0

اخبار المپیک لندن19 مرداد

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

"آريس مريت" قهرمان ماده 110 متر با مانع شد
پنج شنبه 19 مرداد 1391  3:56 PM

"آريس مريت" قهرمان ماده 110 متر با مانع شد

دونده آمريکايي موفق شد مدال طلاي دوي 110 متر با مانع مسابقات دووميداني المپيک 2012 لندن را از آن خود کند و اين در حالي بود که قهرمان المپيک 2008 پکن به دليل مصدوميت نتوانست به رقابت ادامه دهد.

مريت با زمان 12 ثانيه و 92 صدم ثانيه موفق شد مدال طلاي ماده 110 متر با مانع مسابقات دووميداني المپيک 2012 لندن را از آن خود کند و "جيسون ريچاردسون"، هموطن او که عنوان قهرماني جهان را در اختيار دارد با زمان 13 ثانيه و 4 صدم ثانيه به مدال نقره دست يافت.

به گزارش مهر ،مريت در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: مدال طلا براي من يعني همه چيز. آمريکا از المپيک 1996 که "آنل جانسون" مدال طلاي ماده 110 متر با مانع را کسب کرده بود در اين ماده طلا نگرفته بود. خوشحالم که موفق شدم به اين مهم دست پيدا کنم. حضور در چنين جو فوق العاده‌اي واقعا احساس خاصي درون من ايجاد مي‌کند.

"هنسل پارچمنت" جامائيکايي در اين ماده به عنوان سوم و مدال برنز دست يافت. اين در حالي بود که "دايرون روبلس" قهرماني کوبايي که رکورد جهان را در اختيار دارد و در المپيک 2008 پکن نيز به مدال طلا دست يافته بود به دليل مصدوميت و برخورد با مانع ششم نتوانست به رقابت ادامه دهد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها