0

اخبار المپیک لندن19 مرداد

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

کارنامه نخستين حريفان کرمي و حاجي‌پور

کارنامه نخستين حريفان کرمي و حاجي‌پور

فردا (جمعه) در سومين روز از رقابت‌هاي تکواندوي المپيک لندن، يوسف کرمي و سوسن حاجي‌پور نمايندگان ايران خواهند بود که به ترتيب با حريفان اسپانيايي و استراليايي روبه رو مي شوند.

در وزن 80- کيلوگرم مردان يوسف کرمي فردا ساعت 13:45به مصاف "نيکلاس گارسيا هم" از اسپانيا مي‌رود که نفر پنجم رنکينگ جهاني در اين وزن است.

به گزارش ايسنا ،اين تکواندوکار بلندقامت 24 ساله اسپانيايي تاکنون بارها مقابل تکواندوکاران ايراني شکست خورده است و شايد همين مساله کار را براي کرمي آسان‌تر مي‌کند. اين اسپانيايي سال 2008 در مسابقه‌هاي يونيورسياد بلگراد با نتيجه 8 بر 7 به روح‌الله طالبي باخت. وي در مسابقه‌هاي انتخابي المپيک لندن در باکو نيز در ديدار نيمه نهايي 7 بر 3 به يوسف کرمي بازي را واگذار کرد. البته اين اسپانيايي در همين رقابتها با "سارمينتو" ايتاليايي هم باخت تا سهميه را نگيرد هرچند در مسابقات قهرماني اروپا که چند ماه بعد برگزار شد با يک شکست و يک پيروزي سهميه حضور در لندن را کسب کرد.

مقام هاي گارسيا:

قهرمان نوجوانان اروپا در باکو 2005

نقره قهرماني اروپا 2008

نقره قهرماني جهان 2009 دانمارک

برنز قهرماني اروپا 2012

خصوصيات فني گارسيا:

اين تکواندوکار اسپانيايي از لحاظ تکنيکي در تکواندوي روز دنيا جايگاه خاصي ندارد اما به دليل قامت بلند خود و پاهاي کشيده، به خوبي مي‌تواند از حريف امتياز بگيرد.

در وزن 67- کيلوگرم زنان سوسن حاجي‌پور ساعت 13 به مصاف "کارمن مارتون" از استراليا مي‌رود که نفر هشتم رنکينگ جهاني اين وزن است. حاجي‌پور در صورت پيروزي بر اين حريف به مصاف برنده رقابت‌ "سهام السوالحي" نفر اول رنکينگ جهاني از مصر و "يوهانسون" از سوئد مي‌رود.

مارتون استراليايي 26 ساله مدال نقره جام جهاني 2002 توکيو، برنز نوجوانان آسيا 2001 کره جنوبي، برنز قهرماني جهان 2005 اسپانيا را در کارنامه دارد.

اين تکواندوکار استراليايي در بازي‌هاي المپيک 2008 پکن هم حضور داشت که با يک پيروزي و يک شکست به کار خود پايان داد تا مدالي کسب نکند. مسابقه‌هاي قهرماني جهان در سالهاي 2009، 2011 ، مسابقات انتخابي المپيک در باکو 2011 ، يونيورسياد 2011 شنزن چين هم نتوانست مدالي کسب کند. اين استراليايي در مسابقات قهرماني قاره اقيانوسيه توانست سهميه حضور در المپيک لندن را کسب کند.

کارمن مارتون استراليايي در دو سال گذشته در مسابقه‌هاي رسمي مهم که شرکت کرد هيچ مدالي به دست نياورد و آخرين مدال‌هاي او به سال 2012 در دو تورنمنت هلند و اسپانيا بازمي‌گردد که به ترتيب طلا و برنز کسب کرد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:52 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

چهره 4 تيم پاياني بسکتبال مردان مشخص شد

چهره 4 تيم پاياني بسکتبال مردان مشخص شد

چهره تيم‌هاي مرحله نيمه نهايي مسابقات بسکتبال المپيک در بخش مردان مشخص شد.

پيکارهاي بسکتبال المپيک در بخش مردان در مرحله يک‌چهارم نهايي برگزار شد که در يکي از اين ديدارها، تيم قدرتمند آمريکا مدافع عنوان قهرماني المپيک موفق شد با نتيجه 119 بر 86 استراليا را درهم بکوبد و مقتدرانه راهي مرحله نيمه نهايي شود.

به گزارش فارس ،در ديداري ديگر، آرژانتين با نتيجه 82 بر 77 از سد برزيل عبور کرد تا در مرحله بعد حريف آمريکا شود.

فرانسه نيز در ديدار مقابل اسپانيا با نتيجه 59 بر 66 شکست را متحمل شد تا ماتادورهاي اروپا راهي مرحله بعد شوند.

روسيه نيز در ديدار مقابل ليتواني با نتيجه 83 بر 74 پيروز شد تا در مرحله نيمه نهايي با اسپانيا روبرو شود.

*برنامه ديدارهاي مرحله نيمه نهايي در روز جمعه به شرح زير است:

آمريکا - آرژانتين

روسيه - اسپانيا

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:53 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

برزيل - ايتاليا درنيمه‌نهايي واليبال مردان

برزيل - ايتاليا درنيمه‌نهايي واليبال مردان

تيم‌هاي مدعي بلغارستان، روسيه، برزيل و ايتاليا به مرحله نيمه نهايي واليبال المپيک در بخش مردان راه يافتند.

مرحله يک‌چهارم نهايي واليبال قهرماني المپيک لندن در بخش مردان برگزار شد که تيم‌هاي بلغارستان، روسيه، برزيل و ايتاليا موفق شدند با شکست حريفانشان به مرحله نيمه نهايي اين مسابقات راه يابند.

به گزارش فارس ،نتايج ديدارهاي مرحله يک‌چهارم نهايي به شرح زير است:

ايتاليا 3 - آمريکا صفر ( 28- 26، 25- 20 و 25 - 20)

برزيل 3 - آرژانتين صفر( 25 - 19، 25 - 17 و 25 - 20)

روسيه 3 - لهستان صفر (25 - 17، 25 - 23 و 25 - 21)

بلغارستان 3 - آلمان صفر( 25 - 20، 25 - 16 و 25 - 14)

ديدارهاي مرحله نيمه نهايي جمعه به شرح زير برگزار مي‌شود:

بلغارستان - روسيه

برزيل - ايتاليا

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:54 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

اسپانيا صدرنشين روز نخست رقابتهاي تکواندو

اسپانيا صدرنشين روز نخست رقابتهاي تکواندو

نخستين روز رقابت‌هاي تکواندو بازي‌هاي المپيک لندن با قهرماني ورزشکاران چين و اسپانيا و صدرنشيني تيم اسپانيا در رده بندي مدالي به پايان رسيد.

نخستين روز از رقابت‌هاي تکواندو المپيک لندن در اوزان 58- کيلوگرم مردان و 49- کيلوگرم زنان برگزار شد که به ترتيب ورزشکاران اسپانيا و چين مدال‌هاي طلا را از آن خود کردند.

به گزارش ايسنا در وزن 58- کيلوگرم مردان "جوئل گونزالز بونيلا" نفر اول رنکينگ جهان از اسپانيا مقام اول را از آن خود کرد. "لي دائه هون" از کره جنوبي در جاي دوم ايستاد. "آلکسي دنيسنکو" نفر هفتم رنکينگ جهاني از روسيه و "اسکار مونوس" از کلمبيا هم به صورت مشترک مقام سوم و مدال برنز را از آن خود کردند.

در وزن 49- کيلوگرم زنان هم "جينگ يو وو" نفر اول رنکينگ جهان از چين قهرمان شد. "بريجيت ياگه انريکه" نفر سوم رنکينگ جهاني از اسپانيا در جاي دوم ايستاد. "سونخام چاناتي" نفر هفتم رنکينگ جهاني از تايلند و "لوسي جيا زانينوويچ" نفر پنجم رنکينگ جهاني از کرواسي مقام سوم مشترک را به دست آوردند.

طبق برنامه امروز (پنجشنبه) مسابقه‌هاي تکواندو در اوزان 68- کيلوگرم مردان و 57- کيلوگرم زنان برگزار خواهد شد که محمد باقري معتمد از ايران در قسمت مردان در اولين ديدار ساعت 16 به وقت تهران به مصاف "ديويد بوي" از آفريقاي مرکزي مي‌رود.

محمد باقري معتمد که عناويني چون نقره مسابقات قهرماني جهان در کره جنوبي،طلاي مسابقات جام جهاني 2010 چين ،طلا قهرماني آسيا 2010 قزاقستان،طلاي بازيهاي آسيايي 2010 گوانجو، نقره قهرماني ستارگان جهان 2009 مکزيک، نقره جام جهاني 2009 آذربايجان، طلا قهرماني جهان 2009 دانمارک، طلا قهرماني آسيا 2008 چين، طلا قهرماني دانشجويان جهان 2008 صربستان، طلا المپيک دانشجويان جهان 2007 تايلند را بدست آورده است که در مرحله اول در حالي بايد مقابل حريفي از افريقاي مرکزي قرار بگيرد که حريف او گمنام است.

"دويد بوي" از آفريقاي مرکزي 24 ساله در وزن دوم المپيک در قاره خود قهرمان مسابقات انتخابي المپيک شد تا از اين طريق مجوز حضور در رقابتهاي تکواندو المپيک لندن را کسب کند.

بوي در مسابقات 2009 دانمارک و همچنين در کيونگجو 2011 موفق به کسب مدال نشد و به نظر مي‌رسد محمد باقري معتمد کار دشواري مقابل اين حريف در مرحله نخست نداشته باشد.

محمد باقري معتمد در صورت پيروزي بر اين حريف در دور دوم بايد با برنده مبارزه روح الله نيک پا(افغانستان) و لنوفسکي(لهستان) ديدار کند.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:55 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

از عبدولي مانند طلايي‌هاي المپيک تقدير شود

از عبدولي مانند طلايي‌هاي المپيک تقدير شود

رئيس جمهور در دستوري خطاب به وزارت ورزش تأکيد کرد که براي تقدير از قهرمان کشتي‌فرنگي ايران، نتيجه وي در المپيک مدال طلا محسوب شود.

محمود احمدي‌نژاد براي تقدير شايسته از قهرمان سعيد عبدولي دستوري خطاب به محمد عباسي ابلاغ کرد.

به گزارش فارس ،رييس جمهور به وزير ورزش و جوانان دستور داد، نظر به شايستگي‌هاي قهرمان کشتي فرنگي کشور و برخورد ناعادلانه با وي در المپيک، مدال عبدولي طلا محسوب شده و مورد تقدير شايسته قرار گيرد.

متن اين دستور به شرح زير است:

جناب آقاي عباسي

وزير محترم ورزش و جوانان

با سلام و احترام

نظر به شايستگي‌هاي قهرمان کشتي فرنگي کشور جناب آقاي سعيد عبدولي و درخشش وي در بازي‌هاي المپيک و با توجه به برخورد ناعادلانه‌اي که نسبت به او انجام شده است، حسب دستور رياست محترم جمهوري لازم است مدال ايشان طلا محسوب شده و مورد تقدير شايسته قرار گيرند.

سعيد عبدولي، به دليل ناداوري در مرحله يک‌چهارم نهايي رقابت‌هاي کشتي‌فرنگي از دور بازي‌هاي المپيک حذف شد.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:55 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

"آريس مريت" قهرمان ماده 110 متر با مانع شد

"آريس مريت" قهرمان ماده 110 متر با مانع شد

دونده آمريکايي موفق شد مدال طلاي دوي 110 متر با مانع مسابقات دووميداني المپيک 2012 لندن را از آن خود کند و اين در حالي بود که قهرمان المپيک 2008 پکن به دليل مصدوميت نتوانست به رقابت ادامه دهد.

مريت با زمان 12 ثانيه و 92 صدم ثانيه موفق شد مدال طلاي ماده 110 متر با مانع مسابقات دووميداني المپيک 2012 لندن را از آن خود کند و "جيسون ريچاردسون"، هموطن او که عنوان قهرماني جهان را در اختيار دارد با زمان 13 ثانيه و 4 صدم ثانيه به مدال نقره دست يافت.

به گزارش مهر ،مريت در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: مدال طلا براي من يعني همه چيز. آمريکا از المپيک 1996 که "آنل جانسون" مدال طلاي ماده 110 متر با مانع را کسب کرده بود در اين ماده طلا نگرفته بود. خوشحالم که موفق شدم به اين مهم دست پيدا کنم. حضور در چنين جو فوق العاده‌اي واقعا احساس خاصي درون من ايجاد مي‌کند.

"هنسل پارچمنت" جامائيکايي در اين ماده به عنوان سوم و مدال برنز دست يافت. اين در حالي بود که "دايرون روبلس" قهرماني کوبايي که رکورد جهان را در اختيار دارد و در المپيک 2008 پکن نيز به مدال طلا دست يافته بود به دليل مصدوميت و برخورد با مانع ششم نتوانست به رقابت ادامه دهد.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:56 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

"بولت" و "بليک" به فينال 200 متر راه يافتند

"بولت" و "بليک" به فينال 200 متر راه يافتند

"يوسين بولت" جامائيکايي که قصد دارد نام خود را در دوي سرعت جهان جاودانه کند به فينال ماده 200 متر مسابقات دووميداني المپيک 2012 لندن راه يافت.

بولت 25 ساله در فينال ماده 200 متر با "ورن وير" و "يوهان بليک"، دو هموطن خود و همچنين "والاس اسپيرمون" آمريکايي رقابت خواهد کرد.

به گزارش مهر بولت در گفتگو با خبرنگاران گفت: کاملا آماده‌ام و مي‌خواهم مدال طلاي 200 متر را هم کسب کنم. رقابت سختي در پيش دارم، اسپيرمون و بليک رقيبان سرسختي هستند اما اميدوارم در نهايت بتوانم مدال طلا را کسب کنم.

بولت در المپيک 2008 پکن مدال طلاي مواد 100 متر و 200 متر مسابقات دووميداني را از آن خود کرد و در المپيک لندن تا به حال طلاي 100 متر را مال خود کرده و اگر بتواند از عنوان قهرماني خود در 200 متر نيز دفاع کند بدون شک سريع‌ترين دونده سرعت تاريخ لقب خواهد گرفت.

او در پاسخ به اين سئوال که آيا رکورد خود را که در رقابت‌هاي جهاني سال 2009 برلين ثبت کرده بود را خواهد شکست، گفت: شايد. فعلا فقط به طلا فکر مي‌کنم و هدف اصلي من رکوردشکني نيست.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:57 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

خيرآبادي: بنا شبانه روز تلاش کرد

خيرآبادي: بنا شبانه روز تلاش کرد

مربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران، گفت: محمد بنا معمار کشتي فرنگي ايران شبانه روز براي موفقيت اين تيم در المپيک تلاش کرد.

جمشيد خيرآبادي بامداد پنجشنبه پس از ورود کاروان پرافتخار کشتي فرنگي به ايران، به ايرنا، گفت: رسيدن به آرزوي 40 ساله در المپيک بسيار شيرين است و نمي توانم احساس خود را بگويم.

وي ادامه داد: عملکرد دلاور مردان کشتي فرنگي ما در المپيک بسيار عالي بود و شايد کمتر کسي انتظار چنين عملکردي را از ما داشت.

مربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران،گفت:حماسه بزرگي را رقم زديم و اميدوارم اين برنامه ريزي خوب همچنان براي مردان کشتي فرنگي ادامه داشته باشد.

وي تصريح کرد:تيم ملي کشتي فرنگي از هر لحاظ با تلاش هاي بنا آماده حضور در المپيک بود و اين را با عملکرد خوب خود به اثبات رسانديم.

وي اظهارداشت: بنا نقش بسيار زيادي در اين موفقيت داشت و او شبانه روز براي موفقيت ورزشکاران ما در مسابقات المپيک 2012 لندن تلاش کرد.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:58 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

عبد ولي:کسي نبود به داد ما برسد

عبد ولي:کسي نبود به داد ما برسد

عضو تيم ملي کشتي فرنگي ايران با بيان اينکه در مسابقات کشتي فرنگي بازيهاي المپيک لندن کسي نبود،‌ به داد ما برسد، گفت: از ناداوري ها آنقدر ناراحت هستم که اميدوارم زنده بمانم.

عبد ولي که با ناداوري داور بلاروس در مقابل حريف فرانسوي بازنده شد و از دور مسابقات حذف گرديد، گفت: ابتدا بايد اعلام کنم، از اينکه کشتي فرنگي ايران در المپيک لندن درخشيد بسيار خوشحالم و اميدوارم روند خوب آن ادامه يابد.

به گزارش ايرنا وي ادامه داد: اميدوارم محمد بنا معمار کشتي فرنگي ايران و مردي که از هيچ تلاشي براي موفقيت ما دريغ نکرد در تيم ملي بماند. زيرا او بدون ترديد برترين مربي دنيا است.

عضو تيم ملي کشتي فرنگي ايران در المپيک 2012 لندن، گفت: شرمنده مردم شدم که داوران نگذاشتند به مدال طلا که حق من بود، برسم.

وي با چشماني اشک بار،تصريح کرد:چهار سال براي کسب مدال المپيک تلاش کردم اما به ناحق مانع من براي رسيدن به اين موفقيت بزرگ شدند.

اين کشتي اظهار داشت: هيچ کسي در اين مسابقات نبود تا به داد ما برسد اما تمام تيم ها افرادي را داشتند که در چنين شرايطي به آنها کمک کنند.

عبد ولي، خاطرنشان کرد: از مردم خوب کشورم تشکر مي کنم که اين چنين از من حمايت مي کنند.آرزويم کسب مدال المپيک و حفظ آن در ويترين افتخاراتم بود.

وي زماني که با ابراز همدردي خبرنگاران براي کسب مدال طلا در المپيک بعدي روبه رو شد، گفت: آنقدر ناراحت هستم که اميدوارم زنده بمانم و بتوانم آن روز را ببينم.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سوريان:بعداز10 سال راحت خوابيدم

سوريان:بعداز10 سال راحت خوابيدم

قهرمان کشتي فرنگي المپيک لندن،گفت:پس از قهرماني در المپيک توانستم پس از 10 سال راحت بخوابم.

حميد سوريان پس از ورود کاروان پر افتخار کشتي فرنگي ايران به کشورمان در جمع خبرنگاران، گفت: تيم ما همدل بود و اين از هر چيزي زيبا تر بود.

به گزارش ايرنا ،وي ادامه داد: طبيعي بود که در مسابقه اول نتوانم توانايي هاي خود را به کار بگيرم، اما خوشحالم هر چه گذشت بهتر شدم و توانستم مدال طلاي المپيک را بدست آورم.

قهرمان کشتي فرنگي المپيک لندن، گفت: براي رسيدن به اين مدال شبانه روز تلاش کردم و خوشحالم که اين چنين مردم از ما استقبال مي کنند.

وي تصريح کرد: از محمد بنا تشکر مي کنم که در اين مدت مانند پدري مهربان کنار ما بود و اميدوارم همچنان در کنار ما باشد.

وي اظهار داشت: بعد از 10 سال حضور در کشتي وکسب مدال توانستم يک شب آرام بخوابم و اين شيرين ترين خواب من بود.

سوريان، خاطرنشان کرد:به عنوان يک نماينده از طرف مردم در مسابقات المپيک حاضر شدم و خوشحالم که مقابل آنها شرمنده نشدم.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  4:01 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

روزبهاني: مردم مرا ببخشند

روزبهاني: مردم مرا ببخشند

بوکسور وزن منهاي 81 کيلوگرم تيم ملي گفت: مقابل حريفم چيزي کم نداشتم اما شرمنده مردم و مربيان شدم و اميدوارم مرا ببخشند.

