مردم و برافراشته شدن پرچم مقدس و سه رنگ جمهوري اسلامي ايران با نام الله در المپيک است.

هدايتي ادامه داد: همچنين به سعيد عبدولي ورزشکار با غيرت و با تعصب کشورمان که در حق ايشان ناعدالتي داوري انجام گرفت تا از رسيدن به مدال طلاي المپيک باز بماند، هديه‌اي مانند ساير مدال‌آوران يعني يک پژو 206 ناقابل اهدا خواهد شد.

مالک باشگاه ملوان و استيل آذين تاکيد کرد:‌ هيچ کس نبايد چشم‌هاي خود را به حرکت سازنده محمد بنا که با ورزشکاران فرنگي‌کار ما زندگي کرد و ستون‌هاي کشتي فرنگي را استوار نمود، ببندد. به همين دليل به پاس دلسوزي‌هاي او و صحبت‌هاي پهلوانانه‌اش در قبال شاگردان خود و مخصوصا حمايت زيبا و پهلوانانه‌اش از سعيد عبدولي تصميم گرفتم تا هديه‌اي ناقابل که شايد ذره‌اي کوچک از زحمات اين مربي بزرگ ايران را جبران کند، يک پژو 206 مانند ساير ورزشکاران مدال آور المپيک به ايشان هم اهدا کنم تا انشاءالله اين کارها سبب شود تا ساير ورزشکاران ما نيز براي به اهتزاز درآوردن پرچم جمهوري اسلامي ايران تمام تلاش خود را انجام دهد.

وي در پايان خاطرنشان کرد: مي‌دانم هيچکدام از جوانان ما براي شاد کردن دل مردم دنبال مسائل مالي نيستند، اما هدف من از اين کار به عنوان سرباز کوچکي در ايران اسلامي فقط تشکر و شادکردن دل ورزشکاراني است که دل هزاران ايراني را در اين شب‌هاي عزيز شاد کردند و باعث شدند مردم در اين شب‌هاي عزيز به عشق اين هواداران اشک بريزند و براي فرزندان خود دعا کنند.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:40 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

بنا:تعارف نکردم مي خواهم استراحت کنم

بنا:تعارف نکردم مي خواهم استراحت کنم

سرمربي پرافتخار تيم ملي کشتي فرنگي ايران با بيان اينکه حرف هاي من تعارف نبود، گفت:درحال حاضر بسيار خسته هستم و مي خواهم با استراحت به زندگي شخصي خودم برسم.

محمد بنا پس ازبازگشت به ايران درجمع خبرنگاران درباره قهرماني تيمش درالمپيک گفت:عملکرد کاروان کشتي فرنگي بسيار خوب بود و در حال حاضربهترين حس دنيا را دارم و انگار روي هوا هستم.

وي ادامه داد: 6 دلاور به همراه خود به المپيک برده بوديم و با اين افتخار آفريني بايد بگويم ديگرهيچ آرزويي ندارم و به بزرگترين آرزو خود رسيدم.

سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران وبهترين مربي جهان در خصوص جدايي اش از تيم ملي، گفت:حرف هاي من تعارف نبود و در حال حاضر تنها مي خواهم استراحت کنم.

وي تصريح کرد: تمام زندگي خود را براي موفقيت کشتي فرنگي گذاشتم و در حال حاضر بايد به زندگي شخصي خود برسم که در اين مدت به هيچ عنوان وقت اين کار را نداشتم.

وي اظهار داشت: در اين موفقيت من نقشي نداشتم و اين دلاور مردان کشتي فرنگي ما بودند که شبانه روز براي اين افتخار آفريني تلاش کردند.

سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران، خاطرنشان کرد: قبل از اين مسابقات به هيچ عنوان استرس نداشتم زيرا اطمينان داشتم تيم ملي ما موفق خواهد شد.

بنا در خصوص ناداوري در ديدار سعيد عبدولي و حريف فرانسوي، گفت: ما هيچ چيز را نمي توانستيم در آن زمان عوض کنيم زيرا داور بلاروسي تصميم خود را گرفته بود.

وي در خصوص قرعه آسان يا سخت در المپيک، اظهار داشت: در اين مسابقات قرعه آسان يا سخت به هيچ عنوان معنا نمي دهد زيرا بهترين هاي دنيا در اين رقابت ها حضور دارند.

سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران، افزود: براي من موفقيت ايران از هر چيزي مهم تر است و در اين مسابقات نشان داديم که کشتي گيران فرنگي ايران تا چه حد توانمند هستند.

وي در خصوص سالتو اميد نوروزي پس از قهرماني، گفت: وقتي براي در آغوش گرفتن او آمدم او از من اين درخواست را کرد و به او اجازه دادم.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:41 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

نوروزي: براي موفقيت شبانه روز تلاش کرديم

نوروزي: براي موفقيت شبانه روز تلاش کرديم

قهرمان کشتي فرنگي المپيک گفت: تمام نفرات شايسته کسب مدال بودند و همه ما براي اين موفقيت شبانه روز تلاش کرديم.

اميد نوروزي بامداد پنجشنبه در جمع خبرنگاران، گفت: براي رسيدن به اين موفقيت بزرگ، کاروان فرنگي ايران و من مدت هاي زيادي شبانه روز تلاش کرده ايم.

وي ادامه داد: اين موفقيت بزرگ را به ملت ايران تقديم مي کنم که با حضور در فرودگاه امام خميني (ره) نشان دادند مانند کوه پشت سر ما بودند و ما را شرمنده خود کردند.

قهرمان کشتي فرنگي المپيک، گفت: اميدوارم محمد بنا در تيم ملي کشتي فرنگي بماند زيرا موفقيت ها ما حاصل زحمات و برنامه ريزي دقيق او بود.

وي تصريح کرد: اطمينان دارم با برنامه ريزي دقيق اين موفقيت هاي کشتي فرنگي ادامه دار خواهد بود و همچنان مي توانيم در کشتي فرنگي جهان بدرخشيم.

وي اظهار داشت: از تمام کساني که براي موفقيت ما زحمت کشيدند تشکر مي کنم و اميدوارم کشتي فرنگي ما همچنان در جهان مدال بگيرد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:42 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سليمي: رضازاده بمب روحيه است

سليمي: رضازاده بمب روحيه است

وزنه برداران دسته سنگين وزن کشورمان کسب موفقيت‌هاي وزنه برداري را حاصل زحمات مسئولان فدراسيون، سرمربي تيم و دعاي خير مردم دانستند.

بهداد سليمي در مورد کسب مدال طلاي المپيک لندن ضمن بيان مطلب فوق گفت: خدا را شکر موفق شدم چنين مدال ارزشمندي را کسب کنم و زحمات مربيان، حمايت مسئولان و دعاي خير مردم را با بهترين مدال المپيک پاسخ دادم.

وي يادآور شد: در هفت، هشت ماه گذشته تماما در اردو بودم و لحظات بسيار اندکي را در کنار خانواده گذراندم. البته قرار است از اواخر آذرماه اردوها براي حضور در مسابقات قهرماني جهان آغاز شود اما به خاطر اينکه آمادگي نسبي‌ام از بين نرود تمرينات سبکي را با برنامه مربيان برگزار خواهم کرد.

سليمي، حسين رضازاده را الگوي خود دانست و در مورد اينکه او دوست ندارد رکوردهايش شکسته شود، اظهار داشت: اصلا چنين بحثي نيست و ايشان هميشه کمک مي‌کند تا ما بتوانيم رکوردهاي خود را افزايش دهيم.

وزنه بردار طلايي المپيک لندن حضور رضازاده را در کنار خود هنگام وزنه زدن بسيار تاثيرگذار دانست و اظهار داشت: ايشان بمب روحيه براي ما و مخرب روحيه حريفان است. کسي که تجربه کسب مدال طلاي المپيک را دارد حضورش و صحبت‌هايش در کنار وزنه بردار بسيار تاثيرگذار است. در لحظات سختي که وزنه مي‌زديم ايشان با کلماتي ما را آرام مي‌کرد و قطعا نقش بزرگي در موفقيت تيم ملي وزنه برداري داشته است.

وي ادامه داد: بنده انگيزه بالايي دارم که در مسابقات آينده جهاني و المپيک به دفعات رکوردشکني کنم، زيرا بالا رفتن پرچم و پخش سرود ايران در ميادين جهاني بزرگترين انگيزه و افتخار بالايي براي هر ورزشکار است. قطعا تا جايي که بدنم اجازه دهد به اين قهرماني‌ها ادامه مي‌دهم و انشاءالله بازهم بتوانم مدال‌هاي طلاي مسابقات آينده را کسب کنم.

سليمي در مورد نقش کوروش باقري و ساير مربيان تيم ملي وزنه برداري در موفقيت‌هاي اين تيم تاکيد کرد: مربي همزمان با ورزشکار بايد بجنگند. به همين خاطر کارش بسيار مهم و سخت است و کوچک‌ترين اشتباه از سوي او و ورزشکار مي‌تواند رنگ مدال را عوض کند. خوشبختانه مربيان ما بسيار خوب عمل کردند و اميدوارم حق واقعي آنها را در ايران بدهند.

وزنه بردار طلايي ايران در مورد عملکرد فدراسيون رضازاده اظهار داشت: ايشان چه در زمان سرپرستي و چه در مقطع رياست به خوبي در انتخاب سرمربي و تشکيل اردوها موفق ظاهر شد. وقتي فدراسيون نتيجه مي‌گيرد يعني مديريت و برنامه ريزي آن موفق و درست بوده است.

وي همچنين خاطر نشان کرد: سالن وزنه برداري قائمشهر بسيار کوچک بود اما با عنايت مسئولان وزارت ورزش و حمايت ارزشمند استاندار مازندران کلنگ احداث يک خانه وزنه برداري در قائمشهر به زمين زده شد و قرار است تا يک سال و نيم آينده اين سالن افتتاح شود.

سليمي در پايان گفت: بنده از خانواده‌ام خصوصا همسر عزيزم که در چند ماه اخير روزهاي تلخ دوري را به جان خريده و از من حمايت کردند تشکر ويژه‌اي دارم و اميدوارم بتوانم محبت‌هاي‌شان را جبران کنم.

در ادامه سجاد انوشيرواني هم با بيان اينکه "خوشحالم نتيجه‌اي بدست آوردم که شرمنده مردم نشدم، زيرا آنها من و ساير وزنه برداران را در اين ايام بسيار دعا کردند"، افزود: ما براي موفقيت در لندن برنامه‌ريزي سه ساله‌اي را مرحله به مرحله پشت سر گذاشتيم که در هفت ماه آخر اردوهاي منظم و همدلي کادر فني و ورزشکاران باعث شد عالي‌ترين نتيجه را در المپيک لندن رقم بزنيم.

وي از ارتقاي رکوردهايش که 6 کيلو در يک ضرب و 4 کيلو در دو ضرب بود خبر داد و افزود: با توجه به اينکه مصدوم بودم بازهم عملکرد خوبي داشتم. در لندن از مسئولان قول گرفته‌ام که پس از المپيک مداواي زانويم انجام شود تا در مسابقات آينده بتوانم حضور بهتري داشته باشم.

انوشيرواني در پاسخ به پرسش مجري شبکه سه که "شما دوست نداريد طلا بگيريد؟"، اظهار داشت: من هم دوست دارم طلا بگيرم. اين انگيزه و خواسته هر ورزشکاري است و قطعا تلاش خواهم کرد در مسابقات آينده رقابت صميمانه و نزديک‌تري با بهداد براي کسب مدال طلا داشته باشم.

وي تمام سخت گيري‌هاي کوروش باقري را به نفع خود و تيم ايران دانست و افزود: نظم و انضباط کاري باقري و شرايطي که اين مربي بر اردوها حاکم کرد باعث موفقيت تيم ايران شد.

انوشيرواني در مورد صحبت‌هايش که قبل از حضور المپيک در ديدار با وزير ورزش و جوانان مطرح کرده بود، گفت: به آقاي عباسي گفتم اين شغل ماست و کار و تلاش و سختي زيادي را متحمل مي‌شويم. بعضي وقت‌ها ماه‌ها از خانواده دوريم، خصوصا من و بهداد که شرايطي سختي هم داريم. با اين شرايط آيا نمي‌توان به اين کار ما نام کار سخت گذاشت؟ ما از جان و زندگي‌مان مايه مي‌گذاريم و عمر قهرماني هم کوتاست. اميدوارم مسئولان بيش از اين به فکر چنين رشته‌هاي مدال‌آوري باشند.

وي با تشکر از مسئولان باشگاه ملي حفاري که سرمايه گذاري خوبي در ليگ داشته‌اند، گفت: اميدوارم در آينده با ديد منصفانه و توجه بيشتر به وزنه برداري شرايطي را فراهم کنند که ورزشکاران اين رشته بتوانند با آرامش بيشتر دوران قهرماني را سپري کنند. ما توان اين را داريم که ميداني چون المپيک بهترين مدال‌ها را بدست آوريم و به 6 مدال برسيم اما براي عملي شدن اين هدف نياز به حمايت بيشتر داريم.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:43 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

فيناليست‌هاي واليبال ساحلي مشخص شدند

جدال برزيل و آلمان براي طلا

فيناليست‌هاي واليبال ساحلي مشخص شدند

با برگزاري مسابقات مرحله نيمه‌نهايي واليبال ساحلي المپيک 2012 لندن، چهره تيم‌هاي فبناليست مشخص شد.

مرحله نيمه‌نهايي رقابت‌هاي واليبال ساحلي المپيک 2012 لندن شب گذشته برگزار شد و طي آن تيم‌هاي برزيل و آلمان توانستند با غلبه بر حريفان خود راهي ديدار پاياني شوند.

در نخستين بازي شب گذشته ساحلي‌بازان برزيل و ليتواني برابر هم قرار گرفتند که در اين جدال برزيلي‌ها موفق شدند با حساب 2 بر صفر حريف خود را شکست دهند.

در دومين مسابقه هم تيم‌هاي آلمان و هلند برابر هم صف‌آرايي کردند که در اين جدال آلمان‌ها موفق شدند حريف خود را از پيش‌رو بردارند.

نتيجه بازي‌هاي شب گذشته به اين شرح است:

برزيل 2 - ليتواني صفر

آلمان 2 - هلند صفر

با اين نتايج، فردا تيم‌هاي برزيل و آلمان براي کسب مدال طلا و تيم‌هاي هلند و ليتواني براي رسيدن به مدال برنز رقابت‌هاي المپيک باهم رقابت خواهند کرد.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:44 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

پايان رقابت‌هاي پينگ پنگ المپيک

پايان رقابت‌هاي پينگ پنگ المپيک

با پايان رقابت‌هاي پينگ پنگ بازي‌هاي المپيک چيني‌ها تمام طلاهاي اين رشته را درو کردند تا اقتدار خود را بار ديگر ثابت کنند.

رقابت‌هاي پينگ پنگ در چهار ماده برگزار شد و به پايان رسيد که در هر چهار ماده ورزشکاران چين نشان‌هاي طلا را به دست آوردند و البته در دو ماده نقره هم نصيب آن‌ها شد!

در فينال تمام چيني انفرادي مردان ژان جايک نفر اول رنکينگ جهان مقابل هم‌وطنش وانگ هائو نفر دوم جهان به برتري رسيد تا نشان‌هاي طلا و نقره انفرادي بين ورزشکاران چين تقسيم شود.

پينگ‌پنگ باز آلماني در اين ماده به مدال برنز رسيد.

در رقابت‌هاي تيمي مردان تيم چين حريف کره‌اي خود را به آساني شکست داد و به نشان طلا رسيد.

تيم دو نفره آلمان نيز با غلبه بر هنگ‌کنگ به نشان برنز تيمي مردان دست يافت.

همچنين در بخش زنان دو پينگ‌پنگ باز چيني همانند انفرادي مردان به فينال راه يافتند که نشان‌هاي طلا و نقره به چين برسد.

در تيمي زنان نيز چين با غلبه بر ژاپن طلاي اين بخش را به دست آورد.

در جدول توزيع مدال‌هاي اين رشته پس از چين که با 4 طلا، 2 نقره در صدر قرار دارد، ژاپن و کره جنوبي با يک نقره و آلمان و سنگاپور با دو برنز در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:45 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

پولادمردان بامداد امشب وارد تهران مي‌شوند

پولادمردان بامداد امشب وارد تهران مي‌شوند

کاروان پرفتخار وزنه برداري ايران که با کسب يک مدال طلا، دو مدال نقره و يک مدال برنز، يکي از بهترين نتايج تاريخ وزنه برداري اير ان در ادوار مختلف المپيک را به دست آورد، ساعت 1/15 بامداد جمعه 20 مرداد ماه از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران مي شود.

بعد از ورود تيم ملي کشتي فرنگي به کشورمان در ادامه برنامه بازگشت ورزشکاران المپيکي کشورمان اعضاي تيم ملي وزنه برداري ساعت 15:30 پنجشنبه (فردا) به وقت لندن به سمت تهران پرواز مي کنند و پس از يک ساعت توقف در فرودگاه ارمنستان، ساعت 1:15 بامداد جمعه به وقت تهران وارد فرودگاه امام خميني (ره) مي شوند.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:45 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

تکواندوکاران ايران حريف آساني در المپيک ندارند

ساعي:

مدير فني تيم ملي تکواندومعتقد است که نمايندگان ايران هيچ حريف آساني براي رسيدن به مدال المپيک پيش‌رو ندارند.

هادي ساعي اظهار کرد: در المپيک همه حريفان سخت هستند و هيچ حريفي را نمي‌توان آسان در نظر گرفت چرا که همه آن‌ها بهترين‌هاي قاره‌هاي خود هستند و براي کسب مدال به بهترين نحو آمادگي به بازي‌ها مي‌آيند.

وي افزود: تکواندوکاران ما تمرين‌هاي بسيار خوب و سختي را پشت سر گذاشته‌اند تا بتوانند در المپيک موفق شوند. اکنون هم کاملا سرحال و آماده هستند تا با حريفان مقابله کنند.

دارنده دو مدال طلاي المپيک 2008 پکن و 2004 آتن در مورد قرعه‌کشي رقابت‌هاي تکواندوي المپيک لندن و حريفان نمايندگان ايران گفت: براي کسي که مي‌خواهد در المپيک مدال بگيرد قرعه‌کشي نبايد اهميت داشته باشد. معتقدم در المپيک با قرعه‌کشي نمي‌توان مدال گرفت بلکه بايد با بهترين عملکرد نتيجه مطلوب را کسب کرد.

دارنده مدال برنز 2000 سيدني در پاسخ به اين سوال که کدام حريف نمايندگان ايران در بازي‌هاي المپيک لندن سخت‌تر از بقيه است، يادآور شد: همه حريفان سخت هستند چون همه آن‌ها بهترين‌هاي کشورهاي خودشان به حساب مي‌آيند. نمي‌توان گفت کدام يک راحت‌تر است. بايد همه آن‌ها را شکست دهيم و بعد مدال بگيريم.

هادي ساعي که براي عضويت در کميسيون ورزشکاران کميته بين المللي المپيک کانديدا شده در پاسخ به اين سوال که چه زماني مشخص مي‌شود که در اين کميسيون انتخاب شده‌ايد گفت: امروز آخرين روز راي‌گيري در اين رابطه است و همه چيز تقريبا اواخر شب مشخص مي‌شود.

وي در مورد اينکه آيا تا اين مرحله اطلاعي دارد شرايطش و تعداد آرايي که کسب کرده چطور است، اظهار کرد: اطلاع خاصي ندارم و ان‌شاءالله امشب مشخص مي‌شود.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:46 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

رحيمي:به‌خاطر سربلندي‌ايران روي‌تشک مي‌روم

رحيمي:به‌خاطر سربلندي‌ايران روي‌تشک مي‌روم

کشتي گير وزن 55 کيلوگرم کشتي آزاد گفت : با وجود حريفان خوبي که در المپيک دارم براي نام ايران و سرافرازي خودم مي جنگم.

حسن رحيمي در گفت و گو با سايت کميته ملي المپيک عنوان داشت : به لحاظ جسماني تيم کشتي آزاد شرايط خيلي خوبي دارد. اگر بتوانيم سطحي روحي خود را به سطح آمادگي جسماني برسانيم به طور قطع موفق خواهيم بود.

وي افزود : المپيک ميدان بزرگي است و شرايط روحي تاثيرگذار است. امروز همه از کشتي توقع مدال آوري دارند و بايد خود را از نظر روحي قوي کنيم.

کشتي گير وزن 55 کيلوگرم کشتي آزاد با اشاره به اين مطلب که ميدان المپيک هر 4 سال يک بار برگزار و مسابقات آن از حساسيت بالايي برخوردار است، گفت : همه حريفان با تمام وجود به صحنه مي آيند. در اين مسابقات هر ورزشکار تلاش مي کند مزد زحمات شبانه روزي خود را بگيرد و هر کس بتواند بر خود مسلط باشد موفق خواهد شد. من در المپيک با تمام وجود مي جنگم تا نتيجه زحمات خود را ببينم.

رحيمي در پايان با اشاره به اين مطلب که مدال المپيک لندن بسيار با ارزش است و مي تواند تمام زندگي مرا تغيير دهد به همين خاطر از جان مايه مي گذارم، تاکيد کرد : چنانچه موفق به کسب مدال نشوم تا المپيک ديگر صبر مي کنم چراکه من فقط 22 سال سن دارم و مي توانم در 2016 برزيل جبران کنم.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:46 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

هوا براي رکورد شکني بولت کاملا مساعد است

هوا براي رکورد شکني بولت کاملا مساعد است

کارشناسان هواشناسي اعلام کرده اند هواي لندن در روز پنجشنبه خنک تر بوده و نسيم ملايمي خواهد وزيد که اين هوا بهترين شرايط براي رکورد شکني سريعترين مرد جهان خواهد بود.

يوسين بولت دونده جاماييکايي و قهرمان دوي 100 متر المپيک قصد دارد در رقابت هاي 200 متر نه تنها از عنوان قهرماني خود دفاع کند بلکه رکورد 19 ثانيه و 19 صدم ثانيه قبلي اش را هم بشکند.

در اين مسابقه ''يوهان بليک'' دوست و زوج تمريني بولت اصلي ترين رقيبش خواهد بود. او در مسابقات انتخابي جاماييکا توانست زودتر از بولت به خط پايان برسد.

اگرچه هنوز تأثير شرايط آب و هوايي بر دوندگان ثابت نشده است اما برخي معتقدند اين شرايط گاهي تأثيرگذار است.

براي مثال بولت چهار سال پيش در المپيک 2008 به دليل هواي گرم پکن توانست سه مدال طلا بگيرد و در هر سه ماده دوي 100، 200 و 4 در 100 متر امدادي رکورد بشکند.

''مايکل جانسون'' قهرمان سابق المپيک در اين باره گفت: هواي گرمتر و آرامتر براي دوندگان بهتر است. هيچ دونده اي دوست ندارد هنگام مسابقه باد شديد به صورتش بوزد. يادمان باشد گاهي اختلاف بين رقبا چند صدم ثانيه است.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:47 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ساعي آناليزور ويژه مبارزه‌هاي حريف معتمد

ساعي آناليزور ويژه مبارزه‌هاي حريف معتمد

هادي ساعي رقابت‌هاي صبح دومين روز تکواندوي المپيک را آناليز کرد.

در حالي که طبق برنامه بازي‌هاي المپيک لندن قرار است تا حدود دو ساعت ديگر محمد باقري معتمد در وزن 68- کيلوگرم مردان اولين ديدار خود را مقابل ديويد بوي از آفريقاي مرکزي انجام دهد، هادي ساعي مدير فني تيم ملي رقابت‌هاي صبح را که در آن حريفان سرشناس باقري معتمد مانند ثروت تازگل از ترکيه مبارزه کرده‌اند، از نزديک ديده و نوع مبارزه او را براي کادر فني آناليز کرد.

در رقابت‌هاي صبح، ثروت تازگل با برتري 8 بر 6 مقابل ترنس جنينگ از آمريکا به دور دوم راه يافت و در اين دور با هاساروف از اوکراين روبه‌رو خواهد شد. ثروت تازگل دارنده مدال برنز المپيک 2008 پکن، طلاي جهاني 2011 کره جنوبي، برنز قهرماني جهان 2009 دانمارک و همچنين سه طلاي قهرماني اروپا را در کارنامه دارد و نفر اول رنکينگ جهاني در وزن 68- به شمار مي‌آيد که در بالاي جدول حضور دارد و اصلي‌ترين رقيب محمد باقري معتمد براي کسب مدال در المپيک لندن به شمار مي‌رود.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:48 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ساعي:

مدير فني تيم ملي تکواندومعتقد است که نمايندگان ايران هيچ حريف آساني براي رسيدن به مدال المپيک پيش‌رو ندارند.

هادي ساعي اظهار کرد: در المپيک همه حريفان سخت هستند و هيچ حريفي را نمي‌توان آسان در نظر گرفت چرا که همه آن‌ها بهترين‌هاي قاره‌هاي خود هستند و براي کسب مدال به بهترين نحو آمادگي به بازي‌ها مي‌آيند.

وي افزود: تکواندوکاران ما تمرين‌هاي بسيار خوب و سختي را پشت سر گذاشته‌اند تا بتوانند در المپيک موفق شوند. اکنون هم کاملا سرحال و آماده هستند تا با حريفان مقابله کنند.

دارنده دو مدال طلاي المپيک 2008 پکن و 2004 آتن در مورد قرعه‌کشي رقابت‌هاي تکواندوي المپيک لندن و حريفان نمايندگان ايران گفت: براي کسي که مي‌خواهد در المپيک مدال بگيرد قرعه‌کشي نبايد اهميت داشته باشد. معتقدم در المپيک با قرعه‌کشي نمي‌توان مدال گرفت بلکه بايد با بهترين عملکرد نتيجه مطلوب را کسب کرد.

دارنده مدال برنز 2000 سيدني در پاسخ به اين سوال که کدام حريف نمايندگان ايران در بازي‌هاي المپيک لندن سخت‌تر از بقيه است، يادآور شد: همه حريفان سخت هستند چون همه آن‌ها بهترين‌هاي کشورهاي خودشان به حساب مي‌آيند. نمي‌توان گفت کدام يک راحت‌تر است. بايد همه آن‌ها را شکست دهيم و بعد مدال بگيريم.

هادي ساعي که براي عضويت در کميسيون ورزشکاران کميته بين المللي المپيک کانديدا شده در پاسخ به اين سوال که چه زماني مشخص مي‌شود که در اين کميسيون انتخاب شده‌ايد گفت: امروز آخرين روز راي‌گيري در اين رابطه است و همه چيز تقريبا اواخر شب مشخص مي‌شود.

وي در مورد اينکه آيا تا اين مرحله اطلاعي دارد شرايطش و تعداد آرايي که کسب کرده چطور است، اظهار کرد: اطلاع خاصي ندارم و ان‌شاءالله امشب مشخص مي‌شود.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:49 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

پاداش پارسه تهران به قهرمانان المپيک

پاداش پارسه تهران به قهرمانان المپيک

هيئت مديره باشگاه مصوب کرده که تمام هزينه هاي تحصيلي قهرمانان ايراني المپيک را تا مقطع دکترا در هر دانشگاه دنيا بپردازد.

باشگاه پارسه تهران که تيم فوتبال آن در دسته اول کشور حضور دارد به قهرمانان المپيک پاداش خواهد داد. کاوه عابديني زاده مديرعامل باشگاه با تبريک موفقيت هاي مدال آوران ايراني در اين باره گفت: هيئت مديره باشگاه مرکب از آقايان حميدررضا رضا بخش امين و ابراهيمي و من مصوب کرده که تمام هزينه هاي تحصيلي قهرمانان ايراني المپيک را تا مقطع دکترا در هر دانشگاه دنيا بپردازد. وي افزود اين امر در راستاي افزايش سطح تحصيل ورزشکاران گرفته شده و اميدواريم مثمر ثمر واقع شود.

به گزارش گل او در خصوص اوضاع تيم فوتبال پارسه هم گفت: کادر فني به سرمربيگري آقاي پاشازاده تمرينات را زير نظر دارد و شرايط خوبي داريم. انشالله بتوانيم به آنچه مدنظر داريم برسيم.

پارسه در گروه اول بازي هاي دسته اول قرار دارد به صورت خصوصي اداره مي شود که سهامداران آن کاوه عابديني زاده و حميدرضا رضا بخش امين هستند. امين قبلا براي خريد باشگاه داماش گيلان اقدام کرده بود که با آنها به توافق نرسيد.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:49 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ساعي:تکواندوکاران براي کسب مدال آماده اند

ساعي:تکواندوکاران براي کسب مدال آماده اند

هادي ساعي مدير تيم ملي تکواندوي جمهوري اسلامي ايران در آستانه شروع رقابت هاي وزن 68 کيلوگرم المپيک گفت: تکواندوکاران ما براي کسب مدال کاملا آماده اند و اگر اتفاق غيرمترقبه اي نيفتد انشاءالله مدال المپيکي ديگري را براي کشورمان کسب خواهيم کرد.

وي در مصاحبه با ايرنا، افزود: تکواندوکاران ايران براي شرکت در بازيهاي مهم المپيک اردوهاي خاصي را پشت سرگذاشته اند و طي ماه هاي اخير تمرينات بسيار خوبي داشته اند. من از تمرينا و اردوهاي آمادگي راضي هستم.

وي اظهارداشت: علاوه بر آمادگي هاي جسماني و مسائل فني و تکنيکي، بر روي مسائل روحي و رواني اعضاي تيم نيز کار شده است تا آنان کاملا براي اين ميدان بزرگ آماده شوند.

مدير تيم ملي تکواندوي کشورمان گفت: هر دو نماينده ما در مسابقات مردان و نماينده کشورمان در مسابقات بانوان همگي شانس مدال دارند ولي در ميدان المپيک گاهي اتفاقات غيرقابل پيش بيني روي مي دهد که از کنترل ما خارج است... اگر انشاءالله چنين اتفاقاتي نيفتد و شرايط مهيا باشد تکواندوکاران ما حتما به روي سکو خواهند رفت.

ساعي که علاوه بر قهرماني هاي متعدد جهاني و آسيايي، دو مدال طلا و يک مدال برنز المپيک را نيز در کارنامه ورزشي خود دارد، افزود: تکواندو کاران ما از بهترين هاي دنيا هستند و حريفان شان هم اين را مي دانند و اميدوارم که بتوانند نتايج تمرينات و زحمات طولاني خودشان و کادر فني تيم را در المپيک لندن بگيرند.

وي در عين حال تاکيد کرد که ديگر تکواندو کاران حاضر در بازيهاي المپيک نيز بسيار خوب هستند و هيچ حريف ضعيفي در اين ميدان وجود ندارد.

آقاي ساعي گفت: به نظر من فاصله ميان قوي ترين و ضعيف ترين تکواندوکاران حاضر در المپيک ممکن است فقط پنج درصد باشد، بنابراين به هيچ وجه نمي توان از قبل ورزشکاري را بطور قطعي بازنده و يا برنده تلقي کرد.

وي با ابراز خرسندي از کسب مدال هاي ارزشمند توسط تيم هاي کشتي فرنگي، وزنه برداري و دو و ميداني کشورمان افزود: اميدوارم که تيم تکواندو نيز اين روند را ادامه بدهد و بتواند مدال هاي خوبي را براي کاروان کشورمان کسب کند.

رقابت هاي تکواندوکاران کشورمان در سي امين دوره بازيهاي المپيک لندن تا ساعتي ديگر در سالن اکسل لندن آغاز مي شود.

محمد باقري معتمد تکواندو کار 68 کيلوگرمي کشورمان امروز و يوسف کرمي در وزن 80 کيلوگرم و سوسن حاجي پور در وزن 67 کيلوگرم بانوان، فردا(جمعه) مسابقه مي دهند.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:50 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

نيزه پرنده کوبايي در اولين تلاش شکست

نيزه پرنده کوبايي در اولين تلاش شکست

نيزه 'لازارو بورگس' ورزشکار کوبايي پرش با نيزه در اولين تلاش در مرحله مقدماتي بازي هاي المپيک 2012 لندن شکست و سه تکه شد.

وي قصد داشت ،‌ ارتفاع 5 متر و 35 سانتي متري را در اولين تلاش خود بپرد که نيزه فايبرگلاس او در هوا شکست و او روي زمين افتاد اما آسيبي نديد.

به گزارش ايرنا بورگس پس از اينکه روي زمين افتاد به آرامي بلند شد، دستانش را تکان داد و شروع به جمع کردن تکه هاي نيزه اش کرد.

وي که در مسابقات قهرماني سال گذشته جهان مدال نقره کسب کرده بود در دومين تلاشش در المپيک لندن هم ناموفق بود.

بورگس با وجود اين در سومين تلاش توانست از ارتفاع 5.60 متري بپرد ولي هنوز يک جايگاه با صعود به مرحله فينال فاصله داشت و از صعود باز ماند.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها