سليمي: رضازاده بمب روحيه است
سليمي: رضازاده بمب روحيه است
وزنه برداران دسته سنگين وزن کشورمان کسب موفقيتهاي وزنه برداري را حاصل زحمات مسئولان فدراسيون، سرمربي تيم و دعاي خير مردم دانستند.
|
 |
|
|
بهداد سليمي در مورد کسب مدال طلاي المپيک لندن ضمن بيان مطلب فوق گفت: خدا را شکر موفق شدم چنين مدال ارزشمندي را کسب کنم و زحمات مربيان، حمايت مسئولان و دعاي خير مردم را با بهترين مدال المپيک پاسخ دادم.
وي يادآور شد: در هفت، هشت ماه گذشته تماما در اردو بودم و لحظات بسيار اندکي را در کنار خانواده گذراندم. البته قرار است از اواخر آذرماه اردوها براي حضور در مسابقات قهرماني جهان آغاز شود اما به خاطر اينکه آمادگي نسبيام از بين نرود تمرينات سبکي را با برنامه مربيان برگزار خواهم کرد.
سليمي، حسين رضازاده را الگوي خود دانست و در مورد اينکه او دوست ندارد رکوردهايش شکسته شود، اظهار داشت: اصلا چنين بحثي نيست و ايشان هميشه کمک ميکند تا ما بتوانيم رکوردهاي خود را افزايش دهيم.
وزنه بردار طلايي المپيک لندن حضور رضازاده را در کنار خود هنگام وزنه زدن بسيار تاثيرگذار دانست و اظهار داشت: ايشان بمب روحيه براي ما و مخرب روحيه حريفان است. کسي که تجربه کسب مدال طلاي المپيک را دارد حضورش و صحبتهايش در کنار وزنه بردار بسيار تاثيرگذار است. در لحظات سختي که وزنه ميزديم ايشان با کلماتي ما را آرام ميکرد و قطعا نقش بزرگي در موفقيت تيم ملي وزنه برداري داشته است.
وي ادامه داد: بنده انگيزه بالايي دارم که در مسابقات آينده جهاني و المپيک به دفعات رکوردشکني کنم، زيرا بالا رفتن پرچم و پخش سرود ايران در ميادين جهاني بزرگترين انگيزه و افتخار بالايي براي هر ورزشکار است. قطعا تا جايي که بدنم اجازه دهد به اين قهرمانيها ادامه ميدهم و انشاءالله بازهم بتوانم مدالهاي طلاي مسابقات آينده را کسب کنم.
سليمي در مورد نقش کوروش باقري و ساير مربيان تيم ملي وزنه برداري در موفقيتهاي اين تيم تاکيد کرد: مربي همزمان با ورزشکار بايد بجنگند. به همين خاطر کارش بسيار مهم و سخت است و کوچکترين اشتباه از سوي او و ورزشکار ميتواند رنگ مدال را عوض کند. خوشبختانه مربيان ما بسيار خوب عمل کردند و اميدوارم حق واقعي آنها را در ايران بدهند.
وزنه بردار طلايي ايران در مورد عملکرد فدراسيون رضازاده اظهار داشت: ايشان چه در زمان سرپرستي و چه در مقطع رياست به خوبي در انتخاب سرمربي و تشکيل اردوها موفق ظاهر شد. وقتي فدراسيون نتيجه ميگيرد يعني مديريت و برنامه ريزي آن موفق و درست بوده است.
وي همچنين خاطر نشان کرد: سالن وزنه برداري قائمشهر بسيار کوچک بود اما با عنايت مسئولان وزارت ورزش و حمايت ارزشمند استاندار مازندران کلنگ احداث يک خانه وزنه برداري در قائمشهر به زمين زده شد و قرار است تا يک سال و نيم آينده اين سالن افتتاح شود.
سليمي در پايان گفت: بنده از خانوادهام خصوصا همسر عزيزم که در چند ماه اخير روزهاي تلخ دوري را به جان خريده و از من حمايت کردند تشکر ويژهاي دارم و اميدوارم بتوانم محبتهايشان را جبران کنم.
در ادامه سجاد انوشيرواني هم با بيان اينکه "خوشحالم نتيجهاي بدست آوردم که شرمنده مردم نشدم، زيرا آنها من و ساير وزنه برداران را در اين ايام بسيار دعا کردند"، افزود: ما براي موفقيت در لندن برنامهريزي سه سالهاي را مرحله به مرحله پشت سر گذاشتيم که در هفت ماه آخر اردوهاي منظم و همدلي کادر فني و ورزشکاران باعث شد عاليترين نتيجه را در المپيک لندن رقم بزنيم.
وي از ارتقاي رکوردهايش که 6 کيلو در يک ضرب و 4 کيلو در دو ضرب بود خبر داد و افزود: با توجه به اينکه مصدوم بودم بازهم عملکرد خوبي داشتم. در لندن از مسئولان قول گرفتهام که پس از المپيک مداواي زانويم انجام شود تا در مسابقات آينده بتوانم حضور بهتري داشته باشم.
انوشيرواني در پاسخ به پرسش مجري شبکه سه که "شما دوست نداريد طلا بگيريد؟"، اظهار داشت: من هم دوست دارم طلا بگيرم. اين انگيزه و خواسته هر ورزشکاري است و قطعا تلاش خواهم کرد در مسابقات آينده رقابت صميمانه و نزديکتري با بهداد براي کسب مدال طلا داشته باشم.
وي تمام سخت گيريهاي کوروش باقري را به نفع خود و تيم ايران دانست و افزود: نظم و انضباط کاري باقري و شرايطي که اين مربي بر اردوها حاکم کرد باعث موفقيت تيم ايران شد.
انوشيرواني در مورد صحبتهايش که قبل از حضور المپيک در ديدار با وزير ورزش و جوانان مطرح کرده بود، گفت: به آقاي عباسي گفتم اين شغل ماست و کار و تلاش و سختي زيادي را متحمل ميشويم. بعضي وقتها ماهها از خانواده دوريم، خصوصا من و بهداد که شرايطي سختي هم داريم. با اين شرايط آيا نميتوان به اين کار ما نام کار سخت گذاشت؟ ما از جان و زندگيمان مايه ميگذاريم و عمر قهرماني هم کوتاست. اميدوارم مسئولان بيش از اين به فکر چنين رشتههاي مدالآوري باشند.
وي با تشکر از مسئولان باشگاه ملي حفاري که سرمايه گذاري خوبي در ليگ داشتهاند، گفت: اميدوارم در آينده با ديد منصفانه و توجه بيشتر به وزنه برداري شرايطي را فراهم کنند که ورزشکاران اين رشته بتوانند با آرامش بيشتر دوران قهرماني را سپري کنند. ما توان اين را داريم که ميداني چون المپيک بهترين مدالها را بدست آوريم و به 6 مدال برسيم اما براي عملي شدن اين هدف نياز به حمايت بيشتر داريم.
|
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 19 مرداد 1391 3:43 PM
تشکرات از این پست