احسان روزبهاني پس از شکست برابر بوکسور قزاقستاني و عدم راهيابي به نيمه نهايي گفت: واقعاً شرمنده مربيان شدم. توان حرف زدن ندارم. مربيان خيلي براي زحمت کشيدند اما از يک جهت خيالم راحت است که در مقابل اين حريف چيزي کم نگذاشتم.

به گزارش فارس ،وي که در پايان مسابقه با چشمان گريان رينگ را ترک کرد، ادامه داد: شايد اسير تجربه او شدم. از مردم ايران عذرخواهي مي‌کنم. اميدوارم از اينکه مدال نگرفته‌ام مرا ببخشند.

روزبهاني تصريح کرد: از مادرم عذرخواهي مي‌کنم چون قبل از سفر به المپيک به او قول داده بودم که با مدال برمي‌گردم اما نتوانستم.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  4:01 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

این پسر ایران را صاحب پنجمین مدال طلا می کند؟

در ادامه درخشش دلاوران ورزش کشورمان ، این بار و در شروع روز سیزدهم همه چشم ها به پاهای دلاوری ست تهرانی تا کاروان ورزش کشورمان را غرق در شادی کند. پس از درخشش شیربچه های ایران از استان های آذری زبان ، شمالی  ، فارس ، کردنشین و جنوبی کشورمان حالا نوبت به یکی دیگر از نمایندگان تهرانی کاروان ورزشی کشورمان رسیده تا پیام آور شادی باشد. محمد باقری معتمد ، دلاور رشته تکواندوی ایران که از ظهر پنجشنبه به مصاف حریفان می رود. 

محمد باقري‌معتمد در حالي امروز اولين حضور المپيكي خود را تجربه مي‌كند كه با اكثر رقبايش در مسابقات مختلف مبارزه كرده و پيروز از شياپچانگ خارج شده به همين دليل انتظار مي‌رود اين تكواندوكار محجوب و بااخلاق تهراني با تكنيك‌‌هاي منحصر به‌فردش در اولين تجربه المپيكي خود به يك مدال خوش‌رنگ دست پيدا كند و افتخارآفريني ورزشكاران ايراني را در سي‌امين دوره بازي‌هاي المپيك تداوم بخشد. معتمد تكواندوكارالمپيكي كشورمان مي‌گويد: «بعد از المپيك پكن خود را براي كسب مدال در لندن آماده كرده و تمرينات سخت و دشواري را پشت‌سر گذاشته‌ام. در اين چهارسال بيشتر وقت خود را در اردوها و با فكر مدال المپيك سپري كردم و البته با فراز و نشيب‌‌هاي فراواني روبه‌رو شدم و به دفعات دچار آسيب‌ديدگي شدم و حالا مصمم هستم تا نتيجه اين سختي‌ها را در لندن برداشت كرده و البته مي‌خواهم پاسخ اعتماد كادرفني و فدراسيون را با كسب بهترين مدال بدهم و براي اين هدف دشوار انگيزه زيادي دارم و اميدوارم امروز در لندن مبارزات بدون اشتباهي را برگزار كنم و بتوانم نماينده شايسته‌اي براي ايران باشم.»

پنج شنبه 19 مرداد 1391  4:10 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

فيناليست‌هاي واترپلو فردا مشخص مي‌شوند

فيناليست‌هاي واترپلو فردا مشخص مي‌شوند

در پايان مرحله يک‌چهارم نهايي رقابت‌هاي واترپلو المپيک 2012 لندن در بخش مردان تيم‌هاي صعود کننده به مرحله نيمه‌نهايي مشخص شدند.

مرحله يک‌چهارم نهايي رقابت‌هاي واترپلو المپيک 2012 لندن شب گذشته با برگزاري 4 ديدار به انجام رسيد و در پايان تيم‌هاي صعود کننده به مرحله نيمه‌نهايي مشخص شدند.

در دور يک‌چهارم نهايي مونته‌نگرو موفق شد با حساب 11 بر 9 از سد اسپانيا عبور کند و گام به مرحله نيمه‌نهايي بگذارد.

نتايج مرحله يک‌چهارم نهايي به اين شرح است:

مونته‌نگرو 11 - اسپانيا 9

صربستان 11 - استراليا 8

ايتاليا 11 - مجارستان 9

کرواسي 8 - آمريکا 2

با اين نتايج تيم‌هاي کرواسي، ايتاليا، مونته‌نگرو و صربستان راهي مرحله نيمه‌نهايي شدند و تيم‌هاي آمريکا، مجارستان، اسپانيا و استراليا بايد براي کسب عنوان پنجم تا هشتم با هم مصاف دهند.

برنامه بازي‌هاي مرحله نيمه‌نهايي به اين شرح است:

کرواسي - مونته‌نگرو

ايتاليا - صربستان

آمريکا - اسپانيا (براي کسب عنوان پنجم تا هشتم)

مجارستان - استراليا (براي کسب عنوان پنجم تا هشتم)

رقابت‌هاي مرحله نيمه‌‌نهايي و جدال تيم‌ها براي کسب عنوان پنجم تا هشتم فردا برگزار خواهد شد.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  4:10 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

آلمان قهرمان کانو و کاياک دو نفره شد

آلمان قهرمان کانو و کاياک دو نفره شد

رقابت‌هاي کانو دو نفره مردان و کاياک دو نفره زنان در المپيک 2012 لندن با قهرماني آلماني‌‌ها به پايان رسيد.

رقابت‌هاي قايقراني المپيک لندن امروز در دو ماده کاياک و کانو در دو بخش زنان و مردان پيگيري شد و در ماده کانو دونفره مردان تيم آلمان با ثبت زمان 3 دقيقه و 33 ثانيه و 804 صدم ثانيه قهرمان شد، بلاروس و روسيه نيز در مکان‌هاي دوم و سوم قرار گرفتند.

در ماده کاياک 4 نفره مردان استراليا با ثبت زمان 2 دقيقه و 55 ثانيه و 85 صدم ثانيه مدال طلا را کسب کرد و مجارستان و جمهوري چک به ترتيب مدال‌‌هاي نقره و برنز را به دست آوردند.

در ماده کاياک انفرادي 500 متر در بخش زنان ورزشکار مجارستان با زمان يک دقيقه و 51 ثانيه و 456 صدم ثانيه اول شد و ورزشکاران اوکراين و آفريقاي جنوبي در مکان‌هاي بعدي جاي گرفتند.

همچنين در کاياک دونفره زنان آلمان با زمان يک دقيقه و 42 ثانيه و 213 صدم ثانيه قهرمان شد؛ مجارستان با يک دقيقه و 43 ثانيه و 278 صدم ثانيه دوم و لهستان با يک دقيقه و 44 ثانيه در مکان سوم قرار گرفت.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  4:11 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:اخبار المپیک لندن19 مرداد

راه‌يابي باقري معتمد به يک چهارم نهايي

تکواندوکار وزن 68- کيلوگرم ايران کارش را در رقابت‌هاي المپيک لندن با برد مقابل حريف آفريقاي مرکزي آغاز کرد.

ورزش3: محمد باقري معتمد در رقابت‌هاي المپيک لندن مقابل ديويد بوي از آفريقاي مرکزي به روي شياپ چانگ رفت و اين مبارزه را با نتيجه 7 بر 2 به سود خود پايان داد.

راند نخست باقري کار را با احتياط دنبال کرد و در حالي که عقب افتاده بود، در پايان توانست اين راند را 2 بر يک به سود خود به پايان برد.

در راند دوم باقري معتمد نخستين امتياز را به دست آورد. حريف آفريقايي که عقب افتاده بود، احساسي حمله مي‌کرد تا فرصت براي امتيازآوري باقري معتمد فراهم شود و نتيجه در پايان راند دوم 4 بر يک به سود باقري معتمد ثبت شود.

در وقت سوم باقري معتمد باز هم امتياز بيشتري به دست آورد و در پايان 7 بر 2 پيروز شد.

باقري معتمد در دور بعد به مصاف روح الله نيک‌پا، تکواندو کار افغاني و دارنده‌ي نشان برنز المپيک خواهد رفت. 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  7:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها